Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök mindegy hogy jön e pc-re a GOW2 aki akar játszani vegyen 360-at én is emiatt az egy játék miatt vettem boxot (bár ezenkívül lett még 70 db game)bár a lehetõsége nem mindenkinek engedi meg a box vételét.
Rincewind
Hogy elejet vegyuk a tovabbi talalgatasoknak: a Microsoft HIVATALOSAN cafolta a jatek PC portjat egy sajtokozlemenyben tegnap. Nem lesz tehat PC valtozat!

Update: Microsoft got back to us with the expected response. "Gears of War" is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for "Gears of War 2." We have decided to not create a PC version of "Gears of War 2."

kotaku
DarkSector
azért mert kiadnak egy dlc-t ingyenessen meg cd-kulcs, bla-bla-bla, attól még ne bízd el magad.

Istenem meg mien ingyen beregelhetõ UT3-as cd-key bameg????
Hogy jön ez ide????Ne fárassz le légyszíves korán reggel...
Ez gears of war nem pedig UT3....és a kulcsot azután irhatod be, hogy megvettted a játékot, vagyis ez minden játék esetén így van...ezzel õk nem mégegy pééldányt szolgáûltatnak a rendelkezésedre, hanem csak doboz nélkül viheted a játékot ide-oda....ennyi.

warezolós köcsög, abba meg te is ugyanúgy beletartozol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJS8
"sok warezoló köcsög miatt akiknek nincs 2 játék a polcán köszönhetjük hogy nincs PCre" - EZ ÍGY VAN.

TÉK :]

tototto
igen ez a kiadott nyilatkozat, de ha szarnának a pcsekre nem érték volna el a valvel hogy ingyen beregelhetõ legyen a steamre a bolti UT3as cd kulcs és nem adták volna ki teljesen ingyenesen a Titan pakkot, szal erõs túlzás hogy szarnának a pcre, a sok warezoló köcsög miatt akiknek nincs 2 játék a polcán köszönhetjük hogy nincs PCre, mert mint tudjuk nincs ingyen vacsora, de ezért nehogy már az Epic legyen a hibás..

DarkSector
jo

star wars force unleashed, prg4, forza 2, To Human, Fracture, ....monnyam még?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
ezek playstation nem xbox játékok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Nem tévedsz.
õk mondták az elsõ rész után, hogy annyian warezolták pc-re, hogy nem éri meg nekik leportolni...ennyi...

DarkSector
gt is üzleti kérdés , black is üzleti kérdés, killzone is üzleti kérdés, metal gear solid is üzleti kérdés...mégsincs máigsem pc változat...

felony

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

felony
Már átjavították. Szemetek.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

tototto
eddig minden játékuk kijött pcre kivéve a gow2t szal nem mondanám hogy szopatják a pcseket, és szerintem a gow esetében sem õk nem akarják hogy kijöjjön hanem a microsoft fizetett nekik rendesen hogy xbox exklusive legyen

grebber
Ja azok mert én csak így hívom õket amiért szopatják a pc-seket!
Ha õk minket tolvajoknak neveznek meg húzzák a szájukat a pc-s kiadás miatt gondoltam csak szimplán legyökerezem õket.

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
de pedig ez üzleti kérdés,elõbb utóbb lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

KaszaN
Esetleg valaki? #5436

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

fery02
gyökerek?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
nem hinném.

grebber
Fogyoban a gyökerek pénze??? Avagy lehetsége a Gow 2 pc-re!

Next PC upgrade: 2022

fery02
Bocsi, topikot tévesztettem.
Am nem tudom, nem használtam még.

KaszaN
igen

fery02
Szóval ez Az editor?

KaszaN
Hello
Lenne egy kérdésem az editorral kapcsolatban aki tudja rá a választ az mondja el mert má nemtalálok megoldást. Az lenne hogy megfogok egy tárgyat akármi is az és megjelennek ugye a mozgatási ányányok és mozgatnám de csak a nyilakat húzom el a tárgy az ottmarad a hején. Valaki help.

ezt a registryben találod: Start->Futtatás->beírod hogy "regedit" és ott megkeresed ez az elérési útvonalat és átírod az átírni valót

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

ok ez is nagy segitseg de mit jelent ez:HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
F.A.Q. ott van benne, mi lenne ha 1x elolvasnád, és után kérdeznél

nah valaki segitene?????
de én még mindig azt mondanám a rendezõ bácsiknak hogy ha olyan izomagyakra van szükség mint jelenesetben akkor
pl Fenix
jah de én most az itt felsorolt emberkékbõl néztem

DJ: ahhoz azért eléggé elkellene maszkírozni
DJS8
Bruce Willis jó lenne Marcus Fenix-nek.

ja es Razor1911
IMYke2.0.0.0
Dominic Purcell-re rettentõen nem illene a szerep. Kis töpszli emberke.
Akkor már inkább The Rock!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

segitsetek man kerlek szepen!!!! az a problemam h telepiteskor hiaba valasztom ki hogy a D-be masolja mert ott van hejem o akkor is a C-be teszi!!!!! ha valaki tudja a problemara a megoldast az segitsen.....mar masodjara jarok igy ezzel a jatekkal. Elore is kosz
igen a második részben van benne

GOW film szereplõ jelöltjeim:
Marcus Fenix - Dominic Purcell (sztem nagy siker lenne ha a Szökés után itt ebben a filmben is szerepelne)
Dominic Santiago - Antonio Banderas (Desperado-ban nagyon jó volt sztem)
Augustus Cole - Lester Speigt (ez sztem teljesen 1értelmû)
Damon Baird - Dennis Quaid
Lt Kim - Ken Watanabe
Sgt Hoffman - R. Lee Ermey
Anya - Scarlett Johansson v. Jessica Biel
Maria - Roselyn Sánchez
Sztem elég ütõs kis csapat lenne a filmben ez az összeállítás. Már várom a filmet nagyon, remélem tényleg elkészül és nem lesz olyan csapnivaló mint más játékok mozis adaptációja.

fery02
Maria Santiago a második részben szerepel? Csak mert az elsõ részbõl nem ismerõs.

sziasztok szeretne valaki co-op multizni?
ha szavazni lehetne:
Marcus Fenix - Dominic Purcell
Dominic Santiago - John Leguizamo
Augustus Cole - Lester Speight v. Terry Crews
Damon Baird - Neal McDonough (ez nehéz volt de sztem as másik 2 már koros ehhez)
Mihn Young Kim - Yun-Fat Chow (nem tom Hiro hogy kerül ide 😄)
Victor Hoffman - R. Lee Ermey
Anya Stroud - Selma Blair
Maria Santiago - Paz Vega

bár én szivem szerint a WWE témakörbe gondolkodnák 1-2 szereplõ ügyében 😄

Tatyla

DarkSector
ez nem így müködik.

gondold végig mi volt metal gear-el, final fantasy-val....stb.
a warez van xbox-on is rendessen.
de pl én megvettem eredetiben, ahhogy az összes nagy játékot.
DE pc-re õszintén énsem venném meg.

balee4
inkább portolják végre át PC-re, már rég bejött az ára a konzolos eladásokból, sztem annyit meg biztos eladnak belõle, mint az elsõ részbõl.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
lehet valakinek nem jön be.
de nem probléma...mindenkinek más az izlése...
monnyuk azért õszintén multiba énis inkább cod4-be megyek többet...😄

Nem tudom mi bajotok a multival sztem marha jó.

Nagyon jó dolog multiban játszani, de csak akkor, ha vannak olyan ismerõsök (akár csak netes ismerõsök), akik normálisak és megbízhatóak. Na akkor nagyon jó móka tud lenni a multis játék. Ellenkezõ esetben, ha felmegyek egy public szerverre totál idegen emberekkel játszani, csak kevés esetben tudok valóban jól szórakozni, mert mindenhol hemzsegnek az agyhalott kretén állatok, akik elrontják az ember szórakozását (akár szándékosan, akár csak azért mert balfaszok). Éppen ezért vallom én is újabban, hogy túl van értékelve a multi. Sokkal jobban el lehet mélyülni egy jó kis single player játékban, ahol nincsenek csíterek, teamkiller-ek, fairplay-t nem ismerõ, tetû emberek, van viszont játékélmény és nagybetûs HANGULAT... Arról nem is beszélve, hogy az általam legnagyobbra tartott játékokat el sem tudnám képzelni multiban...
A GoW-ra viszont kíváncsi lennék multiban, leginkább co-op módban, csak sajna kevés hely van a vinyómon, meg lusta is vagyok most feltelepíteni 😊

kifli
emulátorok soha nem muzsikálnak fényesen 😊
DarkSector
Iszonyat helyszínek vannak!!!

De ha választani kellene, akkor azt mondanám, hogy ami a világon a legszebb ingame jelenet amit eddig láttam, az a barlangszerüségben....ahol az a sok színes fõleg kék világító növény van vagy mi...

háát az valami eszméletlen látvány!!!

És megjegyezném hogy ha ezt a részét nézzük, akkor brutális dolog arra gondolni, hogy ezzel párhuzamossan a GoW1-ben egy sima csupasz lávás barlangot kaptunk csak...Itt meg nemhogy a háttér brutális, de még élõlények is vannak...LOL

Ezt a videót találtam, ahol aránylag jo minõségben láthatóak a mappok!!!

fery02
Csak ahhoz gondolom ilyen kell. :/

fery02
😮

DarkSector
második része 5x jobb ettõl.

Bakker aszittem beszarok...
csak ha néhány ujdonságoktól eltekintek (közelharc, fegyverek, karakterek, fizika) ami azért nem semmi, csak megemlítenék 2 dolgot.

Vagyis 2 dolog van amit kiemelnék a 2. részben.
1., a pályák!!!!
döbbenetes, hogy ennyire durva és változatos helyszíneket tudtak elkészíteni, és futtatni a kis dobozon.
2., a "jármûvek" nem a holdjárókra gondolok, hanem valami eszméletlen amikor a végén olyan "jármûveket" lovagolhatunk meg, amiket az elsõ részben már ismerhettünk és még csak eszembe sem jutottak volna, hogy ezt képessek lesznek megoldani...

De sikerült....és minden tekintetben lenyomja az elsõ részt.
Jó lenne egy emulátor pc-re, mert ezt mindenkinek ki kellene próbálni....!!!!

davidka003
Sokan istenítik az elsõ részt de a második részhez képest elég gagyi. 😄
Már az elsõ sem volt rossz de a 2. rész sokkal sokkal jobb és nagyon durva helyszínek vannak benne. pl van egy olyan mikor lenyel minket egy kukac ami eszi a városokat és abban kell mászkálni és a szívét kivágni.
Sajnálhatjuk, hogy nem jön PC-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

fery02
Ez valami isten játék! Mielõtt el nem cseszõdött volna a mentésem, kijátszottam elõtte kettõször, az elsõ kettõ fokozaton. Az Insane szintet pedig csak el tudtam kezdeni, mert ugye aközben cseszõdött el a mentésem. Szóval ahhoz, hogy újra unlock-olhassam, ki kellett játszanom elõtte megint valamelyik szinten. A legkönnyebb szinten játszottam ki újra, hogy minél elõbb kezdhessem újra Insane szinten. 😛
El is kezdtem hétvégén. Fagyogatott ugyan, de játék közbe folyamatosan Alt+Tab-oztam, hogy backup-oljam a mentéseket. De úgy tûnt, hogy nálam csak az elsõ kettõ Act-ok fagyogatósak, azután már normális volt minden.
Kicsit féltem, mert elsõ végigjátszásnál még legkönnyebb szinten is vért izzadtam, de odafigyeléssel, gyakorlással könnyen kitapasztalható az egész játék és csodálkozásomra Insane szinten már, okosabban megválogatva a fegyvereket, sok helyen immár elsõnek végigjutottam. Pl hatalmas elõny a Boomerek ellen az íj fegyver, ugyanis egy fejestõl szétrobbannak, míg pl mesterlövészbõl is jó sok fejest bírnak.
Am valami hihetetlen hangulata van ilyen nehézségi szinten a játéknak, sokszor szó szerint féltem kinézni a fedezékbõl (ez attól is lehet, mert elég sokáig tölt, ha véletlenül meghalunk), fõleg ha olyan helyzet van, hogy izzik a hangulat szó szerint: pl egyszerre van jelen 2 Boomer, pár mesterlövész, meg melléjük jónéhány gépfegyveres, söréteses (fõleg, hogy Boomerek esetében elég kockázatos egyhelyben maradni, még fedezék mögött is). Sokszor csak vaktában lövöldözök.
Nem tudom létezik-e más legalább ennyire pörgõs tps, mert az biztos, hogy ez nem semmi.
Most vagyok a vonaton, de nem tudom, hogy a fõellenséget hogyan fogom legyõzni Insane-n, mikor még legkönnyebb szinten is temérdeknyi fejlövés kell neki. Még azt sem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e rá tartalékolni íjfegyvert, mert ahhoz ugye onnantól lõszert már nem tudunk felvenni, meg nem tudom, hogy lepattan-e vajon a testérõl az íj.
A "hangulat fokozó" párbeszédek is nagyon kemények. Olyan dumákat le tudnak vágni, hogy harc közbe néha azért hibázok, mert röhögök. 😄
Pl kérdi Dom: "Hallottad?", erre mi: "Ez csak a szél", majd Dom: "Ja, persze. Mikor mondta neked a szél utoljára, hogy: "Ellenségek"?". 😄

Aztán közbe próbálkoztam multiba is, ha már ilyen keménynek érzem magam, hogy Insane-n darálok, de inkább engem daráltak. Totál más a multi. Úgy tapasztaltam, hogy, (legalábbis azok akikkel eddig játszottam) nem szabad olyan szinten használni a fedezékrendszert, mint single-ben, mert egyszerûen odasétálnak sörétessel és fedezék mögött ilyenkor tehetetlenül menthetetlenül leszednek.

#5398: Az nem baj, ha a sok idióta csak nyomul elõre, legalább valamennyire sikerélmény így, hogy le tudjuk õket szedni.
<#gonosz1> Persze csak ha nem a mi csapatunkba csinálják