6257
  • kirol
    Bakker túl sokáig írtam a hsz-t, mert megelőztél. :D
  • kirol
    Tudom, de biztos akad itt olyan személy, aki legalább kipróbálta már konzolon. Gondolom 1in1 -ben ugyan az, mint a GoW, csak más a pálya. Nem?

Mert grafikailag ugyan az hajtja. Bár kicsit biztos csiszoltak valamit. Én tegnap most azért toltam kicsit a játékot, mert a nappaliban festek, amit meló miatt csak hétvégenként tudok, így a TV-t felvittem a géphez. Teljesen más 19"-on és 37"-on játszani az tény. De konzolt rárakhatsz sima monitorra is szerintem. Előbb utóbb én beszerzek egy box-ot, már csak az Alan Wake miatt is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és válaszolok: a 2. részt - értelemszerűen - továbbfejlesztették. Így, azt hiszem nem túlzok, ha azt írom, hogy jobb lett, mint az első rész.
    S bizony, ha ez tényleg így van, akkor - ha egyszer megjelenik - PC-re, akkor (számomra) kötelező vétel lesz ő is!
  • IMYke2.0.0.0
    A Gears of War 2-t csak Trailer-ek és kép/filmrészletek alapján tudom megítélni: nincs konzolom.
    A 2. rész ugyanis "consol exclusive".

Remélem, azért még megérem, hogy kiadják PC-re is... nincs kedvem, sem pénzem konzolba és hozzávaló TV-be invesztálni.

• kirol
    Köszi! :)

A GoW 2 jó lett amúgy?
  • nonicks
    hehe :D én ott elég sokat szenvedtem...
    néha álltam a lámpa felett és azok a kryll-ek megettek...

• IMYke2.0.0.0
    Felkészítelek: a Tábornok legyőzése nem lesz könnyű - még úgy sem, hogy elárulom: árnyékban kell maradnod és már messziről, a mesterlövész puskával adagold neki akkor, amikor elküldi a denevéreket portyára!
  • Indigo
    Jah, már csak azt kell legyőzni, és jön az utolsó videó.
  • kirol
    Na tegnap toltam kicsit, és eljutottam oda, hogy egy száguldó vonaton vagyok. Körülöttem őrszemek repkednek, és felbukkan egy nagy szörny, denevérek társaságában. Ez lenne a vége?
  • The Protector
    Nem csak az lehet.PL videókártya.
  • ApPa123
    lol dobd ki a kukába a gamet nem neked való:P már bocs:D
  • ateso
    Nemtudom de nincs 1 honapja hogy összerakattam
  • nonicks
    kékhalál? memória beszart a gépedben?:D
  • ateso
    Kékhalál valami gyári hiba lehet
  • ateso
    megvan!!!:Dthx all viszem viszem és egysz csak a játszótér elsőtétedik de a fegyvert mutatja meg ha fegyvert választok jelzi de azon kivül minden de minden feketeGépemmel tuti nem most rakattam össze gépet FULLOS gép baja kilőve mi lehet a baj?:(
  • Indigo
    Ne foglalkozz a társaddal, csak akkor "pirosodik el" a képernyő, ha te meghalsz. De már számtalanszor segítettünk, nem nehéz túljárni a Behemót eszén, csak egy kis reflex kell hozzá.

Amúgy a játék a későbbiekben még nehezebb lesz. Ha ezzel a résszel ennyit szarakodsz, akkor a Brumaknál vért fogsz pisilni, mire kivégzed... És a főboss-ról még nem is beszéltünk...
  • nonicks
    nem muszáj hogy életben maradjon a társad...mert nem tud meghalni..
  • nonicks
    jaj tudom már az elektromos müveknél kell agyon csapatni:D
    kicsit régen vittem a játékot végig
  • ateso
    de ha lecsapja akkor nem mehetek egyedül ujra kell töltenem
  • Tatyla
    szard már le a társadat,ha kijutottál ugyan úgy ott lesz melletted mint ha mi sem történt volna...
  • ateso
    de itt nekiszalad és mire odamennék felálitani megint nekimegy és ennyi!! elpirosodik a kép és elözö őpont betöltése

ne nézzz már hülyének
  • The Protector
    Főleg hogy olyan nincs is.A társaid csak a GOW2ben tudnak meghalni ha bizonyos ideig nem húzod fel.Itt meg csatákat fetrenhetnek át.
  • ateso
    de ba+ a banba társamat meg megöli
  • ApPa123
    Ne legyél már gyík ba+ odaállsz az ajtó elé mielőtt elkapna elugrasz balra vagy jobbra kiüti az ajtót utána elszaladsz melette megint ugyan azt megcsinálod és ha kijutottál annyit kell csinálnod h mikor neked fut elugrasz utána a hülye 1 helyben forog meg csapkod annyi idő alatt rátöltöd a hajnalfény-t ....
  • Tatyla
    próbálkozzál csak utána csak nehezebb lesz...
  • ateso
    1 mentést nem akar olyan valaki küldeni aki az első behemóton tul jutott? nagyonjólenne
  • kirol
    Ja oké. :)
  • Indigo
    Az a Brumak :)
    A Behemót az, amelyik vak, hang alapján tájékozódik, és folyton nekifutásból akar leteperni...
  • kirol
    Én azt hittem ezt hívjátok behemótnak. Akkor ezalatt mit értetek?
    Mert elvileg akkor már én is küzdöttem vele, ha itt járok. :D
  • ateso
    én az 1. behmótnál járok
  • Indigo
    Az csak amolyan előjáték volt. Egy későbbi fejezetben meg kell küzdeni vele.
  • nonicks
    jaj ténlyeg ez a Brumak... de én nem is küzdöttem meg vele...
    egy épületbe voltam szét lőttem valamit aztán az épület ablakait eltorlaszolta a törmelék...
  • The Protector
    Ez a kép a Brumak elleni küzdelem.Ami csak a pc-s verzióban van benne xtraként.
    És 3 behemót azaz berserker elleni küzdelem van-
    Játék elején bennt az épületben
    Üvegházban
    Vonaton az utolsó nagy csata elött.
  • nonicks
    én 3 DARAB behemótra emléxem
    volt 1 a játék elején...
    volt a közepén meg az utolsó pályán a vonatosnál!
    (és a kép úgy tünt mintha az utolsó pálya lenne:D)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez NEM az utolsó pálya!
    Az utolsó pályán a Tábornokkal fogsz megküzdeni, egy száguldó vonaton - sokaknak felrémlik remélem, hogy az ötlet honnan származik: Unreal Tournament Classic és Pariah.
  • Jim Morrison
    Minek az utolsó pályája?
  • nonicks
    ez az utolsó pálya..
  • kirol
    Te nem itt tartasz?

• ateso
    Tudom hogy kell de nemtudom megcsinálni:D
  • fery02
    Nem nehéz ellenfelek.
    Tulajdonképp a többiek is azért nehezebb ellenfelek, mert legalább fél tárat kell beléjük ereszteni.