6257
-
SL #5137 nézd meg a billentyű beállításokban melyik gombot kell megnyomni. -
#5136 és mikrofont hogy használhatom mert hallottam hogy mások is beszéltek? -
#5135 Szevasztok!! Hogy kell fegyvert váltani multiplayerben? Mindenkinek csak 3 szervert talál a játék? -
SL #5134 ö gomb -> say <üzenet> -
Gascan #5133 Megtudna nekem valaki mondani Coop modba hogy kell csetelni? -
hitch #5132 játszani jön vki?mert sehol se találok egy servert se:S -
#5131 Ide lehet gyűjteni a gamertagokat. -
SL #5130 oda az e-mail címet kell beírni. -
#5129 Akkor nem tudom, lehet win7 nem tetszik neki, vagy csupán egy ilyen "csak a telepítő magyarított" példányt fogtam ki. -
Munszu #5128 Doom vegyél fel barátnak, és majd mehetünk coopba vmikor:).
Live nevem-> munszu -
#5127 A Live azonositonál a bejelenkező nevet vagy a bece nevet kell megadni? Mert én is nyomnám ko-op ba. Becenevem: Mr Szegi -
#5126 nekem magyarul rakta fel. -
#5125 Mindenképp tedd fel azt a magyarítást. :)
-
#5124 Srácok, a CD Projektes változatnál hogy a viharba kell előhozni a magyar feliratot? A telepítésnél nem találok semmi lehetőséget. Maga a telepítő magyar nyelvű, de a játékot már angolul teszi fel. Most télleg ennyire vak vagyok, hogy nem találom? :D Mondjuk ha más nem, max felteszem külön az 1.1-es magyarítást... -
062020 #5123 Tudsz adni linket ehhez? -
#5122 vajon miért akarom aktiválni gow-t? teccik tudni??? -
#5121 Hali! Megvan nekem is eredetibe GS es változat. Felraktam minden. TUdom hoghy elbaktam mert csináltam ID-t de magyar tehát nem fogadja el ha csinálok még1et angol régoisat mondjuk oda ujra be lehet irni a termékkodot és tudok neten játszani. Ja amugy én is szivesen ynomnáém coopba valakivel. -
#5120 Thanks! Felvettelek! -
#5119 HelliSh2008 a live ID-m. Vegyél fel majd holnap tudom elfogadni akkor eszek gépközelbe! -
#5118 én ezzel játszottam -
#5117 Hellish megadod a Live Nicked vagy nem tom midet kell megadni h feltudjalak venni barátnak! :D -
Munszu #5116 Amit ő írt, az eredeti gow-ot ,nem vágja haza?
ugyan ugy játszhatok neten,live-on keresztül? -
#5115 Nah ha valakinek olyan gondja van a Gow al hogy elindul, de utánna kilép vagy megfagy akkor megoldhatja azzal, hogy felteszi a legújabb Windows Live ot! -
#5114 ö gombbal hozod be a konzolt és mielőtt írsz ird oda hogy say és utána szöveg. -
#5113 melyik gombbal lehet megnyitni a chat-et és a mikrofont? -
#5112 Kösz, megnézem! -
#5111 Gears.Of.War.Update.1.2.PL.CZ.HU-PROPHET no cd patch, megy vele online -
#5110 Kösz, de nekem ez nem működött, viszont a lang.txt első sorának kitörlése bevált. Mostmár minden szöveg angol szerencsére. -
#5109 Na végre sikerült megcsinálnom! Kössz a segítséget Hellish! -
#5108 Szerintme az lesz a bajod h letöltötted a game update-t.
Amikor felrakod csak azt a patchet rakd fel ami kötelező és utánna ne rakj fel semmit mert azok az updatok nem kompatibilisiek a közép európai live Gowwal. -
#5107 Windows Livet letöröltem! Letörlöm a játékot és újrateszem a Windows Live-t aztán a játékot és aztán a patcht! Kiváncsi leszek! Azért kössz a hozzászólást! -
#5106 Windows livet le lehet törölni? -
#5105 De akk megint tehetem újra a gépem?:D -
#5104 tedd fel a legujabb windows live ot és aztán a gamet. Nálam ez volt a gebasz -
#5103 Feltettem kézi telepítéssel a Windows Live-et és attól szarik be! Csak a hibaüzis hangot lehet hallani! És ennyi! Újratelepítés nem oldja meg! Másodjára tettem újra az XP-t! A legújabb windows live-t tettem fel! Ez hihetetlen! VALAKi Segítsen! Köszönöm előre is! -
#5102 Az a baj hogy muszály azt letölteni de nekem úgy baszódott el a játék! Most nem merem feltenni:D De anélkül meg nem tudok játszani neten! Ez nem igaz mostmár! -
#5101 Hi! Van ehez vmi mini iso, ilyesmi, hogy ne kelljen a dvd, de így is tudjak multizni (mint tdu-hoz pl)? -
#5100 Ti amúgy letöltötték azt az update-t! Yes, update -re mentem! És azóta nem indul! -
#5099 De azóta újratettem! És csak hibaüzenetes hangot ad ki, de csak hangot és nem indul el! Nem akarom újratenni az XP-t! -
#5098 Na az van hogy ezt akkor írja ki amikor patch-re mek! És belementem a mappába amit kiírt, ami a képen van! Feltettem onnan! Sikerült is! El akarom indítani és hiba üzenetes hangot ad ki, de csak hangot és semmi nem jön ki és el sem indul!