6257
  • underclass hero
    Ja egész jó volt, míg ki nem léptek, bár kicsit sokallom azt, hogy 6 kört kell megnyerni, sztem 3 is elég lenne, főleg ha a 2 csapat azonos szinten van, így akár több pályán is nyomulhatnánk és nem fulladna unalomba oly hamar.
  • The Protector
    Hát megvolt asszem az sg-s multi.Bár GOW-hoz méltóan mindenki kussolt.Csak a lancerem hangja törte meg a csendet meg a felszakadó hús és darabokra repülő testrészeké.Jó mecs volt bár a 4. menetnél kiléptek ketten a locustoktól mert vesztésre álltak.Jó meccs volt télleg.Jól játszott mindenki.1 vki troikázott de abba is hagyta,gondolom vki a puskájával agresszív véleménycserét folytatott vele de nem is tudom.
    A végén 6:0-ra mi nyertünk(emberek).Köszi kpasz csávó(asszem Gouku)h soxor felszedtél a padlóról.
  • belick
    Hali. mindenki azt használ amit akar kivéve hajnalfényt mert Tatyla leköpi XD PONTOSAN GYERTEK,HOGY A RUSZKIK NE TUDJANAK BEJÖNNI 20:30
  • The Protector
    Akkor valszeg megyek de a lancert is viszem.
  • Tatyla
    mindent de azokat leköpöm aki hajnalfényt használ :D
  • fery02
    :D
  • The Protector
    Lancert lehet használni?
  • belick
    Hali. ma is 20 30 kor indítok szervert rangsorolt játékon (remélem ma mi nyerünk) gyertek
  • davidka003
    Azt tegyük hozzá, hogy ATI-val is megy de akkor a fizikai számításokat a proci számolja és akadni fog de megjeleníti a dolgokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor tessék:

UT3 Physix Modcsomag

Unreal Tournament 3 PhysX modcsomag
    Feltöltő: NightBagoly

Kategória: Patchek, kiegészítők >>
    Verzió: 1.00
    Készítette: Epic
    Méret: 475 MB
    Dátum: 2008-08-08

Telepítés
    A modot csak azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek PhysX fizikai gyorsítóval, vagy Nvidia videókártyával, legalább a nyolcas (8xxx) generációból - ez utóbbi esetben nem árt az 177.39-es driver megléte is. Ezek után már csak a menüben kell bekapcsolni a Hardware Physics opciót, és mehet is az ámulat!

Leírás
    Ez a kis csomag PhysX támogatást rendel a visszafogott sikerű on-line akciójáték, az Unreal Tournament mellé - nem mellesleg pedig három pályát is tartalmaz. Ezek közül kettő csak abban tűnik ki a többiből, hogy kis túlzással porig rombolható az egész - a harmadik, a Tornado azonban egy izgalmas változóval szorozza meg a CTF meccsek izgalmait - hiszen a pályán tomboló hurrikán bármikor rajtunk is keresztülmehet!
  • DarkSector
    Én meg nem így tudom.
  • underclass hero
    Nekem is.
  • belick
    Nekem jó 20 30
  • Tatyla
    jaja benne vagyok én is belic
    én javasolnék egy 20.30-as kezdést ha az másnak is jó?
  • underclass hero
    Dettó.
  • AKLaciAK
    én benne lennék a dologban, nekem mind1, hogy mikor játszanánk
  • belick
    Sziasztok. Össze kellene hozni egy magyar csapatot a ranglistás játékra arra gondoltam pl minden nap azonos időben indítani szervert mivel a ranglistás játékhoz min 6 ember kell egyszerre.aki benne lenne az jelezze a megfelelö időpontot megbeszéljük.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert Addon.
    A PhysiX driver akkor kell (a GF VGA mellé), ha ezt az Addon használni akarod.
    ATI Radeon VGA-n az Addon igazi képességei meg sem nyikkannak.
  • DarkSector
    mert?
    a drivert is fel kell tenni tudomásom szerint a játékhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetett volna, mert a Physix Map-ok "Add-on"-ként, csakis GeForce kártya tulajoknak készültek.
    Ettől még a tény tény marad: az UEIII tartalmaz Physix-kódot.
  • DarkSector
    Már csak azért sem lehetett volna havok, mivel vannak Physx-es mappok az unreal tournamenthez....
  • IMYke2.0.0.0
    Na, így biztosan látszik: KLIKK
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes ezt megnézni:

• IMYke2.0.0.0
    Tévedtem.

The third generation Unreal Engine was designed for DirectX 9/10 PCs, the Xbox 360 and PlayStation 3.[2] Its renderer supports many advanced techniques including HDRR, per-pixel lighting, and dynamic shadows, and builds upon the tools available in previous versions of the engine. Unreal Engine 3 IPP (Integrated Partners Program) includes:

* Nvidia PhysX[3]
    * OC3 Entertainment FaceFX[4]
    * RAD Game Tools' Bink Video
    * DivX, Inc.'s DivX
    * Quazal Technologies's Rendez-Vous and Spark [5]
    * Fonix Speech's VoiceIn and DecTalk [6]
    * Autodesk's Kynapse A.I. [7]
    * A.I. Implant for games[8]
    * IDV's SpeedTreeRT [9]
    * Pixel Mine Games's nFringe[10]
    * Autodesk's HumanIK[11]
    * Vivox's Precision Studio™ SDK[12]
    * EAX 5.0
    * Digimask's Diskmask SDK
    * Geomerics's Enlighten [13]
    * Allegorithmic's ProFX [14]
    * PhaseSpace's Motion Capture [15]
    * IGN's GameSpy [16]
    * Umbra Software's Umbra, dPVS, sPVS.[17]
    * Illuminate Labs's Beast[18]
    * NaturalMotion's Morpheme[19]
    * Scaleform GFx[20] Flash UI and Video
    * MÄK Technologies's Game-Link[21]
    * Audiokinetic's Wwise – WaveWorks Interactive Sound Engine[22]

• Jani21
    Ez biztos? A játék fájljai között találtam PhysX gyanúsakat, talán épp ezért nem kell külön telepíteni hozzá a PhysX-et, hiszen az Unreal motor tartalmazza. Az Unreal engine honlapján meg külön kiemelik, hogy a motor fizikai részéért az nVidia PhysX felel: link.

@Kákabél:
    Akkor megoldódott a problémád? Én nem a COD5 itteni említésre gondoltam, hanem, hogy a választ a COD5 fórumra írni lenne off.
  • Kákabél
    AnX-nek köszi a választ és a tudom is, hogy a COD5ös megjegyzés szégyentelen erre a fórumra :D
  • IMYke2.0.0.0
    A GoW-hoz nem kell PhysX. Havok 2.0 van benne.
    A GoW nem "nVidia" játék.

• Jani21
    A patchet egyszerűen letöltöd és elindítod (valakinél csak úgy működött a patch, ha a játék könyvtárába másolta és onnan indította). Arra figyelni kell, hogy a magyar verzióhoz készült javítást szedd le, amit megtalálsz a kiadó honlapján. A progi gondolom a PhysX driver csomag lenne, ebben nem vagyok biztos, hogy feltétlenül kell. COD5 fórumra írni ebben a témában hatalmas off lenne...
  • Kákabél
    Hello Mindenkinek! A fórumon új vagyok, de maga a fórumot már régóta olvasgatom főleg a GoW-os FAQ-ot.

A porblémám a szokásos!...tudom, hogy rengetegen írtak már ez ügyben, de Én vagyok a nagyon béna kocka! A lényeg, hogy a játék nem óhajt elindulni. Már leszedtem a patch-et és van hozzá még egy + progi amit itt olvastam, hogy kell hogy elinduljon.
    Na most én pl azt sem tom h a patch-et hova kell rakni vagy mit kell vele kezdeni...és hogy ha lenne valaki aki felrakná lépésről, lépésre a képeket a folyamatról mint az SG-n a cod5.ös fórum részlegen azt megköszönném...vagy csak felvenne msn-en: [email protected]

Előre is köszi!
  • The Protector
    ConstantinHUN
  • AKLaciAK
    Protector, mi a GamerTag-ed LIVE-on?
  • fery02
    "Aztán meguntam és lancerrel kettészeltem mindenkit"
    Ez tetszik. :)
  • The Protector
    Ma blindre tüzeltem guggolós fedezékből.A sniper csicskagyerek a pálya másik feléről lelőtte a fjemet.Faszomat.A Király játékmód volt és 1 ember bent volt a körben.A többiek elbújtak és mindenkinél sniper volt.Esélyem nem volt a körhhöz közel kerülni.Aztán meguntam és lancerrel kettészeltem mindenkit erre kibasznak a szerverről,hol ebben az igazság.Úgy bekempeltek h ugrabugráltam elöttük és nem tűnt fel nekik ha shotival adtam volna nekik közelről nem basznak ki de a lancerrel megalázóbb.Imádom a hangját.Motto:Lancer evolutionXD
  • The Protector
    Utálom a shtotit mert mindenki azzal járkál.De még mindíg jobb mint a sniperek aki közelről lófaszok de távolról a fedezék mögül is lelövi a fejemet.
  • IMYke2.0.0.0
    A szórása miatt - ami egy kissé el is van túlozva -, de ugyanakkor túl erős fegyver. Nem véletlenül nyomja mindenki azzal.
    Pedig, a Colt se rossz.
  • fery02
    De ha achievementekre akar menni, akkor minden fegyvert kell tudni használni. :)
    Bár tény, hogy a shoti a legkedveltebb.
  • tommygear
  • The Protector
    Jah.Én legnehezebben vittem végig.Meg coopba is toltam de a multi teljesen más.Felejtsd el amit a singleban használsz.Gyakorold a shotit és a gyorsvetődést.
  • tommygear
    majd megyek csak még próbálgatom a dolgokat :D
    most jáccok vele először
  • The Protector
    Gyere multizni live-on.