6257
-
#5257 talán az "ö" betü az amivel lehívom (zöld keretes fekete csík és ez van az elején "(>") de ha beírok vmit és ENTERT nyomok nem ír ki semmit ... akkro most mivan? -
AKLaciAK #5256 Ti használtok trainert a játékhoz? -
#5255 Konzol lehív (Beállításokban látod a gombját), szöveg beír és Enter.
-
#5254 Hali!
Előre bocsi ha már ezt megkérdezte vki, de h lehet multiba írni másoknak? -
#5253 *általába véve -
#5252 Nekem mintha a NO-DVD óta csak a Startup-ot indítva indulna a játék. Mintha crack előtt indult volna a nomrális ikonjával is, bár csak egyszer néztem ,de szerintem azzal indítottam. Most ha úgy szeretném indítani, akkor írja, hogy a játszáshoz kattintsak duplán a Startup-ra.
Nincs is eddig baj, de mintha ezzel sokkal lassabban indulna a játék. Mikor rákattintok, még bően várhatok, aztán fekete kép, még akkor is sokat várhatok. Meg úgy általába vége is a játékba nagyon hosszúak a töltések. Am istenkirály játék. -
AKLaciAK #5251 igen, lecsekkoltam a dolgot, "server is unaviable", szal nem megy a LIVE szerver -
SL #5250 Engem se enged fel.
lehet csak javítják -
AKLaciAK #5249 Hy, nem tok belépni LIVE-ra, az alábbi hibakódot írja ki:
Can't connect to LIVE
Error code:0x807b0194
Nézzétek már meg légyszi, hogy titeket beenged-e?
Másnál még nem jelentkezett ez a probléma? -
Munszu #5248 Hát én nem tom..., szentem minden nap multizok kicsit GOW-ba...,és nem mondanám hogy halott,pl tegap 6 szero is volt fullosan..., nem az számit hogy van 200 szerver,és a háromnegyede üres(Pl.:UT3),itt van legtöbbször 6-7 szerver,de azok legalább fullosak,és ha valaki lelép,rögtön jön a helyére más. -
Munszu #5247 Adj X-firet vagy valamit,és ma szívesen segitek :) -
predy24 #5246 csinálltam uj ID-tde most azt irja conneected hiba élljenek az eredeti gamek :(
-
predy24 #5245 az igaz ;)neked van akkor live id-d vagy ilyesmi vagy nincs?
-
#5244 így van, a mostani agyonjátszott alap cs, quake, ut pályák közül is a legtöbb ilyen sufnicuccként kezdte a pályafutását. persze a gears pc multiplayere halott és semmi se segít rajta, de próbálkozni lehet. -
#5243 Pedig sokszor jobbak a nemhivatalos cuccok mint a hivatalosak... :/ -
predy24 #5242 szia nekem lenne kedvem ma vettem meg a gamet csak annyi a gondom hogy regeltem meg minden csak azt irja a bejelentkezésnél hogy live id re van szükségem mi lehet a gond ha segítenél akkor nyomhatnánk pls help cső -
predy24 #5241 szia nekem van
vagy még?
-
Munszu #5240 Holnap nincs kedve valakinek Coop-ba játszani,mondjuk 18-19 óra körül?:) -
#5239 "Egy nagy adag, rajongók által készített multiplayer pálya valamint egy single player szösszenet."
Akkor hol is az a Map Pack?
Mert ez bizony sufni tuning - még közelében sincs az UT Community Pack-eknek...
Ja, és egy szimpla tutorial elolvasással, meg a Szerkesztő használatával összedobsz Te/Ti is...
Nekem Map Pack = hivatalos anyag.
Még a CP-ket sem tartom sokra.
-
#5238 "Map Pack nem létezik PC-re."
Map Pack -
#5237 Igen, azért tettem fel nektek netre - azzal simán multizhattok is.
Map Pack nem létezik PC-re.
Azért 1.3, mert a CDPRojektes Patch 1.3-ra emeli a játék verzióját.
[1.1 = Észak-Amerikai és UK változatra volt csak jó.]
[1.2 = Csak bizonyos európai változatokkal - de magyarral nem müködik]
[1.3 = US/UK, FR, GE, PL, HU, CZ változatokra jó.]
-
SL #5236 tess
vírusírtóval ellenőrizd le! -
Munszu #5235 Valaki be linkelné nekem ezt a cuccot,hogy ne keljen hozzá dvd,akkorse ha multizok^^...
előre is köszönöm:) -
SL #5234 Talán azért szar mert egy új op. rendszert kellene fel rakni? -IGEN!
de hát hiába írok itt. -
SL #5233 persze, én is felcrackeltem. -
#5232 Az első sorban az a vessző, az kérdőjel akarna lenni. A "No-DVD"-k helyett meg nem tudom miért Írtam "NO-CD"-t, de mind1. :) -
#5231 Az amit linkeltél, az a NO-CD crack (GoW_HUN_1.3_NoDVD). Azt ha bemásolom az eredeti játéknak, attól még ugyanúgy tudok multizni, Mert eddig semmi problémám nincs a játékkal.
Meg olvastam olyat, hogy Map pack. Sajnos a telepítésnél valószínűleg nem voltam elég figyelmes, így nekem nincs fent a Szerkesztő, bár valószínűleg úgyse használnám. Viszont ezt a Map packot is a telepítésnél lehet kiválasztani, vagy ezt külön netről kell beszerezni?
A No-CD cracknél látok egy verzió számot: 1.3 Én nem tudom, hogy a játék milyen verziójú jelenleg, de pl patchet én nem raktam még a játékhoz (kivétel ugye a CDprojectes). Ettől még működnie kéne ennek a cracknek? -
#5230 én pont addig jutottam az újságban :D
tovább már nem néztem... -
Beni521 #5229 :O köszi -
Munszu #5228 Most megyek fel 21:00ig,gow-ozok, aki akar irjon live-on, és tolhatjuk coop-ba, amig kinem játszom, nem nagoyn akarok benne multizni utána csinok szervert szivesen :).Live nevem (munszu) -
#5227 kuvasokan beirták, hogy ez a bajuk.
akkor én olvastam rosszul. -
#5226 javaslok egykis gs olvasást pil 12. oldal helo mindenki! alatt ottvan ;) -
Beni521 #5225 Hi all. Vettem Gamestaros GoW-ot, feltelepítettem. KEzdő ablak bejön majd amikor nyomok egy Play-t, kapok egy ilyen hibaüzenetet: "...wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot." már egyszer újra raktam megint ugyanez, CD kulcsot eddig egyszer nem kért... tud valaki megoldást? -
hunhogzilla #5224 Köszi, ezer hála :D:D -
#5223 ö betű majd say szóköz és szöveged -
#5222 ha csak te nem csalsz,a többiek nem fognak tudni az biztos... -
hunhogzilla #5221 Hali, látom, hogy multiban sokan írogatnak játék közben, az lenne a kérdésem, hogy hogy a rákba kell írni játék közben? Mert végigzongoráztam az egész játékot, de nem akart összejönni a chat :S -
#5220 Elhiheted, hogy csalás.
A játékban ha fejet találsz = tuti halál.
Próbáld ki a Sniper Rifle-lal Single Player-ben!
[Tévedések elkerülése végett: a multiban is a játékosoknak 100 az életereje és nem 1000.]
A legszarabb fegyver a maroklőfegyver (Colt).
A legjobb pedig a Marine Rifle (fűrészes) és a Sniper Rifle.
-
WOLF3x6 #5219 A trainer-ek csinaljak ezt a sebezhetetlenseget? Vagy biztos hogy egyaltalan csalas ez, nem lehet hogy az van amit mar lentebb irtatok, hogy nem mindig oda kell loni ahova eloszor gondol az ember ebben a jatekban? -
#5218 A szöveges cheat-et (God mode stb.) a szerver engedheti/tilthatja - mint bármely multis játék esetén.
A Trainer programok ezt is ki tudják játszani...