6257
  • kifli
    6x tudsz regelni a kodal :D
  • The Protector
    Nekem eredetim van.De haver el akarta kéni crackolt gta4-hez de mondtam h stornó met akkor nekem bukik a biznisz.
  • belick
    ja megcrackold csinálsz egy accuntot és már mükszik is simán elfogadta de csak saját felelőségre,eddig minden ok vele kb 1 hónapja használjuk 4-en ha valami gáz lenne én megvenném mégegyszer imádom ezt a játékot
  • The Protector
    Egy serialt használtok 3an?
  • belick
    ha van valamelyik ismerösödnek eredeti kérhetsz tőle 1 accuntot én már 3-at adtam mindegyik muködik egymással is tudjuk tolni
  • The Protector
    rendeld meg.
    Egyéként sokaknak nem indul mert már csak egyetlen egy crackel indul.De az msn-em már televan olyanokkal akiknek segítettem elindítani.Most már telibeszarom.Gamestarral együtt 2000Ft-ot ha nem ér meg akkor ne is játsz vele.
    de gamecopyworld.com-on keresgélj.Ott lessz az.
  • blur55
    remek ötlet (: valaki más esetleg?
  • Tatyla
    vedd meg :P
  • blur55
    akkor mit kell csinálni, ha elindítom a játékot, behozza hogy epic studios és a microsoft games-es videot utána meg szó nélkül kilép?
    a razor911es változat van meg
  • fery02
    *az mmorpg-k számítanak ég és földnek a tps-ekhez és fps-ekhez képest
  • fery02
    Eddig nem is tudtam, hogy a GoW-nak a multi a legnagyobb húzóereje, mikor legtöbbször senkit sem látok ranked matchet várva, emellett az egyjátékos módja valami istentelenül zseniális.
    Abba ne menjünk bele, hogy hány FPS játékot játszottam, Doom-on meg Quake 3-on nőttem föl. :)
    Vadászni erdőben még csak virtuálisan vadásztam. Ott mondjuk figyelni kellett igen, hogy a vad elé célozzunk. Az ARMA-ról is simán elképzelem még (mivel ott a realizmus számít), hogy ott is figyelni kell, hogy mozgó ellenfélre célzás közben picit az ellenfél elé célozzunk.

#5646: Tps-ben meg fps-ben is ugyanúgy célozni kell az ellenfelekre.
    Az mmo-kat ide igen, azokhoz nem szükségesek villámreflexek.
  • Tatyla
    GTA IV. meg egy fps között ég és föld a különbség mmorpg közben én is torrentezek meg miegymás mert nem lényeg...
  • AKLaciAK
    "Mintha mindent csak neten lehet játszani." Írod ezt egy olyan játék topikjában aminek a legnagyobb húzóereje a netes multi. Sztem erről elég is ennyi.
    Meg bunkó vagyok? Játszottál te már valaha FPS-sel? CS, UT, ARMA???
    Vazz ha nem vagy képes felfogni, hogy mozgó célpontnál a célpont elé kell célozni akk nagyon sajnállak.
    Tudod a való világban is ha pl. maradjunk a hétköznapoknál, ha kimész az erdőbe egy vadászpuskával és szalad a vad, akkor te a vadra, vagy elé célzol? A távolság természetesen nem elhanyagolható.
  • fery02
    :D
  • fery02
    Te meg egy tipikus magyar bunkó vagy. Mi ez a mondatod például, hogy: "Sztem te inkább ne is játsz semmit." Mintha mindent csak neten lehet játszani. Nem csak számítógépen lehet játszani, interneten keresztül nagyon okos.

#5639: Igazat adok teljesen, értem én a dolgot, de tapasztalataim szerint minőségibb játékok hivatalos szerverein játszva már ez a dolog fel sem tűnik szinte. Sokat játszottam régebben tört CoD 2-es szervereken. Azokon elég feltűnő volt a probléma igen. De már egy ideje eredeti GTA IV-el játszok multiban, ott szinte semmi késés sem észlelhető. :)
    netem pedig csak egy 1,5 Megás kábelnet.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiába van kompenzálás, ha Kispista Jóska egy 0,5 MB-ites nettel játszik, egy avitt P4 CPU / GF6800 VGA-val és egy 10/100-as coax kábeles kapcsolattal... s közben a háttérben frissít az XP-je, megy a tűzfala és a vírusirtója.

• werkfilm
    Nem minden játékban, a jobbakban ügyelnek erre.

http://developer.valvesoftware.com/wiki/Source_Multiplayer_Networking
    http://developer.valvesoftware.com/wiki/Lag_Compensation
  • AKLaciAK
    sztem nincs itt semmilyen probléma, csak egy értetlen játékostárs
  • IMYke2.0.0.0
    Bármilyen furcsa, de MINDEN netes FPS játékban - főképp, ha nem 10-70 MBites interneted van - mindig kicsit máshová (általában a mozgásban lévő ellenfél elé) kell céloznod, mert az internet sebességedből és a kliens (játék) késéséből adódóan a célpont - az ellenfeled, kilövendő tárgy stb. - máshol lehet, mint azt Te látod.
    Ezt főképp amúgy is lassan mozgó lövedéket vető fegyvereknél (rakéta-, gránátvető, vagy kézigránát és satchel) érdemes és kell használni!
    S akkor még nem beszéltem a járulékos sérülésekről, amiket már minden, magára valamit is adó fejlesztő csapat, és így játék használ: a robbanások által keltett repeszfelhő, léglökés stb...

• Tatyla
    nem értem amúgy mi a probléma?
  • AKLaciAK
    Sztem te inkább ne is játsz semmit. Mármint itt FPS-TPS játékokra gondoltam. Menj Jengázni vagy dominózni ott nem kell matekozni.
  • fery02
    Itt nem kidobóst kell játszani. -.-
  • AKLaciAK
    OMG!!!!!
    Mozgó célpontra szerinted hogy kell célozni okostojás?
  • Tatyla
    nem dehogy de próbálok célozni, lőni és lesz ami lesz...
  • fery02
    Te akkor tudsz úgy játszani, hogy direkt a levegőbe lősz és úgy gyilkolsz?
    Sohasem értettem, hogy mi abban a jó. Ha játszani akarok, akkor nem akarok én azon matekozni, hogy vajon hány centivel előrébb kell céloznom, hogy bevigyek egy halálos lövést.
  • IMYke2.0.0.0
    A Quake 3 és a Soldiers of Fortune első része óta ezt helyérzékeny sebzésnek nevezik - több ezer FPS-be építették azóta bele...
    Ezért lehet "headshot"-olni például.
  • Tatyla
    mindegy,gyakorolj sokat és meglátod meg lesz az eredménye
  • andrew1988
    nem idiótáztam, le ... a válasz volt idióta :D
  • AKLaciAK
    Tatyla-nak igaza van úgyhogy te csak ne idiótázd le ok? Tényleg nem mind1 hogy hol találod el az ellent még fél méterről sem. Szal csak gyakorolj tovább és majd egyszer talán rájössz a dolgokra. A pinggel kapcsolatban meg annyit, hogy nem érdemes 100 feletti szerón játszani. 1 tized másodperc is számít ha jó ellenfelek ellen játszol.
  • Tatyla
    belevetted a ping általi időt,egy ideje már játszok ezzel és hidd el nem mindenki cheater aki megöl téged...
  • andrew1988
    már bocs de ez egy idióta válasz volt...

szted fél méterről hogy lehet eltalálni vkit?
  • Tatyla
    nem úgy találod el ahogy kell...
  • andrew1988
    az miért van hogy belelövök 1 tárat az ellenfélbe fél méterről, és nem hal meg... belém meg vmiét elég pár golyó :D...

??

• Tatyla
    oké
  • AKLaciAK
    mint láthatod nem :P, de kár hogy kihagytad a mai action-t. szükségünk lett volna rád :D, de holnap este megint leszünk, szal számítunk rád :D
  • Tatyla
    apropó most fenn vagytok?
  • AKLaciAK
    ha tényleg kijátszottad 1x a játékot, akk mér kérdezel ilyen lámaságokat? vagy ez csak nekem furcsa?
  • AKLaciAK
    tényleg? jujj
    ha sikerül megcsinálnod szeretnék találkozni veled a játékba majd ott megbeszéljük
  • Tatyla
    azt a cd project patchet raktad fel?
  • benkoszabi
    épp ezaz....két napja formatáltam windows-t, és msot szeretém visszatenni a játékot