Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Már csak azért sem lehetett volna havok, mivel vannak Physx-es mappok az unreal tournamenthez....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Na, így biztosan látszik: KLIKK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Érdemes ezt megnézni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tévedtem.

The third generation Unreal Engine was designed for DirectX 9/10 PCs, the Xbox 360 and PlayStation 3.<2> Its renderer supports many advanced techniques including HDRR, per-pixel lighting, and dynamic shadows, and builds upon the tools available in previous versions of the engine. Unreal Engine 3 IPP (Integrated Partners Program) includes:

* Nvidia PhysX❤️>
* OC3 Entertainment FaceFX<4>
* RAD Game Tools' Bink Video
* DivX, Inc.'s DivX
* Quazal Technologies's Rendez-Vous and Spark <5>
* Fonix Speech's VoiceIn and DecTalk <6>
* Autodesk's Kynapse A.I. <7>
* A.I. Implant for games<8>
* IDV's SpeedTreeRT <9>
* Pixel Mine Games's nFringe<10>
* Autodesk's HumanIK<11>
* Vivox's Precision Studio™ SDK<12>
* EAX 5.0
* Digimask's Diskmask SDK
* Geomerics's Enlighten <13>
* Allegorithmic's ProFX <14>
* PhaseSpace's Motion Capture <15>
* IGN's GameSpy <16>
* Umbra Software's Umbra, dPVS, sPVS.<17>
* Illuminate Labs's Beast<18>
* NaturalMotion's Morpheme<19>
* Scaleform GFx<20> Flash UI and Video
* MÄK Technologies's Game-Link<21>
* Audiokinetic's Wwise – WaveWorks Interactive Sound Engine<22>

Jani21
Ez biztos? A játék fájljai között találtam PhysX gyanúsakat, talán épp ezért nem kell külön telepíteni hozzá a PhysX-et, hiszen az Unreal motor tartalmazza. Az Unreal engine honlapján meg külön kiemelik, hogy a motor fizikai részéért az nVidia PhysX felel: link.

@Kákabél:
Akkor megoldódott a problémád? Én nem a COD5 itteni említésre gondoltam, hanem, hogy a választ a COD5 fórumra írni lenne off.

AnX-nek köszi a választ és a tudom is, hogy a COD5ös megjegyzés szégyentelen erre a fórumra 😄
IMYke2.0.0.0
A GoW-hoz nem kell PhysX. Havok 2.0 van benne.
A GoW nem "nVidia" játék.

Jani21
A patchet egyszerûen letöltöd és elindítod (valakinél csak úgy mûködött a patch, ha a játék könyvtárába másolta és onnan indította). Arra figyelni kell, hogy a magyar verzióhoz készült javítást szedd le, amit megtalálsz a kiadó honlapján. A progi gondolom a PhysX driver csomag lenne, ebben nem vagyok biztos, hogy feltétlenül kell. COD5 fórumra írni ebben a témában hatalmas off lenne...

Hello Mindenkinek! A fórumon új vagyok, de maga a fórumot már régóta olvasgatom fõleg a GoW-os FAQ-ot.

A porblémám a szokásos!...tudom, hogy rengetegen írtak már ez ügyben, de Én vagyok a nagyon béna kocka!<#buck> A lényeg, hogy a játék nem óhajt elindulni. Már leszedtem a patch-et és van hozzá még egy + progi amit itt olvastam, hogy kell hogy elinduljon.
Na most én pl azt sem tom h a patch-et hova kell rakni vagy mit kell vele kezdeni...és hogy ha lenne valaki aki felrakná lépésrõl, lépésre a képeket a folyamatról mint az SG-n a cod5.ös fórum részlegen azt megköszönném...vagy csak felvenne msn-en: [email protected]

Elõre is köszi!
The Protector
ConstantinHUN

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Protector, mi a GamerTag-ed LIVE-on?

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

fery02
"Aztán meguntam és lancerrel kettészeltem mindenkit" <#eplus2>
Ez tetszik. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

The Protector
Ma blindre tüzeltem guggolós fedezékbõl.A sniper csicskagyerek a pálya másik felérõl lelõtte a fjemet.Faszomat.A Király játékmód volt és 1 ember bent volt a körben.A többiek elbújtak és mindenkinél sniper volt.Esélyem nem volt a körhhöz közel kerülni.Aztán meguntam és lancerrel kettészeltem mindenkit erre kibasznak a szerverrõl,hol ebben az igazság.Úgy bekempeltek h ugrabugráltam elöttük és nem tûnt fel nekik ha shotival adtam volna nekik közelrõl nem basznak ki de a lancerrel megalázóbb.Imádom a hangját.Motto:Lancer evolutionXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Utálom a shtotit mert mindenki azzal járkál.De még mindíg jobb mint a sniperek aki közelrõl lófaszok de távolról a fedezék mögül is lelövi a fejemet.

IMYke2.0.0.0
A szórása miatt - ami egy kissé el is van túlozva -, de ugyanakkor túl erõs fegyver. Nem véletlenül nyomja mindenki azzal.
Pedig, a Colt se rossz.

fery02
De ha achievementekre akar menni, akkor minden fegyvert kell tudni használni. 😊
Bár tény, hogy a shoti a legkedveltebb.

tommygear
<#wink>
The Protector
Jah.Én legnehezebben vittem végig.Meg coopba is toltam de a multi teljesen más.Felejtsd el amit a singleban használsz.Gyakorold a shotit és a gyorsvetõdést.

tommygear
majd megyek csak még próbálgatom a dolgokat 😄
most jáccok vele elõször
The Protector
Gyere multizni live-on.

tommygear
lol crackeltem és jólett 😄 degáz
tommygear
de most komolyan mi baja lehet? elindítom egybõl appcrash
fery02
Akkor már minden ok.

tommygear
fasza, most már csak félpercenként dobál ki hibaüzenettel <#eljen><#eljen>
tommygear
THX <#wave>
tommygear
aha gondoltam h patch kell, de nekem az iselszáll hibaüzivel, esetleg belinkelnél egy jó patchet?
Bence94
itt senki se olvas interneten? ezerszer lett leírva,hogy egy bug van a játékban ami január valamelyik napjától nem engedni futtatni.fel kell raknod a legújabb javítást.itt a direkt link

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Olvass csak pár hozzászólást vissza!

tommygear
megszereztem ezt a gamestaros gears of wart és ezt írja ki állandóan

2x újratelepítettem és semmi, mi lehet a baj? milyen módosított programkód? <#wow3>
egyes játékmódok nem engedik a megfeküdt játékosok távolról való leölését, míg pl csatatér-nél akár a pálya másik végérõl is lelõheted ha ügyes vagy. A killrablásokról meg csak annyit hogy nem mindegy, hogy neked hány killed van? Úgyse számít kivéve ha rangsoroltat játszol, ott meg még nem láttam killrablást. Az #5525 kommentre meg annyit, hogy ha leszednek mesterlövésszel a körben akk lehet hogy te vagy a béna, de egyébként én sem nagyon szeretem ha vki felveszi és bekempel vele vhova. Épp héten csináltam egy szerót és kiszedtem a pályákról a snipert. Aztán meg ment a sírás, hogy mé szedtem ki. Bazz azért, hogy tanuljatok meg más fegyvert is használni ne csak azt a szart. Mert ahhoz aztán nagy tudás kell ám hogy fedezék mögül fejbelõdd a másikat.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

The Protector
Amit még nagyon utálok az h nem lehet távolról géppuskával ölni.Széllyel lövöm lefegszik a földre haldokolni és ha lövöm tovább megvédi a játék,olyan a hang mintha fogyna a töltény.Nem tudom minek kellett bele.Talán azért h ha vki közelrõl kifektet vki és nlassú h letapossa akkor nehogy vki elrabolja a killjét?Mellesleg sok fasz lopkodja a killt,szétlövik az én meggyengített emberemet.

hát igen...nem olyan egyszerû ez a játék, mint amilyennek elsõre tûnik😊 petkomacko a nick-em ha gondolod felvehetsz barátnak
The Protector
Jah.Tipikus mikor a vesztésre álló vagy nagyon alázott csapat feladja és kilép vagy átmegy hülyeségbe.Ami még engem bosszant mikor A KIRÁLY játékmódban nem a karikába mennek a pontokért hanem azt hiszik h TDM(vagy leszarják)és csak lövöldöznek.Hameg hatalmas szerencsével bekerülök a körbe akkor sem maradok ott 10mp-nél tovább mert bénák és leszednek mesterlövésszel.
Megjegyezném vannak olyan playerek akik úgy bánnak a sniperral h csak na.Észbe sem kapok és nincs meg a fejem.

az idióták ellen a legjobb védekezés, ha ranked match-et játszol. ott nem tudnak kick-elni, egyedül egy dolog a bosszantó, a quitter-ek. kilépnek játék közben, a helyükre pedig nem tud bejönni senki, mert ranked ugyebár. A gyilokokat, halálokat, ilyesmit csak a ranked meccseknél tartja számon, ranglisták menüpontban tudod megnézni...
The Protector
Fasza.Aki a minden kör elején kinyírt engem az ruszki volt.Megnéztem az adatait live-on.

Hali nekem már nincs kedvem csatlakozni senkihez csak akit már ismerek mert ha túl jól nyomom akkor az van hogy csalok ha meg nem akkor kidobnak. az idióta ruszkik a saját csapattársaikat gyilkolják az amerikaiak közt is sok bunko van.inkább ha nincs ismerõs én inditok szervert idióták akkor is vannak de legalább én vagyok a fönök <#vigyor0><#gun><#gun>

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

The Protector
Egyébként nagyon jó a multi.Tetszik.Ha ransorol meccsen játszok akkor milyen pontokat kapok?VAgy vhova menti h hány embert öltem meg stb...
Azért találkoztam már köcsögséggel is:olyanokkal toltam akik hihetetlen profik voltak,senkit sem tudtam jóformán megölni.Mindenki a csapatból már vagy 15szer ölt én meg max 2 szer.Erre kivágnak.Megkérdeztem angolul h miért vágtak ki erre beírják h mert te gey jó játékos vagy.😞A köcsögséget is ktetõzi.Nah mind1.Mellesleg csak 1szer találkoztam TK-s köcsöggel.Az is kezdéskör mindenkit lõt.3körben is azzal indított h sotival engem fejbe meg havert.Írtam levelet de nem állította le magát.Aztán mindenki õt kezte el nyírni kezdéskor és még neki állít feljebb.

fery02
Azért az nem kicsi ügyesség. Sok idióta játszik neten ez a baj. Meg kell szokni. :/

The Protector
vágom.olyan volt ma h összekeveredtek egy csomóan,shoti +vetõdést nyomott mindenki.lefûrészeltem mind3 köcsögöt és azthittem h beírják h goog vagy nice vagy thx erre idiotoznak meg go play with sims3aztak.Akkor most már értem.

a fûrészelést azért nem szeretik, mert semmi tudás nem kell hozzá. beállsz a sarokra, jön az óvatlan ellenfél te meg nyomsz egy F-et és már van is egy frag-ed. viszont ha shotival lõsz rá akkor még neki is van esélye. kérdezzetek bátran, már egy éve tolom kb!
fery02

Csak 3eHUF-ot nekem már nem ér ez a játék. <#rolleyes> Akkor inkább mást veszek. 7eHUF-ért is vettem már játékot (egyszer), de az megérte. Mindig mérlegelek, hogy nekem az adott játék mennyit ér. Ez van, ilyen vagyok.

davidka003
1000 ft a postaköltség.
De ha neked jobb, hogy megveszed a boltban a játékot 5 ezerért akkor tedd azt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez se egy rossz ötlet, de ugye akkor erre még rájönne a pk! <#shakehead>

Jani21
A szerkesztõségben fogyott el a GoW, de mivel idõvel visszaküldik az el nem adott elõzõ havi számokat, talán már van a szerkesztõségnél. Hívd fel õket, vagy küldj e-mail-t.

davidka003
Ma már lehet kapni a júniusi Gamestart amihez az Advent Rising a teljes játék. Nem hinném, hogy lenne még valahol elõzõ havi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

The Protector
Írták gamestaron h az öszes GOW-os gamestar elfogyot.De én 2 napja vettem meg és még volt is belõle meg UT3-as is volt.Szal ha szerencséd van lessz.

Vajon lehet még kapni a GameStar-t? <#confused> Meg kellene venni ezt a játékot, 2eHUF-ot megérne. <#smile> Szétnézek az újságosoknál, talán van még valahol, bár nem bízom benne. <#shakehead>

fery02
Ezt én sem értem, hogy ez miért baj. Akkor pl a CS-be is láma valaki, ha pl késel? Vagy a COD-ba is, mikor arcon bash-olnak?
Még akkor is lámaság, ha nincs már egyéb lõszer?
Engem mondjuk fûrészelésért még nem basztak ki, de nem tudom, én nagyon élvezem. Meg azt se bánom, ha engem fûrészelnek szét. Én pl nem nevezem lámaságnak, mert azért kell hozzá multiba nem kis ügyesség, hogy fûrészeljünk. Kivéve, ha épp egy elvérzõ ellenséget fûrészelünk szét. De akkor annak már tökmindegy, hogy fûrészeljük vagy esetleg letaposssuk a fejét...szerintem.

The Protector
nem a csapattársat hanem a köcsög ellenfelet.