Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Mi a különbség a ranked és sima matchek közt?POntok járnak érte de az a pont mire jó?
Nekem szerevert mindíd csak 1et talál.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
@The Protector
Nekem is elõfordult ilyen. Magyar emberke indította a szervert, angolul írkált be, hogy mit szabad és mit nem, repültem <#vigyor>#vigyor>, a harc hevében nehéz észben tartani <#eplus2>#eplus2>. Sajnos a GoW szerverkeresõje ebbõl a szempontból nem túl jó, mert ha a szerverbe történõ belépés elõtt tisztában vagyok a szabályokkal, és nem tetszenek, akkor nem lépek be. Igazából a megoldás az lenne, ha a szervereken lehetne ezt beállítani és nem a játékosokra hárítani.
Valami hasonlóról írtam korábban - ezt a játékosfajt akkoriban, még Quake 2 idejében "multi lámának" neveztük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lenne egy olyan problémám, hogy ami a GameStar-hoz volt GoW azt nem tudom feltelepíteni, mert azt írja ki, hogy "a program más verziója telepítve van". Nemrégen volt fent egy angol verzió amit a haveromtól kértem kölcsön és nem nagyon játszottam vele ezért leszedtem a géprõl a szokásos módon: Vezérlõpult->Programok telepítése vagy törlése. semmilyen fájl nem maradt a gépen, már mindent végig néztem! ha valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára akkor segítsen please!!!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
2.Nem nagyon ismerem a szabályokat.1szer kivágtak a szerverrõl mert troikával 3 embert elkaptam.Oki.Ezt megértem de nem tudtam h nem szabad.
3.Az is baj ha vki fûrésszel kettényomok.Ha vki a közelemben volt vetõdtem,fûrész és ennyi.Aztán kibasztak a picsába.Lancerezzni is bûn?Vagy csak csicska a gazdi.
Ma este jön vki multizni?
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
Reg után ide jukadtam ki.
Tudni kell alkalmazkodni. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Már kilenc
On
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én meg a boltban megvettem egy ezresért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintem a Steam-rõl csak akkor érdemes játékot vásárolni, ha jóval olcsóbb, mint a dobozos változata, valamint, ha a dobozos változat nem sok extrát nyújt. Pl. A Valve játékok dobozai: csak egy darab papír van benne a kóddal, valamint szimpla egylemezes DVD tokban van az egész még akkor is, hogyha 2 lemezes. A második lemez csak egy papírtokban van. Komolyan mint valami EVM kiadás.
ON.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
meg ha valakinek 4 magos procija van meg 100ezres videokarija ne mondja nekem hogy havonta nem tud rászánni pár ezer forintot játékra is
amennyi játékkal én játszok azt pikkpakk letöltöm, 8gigát 2-3 óra max, nem ülök egésznap a gép elõtt szal amig elmész bevásárolni addig lent is van, ha meg kiakarod irni akkor van backup funkció benne és utánna csak felmásolod lemezrõl, nem pedig egy telepítési cikluson szarakodsz vele ami sokkal hosszabb mint felmásolni egy állományt a gépre
szal igenis sokkal kényelmesebb
Ez aztán nagyon kényelmesebb. Tényleg jobb letölteni a steamrõl 8 gigát mint elõvenni a DVD-t a polcról és pár perc alatt feltelepíteni. Nincsenek még a lakásokba 100 Mbites netek ezért a steamnek én semmi elõnyét nem látom. Letöltésért meg amúgy sem fizetnék. Ha veszek játékot akkor csak dobozosan. Letölteni ingyen is lelehet.
Torrent oldalakat meg nem lehet letiltani. Ha lehetne akkor már nem lennének torrent oldalak.
Ha nem lenne warez akkor nekem nem lenne eredeti játékom se. Nem fogok látatlanba játékot venni. Warezba letöltöm és ha jó akkor megveszem. Így van 62 eredeti játékom.
Valaki segítsen már. Mi különbség van a Gears of War "normál" és a boltokban most kapható Gyémánt kiadás között? Egyáltalán van valami különbség?
Elõre is köszi a választ!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont hidd el, hogy végletekig naív vagy ha ezt te komolyan gondolod!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bocs ha rosszul esett, de azért finoman a jelzõkkel thx.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
és ha valami nem jön pcre jön a sírás, szánalmas, amugymeg az egyik legprofibb játékfejlesztõ csapat az epic games nem adnak ki szart
az UT3 meg ugy jön ide hogy õk fejlesztik és nem szartak a fejedre pcs létedre mint egy átlagos játék esetében hogy csak konzolra jönnek ki a dlck.
sokkal kényelmesebb steamrõl telepíteni a játékot mint cdkkel szarakodni, de ha csak warezol az ember akkor biztos nem használja, ezért nem is értékeli ezt az akciót
a gow1bõl is ha megvette volna 1.000.000 ember a pcset akkor jött volna a 2. rész is pcre hidd csak el, nem ez a hobbija a gonosz csunya epiceseknek hogy direkt kiszurnak a pcsekkel, hanem nem éri meg.
azt meg nem mondhatja senki hogy szar lett a gow1 pc portja és azért nem vették, sajnos ilyen képet fest a pcs játék helyzet, és nem kell meglepõdni ha egyre több fejlesztõ fog távol maradni ettõl a platformtól, mert irreálisan nagy a különbség eladásokban a konzolok javára
remélem mostmár felébredtél és nem fárasztalak igy délután fele, ha válaszolsz akkor a személyeskedést mellõzd én is megpróbáltam