6257
-
#5537 lol crackeltem és jólett :D degáz -
#5536 de most komolyan mi baja lehet? elindítom egyből appcrash -
#5535 Akkor már minden ok. -
#5534 fasza, most már csak félpercenként dobál ki hibaüzenettel -
#5533 THX -
#5532 aha gondoltam h patch kell, de nekem az iselszáll hibaüzivel, esetleg belinkelnél egy jó patchet? -
#5531 itt senki se olvas interneten? ezerszer lett leírva,hogy egy bug van a játékban ami január valamelyik napjától nem engedni futtatni.fel kell raknod a legújabb javítást.itt a direkt link -
#5530 Olvass csak pár hozzászólást vissza! -
#5529 megszereztem ezt a gamestaros gears of wart és ezt írja ki állandóan
2x újratelepítettem és semmi, mi lehet a baj? milyen módosított programkód? -
AKLaciAK #5528 egyes játékmódok nem engedik a megfeküdt játékosok távolról való leölését, míg pl csatatér-nél akár a pálya másik végéről is lelőheted ha ügyes vagy. A killrablásokról meg csak annyit hogy nem mindegy, hogy neked hány killed van? Úgyse számít kivéve ha rangsoroltat játszol, ott meg még nem láttam killrablást. Az #5525 kommentre meg annyit, hogy ha leszednek mesterlövésszel a körben akk lehet hogy te vagy a béna, de egyébként én sem nagyon szeretem ha vki felveszi és bekempel vele vhova. Épp héten csináltam egy szerót és kiszedtem a pályákról a snipert. Aztán meg ment a sírás, hogy mé szedtem ki. Bazz azért, hogy tanuljatok meg más fegyvert is használni ne csak azt a szart. Mert ahhoz aztán nagy tudás kell ám hogy fedezék mögül fejbelődd a másikat. -
#5527 Amit még nagyon utálok az h nem lehet távolról géppuskával ölni.Széllyel lövöm lefegszik a földre haldokolni és ha lövöm tovább megvédi a játék,olyan a hang mintha fogyna a töltény.Nem tudom minek kellett bele.Talán azért h ha vki közelről kifektet vki és nlassú h letapossa akkor nehogy vki elrabolja a killjét?Mellesleg sok fasz lopkodja a killt,szétlövik az én meggyengített emberemet. -
diemmsi #5526 hát igen...nem olyan egyszerű ez a játék, mint amilyennek elsőre tűnik:) petkomacko a nick-em ha gondolod felvehetsz barátnak -
#5525 Jah.Tipikus mikor a vesztésre álló vagy nagyon alázott csapat feladja és kilép vagy átmegy hülyeségbe.Ami még engem bosszant mikor A KIRÁLY játékmódban nem a karikába mennek a pontokért hanem azt hiszik h TDM(vagy leszarják)és csak lövöldöznek.Hameg hatalmas szerencsével bekerülök a körbe akkor sem maradok ott 10mp-nél tovább mert bénák és leszednek mesterlövésszel.
Megjegyezném vannak olyan playerek akik úgy bánnak a sniperral h csak na.Észbe sem kapok és nincs meg a fejem. -
diemmsi #5524 az idióták ellen a legjobb védekezés, ha ranked match-et játszol. ott nem tudnak kick-elni, egyedül egy dolog a bosszantó, a quitter-ek. kilépnek játék közben, a helyükre pedig nem tud bejönni senki, mert ranked ugyebár. A gyilokokat, halálokat, ilyesmit csak a ranked meccseknél tartja számon, ranglisták menüpontban tudod megnézni... -
#5523 Fasza.Aki a minden kör elején kinyírt engem az ruszki volt.Megnéztem az adatait live-on. -
belick #5522 Hali nekem már nincs kedvem csatlakozni senkihez csak akit már ismerek mert ha túl jól nyomom akkor az van hogy csalok ha meg nem akkor kidobnak. az idióta ruszkik a saját csapattársaikat gyilkolják az amerikaiak közt is sok bunko van.inkább ha nincs ismerős én inditok szervert idióták akkor is vannak de legalább én vagyok a fönök -
#5521 Egyébként nagyon jó a multi.Tetszik.Ha ransorol meccsen játszok akkor milyen pontokat kapok?VAgy vhova menti h hány embert öltem meg stb...
Azért találkoztam már köcsögséggel is:olyanokkal toltam akik hihetetlen profik voltak,senkit sem tudtam jóformán megölni.Mindenki a csapatból már vagy 15szer ölt én meg max 2 szer.Erre kivágnak.Megkérdeztem angolul h miért vágtak ki erre beírják h mert te gey jó játékos vagy.:(A köcsögséget is ktetőzi.Nah mind1.Mellesleg csak 1szer találkoztam TK-s köcsöggel.Az is kezdéskör mindenkit lőt.3körben is azzal indított h sotival engem fejbe meg havert.Írtam levelet de nem állította le magát.Aztán mindenki őt kezte el nyírni kezdéskor és még neki állít feljebb. -
#5520 Azért az nem kicsi ügyesség. Sok idióta játszik neten ez a baj. Meg kell szokni. :/ -
#5519 vágom.olyan volt ma h összekeveredtek egy csomóan,shoti +vetődést nyomott mindenki.lefűrészeltem mind3 köcsögöt és azthittem h beírják h goog vagy nice vagy thx erre idiotoznak meg go play with sims3aztak.Akkor most már értem. -
diemmsi #5518 a fűrészelést azért nem szeretik, mert semmi tudás nem kell hozzá. beállsz a sarokra, jön az óvatlan ellenfél te meg nyomsz egy F-et és már van is egy frag-ed. viszont ha shotival lősz rá akkor még neki is van esélye. kérdezzetek bátran, már egy éve tolom kb! -
#5517 -
Csokis #5516 Csak 3eHUF-ot nekem már nem ér ez a játék. Akkor inkább mást veszek. 7eHUF-ért is vettem már játékot (egyszer), de az megérte. Mindig mérlegelek, hogy nekem az adott játék mennyit ér. Ez van, ilyen vagyok. -
#5515 1000 ft a postaköltség.
De ha neked jobb, hogy megveszed a boltban a játékot 5 ezerért akkor tedd azt. -
Csokis #5514 Ez se egy rossz ötlet, de ugye akkor erre még rájönne a pk! -
#5513 A szerkesztőségben fogyott el a GoW, de mivel idővel visszaküldik az el nem adott előző havi számokat, talán már van a szerkesztőségnél. Hívd fel őket, vagy küldj e-mail-t. -
#5512 Ma már lehet kapni a júniusi Gamestart amihez az Advent Rising a teljes játék. Nem hinném, hogy lenne még valahol előző havi. -
#5511 Írták gamestaron h az öszes GOW-os gamestar elfogyot.De én 2 napja vettem meg és még volt is belőle meg UT3-as is volt.Szal ha szerencséd van lessz. -
Csokis #5510 Vajon lehet még kapni a GameStar-t? Meg kellene venni ezt a játékot, 2eHUF-ot megérne. Szétnézek az újságosoknál, talán van még valahol, bár nem bízom benne. -
#5509 Ezt én sem értem, hogy ez miért baj. Akkor pl a CS-be is láma valaki, ha pl késel? Vagy a COD-ba is, mikor arcon bash-olnak?
Még akkor is lámaság, ha nincs már egyéb lőszer?
Engem mondjuk fűrészelésért még nem basztak ki, de nem tudom, én nagyon élvezem. Meg azt se bánom, ha engem fűrészelnek szét. Én pl nem nevezem lámaságnak, mert azért kell hozzá multiba nem kis ügyesség, hogy fűrészeljünk. Kivéve, ha épp egy elvérző ellenséget fűrészelünk szét. De akkor annak már tökmindegy, hogy fűrészeljük vagy esetleg letaposssuk a fejét...szerintem. -
#5508 nem a csapattársat hanem a köcsög ellenfelet. -
#5507 lásd #5489... -
#5506 ha szétfűrészeled a csapattársaid jó hogy kivágnak... -
#5505 Köszi. -
#5504 chat: nyomj Ö-betüt (rövid ö) aztán írjad hogy : SAY valami valami -
#5503 Hogyan kell game közben chatelni?
Mi a különbség a ranked és sima matchek közt?POntok járnak érte de az a pont mire jó?
Nekem szerevert mindíd csak 1et talál. -
#5502 Meg kéne nézni, hogy a registry-ben hagyott-e szemetet és onnan kitörölni. Szerintem a legegyszerűbb egy windows reinstall.
@The Protector
Nekem is előfordult ilyen. Magyar emberke indította a szervert, angolul írkált be, hogy mit szabad és mit nem, repültem , a harc hevében nehéz észben tartani . Sajnos a GoW szerverkeresője ebből a szempontból nem túl jó, mert ha a szerverbe történő belépés előtt tisztában vagyok a szabályokkal, és nem tetszenek, akkor nem lépek be. Igazából a megoldás az lenne, ha a szervereken lehetne ezt beállítani és nem a játékosokra hárítani. -
#5501 El kéne olvasni a leírásokat. És kérdezd meg a szabályokat is a csapattársaktól!
Valami hasonlóról írtam korábban - ezt a játékosfajt akkoriban, még Quake 2 idejében "multi lámának" neveztük. -
#5500 hy all!
lenne egy olyan problémám, hogy ami a GameStar-hoz volt GoW azt nem tudom feltelepíteni, mert azt írja ki, hogy "a program más verziója telepítve van". Nemrégen volt fent egy angol verzió amit a haveromtól kértem kölcsön és nem nagyon játszottam vele ezért leszedtem a gépről a szokásos módon: Vezérlőpult->Programok telepítése vagy törlése. semmilyen fájl nem maradt a gépen, már mindent végig néztem! ha valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára akkor segítsen please!!! -
#5499 NAh.Picit nyomtam megint a multit.Nah volt egy pálya vmi király volt a nevében.Az ellenség mindíg vmi puskával lelőtte a fejemet.Csalnak?De kibaszott gyorsan dögledeztünk.
2.Nem nagyon ismerem a szabályokat.1szer kivágtak a szerverről mert troikával 3 embert elkaptam.Oki.Ezt megértem de nem tudtam h nem szabad.
3.Az is baj ha vki fűrésszel kettényomok.Ha vki a közelemben volt vetődtem,fűrész és ennyi.Aztán kibasztak a picsába.Lancerezzni is bűn?Vagy csak csicska a gazdi.
Ma este jön vki multizni? -
#5498 ConstantinHUN néve n játszok.