6257
-
#5177 Elsőre nekem is fura volt a multija, "sima" fps-ek után a fedezékrendszert (és az ebből adódó játékmenetet), meg a kameranézetet kell megszokni. Legelőször sikerült is olyan szerverre mennem, amin eléggé gyakorlott emberek voltak. Azt se tudtam mi a cél, csak úgy kaptam a fejeseket . Volt olyan szerver, ahol a játék létrehozója kikötötte milyen fegyvereket, hogyan szabad használni. Na az sokkal jobb volt, csak néha azt se tudtam melyik fegyvert lehet használni (ezzel nem voltam egyedül), aztán kirúgtak a játékból . A multihoz minden egyes trükkre szükség van, amit az egyjátékos mód alatt megtanul az ember. A co-op az nagy élmény, sokkal könnyebb játszani úgy, hogy nem egy gép a társad. Kár, hogy csak ketten lehet játszani, miközben 4 fős a csapat. -
#5176 SAemmi baj nem fogok baszakodni ienekkel.
elbaszták, akkor irány nertől lehúzom a magyarosítást.
Vicces.
Eredeti magyar feliratos, és magyarosítani kell.... LOL
Unreal 3 meg faxán megy.
Multi nagyon cool. max pc-n lehetnek gondok...de asszem ha ien szarul fogy menni a játék, akkor még egy hiba, és betonba öntöm a lemezt a tokkal együtt, miután uninstalláltam a játékot...
És mellesleg itt látszik, ahhogy ujra benéztem a single-be, hogy mekkora eltérés van ez és a GoW 2 között...:D
Fényév távolság ..... :D -
#5175 :D
sajnos nem -
kokos #5174 3x kijátszottam!A legnehezebben is 2x!A kettő teljesen más(szingli-multi)
A grafikával nincs bajom az tuti jó!
Valószinü szoknom kell(nem lesz egyszerű) -
Munszu #5173 Ö betüvel tudsz írni, és vannak dolgok, amit írtak is lejjeb,hogy ha kijátszod a játékot, akkor tudod meg, hogy tud többet sebezni a fegyvered, melyikel hova löjj, a hatásosab sebzésért,stb..
Én is probáltam multit, és nekem nagyon bjeön, voltak mappok amikre azt mondtam ,hogy ez már vmi^^.
Coop-ban is fain tolni.
MOst megyek is GOW-ozok 22:30ig max,valaki szeretne coop-ozni,irjon rám live-on(munszu). -
#5172 Én még a multiját nem próbáltam de Gamestaron is mindenki fikázza, hogy nagyon szar a multi. -
kokos #5171 Szevasztok!!!
Összegezném a játékot,hogy szerintem mi a helyzet:
Tehát ez egy nagyon jó játék(singlében).Viszont multiba nagyon gyenge szerintem.Kicsik a pályák,egyetlen egy fegyónak van értelme az a sörétes!Egy ilyen jó játékban ez szégyen!
Kérdésem...miért nem lehet lelőni az ellent a fürészes puskával 2db tár se elég...ez gáz!Ezt a multi készitője nagyon elperecezte!Semmi értelme a fedezéknek....fut az ellen feléd te lövöd ...semmi...odaér söréttel telibevág...szevasz!Oké rá lehet fogni a játékosra hogy kezdő!De azért nem lehetek annyira láma ,hogy nem tudom lelőni!Volt olyan a csávó legugolt lövöm,lövöm,felál és pafff már végem is ...mi ez?..gagyiság szerintem!
A másik ,egyszerüen nemtalálok szervereket elvétve egy-kettő.Hol vannak a szerók.
Mégegy:van-e hozzá patch?..nem a cdprojektes hanem a játékhoz!Játék közben ,hogy tudok beirni,válaszolni.Valaki válaszoljon tegye helyre a dolgokat..mert megvettem és jó lenne játszani normálisan!Hali -
#5170 Nálad sem lett magyar feliratos? Win 7-et használsz? -
ricsa008 #5169 nem tudom felrakni a GS verziót
1x felraktam de tegnap le kellett formatálni a rendszer partíciót és utánn nem akart már elindulni. most próbálom megint kiír valami telpítés érvényesítése szöveget majd a meghajtó listát
már a regeditbe is átállítóttam a program files helyét de nem jó sehogy
mi a gond? -
#5168 Azt én még ki sem próbáltam amit vettem de amit a havernál néztünk az angol feliratos volt. Lehet, hogy valamit állítani kell rajta. -
#5167 THX.
és amugy magyar neked?
-
#5166 felvettelek. -
#5165 Na jovan már semmi megoldottam. Csak ugye automatikusan bejelentkezik azt persze hogy nem tud ha már be vagyok jelentkezve. -
#5164 Hát ilyen nincs, tudok neten játszani de külön nem tudtam belépni LIVE profilomba hogy felvegyek akárkitis meg néztem az irja hogy hungary pedig direkt angol-t reggeltem. -
#5163 Nekem még a "Microsoft Games" sincs ott, de a telepítésnél bejelöltem, hogy tegye fel az editor-t is.
De végülis megoldottam, csináltam parancsikont az editornak és a játéknak is. :)
-
csoli31 #5162 Szevasztok!
Látom te nem halottad hogy kell egy javítás mert a nélkül nem indul el! Hogy lásd milyen rendes vagyok belinkelem neked.Ezt az egy javítást töltsd le hozzá!!Semmi más nem kell. -
#5161 Már 3x telepítettem újra de akkoris ezt írja -
#5160 sziasztok!Amikor elindítom a játékot, akkor azt írja,h "módosított programértékkel nem futtathatod a játékot!Telepítsd újra a játékot!"
Valaki segítsen pls -
#5159 azt néztem először,nincs benne... -
SL #5158 Games for Windows - Live: SentineL H
benne van az aláírásomban -
#5157 Havernál ugyan ez volt Win7-en.
Felraktuk a patcheket és állítgattuk a kompatibilitási módokat és elindult. -
#5156 akk nem telepítetted fel, de am nemvalami jó, kell 3d modellező ismeret hozzá, nem olyan userbarát mint crysis sandbox-a :/ -
#5155 -
#5154 akkor nem raktad fel, install előtt külön Xelni kell -
#5153 ien nincs
:S
-
#5152 szerkesztő, hmmm gondolkodjunk csak, áhh valszeg start->microsoft games->gears of war->szerkesztő -
#5151 LOL
felraktam a játékot.
Meg a cd-projectes pachet.
Most akkor indul el, ha a sötét képernyőnél nyomok egy esc-et azután jön a 2 logo videó, és a microfos vidi után kilép a picsába :DDDDDD
Van erre gyógyszer?
a gép szétverésén kívül? -
#5150 Nektek szól 5.1-ben a hang? Nálam csak stereo van. -
#5149 Itt a kéziköny azt írja, hogy van a lemezen valahol egy szerkesztő?
Na de hol? -
Munszu #5148 Hát,azért ezt nem mondanám hogy nincs szerver,mer én akárhányszor néztem Coop-ot,mindig voltak szerok,max egy kicsit vártam rá nyisson valaki.
Versus modban meg mindig találok :), ojat amin 8an vunk,és tök jót multizunk. -
#5147 meg, ami xboxon az legjobbak közé tartozik és millióan játsszák, az pc-n azért nem ér az átlagos játékok közelébe multiplayerben, meg eleinte fizetős is volt a live, állandó serverket nem lehet üzemeltetni, jól betettek neki. -
Gascan #5146 megszokott hogy ilyen keves mutli jatekos van a GoWba? foleg Coop teren.. nincs is szerver -
#5145 Ohh de kár! Aszittem hogy lehet váltani! -
#5144 pályákon elszórva vannak a super fegyverek -
#5143 Mi a Live ID-d? -
#5142 Akkor semmire se jó! -
SL #5141 "G pont" - játékos pont
"1of50" - ez pedig az achievement -
#5140 Amúgy a G pont mire jó?:D Még csak 10 van 1000ből! Vagy az csak úgy van?:D Meg alatta van olyan is hogy 1of50! Ez a kettő mire jó? -
#5139 De akkor csak azok vannak amit adnak? Úgy gondoltam én mint pl. CoD2-ben vagy CoD4-ben hogy kiválasztod milyen fegyverekkel akarsz menni! Meg láttam olyat is hogy valaki sniper-el ment! -
SL #5138 fegyvert váltani?? hát görgővel!