6257
  • WOLF3x6
    Tehat ha krealok egy versus-t, akkor igy ki van zarva a cheateles az en jatszmamban?
  • Jani21
    Ezért kell összefognunk. Sokan megadták gamertag nevüket, felvesszük egymást kialakítunk egy jó "kis" bandát. Plusz ha valaki szervert hoz létre az jelezhetné itt, megadva a gamertag nevét, hogyha valaki még nem vette fel ismerősnek felvehesse. Természetesen privát szervert célszerű indítani, hogy csak meghívásra lehessen belépni. Így megkíméljük magunkat a csalóktól (remélhetőleg itt senki se akar csalni) és cserébe egy jót játszunk, meg -tisztelet a kivételnek- bénázunk .
  • Tatyla
    ha a szerver gazda cheater akkor szar...
  • Jani21
    Nem egy bonyolult dolog. A játékban menüjében rámész a hadjáratra, aztán co-op játék indítása vagy vmi ilyesmi, asszem utána ki kell választani, hogy live-on v. lanon stb. Értelemszerűen live-on és fontos, hogy privát játék indítása, mert akkor csak az léphet be, akit beinvitálsz. Megcsinálod, amikor betöltött a játék lenyomod a HOME gombot, előjön a live menüje és ott a friends-nél rákattintasz az ismerősödre és a megjelenő oldalon lesz olyan, hogy invite to game. Neki meg ezt a meghívást értelemszerűen el kell fogadnia a live menüben. Neked meg ki írja a játék, hogyha vki csatlakozott.
  • WOLF3x6
    Tenyleg ennyire rossz a helyzet, ilyen sok a cheater?
  • davidka003
    Rakás szar a multi. Elég is volt belőle. Belelövök egy tárat fejre célozva és meg sem hal, utána meg odajött és egy lövésre megölt.
    Multiban marad a Swat 4 és a COD 4, mert ez egy szar.
  • kokos
    Hát ja még mindig én lövök elöbb és én halok meg......kibafurcsa!Azthiszem hagyom a multit a ge.ibe.......
    Valaki leirná,hogy haverral hogy tudok coop-ba játszani(ö is megvette én is,interneten keresztűl..)kösz!
  • SL
    mind1 az :]
  • IMYke2.0.0.0
    A csíter (cheater) éppenhogy nem magyarul :) A csaló a magyar.
    De a lényeget elkaptad :)
  • SL
    magyarul csíter
  • SL
    persze
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer, utoljára leírom: amikor multiban egy ellenfélbe 22 tárat lősz és nem fekszik: a játékos CSAL! Értsd: az angol 1.2-eshez "kiadott" trainer-t használ szerver oldalról.
  • balee4
    na vki nem tudja?
  • Munszu
    reggeljen ujjat, live regnél ugyse kell megadni cd kulcsot...
    angol live lapon reggeljen ujra :) és kész^^.
    Neoncsoves felveszlek ma.
    Másik dolgo: Valaki nem tudja hogy live-ba hogy lehet privát cset ablakot nyitni?pl Tatyla téged akartalak invelni tegnap de, nem vgom hogy müxik,csak ojan send mesage van?, az szentem nem a legjobb^^,na sebaj.
  • Neoncsoves
    vettem 1 GS-t, csak emiatt a game miatt. simán jól jártam. :)
    a live ID-m: realeeh
  • Bence94
    nem kötődik egy live profilhoz a kulcs!
  • Tatyla
    ugyan azzal a cd kulccsal,vagy hogy?
  • SL
    TÉK
  • SL
    regelhet újat.
  • Tatyla
    egy kollégám elrontotta a live id-nél hogy hungaryra reggelt nem más egyébre ihat rá hideg vizet vagy kilehet javítani USA-ra például valahogy?
  • balee4
    ezt megtaláltam, de itt nincsenek checkpointok, átmásoltam a Vista-s mappát az XP-s My Games-be, de elölről kell kezdeni a kampányt:(( nem tud vki olyan mentést adni, amelyben elölről kezdhetem a 2. fejezetet?
  • Solid Snake
    xp-documents and settings-user-dokumentumok-my games
  • ricsa008
    nem tudjátok vajon miért nem tudom feltelepíteni ?
  • balee4
    nem tudjátok, hol tárolja a game a mentéseket?, kerestem de nem találtam őket, sajnos Vista-n lefagy a játék a 2. fejezet elején, szal meg kéne néznem XP-n.
  • Solid Snake
    Jó a multija és kész, a hangok a grafika,a hangulat az tuti :) Gyors, pörgős, fedezékbebujkálós, onnan lövöldözős, taktikussan összebeszélős. Egy biztos hogy szokni kell, ne adja fel senki, egy kis gyakorlás után megjön a sikerélmény. Egy játék sem tökéletes ez sem de egyedi hangulata van.
  • bebe78
    hali!
    valaki tudna 100%-s mentést a magyar verzióhoz?
    elöre is thx
  • davidka003
    Ha a Windows angol nyelvű akkor a játék is az lesz.
    Magyar Windowsra nyilván magyarul fog települni.
  • Munszu
    Egyet értek,nekem is magyarul tette fel...
    És szerintem itt ezt a 'szar'mert valamit elbénáztam és nem magyar...dolgot hanyagoljuk,zárjuk le a témát,és inkább beszélgessünk másrol,azon ami már megtörtént felesleges 'vergődni'.
  • SL
    miért vagy ilyen biztos hogy senkinek nem magyar?
    nekem magyarul tette fel ti szartatok el valamit és ezen mit kell vergődni?
  • DarkSector
    Nem arról volt szó, legelőször, hogy a single-ben kezdjen az aki multizni akar, hanem azt mondta az egyik srác, hogy kemény fokon 1x nyomja le az a játékot, aki fel akar készülni a multira.
    de lószart nem jelent.
    a Multi iszonyat más....
    a single-t tökmindegy hányszor, és mien fokozaton küldöd le.
    a multi az akkor is meg fog lepni az elején. a játékstílus iszonyat eltérő.
  • Murder3
    Nemem sem volt vele semmi bajom alapból magyar feliratos volt.
  • Murder3
    Igazad van én eggyetértek veled jóval könnyeb a singlen belerázódni csak az nem helyes hogy mindenképp kellene hozzá.

Viszont tényleg ajánlott előbb a single-t ha nem is kijátszani de...

Amúgy a tárazás nem bonyolult a legfehérrebb részt kel eltalálni és akkor lesz tökéletes gondolom:D
  • kifli
    nekem is magyar
  • kifli
    használ a játék physy-et?
  • csoli31
    Nem tudom honnan veszed hogy senkinél sem Magyar feliratos! Nálam is és az öcsémnél is magyar nyelvű a játék. Még a telepítésnél kérdezte hogy milyen nyelvet kívánok választani.
  • kokos
    Oké most megint nyomtam egy kicsit, most már jobban megy mint eddig már 18 megvolt egy kör alatt!Csak az elöbb-lövöm és én halok meg már uncsi de majd
  • DarkSector
    mostmár nekem sem.
    Megoldottam.

Ien sorrendben kell:

1.Feltelepít a játék. (meg hozzá dx9+physx stb.)
    2.Map Pack feltelepít
    3.Live for Windows feltelepít
    4.CD-Project Patch feltelepít
    5.Magyarositáshoz fájlok átirása
    6.Indítás a Startup.exe-vel

Ezekután mennie kell.
  • Jani21
    Nem azt mondtam, hogy multi alatt ne lehetne belerázódni, de azért sok kellemetlen pillanattól megkíméli magát az, aki először a single-ben tapasztalja ki a dolgokat.

DarkSector:
    Azért van, akinek magyar alapból. Sajnos sokaknak van technikai zűr a játékkal, engem korábban ez tartott vissza a megvásárlásától. Nekem szerencsére nem volt semmi gondom vele.
  • DarkSector
    [szín=red]Akinek az a kurva eredeti magyar feliratos játék nem magyar feliratos a telepítés után...(vagyis mindenkinek!!!)[/szin]

A C:\...\Gears of War\WarGame\Localization....mappában van 2 mappa.
    Az eredetileg a játék álltal beolvasott INT mappa és egy potya HUN mappa.
    Na most a mappákban ugye a kiterjesztésük is megegyezik az adott mappa nevével.
    Vagyis az INT mappában vannak az .int fájlok (ezek az angol fájlok), ezek az alapértelmezett fájlok.
    És a HUN mappában a .hun fájlok (ezek a magyar fájlok), ezeket a faszomsetudja miért vannak így itt.....
    No mindegy !!!

Egyszerűen.
    az INT mappát irjátok át valami más nevüre. Majd a HUN mappát INT mappára, és a benne lévő fájlok kiterjesztését meg .hun-ról .int-re.

És valami kibaszottkurva véletlen folytán ezután a magyar felirat lesz beolvasva alapértelmezettként...LOL

Jól kiadták ezt a magyar pc-s verziót....
  • Murder3
    Ez így nem igaz nem kell a single.
    Ha jól bekocokulsz multiba akkor nem kell a single, egy idő után úgyis kitapasztalod.