Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nm
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszönöm,már megtaláltam,majd otthon telepítem és kipróbálom.
Kösz a segítséget.😄
DarkSector
jajaja.
gamestar oldalán van minden pach

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen,már én is olvastam,köszi.
Rendben,köszi.Délután,vagy este írok neked,attól függ,hogy az a bizonyos probléma hogyan alakul...
IMYke2.0.0.0
Azért gondolom, hogy kell rá, mert azt olvastam, hogy sima, bolti verziókat dobnak az újság csomagolásába - abban az esetben ugye még az 1.0-as magyar verziók csücsülnek benne, és azok január 28-a után megálltak.
A CDProjekt-es Patch (v1.30) ezt is javítja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rendben 😊
Amúgy, a Patch kell rá. A CDProjekt oldaláról töltsd le, az érintetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OFF!
Majd küldök P.Ü-t neked más ügyben.<#buck>
Én adok majd választ,de az én kérdésemre /patch/nem tud senki válaszolni?
Bár nem fontos,majd otthon megnézem,mert most csak az újság és a játék van nálam, egy idegen gépnél ülök jelenleg...
IMYke2.0.0.0
Sosem árthat.

IMYke2.0.0.0
Mivel bontatlan, full original (nem Gamestar-buherált), biztosan megy neten.

aamugy aki megvette ma a gamestart és kiprobálta az adhatna infot megy e neku multiba neten keresztul.
ma vedd meg a Gamestart!!!
http://letoltes.gamestar.hu/letoltes/7803/
Ez jó hozzá,gondolom...
Akkor ezt telepítés után patchelni kell a CD projekt által kiadottal???
DarkSector
grat szerintem sokan ugy mentek, hogy 2 ujságot kérek!
ha havernak is vittél, akkor 4-et 😄
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

DarkSector
szerver az van
lag is elõfordulhat, bár az elsõsorban tõled függ, vagyis a netedtõl.
vedd emg most 1995ft-ért és szerintem megnézheted ennyi pénzért magad is, és utána eladod, ha már nem kell... 😄

GameStar teljes játék,HUN felirattal.Ma vettem meg...
Szevasztok!
A kozeljovoben be szeretnem szerezni a Gears of War-t, fokent az online jatek miatt. Mielott megvennem azonban lenne par kerdesem: Sok server van, tehat mindig lehet talalni egy jo versus match-et, vagy mar nem jatszak olyan sokan? Laggolas eszreveheto online jatek alatt, vagy annyira nem veszes?
Koszonom a segitseget!

hoy ehh

DarkSector
ki és mivel nincs tisztában?

fery02
Igen. Nem tudom én sem, hogy ez miért lol kategória. Az a baj, hogy sokan nem vannak tisztában a fogalmával.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
megvettem mindkettõt gondolom ezért az elismerésnyilvánítás.
THX.

jah az unrealosból 2-õt is vettem 😄

IMYke2.0.0.0
Ezt a "lol"-ozást soha a büdös életben nem fogom tolerálni.
Miért nem lehet egy rohadt szemét smiley-t odaírni?
99%-uk a lol-ozóknak azt sem tudjék, mit írnak, a fennmaradók meg értelmetlen környezetbe szúrják.

davidka003
Gratulálok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
INGYEN a BOLTI verziós Gears of War a gamestar ujsággal!!!!!!

Van Unreal Tournament III is!!!!!

LLLLLOOOOOLLLLL 1995ft-ért újság + egy játék!

és te is live-on tolod GOW-ot Feri?
fery02
Itt van egy videó, hogy hogyan kell regisztrálni. Remélem segít.

felvettelek, kérdezz bátran remélem tudok majd segíteni

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Feri te live-on játszol vele?,és ha igen akkor tudnál segiteni reggelni?XD
Vagy valami^^
fery02
Nehogy már emiatt mondj le a játékról. lehet LIVE-ra reggelni, csak külföldi címet kell megadni. De persze nem akarok bele szólni, hogy melyiket vedd meg.

AkLaciAK vegyél föl msn re vagy x-fire re mert hamachis game-t kiprobálnám 😊

msn:[email protected]
x-fire:apollo232
Én Hamachi-val nem szeretnék szenvedi,állitolag lehet reggelni live-ra is .. le irták hogy GS-en😊,na mind1^^,akkor megveszem UT3-mat 😊
Nem kell eredeti játék ahhoz hogy lehessen multizni. Jó a warez verzió is. Letöltötd, feltelepíted, visszaállítod a rendszerdátumot, nem patcheled semmivel, hozzáadod a gears_hamachi_fix.reg-et a regisztrációs adatbázishoz.... (#4810-ben a továbbiak). Mi jópáran így játszunk hamachin keresztül már vagy egy hónapja. A LIVE-os dologról meg annyit, hogy tudomásom szerint Mo.-n nincs LIVE lefedettség, de ezt én is csak hallottam, szal ez az információ nem 100%-os.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Sziasztok, lenne pár kérdésem és segitségeteket szeretném kérni😊, holnap szeretném megvenni a GOW-ot,amit adnak GS mellé X),és itt -> http://gamestar.hu/gears-of-war-infok-patchek-hasznos-linkek.html
azt irják hogy nem lehet utolso patcheket feltenni, akkor hogy lehet multizni neten?
Másik dolog valaki eltudná magyarázni jobban nekem ezt a live-ra regisztrácios dolgot?😊
Elõre is köszönök minden választ😊.
fery02

fery02
Na, engem is ezért érdekelnének a LIVE-os, achievementes PC-s játékok, ha már életem nincs 😄
#4870: ezek a dögcédulák nem tudom mik, de akkor gondolom nem járnak értük LIVE-on G pontok. <#eplus2>

kirol
Elméletben én is le tudom gyõzni, de valóságban nem! 😄

IMYke2.0.0.0
PC-sben nem ismerek ilyet.
A GoW PC-ben lehet gyûjtögetni a dögcédulákat...

davidka003
Bocs,hogy kijavítalak, de az MS pontoknak semmi köze az Achivementekhez.
Az MS pontokat pénzért lehet venni és elköltheted DLC-kre vagy arcade játékokra.
Achivementek csak arra jók, hogy elmondhasd magadról, hogy fasza gyerek vagy mert megcsináltad õket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fery02
Persze, ezt tudom. Csak úgy tûnik ezen játékoknak csak a töredéke olyan, amiknek a PC-s verziójában is lehet gyûjteni achievementeket. Ezért is érdekelne, hogy a GTA 4-en és Flatouton kívül melyek még olyan játékok, melyeknek a PC-s verziójában is lehet gyûjteni achievementeket. Csak mert akkor nem sok van és könnyû õket felsorolni. 😊

IMYke2.0.0.0
A Microsoft rendszerén (LIVE!) a játékok 99,9%-a rendelkezik ún. Achivement támogatással, melynek révén MS-pontokat lehet beszerezni/beváltani .

fery02
Ezt nem igazán értem bocsi.

IMYke2.0.0.0
Amit az X-BoX/LIVE-on keresztül is lehet játszani: nem, nem létezik.

fery02
Nemár, hogy ehhez sem. Létezik egyáltalán PC-s LIVE-os achievementes játék a Flatout UC-n meg a GTA4-en kívül? <#zavart1>

davidka003
Az eredeti bolti verzió van hozzácsomagolva az újsághoz.
PC-n nincsenek achievementek csak xbox 360-on.

fery02
Tudja valaki, hogy a Gamestarhoz járó dobozos verzió ugyanolyan-e, mint a bolti? Úgy értem, hogy nem-e valami korlátozott verzió, hogy pl k ivan-e szedve belõle a LIVE, vagy az online lehetõség. Csak mert én szeretném majd PC-n gyûjteni az achievementeket. 😊

Én könnyû fokozaton játszottam, de ne tudd meg mennyit szenvedtem vele 😊 PEdig a képlet egyszerû:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a két karján lévõ csúzlit hatástalanítod, aztán a lábát lövöd, hogy térdre kényszerítsd. Na ekkor kell a Brumak hátán ülõ "személyzetet" megsorozni. Ezt el kell játszani egy párszor, közben fedezékbõl fedezékbe mozogni. A társaddal nem kell nagyon foglalkozni, bár tény, hogy figyelemelterelésnek megteszi, de enélkül is lehet boldogulni.

kirol
Itt jársz te is?

Mert én itt. Még ha egyik rakétavetõjét ki is lövöm, kicsinál engem.
A kretén, agyhalott társam 5 mp alatt megsérül, és csak pihenget.

The Protector
Hamachin kívül valahogy multit vagy coop-ot mûködésre lehet hívni(eredeti gameval)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Hát pedig azt elég könnyû kicsalni... ellenben, ha rosszul idõzítesz, ugyanolyan könnyen meg is tud ölni.
A két nehézségi szinten (alap, és nehéz) mindig megizzasztottak.