Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
* Ellenõrizd, hogy a rendszeredre up-to-date DirectX van-e telepítve
* Ellenõrizd, hogy rendesen feltetted - ha kell tedd újra - a CDProjekt-es Patch-et és a NoDVD-t.
* Ne a rendszeredhez mérten irreális minõséget állíts be a grafikánál! Légy tisztában azzal, hogy mit bír a CPU/RAM/VGA trió.
Az, hogy a "minimális" és "ajánlott" követelményeket átlépi, még nem biztosíték arra, hogy a rettentõ magas beállítási értékeket bírja a géped, mondjuk 1920*1080-ban...
* Hiába optimalizálható jól az Unreal III motor (ez fut a játék alatt), ha a PC nem bírja.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mer én is jönnék majd gowozni online,és profil készitésbe,kérnék tölled lehet egy kis segitséget😊.
Megvettem Gow-ot és UT3-mat is 😄 tiszta jó😊
bloody fucking murder
Sikerült ONLINE profilt csinálnom 😊
Na megyek is gyilkolászni 😄
BattleTag: kabel15#2672
Egyedül szeretnék jáccani, de nem menti a játékot. Hogy lehet menteni? Vagy itt Checkpoint rendszer van?
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hungary helyett usat választasz és minden megy, egy plusz kattintás a regisztráció elõtt, angolra állítsd az xbox.comot fent, ennyi, megy menübõl a coop és a multiplayer, plusz vannak achievementek.
bloody fucking murder
Támogatnám,ha lehet.😄
De nekem csak akkor kerül W7 a gépemre, ha már ahhoz is kijött a Service Pack 1 és a fejlesztõk leálltak az XP-re optimalizálással.
A "Vista Only" játékokat ezért sem vettem meg - pl. HALO 2.
Ezt írta valaki egy fórumon,de én ezzel,mint írtam ,most nem foglalkozom.Igaza van IMykének,elõbb játszani kell vele,mert ki kell tapasztalni a játékot.
Aki viszont ragaszkodik hozzá,a fent idézett HSZ mutatja,hogy nem lehetetlen...
😊
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
"Q: Hamatchi -val megy neten keresztül?
A: igen!
1.elindítod a hamachit
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
és kész is.
Vagy itt van hozzá regfix ami ugyan ezt csinálja."
"Q: Hogy kell cooperativban játszani?
A: Campaigne-> host co-op game (õ lesz a server ) aki pedig csatlakozik alatta join co-op game (lehet tolni onnan ahonnan singleben abbahagytad)"
am van live topik ott le van írva hogy kell regelni hogy jólegyen, vagy gta4 faq-jában is ott van, itt meg még nemnéztem 😊
valamikor valakinek van kedve egy kis coop-hoz? 😊
Hamachi-zni - és így DM/Coop - eredetivel, tökéletesen lehet.
Mit vársz egy 3/4-ed kész oprendszertõl?
De ez így dühítõ mert én is coop szerettem volna nyomni 😞
Máshol sem találtam eddig,de majd kutatom tovább...
Feltöltöttem linkelhetõ helyre: Gears of War PC - HUN - v1.3 NoDVD
A CDProjekt-es javítás után kell felhelyezni!
Ajánlott helyette elõször OFFLINE módban megtanulni játszani - mint annak idején az összes normális Quake-kel (1,2,3) - és csak utána meccselni mások ellen.
Nagyon komoly szívások szenvedõi lesztek, ha egybõl belevágtok a netes meccsbe.
Megpróbáltam egyik haverom xboxlive os profiljával de azzal sem engedett be. Lehet hogy a router a gond?
Valaki meg tudja mondani melyik PORT okat kéne kinyitogatnom?
A játékban nem tudsz menteni. Checkpoint rendszer él. Méghozzá szinte tökéletesen elkészítve - engem szinte sose idegesített fel, hogyha meghaltam és visszahelyezett korábbra, mert ki van egyensúlyozva.
Engem valóban csak az offline érdekel ,most azt nem tudtam elérni,hogy a mentéseket visszatöltsem,mert nem engedi...
* A játék kész adrenalin bomba. Néha álljatok fel elõle! Gyenge szívûek kerüljék! Nem vicc!
* A játékban találhattok - néhányat látható, könnyen elérhetõ helyen, de nagy részüket eldugva, veszélyes pozíciókban - elbukott katonákhoz tartozó dögcédulákat! Gyûjtsétek be õket, a kaland kedvéért! 33 van belõlük.
* A játékhoz létezik magyar nyelvû végigjátszás, de nincs értelme bogarászni.
* A játék offline is játszható. Az elején készíthetsz profilt.
* CDProjektes Patch - tiszta forrás
* A GameCopyWorld-ön találsz hozzá mûködõ DVD-kímélõ módszert.
[ez kell: Gears of War v1.2
* LIVE nem mûködik natívan itthon!
* Hamachi-zni lehet, lejjebb konkrtét, gyakorlatban is bevált eljárás olvasható.
Egyéni:
==========
* A játékot semmiképpen se kezd a középsõ, nehéz szinten - meg fogod utálni.
* Ne becsüld alá a Berserkert és a Behemótot!
* A "Hajnalfény"-t nyugodtan eldobhatod, mikor már nem lesz szükség rá - amikor újra kell, a közeledben rá fogsz bukkanni egy másik példányra!
* Egyszerre csak 2 fegyvert tudsz lecserélni. A kis marokfegyvert nem tudod eldobni.
* Minden fegyvernek van maximális - méghozzá kevés - tárkapacitása. Óvatosan lövöldözz!
* A Space-t használd! Ebben a játékban rambózni = halál.
* A játékban lesznek olyan részek, ahol a fény = élet.
Nem sikerül sehogy ID-t csinálni.Csináltam már 3-at.Angol nyelven,patchel,és sehogy .Minnyá kidobom(Gondolom elkapnák egy páran 😄)
Már a windows Live,azt mondja nem csinálhatok több ID-t.Valaki segítsen Please
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Úgy csináltam anglia volt a lakhely egy rendes postcode adtam meg mindent elfogadott be is tudok lépni csak a játékban nem engedi letölteni a profilt vagy valami ilyesmi. 😞
Most az lenne a kérdés,hogy ehhez lehet még most akkor patchet telepíteni,vagy egyáltalán szükség van rá?/1.1,vagy 1.2 van,ha jól tévedek/
A másik,hogy állandóan használjam a DVD-t,vagy jó hozzá valamelyik crack esetleg?
probléma megoldás?
"c/program files / microsoft/gear o w/wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. telepísd újra ajátékot"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hoy ehh
Nekem az lenne a gondom hogy mikor szeretnék csatlakozni az ONLINE PROFILOM hoz kiírja hogy letöltés és hogy ne kapcsoljam ki a gépet.
Utána kiírja hogy disconnect.
Ilyenkor mit lehet tenni?
www.xboxlive.com on csináltam a profilt.
Válaszotokat várom.
A BaseEngine.ini fájlról készült képen látható
"Language=hun" --- na ezt kell átírni erre "Language=int" (ha nem mûködne, akkor: eng)