Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.5 gb ram
radeon HD 2600 pro
Ja és a pályaszerkesztõvel is elboldogulok .
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy aprócska gondom van, a játékot nem tudom multiban elindítani, megvan az ID címem fel is ismeri, de mikor csatlakoznék egy hibaüzenetet kapok, ha minden igaz azt hogy csatlakozási hiba. A játék eredeti.
Ha tudtok valami megoldást kérlek segítsetek!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a gépem adatai:
- caleron 2600+ proci
- 1gb ram
- radeon 9600 256
Localisation = HUN
És írd ét ENG-re.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Emlékeim szerint, én nem az Autorun (amikor beteszed a DVD-t és megjelenik annak a menüje), hanem a DVD-n közvetlenül a Setup elindításával telepítettem és simán ráraktam a legnagyobb partíciómra, ami - történetesen - nekem is a D.
Köszi a tisztítás módját ^_^
Segítel nekem, hogy ne C:-re tegye, mert hiába választom ki, hogy D:-re tegye, elindítom és azt írja nincs elég hely a C:köteten :S
Zsebkendõ, textílanyag tilos.
Van rá hivatalosan, a magyar változattal is kompatibilis 1.20-as Patch. Azzal már minden rendben lesz.
A fájl hiba: megnézted a lemezed fizikai állapotát? Lehet, hogy a tokba tételkor/közben/alatt bekerült szennyezõdés és benne pörgés során keletkezett rajta egy vágat...
Az lenne a problémám pc-n, hogy fel akarom rakni a gépre a játékot, és azt írja ki, hogy az egyik fájl hibás (holott, eddig még ment) Most vegyem meg megint a játékot? (Aug 25-én vettem a szülinapomon, és most nem megy).Meg eleinte olvastam, hogy van valami a registry kulcsal valami és hogy a dátumot át kell állítani .
Elõre is köszi a helpet
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-a gears_hamachi_fix.reg megvan?
-ugyanolyan verziójú hamachit használtok? (1.0.1.5 ajánlott)
-a kapcsolatok-nál a hamachi szerepel legfelül?
-felülírtátok a rapidshare-es cuccokkal az eredetieket?
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Hát, nekem egyáltalán nem tetszik az ötlet!
A Doom filmre is rossz választás volt The Rock. 😞
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
1. Létre kell hozni egy .reg fájlt az alábbi néven (szerkesztendõ fájl neve): gears_hamachi_fix.reg total commanderrel a SHIFT+F4-el, tartalma pedig a következõ legyen:
REGEDIT4
"ConnectionOverride"="Hamachi",
mentés és el kell indítani, "hozzáadni" a regisztrációs adatbázishoz.
2. le kell tölteni ezt (http://rs54.rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP) a csomagot rapidshare-rõl és a mappaszerkezetet tartva bemásolni a saját gears of war mappánkba, persze a felülírandó fájlokról elõzetesen biztonsági másoaltot készítve.
3. hamachi letöltése (1.0.1.5) és feltelepítése után a win-ben a hálózati helyeknél az oldalt lévõ hálózati mûveletek eszköztárban válasszuk ki a hálózati kapcsolatokat. a fenti menüsorban: speciális -> speciális beállítások -> a kapcsolatok boxnál a hamachit mozgassuk az elsõ helyre, tehát legfelülre. az ablakban felsorolt hálózatok közül csak a hamachi és az internetkapcsolat legyen aktív. (jobb klikk -> letiltás a többi kapcsolat kikapcsolásához)
4. indítsuk el a hamachi-t, jelentkezzünk be, készítsünk egy hálózatot pw-vel, aminek a nevét és pw-jét meg kell adni a partnernek, aki rácsatlakozik.
5. lõjük le a hálókártyánkat a hálózati helyeknél (3. pont): jobb klikk -> letiltás
6. indítsuk el a gears of war-t, ha beértünk a menübe, alt tab-oljunk le és kapcsoljuk vissza a hálókártyát (jobb klikk -> engedélyezés), majd vissza a játékba.
7. campaign -> host coop -> local area network (így mi leszünk a host (szerver), ránk csatlakozik a partner: campaign -> join coop -> local area network. ha nem sikerül a csatlakozás, nyomjuk le az ö betût és írjuk be h open <a host hamachi ip-je>
8. mehet a játék
9. vagy, versus -> local network -> join vagy host a match
10. mehet a játék
Hamachis hálózatom neve: Gears of War
Jelszava: geow
TeamSpeak: Gears of War
Jelszó: geow
Csatlakozás a szerverhez:
1. Megnyitod a TeamSpeak klienst
2. Rákattintassz a "Quick Connection"-re
3. A "Server Adress"-hez beírod ezt: 192.168.2.153
4. A "Nickname"-hez beírod a Hamachis neved