6257
  • SL
    nézd meg a billentyű beállításokban melyik gombot kell megnyomni.
  • Tatyla
    és mikrofont hogy használhatom mert hallottam hogy mások is beszéltek?
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Hogy kell fegyvert váltani multiplayerben? Mindenkinek csak 3 szervert talál a játék?
  • SL
    ö gomb -> say <üzenet>
  • Gascan #5133
    Megtudna nekem valaki mondani Coop modba hogy kell csetelni?
  • hitch
    játszani jön vki?mert sehol se találok egy servert se:S
  • Murder3
    Ide lehet gyűjteni a gamertagokat.
  • SL
    oda az e-mail címet kell beírni.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akkor nem tudom, lehet win7 nem tetszik neki, vagy csupán egy ilyen "csak a telepítő magyarított" példányt fogtam ki.
  • Munszu
    Doom vegyél fel barátnak, és majd mehetünk coopba vmikor:).
    Live nevem-> munszu
  • Doom 4
    A Live azonositonál a bejelenkező nevet vagy a bece nevet kell megadni? Mert én is nyomnám ko-op ba. Becenevem: Mr Szegi
  • Doom 4
    nekem magyarul rakta fel.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenképp tedd fel azt a magyarítást. :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Srácok, a CD Projektes változatnál hogy a viharba kell előhozni a magyar feliratot? A telepítésnél nem találok semmi lehetőséget. Maga a telepítő magyar nyelvű, de a játékot már angolul teszi fel. Most télleg ennyire vak vagyok, hogy nem találom? :D Mondjuk ha más nem, max felteszem külön az 1.1-es magyarítást...
  • 062020
    Tudsz adni linket ehhez?
  • DarkSector
    vajon miért akarom aktiválni gow-t? teccik tudni???
  • Doom 4
    Hali! Megvan nekem is eredetibe GS es változat. Felraktam minden. TUdom hoghy elbaktam mert csináltam ID-t de magyar tehát nem fogadja el ha csinálok még1et angol régoisat mondjuk oda ujra be lehet irni a termékkodot és tudok neten játszani. Ja amugy én is szivesen ynomnáém coopba valakivel.
  • TaRka0107
    Thanks! Felvettelek!
  • helliSh
    HelliSh2008 a live ID-m. Vegyél fel majd holnap tudom elfogadni akkor eszek gépközelbe!
  • terribad
    én ezzel játszottam
  • TaRka0107
    Hellish megadod a Live Nicked vagy nem tom midet kell megadni h feltudjalak venni barátnak! :D
  • Munszu
    Amit ő írt, az eredeti gow-ot ,nem vágja haza?
    ugyan ugy játszhatok neten,live-on keresztül?
  • helliSh
    Nah ha valakinek olyan gondja van a Gow al hogy elindul, de utánna kilép vagy megfagy akkor megoldhatja azzal, hogy felteszi a legújabb Windows Live ot!
  • Bence94
    ö gombbal hozod be a konzolt és mielőtt írsz ird oda hogy say és utána szöveg.
  • Tatyla
    melyik gombbal lehet megnyitni a chat-et és a mikrofont?
  • burjanmate
    Kösz, megnézem!
  • terribad
    Gears.Of.War.Update.1.2.PL.CZ.HU-PROPHET no cd patch, megy vele online
  • sherlock1
    Kösz, de nekem ez nem működött, viszont a lang.txt első sorának kitörlése bevált. Mostmár minden szöveg angol szerencsére.
  • TaRka0107
    Na végre sikerült megcsinálnom! Kössz a segítséget Hellish!
  • Murder3
    Szerintme az lesz a bajod h letöltötted a game update-t.

Amikor felrakod csak azt a patchet rakd fel ami kötelező és utánna ne rakj fel semmit mert azok az updatok nem kompatibilisiek a közép európai live Gowwal.
  • TaRka0107
    Windows Livet letöröltem! Letörlöm a játékot és újrateszem a Windows Live-t aztán a játékot és aztán a patcht! Kiváncsi leszek! Azért kössz a hozzászólást!
  • TaRka0107
    Windows livet le lehet törölni?
  • TaRka0107
    De akk megint tehetem újra a gépem?:D
  • helliSh
    tedd fel a legujabb windows live ot és aztán a gamet. Nálam ez volt a gebasz
  • TaRka0107
    Feltettem kézi telepítéssel a Windows Live-et és attól szarik be! Csak a hibaüzis hangot lehet hallani! És ennyi! Újratelepítés nem oldja meg! Másodjára tettem újra az XP-t! A legújabb windows live-t tettem fel! Ez hihetetlen! VALAKi Segítsen! Köszönöm előre is!
  • TaRka0107
    Az a baj hogy muszály azt letölteni de nekem úgy baszódott el a játék! Most nem merem feltenni:D De anélkül meg nem tudok játszani neten! Ez nem igaz mostmár!
  • burjanmate
    Hi! Van ehez vmi mini iso, ilyesmi, hogy ne kelljen a dvd, de így is tudjak multizni (mint tdu-hoz pl)?
  • TaRka0107
    Ti amúgy letöltötték azt az update-t! Yes, update -re mentem! És azóta nem indul!
  • TaRka0107
    De azóta újratettem! És csak hibaüzenetes hangot ad ki, de csak hangot és nem indul el! Nem akarom újratenni az XP-t!
  • TaRka0107
    Na az van hogy ezt akkor írja ki amikor patch-re mek! És belementem a mappába amit kiírt, ami a képen van! Feltettem onnan! Sikerült is! El akarom indítani és hiba üzenetes hangot ad ki, de csak hangot és semmi nem jön ki és el sem indul!