Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The third generation Unreal Engine was designed for DirectX 9/10 PCs, the Xbox 360 and PlayStation 3.<2>2> Its renderer supports many advanced techniques including HDRR, per-pixel lighting, and dynamic shadows, and builds upon the tools available in previous versions of the engine. Unreal Engine 3 IPP (Integrated Partners Program) includes:
* Nvidia PhysX❤️>3>
* OC3 Entertainment FaceFX<4>4>
* RAD Game Tools' Bink Video
* DivX, Inc.'s DivX
* Quazal Technologies's Rendez-Vous and Spark <5>5>
* Fonix Speech's VoiceIn and DecTalk <6>6>
* Autodesk's Kynapse A.I. <7>7>
* A.I. Implant for games<8>8>
* IDV's SpeedTreeRT <9>9>
* Pixel Mine Games's nFringe<10>10>
* Autodesk's HumanIK<11>11>
* Vivox's Precision Studio™ SDK<12>12>
* EAX 5.0
* Digimask's Diskmask SDK
* Geomerics's Enlighten <13>13>
* Allegorithmic's ProFX <14>14>
* PhaseSpace's Motion Capture <15>15>
* IGN's GameSpy <16>16>
* Umbra Software's Umbra, dPVS, sPVS.<17>17>
* Illuminate Labs's Beast<18>18>
* NaturalMotion's Morpheme<19>19>
* Scaleform GFx<20>20> Flash UI and Video
* MÄK Technologies's Game-Link<21>21>
* Audiokinetic's Wwise – WaveWorks Interactive Sound Engine<22>22>
@Kákabél:
Akkor megoldódott a problémád? Én nem a COD5 itteni említésre gondoltam, hanem, hogy a választ a COD5 fórumra írni lenne off.
A GoW nem "nVidia" játék.
A porblémám a szokásos!...tudom, hogy rengetegen írtak már ez ügyben, de Én vagyok a nagyon béna kocka!<#buck>#buck> A lényeg, hogy a játék nem óhajt elindulni. Már leszedtem a patch-et és van hozzá még egy + progi amit itt olvastam, hogy kell hogy elinduljon.
Na most én pl azt sem tom h a patch-et hova kell rakni vagy mit kell vele kezdeni...és hogy ha lenne valaki aki felrakná lépésrõl, lépésre a képeket a folyamatról mint az SG-n a cod5.ös fórum részlegen azt megköszönném...vagy csak felvenne msn-en: [email protected]
Elõre is köszi!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
Ez tetszik. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pedig, a Colt se rossz.
Bár tény, hogy a shoti a legkedveltebb.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2x újratelepítettem és semmi, mi lehet a baj? milyen módosított programkód? <#wow3>#wow3>
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
Megjegyezném vannak olyan playerek akik úgy bánnak a sniperral h csak na.Észbe sem kapok és nincs meg a fejem.
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
Azért találkoztam már köcsögséggel is:olyanokkal toltam akik hihetetlen profik voltak,senkit sem tudtam jóformán megölni.Mindenki a csapatból már vagy 15szer ölt én meg max 2 szer.Erre kivágnak.Megkérdeztem angolul h miért vágtak ki erre beírják h mert te gey jó játékos vagy.😞A köcsögséget is ktetõzi.Nah mind1.Mellesleg csak 1szer találkoztam TK-s köcsöggel.Az is kezdéskör mindenkit lõt.3körben is azzal indított h sotival engem fejbe meg havert.Írtam levelet de nem állította le magát.Aztán mindenki õt kezte el nyírni kezdéskor és még neki állít feljebb.
De ha neked jobb, hogy megveszed a boltban a játékot 5 ezerért akkor tedd azt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Még akkor is lámaság, ha nincs már egyéb lõszer?
Engem mondjuk fûrészelésért még nem basztak ki, de nem tudom, én nagyon élvezem. Meg azt se bánom, ha engem fûrészelnek szét. Én pl nem nevezem lámaságnak, mert azért kell hozzá multiba nem kis ügyesség, hogy fûrészeljünk. Kivéve, ha épp egy elvérzõ ellenséget fûrészelünk szét. De akkor annak már tökmindegy, hogy fûrészeljük vagy esetleg letaposssuk a fejét...szerintem.