Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
mi nem jött be a single vagy a multi...?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

na, akkor mégse adom el a GoWomat! hátha több játékos lesz

davidka003
Elfogyott de amiket nem adtak el az országban azok visszakerülnek a hónap végén a Gamestarhoz és akkor újra lesz GOW-os Gamestar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Elfogyott a GoWos gamestar úgy tudom... ha nem, akkor bocsánat^^

Tatyla
bárki megrendelheti még újsággal együtt 2600,személyes átvétellel meg 2k...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát, nem jött be a GoW. El is adom... min. ár 2500Ft

Köszönöm a válaszokat.

IMYke2.0.0.0
A taktikára kiélezett játékoknál is simán elõfordulnak baklövések, tudom. De a balfaszkodások is dettó.
Ezért tartom értelmesnek azt az embert, aki nem csak egy multiplayer opció miatt rohan a boltba, hogy a CoD, MoHAA, HL/2-CS típusú játékot vegyen... hanem otthon, a maga módján, türelmesen, minden élménycseppet megízlelve szeretné az adott játékot végigjátszani.

Sajna, manapság már mindent a Muliplayer meglétével mérnek a játékos geek-ek.
Elég megnézni attól a naptól ennek a fórumnak a hozzászólásait, amikor megjelent a GS-GoW.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "barom" szót használják a filmcímben a magyarországi terjesztõk, de azért annyira nem akartam kétértelmû lenni.
Tudom, így is meg fogsz sértõdni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Ne légy hülye" (filmcím)
Simán megér 4500 Ft-ot. Az ember NEM csak multi miatt vesz játékot.

A multiplayer túl van értékelve.
Az ember alapvetõen társas lény. Elliot Aronson óta mindenki tudja.
De! A társágban történõ szórakozást - bocs a vulgaritásért, akik ismernek, tudják, nem szoktam - sok balfasz gyökér idióta el is tudja szúrni.
Már pedig, a Muliplayer játékok 99%-a az idiótázásokról szól.
Cheat-használóktól kezdve, a Team Killereken át, a küldetéssel nem foglalkozó idiótákon át, akik, azt hiszik, a "mindent tégy meg a zászló megszerzéséért" azt jelenti, hogy NO TACTICS, NO DEFENSE és rombol elõre a mapon...

terribad
azért 4500ftot nem igazán ér a multiplayere, ezért már kapsz egy új valve játékot, vagy cod cdkulcsot, amik enyhén emelkedettebb szintûek, és nem csak 3 server van belõlük esténként 😊

bloody fucking murder

davidka003
Kb 10 perc csinálni egy account-ot és utána simán megy a multi.
Sok a balfasz a Gamestar fórumán nem kell foglalkozni velük. Nyugodtan vedd meg és ha gond van segítünk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Ne higgy a hazug szóknak!
Kis hamissággal (értsd: angol, hamis névvel - Gamestar.hu-n írják is hogyan kell) simán készíthetsz magadnak Live Accountot!
A játék Single Player része is tökéletes, és nem kis kihívást jelenthet, amennyiben még nem játszottad ki Insane fokozaton. 😊
A Beginner-t felejtsük...

Sziasztok.Szóval a nagy helyzet az,hogy késõn ébredtem:a Gamestar-os újságot illetõen.Azon gondolkodom,megrendelem a CD-Galaxis-tól 4500-ért.De picit bizonytalan vagyok.Pont a Gamestar oldalán írták a hozzászólásokban,hogy nem akar menni a multi.Hogy nehéz account-ot csinálni a LIVE-ra,ami mûködik is normálisan.És ugye én is fõleg amiatt venném meg.Emiatt nem tudom,mi legyen.<#help>

fery02
Köszi szépen!
Még nem próbáltam arany játékba csatlakozni, ugyanis én egy fillért se fizetek a LIVE-ért. Nincs boxom, PC-n LIVE-ozok.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Jani21
Szerverek esetén normális, hogy nincs egy se. Hiszen itt nincsen dedikált szerver, ami éjjel nappal fut, akkor van játék, ha valaki játszik és indít egyet. A listás játék én szerintem azt jelenti, hogy azok nemcsak "játékból" mennek, hanem ott az elért eredmény beleszámít valami ranglistába. Legalábbis én így gondolom, lehet hogy tévedek. Azt, hogy csak az általad meghívottak játszhassanak a szerveren privát játékot kell indítani. Az arany rész a Gold elõfizetõkre vonatkozik, akik elõfizetnek a Games For Windows Live-on. Gondolom ezzel a kapcsolóval azt lehetne elérni, hogy csak ilyen elõfizetõk csatlakozhassanak.

ha érdekelnek az alapok az editorba vegyél fel msn-re [email protected]
fery02
Normális, hogy gyakran semmi találat sem jelenik meg szerver kereséskor? Így nehezen fognak gyûlni a multis achievementek.
A másik meg, hogy coop módban van olyan opció, hogy LIVE meg, hogy LIVE listás játék. Csak az a különbség, hogy elõbbi esetben csak barátaiddal játszhatsz a másikban meg bárkivel?
Meg ezeken belül az Arany rész mit jelent? Mert ennél van vagy Igen, vagy Nem lehetõség.
Meg bocsi, hogy tegnap nem értem rá coopozni. :/

Sziasztok. Akinek van kedve versust tolni vegyen fel Belick1980 <#gun><#violent>

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

KaszaN
Valaki nemtudna megtanítani az editor használatara aki ért hozzá és van olyan kedves? Nagyon jó lenne! Nemkellene sok mindent csak az alapokat. Nagyon megköszönném ha valaki megtenné 😄.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

nonicks
Ö betû és aztán "say láma vagy"

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

H4li!
Csak azt szeretném kérdezni, tudja valaki, h kell online gambe beszélni a szervereken? (melyik gomb v. hogyan?)
Elõre is köszi!

Jani21
Bárhonnan futtatható a patch. Igazából nálad azért lehet csak a játék könyvtárából, mert - ahogy a hibaüzenet is mondja - a registry-ben nem találja a játékot, így nem tudja hova telepítetted. Egy újratelepítés megoldhatja a gondot, de ha a te módszered is bevált, akkor felesleges.

gabe paul logan
Oké ez a hibaüzenet lényegtelen volt és onnan kellett futtatni a patchet ahol a játék exe-je van. Bocsánat a tripla postért.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Missin or Invalid Registry/INI entry

gabe paul logan
Attól még fel kéne mennie a patchnek ha a játék nem a C hanem a D meghajtón van?

Jani21
Például a kiadó honlapjáról. Direkt megint legelõre tették a hírek között: kiadó honlapja

KaszaN
Honnan szedhetem le azt a patch izét amitõl elindul a GoW???

Jani21
Ha jól tudom ez a PhysX-hez tartozó dll. Innen letöltheted: PhysX

morphologu
Sziasztok tudja valaki miért írja ki nekem, hogy a nvcuda.dll nem található. Ez fontos dolog vagy hadjam?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

kabel15
Játszottam valakivel de kilépet.
Akar jönni valaki más?

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Na én elkezdtem játszani!
Clley15 vagyok ha gondoljátok csatlakozzatok!

fery02
Most már énis.

kabel15
Szerintem jöhettek 3-an is de én még az elején vagyok sajna :S

nonicks
😄 ha fery nem megy megyek én😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

fery02
Nekem jó.

fery02
A k*rva életbe! Ugye említettem múltkor, hogy befagyott a játék és elszarta az egyetlen elmentésemet (miért csak egy elmentést csinál a játék??!!!!). Ma kezdtem volna új játékot megint legnehezebb szinten és meglepõen tapasztalom, hogy nem elérhetõ. De ez nem elég, mert elvette az összes dögcédulámat is, amiket nagynehezen összegyûjtöttem mind. <#szomoru1>
Mintha tökre amnézia ment volna a játékon keresztül. Nem elég, hogy az szar az élet, még ilyen szintû borzalmat is át kell élnem :/

kabel15
18:00 körûl?

fery02
Mond mikor!

SL
portolni fogják X360-ról PC-re 😄

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

kabel15
Jön valaki ma COOP ozni?

KaszaN
Várok én. Türelmem annyi mint a tenger. És azt a patchet honnan szedhetem le amitõl eltud indulni a GoW? Lejebb találtam linket de az nemjött be.

fery02
várjá, várjá, várjá...

IMYke2.0.0.0
Még nem "csinálják PC-re", de reméljük majd, egyszer, igen.

KaszaN
Hi
A Gears of War 2-t csinálják pc-re? Ha igen mikor lesz kész?

fery02
Köszi, elõbbre jutottam! <#eljen>

DarkSector
én eddig nem találkoztam ien gonddal, szerintem egyéni hiba lehet, vagyis csekély mértékben elõforduló bug.

Én pc-n nem emlékszem nagyon bugokra.

Most meg játszok xbox-on a 2. résszel, és ott se találkoztam eddig semmien hibával...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Olyan gondom van, hogy amennyire imádtam a játékot, annál inkább megutálom lassan. Ugyanis sikeresen végigjátszottam könnyû, és közepes fokozaton, közben egyre jobban kezdtem élvezni. De gyakran csinál a játék olyat, hogy "beragad" random módra, tehát megáll a kép játék közbe, de pár másodperc múlva folytatódik a játék. Ha valamilyen átvezetõ közbe van ugyanez a jelenség, akkor többnyire fagyást eredményez a dolog, így be kell zárnom a játékot. Így még csak egyszer jártam: ma, mikor elkezdtem Insane szinten a játékot. El is jutottam a 2. Act-ig, mikoris megtörtént az eset, viszont legközelebb indítva a játékot nem akarja folytatni a hadjáratot, ugyanis gondolom megsérült a mentés. Kérdésem: hogyan folytathatnám én mégis? 😛

DarkSector
Mondom BOLTI verzió.
amit amugy a boltban megvennél 4990ft-ért.
CD-Project-es...

vagyis nem a polcról kell levenned, hanem berakták neked az ujság mellé egy nájlonba.
full ugyanaz .... BOLTI verzió.

#5357:
Bu!
XD XD XD

Gyertek fel multizzunk!😉<#violent><#nyes><#nyes><#nyes><#email><#violent><#violent><#taps><#gun>