6257
  • Subakka
    talán az "ö" betü az amivel lehívom (zöld keretes fekete csík és ez van az elején "(>") de ha beírok vmit és ENTERT nyomok nem ír ki semmit ... akkro most mivan?
  • AKLaciAK
    Ti használtok trainert a játékhoz?
  • IMYke2.0.0.0
    Konzol lehív (Beállításokban látod a gombját), szöveg beír és Enter.
  • Subakka
    Hali!
    Előre bocsi ha már ezt megkérdezte vki, de h lehet multiba írni másoknak?
  • fery02
    *általába véve
  • fery02
    Nekem mintha a NO-DVD óta csak a Startup-ot indítva indulna a játék. Mintha crack előtt indult volna a nomrális ikonjával is, bár csak egyszer néztem ,de szerintem azzal indítottam. Most ha úgy szeretném indítani, akkor írja, hogy a játszáshoz kattintsak duplán a Startup-ra.
    Nincs is eddig baj, de mintha ezzel sokkal lassabban indulna a játék. Mikor rákattintok, még bően várhatok, aztán fekete kép, még akkor is sokat várhatok. Meg úgy általába vége is a játékba nagyon hosszúak a töltések. Am istenkirály játék.
  • AKLaciAK
    igen, lecsekkoltam a dolgot, "server is unaviable", szal nem megy a LIVE szerver
  • SL
    Engem se enged fel.
    lehet csak javítják
  • AKLaciAK
    Hy, nem tok belépni LIVE-ra, az alábbi hibakódot írja ki:
    Can't connect to LIVE
    Error code:0x807b0194
    Nézzétek már meg légyszi, hogy titeket beenged-e?
    Másnál még nem jelentkezett ez a probléma?
  • Munszu
    Hát én nem tom..., szentem minden nap multizok kicsit GOW-ba...,és nem mondanám hogy halott,pl tegap 6 szero is volt fullosan..., nem az számit hogy van 200 szerver,és a háromnegyede üres(Pl.:UT3),itt van legtöbbször 6-7 szerver,de azok legalább fullosak,és ha valaki lelép,rögtön jön a helyére más.
  • Munszu
    Adj X-firet vagy valamit,és ma szívesen segitek :)
  • predy24
    csinálltam uj ID-tde most azt irja conneected hiba élljenek az eredeti gamek :(
  • predy24
    az igaz ;)neked van akkor live id-d vagy ilyesmi vagy nincs?
  • terribad
    így van, a mostani agyonjátszott alap cs, quake, ut pályák közül is a legtöbb ilyen sufnicuccként kezdte a pályafutását. persze a gears pc multiplayere halott és semmi se segít rajta, de próbálkozni lehet.
  • SZilaJMaGGoT
    Pedig sokszor jobbak a nemhivatalos cuccok mint a hivatalosak... :/
  • predy24
    szia nekem lenne kedvem ma vettem meg a gamet csak annyi a gondom hogy regeltem meg minden csak azt irja a bejelentkezésnél hogy live id re van szükségem mi lehet a gond ha segítenél akkor nyomhatnánk pls help cső
  • predy24
    szia nekem van
    vagy még?
  • Munszu
    Holnap nincs kedve valakinek Coop-ba játszani,mondjuk 18-19 óra körül?:)
  • IMYke2.0.0.0
    "Egy nagy adag, rajongók által készített multiplayer pálya valamint egy single player szösszenet."

Akkor hol is az a Map Pack?
    Mert ez bizony sufni tuning - még közelében sincs az UT Community Pack-eknek...
    Ja, és egy szimpla tutorial elolvasással, meg a Szerkesztő használatával összedobsz Te/Ti is...

Nekem Map Pack = hivatalos anyag.
    Még a CP-ket sem tartom sokra.
  • davidka003
    "Map Pack nem létezik PC-re."

Map Pack
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, azért tettem fel nektek netre - azzal simán multizhattok is.
    Map Pack nem létezik PC-re.
    Azért 1.3, mert a CDPRojektes Patch 1.3-ra emeli a játék verzióját.

[1.1 = Észak-Amerikai és UK változatra volt csak jó.]
    [1.2 = Csak bizonyos európai változatokkal - de magyarral nem müködik]
    [1.3 = US/UK, FR, GE, PL, HU, CZ változatokra jó.]
  • SL
    tess

vírusírtóval ellenőrizd le!
  • Munszu
    Valaki be linkelné nekem ezt a cuccot,hogy ne keljen hozzá dvd,akkorse ha multizok^^...
    előre is köszönöm:)
  • SL
    Talán azért szar mert egy új op. rendszert kellene fel rakni? -IGEN!
    de hát hiába írok itt.
  • SL
    persze, én is felcrackeltem.
  • fery02
    Az első sorban az a vessző, az kérdőjel akarna lenni. A "No-DVD"-k helyett meg nem tudom miért Írtam "NO-CD"-t, de mind1. :)
  • fery02
    Az amit linkeltél, az a NO-CD crack (GoW_HUN_1.3_NoDVD). Azt ha bemásolom az eredeti játéknak, attól még ugyanúgy tudok multizni, Mert eddig semmi problémám nincs a játékkal.
    Meg olvastam olyat, hogy Map pack. Sajnos a telepítésnél valószínűleg nem voltam elég figyelmes, így nekem nincs fent a Szerkesztő, bár valószínűleg úgyse használnám. Viszont ezt a Map packot is a telepítésnél lehet kiválasztani, vagy ezt külön netről kell beszerezni?
    A No-CD cracknél látok egy verzió számot: 1.3 Én nem tudom, hogy a játék milyen verziójú jelenleg, de pl patchet én nem raktam még a játékhoz (kivétel ugye a CDprojectes). Ettől még működnie kéne ennek a cracknek?
  • kifli
    én pont addig jutottam az újságban :D
    tovább már nem néztem...
  • Beni521
    :O köszi
  • Munszu
    Most megyek fel 21:00ig,gow-ozok, aki akar irjon live-on, és tolhatjuk coop-ba, amig kinem játszom, nem nagoyn akarok benne multizni utána csinok szervert szivesen :).Live nevem (munszu)
  • DarkSector
    kuvasokan beirták, hogy ez a bajuk.
    akkor én olvastam rosszul.
  • kifli
    javaslok egykis gs olvasást pil 12. oldal helo mindenki! alatt ottvan ;)
  • Beni521
    Hi all. Vettem Gamestaros GoW-ot, feltelepítettem. KEzdő ablak bejön majd amikor nyomok egy Play-t, kapok egy ilyen hibaüzenetet: "...wargame-g4wlive.exe: Módosított programkóddal nem futtathatod a játékot. Telepítsd újra a játékot." már egyszer újra raktam megint ugyanez, CD kulcsot eddig egyszer nem kért... tud valaki megoldást?
  • hunhogzilla
    Köszi, ezer hála :D:D
  • Tatyla
    ö betű majd say szóköz és szöveged
  • Tatyla
    ha csak te nem csalsz,a többiek nem fognak tudni az biztos...
  • hunhogzilla
    Hali, látom, hogy multiban sokan írogatnak játék közben, az lenne a kérdésem, hogy hogy a rákba kell írni játék közben? Mert végigzongoráztam az egész játékot, de nem akart összejönni a chat :S
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiheted, hogy csalás.
    A játékban ha fejet találsz = tuti halál.
    Próbáld ki a Sniper Rifle-lal Single Player-ben!
    [Tévedések elkerülése végett: a multiban is a játékosoknak 100 az életereje és nem 1000.]

A legszarabb fegyver a maroklőfegyver (Colt).
    A legjobb pedig a Marine Rifle (fűrészes) és a Sniper Rifle.
  • WOLF3x6
    A trainer-ek csinaljak ezt a sebezhetetlenseget? Vagy biztos hogy egyaltalan csalas ez, nem lehet hogy az van amit mar lentebb irtatok, hogy nem mindig oda kell loni ahova eloszor gondol az ember ebben a jatekban?
  • IMYke2.0.0.0
    A szöveges cheat-et (God mode stb.) a szerver engedheti/tilthatja - mint bármely multis játék esetén.
    A Trainer programok ezt is ki tudják játszani...