6257
-
#5617 ja hát ha már egyszer fenn volt nem rakod fel megint csak egy format c után.... -
benkoszabi #5616 sztem meg fog be a szád csórókám
amúgy meg igen, van accountom, ki is toltam a játékot 1x, de letöröltem, emgvannak a mentéseim is, de eddig még semmi nem lett jó... -
#5615 regisztráltál az xbox.com-on? -
AKLaciAK #5614 csórikám sztem még profilt sem csinált és azért szerencsétlenkedik -
benkoszabi #5613 dwe hát épp ez az...hiába nyomom a Home gombot, nem csinál semmit.... -
#5612 mikor elindítod a GoW-ot Home gomb és bejelentkezel a live id-el majd az megkérdi frissíted e de ez sok ideig tart ne lépj ki míg véget nem ér a folyamat. -
benkoszabi #5611 hogyan tudom frissíteni? néztem a hivatalos oldalt, nincs Download, a programot meg nem találom a gépen... -
#5610 live-ot frissítetted? -
#5609 Majd megszokod.Én mostanra egész belejöttem. -
benkoszabi #5608 hali egy gyors kérdés...hogy kell a játékban profilt csinálni...mert sztem kihagytam egy lépést...szal felraktam az eredeti GoW-ot...utána DirexctX madj a 200KB-os patch, amivel elindul....kihagytam valamit? Games for Windows Live-t fel kell rakni a DVD-ről, vagy le kell szedni a legrissebbet? Mert belépek a játékba, és nem tudok F1-et nyomni, vagyis nyomom, de e mcsinál semmit....nyomom a Home gombot, hogy a profiloldalt behozza, de úgy sem jó....mi nem jó sztetek? -
#5607 fuck ez rohadt nehéz :D -
#5606 őőőő, singleben játszottam és coopban is. most csak a multi része miatt szedtem le -
#5605 OKOK.Majd szólj.Mellesleg meglep hogy még nem próbáltad a játékot.NAgyon király.De végigjátszás nélkül sztem fel se nézz MUltira mert lessz ott anyázás bőven mikor kapod a nyilat meg a hetsátot egész pályáról. -
#5604 nem kell hozzá valami 1.2es patch? -
#5603 thx, mindjárt fennt van. meglesem -
#5602 E nélkül el sem fog indulni!!!
Certification Patch. -
#5601 most telepítem -
#5600 És megy a game?Elindul? -
#5599 hát én a magyar verziót szedtem le...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gears_of_War_HUN_CLONEDVD -
#5598 Nem kell patchelni.Kivéve ha magyar verzió mert ahoz van külön cd-projekt patch.Azt a kódot használhatod amit a street fighterban adtál meg.Belépsz gamen belül a live-ra és beírod.Ha gondolod ütközhetünk itt is:) -
#5597 hi!
most szereztem be a GOW-ot ...(de nem az eredetit,hanem törtet).
az lenne a kérdésem, hogy mit kell tennem ahhoz hogy játszhassak vele online... van windows live id fiókom és kódom is. petchelni és crackelni is kell? ha igen meddig? -
#5596 Gamestar akcióból van még nekem egy zsír új Gears of War-om, meg 2 szintén zsír új Unreal Tournament 3-am. Egyik sincs regelve, 1000 forintért vihető darabja Budapesten bármikor. Hívj. 06204842688 -
elaca #5595 Este király a dugón /privát/ [email protected] -
#5594 utána meg ranglistás host Belick1980 -
AKLaciAK #5593 Üdv emberek, este nyolckor király a dugón. Host elacagw -
AKLaciAK #5592 Víííí, mekkora jók voltak a mai ranglistás játékok, csak így tovább!!! -
#5591 ma 20.30-kor ismét ranglistás Belick1980-an fogja indítani! -
#5590 lesz 20.30-kor -
#5589 Lessz ma vmi banzály?Ha igen akkor valszeg(nem biztos) h megyek.De ha leszek akkor képeket is készítek amiket majd ide belövök. -
#5588 nem...
mármint nem erre gondoltam a " másképpen tudom "
azt tudom másképpen, hogy nem csak ehhez kell a physx driver tudtommall alapban feltelepíti a játék, hisz különben nem lenne fizika....
Vagy NEM CSAK A PHYSX MAPPOKHOZ KELL A DRIVER.... -
#5587 hamarabb mondod nem lépek ki (nem tudtam hogy elvesznek a pontok)csak értelmetlennek láttam a további küzdelmet,mondjuk ezt a lancert Constsantinkám kicsit lehet pihentetni is nem mindenki pro gamer... -
#5586 Ők voltak azok akik leléptek?Legközelebb nem kenem be a lancert erőspistával.Csípte a valagukat. -
belick #5585 2 angol fiú volt most néztem meg a listán a többiek sg-röl voltak -
#5584 Aha nekem mind1 csak az ne legyen amelyik éjaszaka van és esik az eső mint mikor a sztoriba a bány elötti rész(bedöglik a kukásautó) -
underclass hero #5583 Bármelyik lehet szvsz, minél változatosabb legyen, lehet akár tök ismeretlen is. -
underclass hero #5582 Asszem az a pro gyerek külföldi volt, mintha egyszer angolul irt volna, ebből következtetem. Am meadows voltam. -
belick #5581 írjátok meg melyik map legyen a három kör szerintem is elég utána lehet másikat indítani -
#5580 Jah.Nem volt zavaró a lancerezésem?Mert ha megkérnek rá én abbahagyom de ha nem akkor megkergetek vele mindenkit. -
belick #5579 a rangsorolt játék lényege ,hogy végig kell játszani különben semmi értelme még ha vesztésre állunk is mert a megszerzett pontok elvesznek és a többieket szarban hagyod ha kilépsz mert nem tud jönni a helyére senki amúgy mindenki jó volt holnap csak olyan jöjjön aki végig marad gratulálok a katonáknak -
#5578 Te melyik voltál?Mellesleg mindenki magyar volt és sg-s?