6257
-
Indigo #5697 Kis segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első két behemótot Hajnalfénnyel tudod megölni. Szabad ég alá kell csalogatni őket, előkapod a Hajnalfényt, és nyomva tartod folyamatosan az egérgombot, amíg el nem fogy a szufla... Aztán ezt addig kell ismételni, amíg a földre nem rogyik.
Az utolsó behemót (a vonaton) még egyszerűbb: hátra csalogatod, aztán visszarohansz előrébb, és lekapcsolod az utolsó két kocsit.
Én is szenvedtem velük egy kicsit, de azért nem annyira nehéz ellenfelek... -
#5696 szerintem itt tartok én is. :D -
#5695 nem tudok átlépné a behemót részen valaki segitsen lécci
tudom hogy kell de nemtom megcsinálni -
ApPa123 #5694 Igaz 2 éves játék de kínomban nem tok mit játszani megint végigtolom:P de az lenne a legjobb ha kiadnák 2őt pc-re -
#5693 És akkor mi van. Még az 1-et se vittem végig. :D -
AKLaciAK #5692 Álmodozni lehet. Sztem nem lesz 2 PC-re. Nézzétek meg a sok Box exkluzív játékot. -
AKLaciAK #5691 Kijjeza diszlexiás kacsacsőrű emlős?
Kössz a belinkelt videót, nagyot szakadtam rajta. THX még1x
-
#5690 Igazad van,DE nem biztos hogy nem lessz lehet hogy lessz lehet hogy nem itt semmi NEM bisztos:D -
#5689 Ez csak találgatás.Nem tény.Majd ha írják h jönni fog akkor elhiszem.Addig marad a remény.
Mellesleg a hírből semmi xtra sincs. -
#5688 2009, június 12 - 13:44
Kiszámítható volt, hogy miután a Gears of War 2 sikere múlóban van Xbox 360-on, a PC-s verzió is elkészül. A készítők nem engedhetik meg maguknak, hogy ettől a bevételtől elessenek. Az elmúlt napokban szóbeszédek kezdtek terjengeni az Interneten a PC-s verzióról, ami már önmagában jóval több a semminél. A pc.ign felvette a kapcsolatot a Microsoft illetékeseivel ezzel kapcsolatban, akik viszont nem tudnak a PC kiadás terveiről. Ne felejtsük el, hogy a Gears of War estében is hasonló pletykákkal indult el az a folyamat, ami később valósággá vált. Reménykedjünk, hogy a második rész esetében is így lesz.
Magyarul van esély arra hogy lessz pc re is.Én most ezt azért is kerestem és irtam le mert "The Protector" srác azt irta-Idézem:Biztos h nem lessz pc-re.Mellesleg még Paintel is tok ilyen képet csinálni -
Csak77 #5687 Jah, majd ha jön xboxra a harmadik rész(2011), akkor kiadják pc-re, a harmadik rész eladásait segítendő... -
#5686 irtam az uzenetembe hogy jobb oldalt is olvassátok el de azért leirom ide.De mellé ide irom hogy bocsi ha én tudom rosszul...
A nagysikerű Gears of War második része: a játék először Xbox 360-ra fog megjelenni, később pedig számítógépre is elérhetővé válik. -
#5685 És ez 2008-as hír nézd csak meg. -
#5684 Buktad mert ez xbox 360-as hír.Hír. Ott van alatta a platform hogy xbox360.Köze nincs pc-hez.A googleba is bevéstem semmi hír nincs pc-ről.Nem is lessz abban biztos lehetsz ahogy fable 2 sem.Még mindíg nagy eladásokat produkál és kvára visszaesne ha kijönne pc-re.Inkább leszarják a pc-t ha okosak.Mi meg szopunk.De ehez jobb ha hozzászokunk.
Főleg amíg ilyen kis nyomorék faszfejek nyomják. -
#5683 és nem oktober hanem november bocsii -
#5682 http://www.gamekapocs.hu/hir/11342/Gears+of+War+2+-+kiderult+a+pontos+erkezesi+datum nem rég regisztráltam és még nem linkelhetem normálisan bocsi -
#5681 Fiuk lányok..Olvastam egy oldalon hogy Oktober elején kiadják a Gears of War 2t. Ha megtalálom hol irták belinkelem -
#5680 Biztos h nem lessz pc-re.Mellesleg még Paintel is tok ilyen képet csinálni. -
ApPa123 #5679 sose lesz pc-re mert keveset adtak el belőle -
#5678 pedig nem -
#5677 Szerintem lesz. Első mennyi idő múlva jött PC-re konzolhoz képest? És most mennyinél tartunk? -
ApPa123 #5676 Sztem se mert nem 1 írták h nem volt sikere:S(Nem a fuckot nem csak sokan letöltötték) XD -
AKLaciAK #5675 ilyet tok én is csinálni
amúgy sztem nem lesz PC-re -
ApPa123 #5674 de fasza lenne a 2 pc-re :'( -
#5673 fake -
#5672 Gears of War 2 PC-re? -
#5671 3 darab behemót van a játékban:D -
#5670 haljátok nembirom ezt a nagy behemótót kicsalni :S tudom szar de nemtudnátok 1 utobbi elmentett mentést átküldeni
-
#5669 áá köszi
megyek is megprobálom
-
#5668 Ha pedig a végén vagy, akkor:
- a vonat végéből menj kicsit előre, hogy rádrontson
- miután elfutott melletted, rohanj le az utolsó kocsiról és kapcsold le a kocsit a vonatszerelvényről... pá-pá Bemehoth :)
-
#5667 kergesd oda a zárt ajtóhoz azt majd áttöri aztán a másik ajtóhoz...aztán az 4.ajtó után kijutsz a szabadba...majd hajnalfény előkap...és 2 szer megpörkölöd.. -
#5666 nem tudom azt a behemótót megölni -
csoli31 #5665 Gondolom ez a javítás kell neked nem? -
ApPa123 #5664 hy nekem most nem indul a game már 2x végigtoltam és ment felraktam elindítottam és ment most meg ezt írja ki you cannot run the game with modified executable code lttam régebbn nagy probléma volt de nem találtam rá megoldást rendszer visszaállítás se segített help pls -
#5663 rofl na csak sikerült elindítanom.
és ahogy elnézem helyi lan hálózaton is lehet játszani. -
#5662 dettó ez a verzió van meg és patch-eltem de sajnos videó betöltése után kidobja. utána felpatcholtam a hivatalos pl/ch/hu 1.2-es patch-el és a hozzá járó crack-et felraktam de ugyan azt csinálja.
Esetleg leírnád pm-ben melyik crack-el lehet még elindítani? -
#5661 CD projekt certification patch kell neki. -
#5660 sztornó -
#5659 ezt a jelenséget mi okozhatja?
-
#5658 üdv!
sajnos elszalasztottam már a gamestar-os verzióját így sajnos nem futja most 5000 ft-ra a játékért.
a következő a kérdése: másik fajta verzióval tudok lan-ban összekötött 2 géppel coop módban játszani? vagy hamachin keresztül?