Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltelepítettem a játékot, elindítom és ezt írja ki: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot.
DarkSector
nyugodj meg és olvass vissza.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nyugodj le!

* Ellenõrizd, hogy a rendszeredre up-to-date DirectX van-e telepítve
* Ellenõrizd, hogy rendesen feltetted - ha kell tedd újra - a CDProjekt-es Patch-et és a NoDVD-t.
* Ne a rendszeredhez mérten irreális minõséget állíts be a grafikánál! Légy tisztában azzal, hogy mit bír a CPU/RAM/VGA trió.
Az, hogy a "minimális" és "ajánlott" követelményeket átlépi, még nem biztosíték arra, hogy a rettentõ magas beállítási értékeket bírja a géped, mondjuk 1920*1080-ban...
* Hiába optimalizálható jól az Unreal III motor (ez fut a játék alatt), ha a PC nem bírja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kabel kaphatok egy x-fire nevet?😊
mer én is jönnék majd gowozni online,és profil készitésbe,kérnék tölled lehet egy kis segitséget😊.
Megvettem Gow-ot és UT3-mat is 😄 tiszta jó😊
terribad
elmész xbox.comra, balra legfelül a kis földgömb mellé kattintasz, kiválasztod usát, join xbox live, sign up, megadsz egy mail címet amire nincs msn se más liveos szolgáltatás regelve még, és máris választhatsz olyan országot amit akarsz.

bloody fucking murder

kabel15
Kell csinálnod OFFLINE profilt. f1 gombal teheted meg az elején.
Sikerült ONLINE profilt csinálnom 😊
Na megyek is gyilkolászni 😄

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok!

Egyedül szeretnék jáccani, de nem menti a játékot. Hogy lehet menteni? Vagy itt Checkpoint rendszer van?
Tiszta ideg vagyok bakker!!!
helliSh
Nekem meg még mindig folyamatosan kifagy a gow.. elindul és 10-20 mp re rá megfagy minden és kilép..... PEdig eredeti verzió meg minden gépemen is simán megy... szóval rohattul nem tudom mivan.... de kezd idegesíteni

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Én is megvettem a gamestart mondom gears of warsozok multiba!De bakker nem lehet!!!!Mi a rák ez!id meg a f.om meg aconut megcsinálom semmi!ÁÁÁ veszek 1 liter benzint és felgyujtom dobozostúl együtt!!!!!!!!<#violent><#violent><#ticking><#boxer><#boxer>
IMYke2.0.0.0
Nincs misztifikálva - van akinek sehogy sem jön össze, és nem 'user error'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kabel15
<#falbav> De hiába próbálok csinálni egy normálisat ez felismeri hogy nem Angliából netezek és beírja hogy Magyarország!

terribad
ne misztifikáljuk már agyon ezt a live regisztrációt

hungary helyett usat választasz és minden megy, egy plusz kattintás a regisztráció elõtt, angolra állítsd az xbox.comot fent, ennyi, megy menübõl a coop és a multiplayer, plusz vannak achievementek.

bloody fucking murder

kifli
ottvan gta4 faq-ba amit linkeltem az elõbb, am weboldal 😊
"Publikusra mehetne az a progi - én is eltenném DVD-re. 😊"
Támogatnám,ha lehet.😄
IMYke2.0.0.0
Publikusra mehetne az a progi - én is eltenném DVD-re. 😊

IMYke2.0.0.0
XP-nél értelemszerûen jobb lehet, hisz a kistesó már a 10. életévét tapossa. Még szép, hogy alázza.
De nekem csak akkor kerül W7 a gépemre, ha már ahhoz is kijött a Service Pack 1 és a fejlesztõk leálltak az XP-re optimalizálással.
A "Vista Only" játékokat ezért sem vettem meg - pl. HALO 2.

kifli
nemhogy nem lehetetlen külön van hozzá fake name generátor ami csinál neked nevet címet telefonszámot, ami csak kell, mondjuk én már regeltem ezelõtt gta4 miatt szal nekem csak be kellett írni a serialt és mehet 😊 😊
"Sikerült megcsinálni. Új Windows Live fiókot kell csinálni, mondjuk angliai címre, és azzal regelni az Xbox.comra."
Ezt írta valaki egy fórumon,de én ezzel,mint írtam ,most nem foglalkozom.Igaza van IMykének,elõbb játszani kell vele,mert ki kell tapasztalni a játékot.
Aki viszont ragaszkodik hozzá,a fent idézett HSZ mutatja,hogy nem lehetetlen...
kifli
am itt van hogy kell live-ot regelni ^^
😊
helliSh
Semmit se ér a kompatibilitás... hidd el ez a félkész windows jobb mint az xp x64 😊

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

IMYke2.0.0.0
http://gearsofwarweb.extra.hu/

"Q: Hamatchi -val megy neten keresztül?
A: igen!

1.elindítod a hamachit
2.kikapcsolod a netedet meg a lant
3.elindítod a játékot, a hamachi meg tovább próbál csatlakozni, de nem kapcsol le
4.a játék a hamachi IP-jét fogja használni (mert ugye nem aktív sem a net sem pedig a lan) betöltöd a játékot, mondjuk egy coop-ot.
5.ki alt+tabozol visszakapcsolod a netet meg a lant.
és kész is.

Vagy itt van hozzá regfix ami ugyan ezt csinálja."

"Q: Hogy kell cooperativban játszani?
A: Campaigne-> host co-op game (õ lesz a server ) aki pedig csatlakozik alatta join co-op game (lehet tolni onnan ahonnan singleben abbahagytad)"

kifli
én már nyomtam online is 😊 én nem én voltam az uccsó 😄
am van live topik ott le van írva hogy kell regelni hogy jólegyen, vagy gta4 faq-jában is ott van, itt meg még nemnéztem 😊
valamikor valakinek van kedve egy kis coop-hoz? 😊
IMYke2.0.0.0
Kooperatívhoz nem kell LIVE!
Hamachi-zni - és így DM/Coop - eredetivel, tökéletesen lehet.

IMYke2.0.0.0
#4924: Jobb katt az exe-jén és tedd XP kompatibilis módba.

Mit vársz egy 3/4-ed kész oprendszertõl?

kabel15
Azért elég sokan írják hogy megy nekik.
De ez így dühítõ mert én is coop szerettem volna nyomni 😞

helliSh
Lol most már elindul a Gow, de miután beértem a menübe rá olyan 20-30 Mp re kifagy a játék. És ki is lép magától... Gépem simán bírja ez miért van? (Windows 7 Rc x64)

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthetek.

IMYke2.0.0.0
Alattad a megoldás 😊

Max köszönetem/tünk.<#wave>
Értem én azt,hogy checkpointok vannak,nem is azzal van a gond,de nem él az a "DVD kímélõ link,amire céloztál/Gears of War v1.2 No-DVD/Fixed EXE/
Máshol sem találtam eddig,de majd kutatom tovább...
IMYke2.0.0.0
A GameCopyWorld a direkt linkelést nem szereti - mindig elfelejtem.
Feltöltöttem linkelhetõ helyre: Gears of War PC - HUN - v1.3 NoDVD
A CDProjekt-es javítás után kell felhelyezni!

IMYke2.0.0.0
Még egyszer leírom: a LIVE!-hoz nem fértek hozzá itthonról. A frankó kis módszer, mellyel hamis címre regisztráltok arra jó, hogy a LIVE szerveren tárolja az eredményeiteket. Rohadt keveseknek jöhet össze a valódi meccselés.
Ajánlott helyette elõször OFFLINE módban megtanulni játszani - mint annak idején az összes normális Quake-kel (1,2,3) - és csak utána meccselni mások ellen.
Nagyon komoly szívások szenvedõi lesztek, ha egybõl belevágtok a netes meccsbe.

IMYke2.0.0.0
Jobb katt az exe-jén és tedd XP kompatibilis módba.

kabel15
Nekem is ez a gondom!
Megpróbáltam egyik haverom xboxlive os profiljával de azzal sem engedett be. Lehet hogy a router a gond?
Valaki meg tudja mondani melyik PORT okat kéne kinyitogatnom?

IMYke2.0.0.0
Igen. Neked. De amúgy mindenkinek is 😊
A játékban nem tudsz menteni. Checkpoint rendszer él. Méghozzá szinte tökéletesen elkészítve - engem szinte sose idegesített fel, hogyha meghaltam és visszahelyezett korábbra, mert ki van egyensúlyozva.

helliSh
Hello lenne 1 kérdésem, ugye most vettem meg a GameStar-t és adtak hozzá eredeti teljes verzió Gears of War -t. Na és ebbõl kifolyólag lenne 1 kis gondom. Windows 7 x64 en nem akar elindulni a játék. Ha el is indul bejutok a menübe és 10-15 mp után kilép magától. Gépem simán bírja szóval nem azzal van a gond. Nagyon megköszönném ha valaki segítene

Köszönöm,gondolom ez nekem szólt.😄
Engem valóban csak az offline érdekel ,most azt nem tudtam elérni,hogy a mentéseket visszatöltsem,mert nem engedi...
IMYke2.0.0.0
* A játék lineáris, de rohadt nehéz - fõleg a "rambó játékokhoz" szokottaknak. Lesznek rohadt könnyen legyõzhetõ töltelék katona rohamok, de nagy részt szívni fogtok az elsõ komoly rohamok alatt.
* A játék kész adrenalin bomba. Néha álljatok fel elõle! Gyenge szívûek kerüljék! Nem vicc!
* A játékban találhattok - néhányat látható, könnyen elérhetõ helyen, de nagy részüket eldugva, veszélyes pozíciókban - elbukott katonákhoz tartozó dögcédulákat! Gyûjtsétek be õket, a kaland kedvéért! 33 van belõlük.
* A játékhoz létezik magyar nyelvû végigjátszás, de nincs értelme bogarászni.

IMYke2.0.0.0
Elmondok mindent:

* A játék offline is játszható. Az elején készíthetsz profilt.
* CDProjektes Patch - tiszta forrás
* A GameCopyWorld-ön találsz hozzá mûködõ DVD-kímélõ módszert.
[ez kell: Gears of War v1.2 No-DVD/Fixed EXE
* LIVE nem mûködik natívan itthon!
* Hamachi-zni lehet, lejjebb konkrtét, gyakorlatban is bevált eljárás olvasható.

Egyéni:
==========
* A játékot semmiképpen se kezd a középsõ, nehéz szinten - meg fogod utálni.
* Ne becsüld alá a Berserkert és a Behemótot!
* A "Hajnalfény"-t nyugodtan eldobhatod, mikor már nem lesz szükség rá - amikor újra kell, a közeledben rá fogsz bukkanni egy másik példányra!
* Egyszerre csak 2 fegyvert tudsz lecserélni. A kis marokfegyvert nem tudod eldobni.
* Minden fegyvernek van maximális - méghozzá kevés - tárkapacitása. Óvatosan lövöldözz!
* A Space-t használd! Ebben a játékban rambózni = halál.
* A játékban lesznek olyan részek, ahol a fény = élet.

Hát bazzee!!
Nem sikerül sehogy ID-t csinálni.Csináltam már 3-at.Angol nyelven,patchel,és sehogy .Minnyá kidobom(Gondolom elkapnák egy páran 😄)
Már a windows Live,azt mondja nem csinálhatok több ID-t.Valaki segítsen Please

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

kabel15
Szia!

Úgy csináltam anglia volt a lakhely egy rendes postcode adtam meg mindent elfogadott be is tudok lépni csak a játékban nem engedi letölteni a profilt vagy valami ilyesmi. 😞

kifli
hali, újonan énis a játék tulajdonosává váltam 😊
Nekem elindult a patch telepítéde után,de aki kitalálta az online reget,azt megnyúznám...
Most az lenne a kérdés,hogy ehhez lehet még most akkor patchet telepíteni,vagy egyáltalán szükség van rá?/1.1,vagy 1.2 van,ha jól tévedek/
A másik,hogy állandóan használjam a DVD-t,vagy jó hozzá valamelyik crack esetleg?
IMYke2.0.0.0
Kell az a bizony CDProjekt-es Patch.

DarkSector
hy
probléma megoldás?
"c/program files / microsoft/gear o w/wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. telepísd újra ajátékot"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azt olvastam GameStar forumon, hogy alig van 2-3 server, fel tudnal tolteni egy screenshot-ot a szerverlistarol?

hoy ehh

IMYke2.0.0.0
Magyarország nem eseik a LIVE! támogatott országok közé - csak trükközéssel tudsz készíteni mûködõ account-ot...

kabel15
Hello!

Nekem az lenne a gondom hogy mikor szeretnék csatlakozni az ONLINE PROFILOM hoz kiírja hogy letöltés és hogy ne kapcsoljam ki a gépet.
Utána kiírja hogy disconnect.
Ilyenkor mit lehet tenni?
www.xboxlive.com on csináltam a profilt.
Válaszotokat várom.

IMYke2.0.0.0
Na szóval, ha valakinek a magyar nyelvû Gears of War - lesz ilyen vajon? - nem tetszik, de az van meg neki olcsósítva , és angolul szeretné nyomni:

A BaseEngine.ini fájlról készült képen látható ez a sor:
"Language=hun" --- na ezt kell átírni erre "Language=int" (ha nem mûködne, akkor: eng)