6257
-
#5737 Bakker túl sokáig írtam a hsz-t, mert megelőztél. :D -
#5736 Tudom, de biztos akad itt olyan személy, aki legalább kipróbálta már konzolon. Gondolom 1in1 -ben ugyan az, mint a GoW, csak más a pálya. Nem?
Mert grafikailag ugyan az hajtja. Bár kicsit biztos csiszoltak valamit. Én tegnap most azért toltam kicsit a játékot, mert a nappaliban festek, amit meló miatt csak hétvégenként tudok, így a TV-t felvittem a géphez. Teljesen más 19"-on és 37"-on játszani az tény. De konzolt rárakhatsz sima monitorra is szerintem. Előbb utóbb én beszerzek egy box-ot, már csak az Alan Wake miatt is. -
#5735 Ja, és válaszolok: a 2. részt - értelemszerűen - továbbfejlesztették. Így, azt hiszem nem túlzok, ha azt írom, hogy jobb lett, mint az első rész.
S bizony, ha ez tényleg így van, akkor - ha egyszer megjelenik - PC-re, akkor (számomra) kötelező vétel lesz ő is!
-
#5734 A Gears of War 2-t csak Trailer-ek és kép/filmrészletek alapján tudom megítélni: nincs konzolom.
A 2. rész ugyanis "consol exclusive".
Remélem, azért még megérem, hogy kiadják PC-re is... nincs kedvem, sem pénzem konzolba és hozzávaló TV-be invesztálni.
-
#5733 Köszi! :)
A GoW 2 jó lett amúgy? -
#5732 hehe :D én ott elég sokat szenvedtem...
néha álltam a lámpa felett és azok a kryll-ek megettek...
-
#5731 Felkészítelek: a Tábornok legyőzése nem lesz könnyű - még úgy sem, hogy elárulom: árnyékban kell maradnod és már messziről, a mesterlövész puskával adagold neki akkor, amikor elküldi a denevéreket portyára!
-
Indigo #5730 Jah, már csak azt kell legyőzni, és jön az utolsó videó. -
#5729 Na tegnap toltam kicsit, és eljutottam oda, hogy egy száguldó vonaton vagyok. Körülöttem őrszemek repkednek, és felbukkan egy nagy szörny, denevérek társaságában. Ez lenne a vége? -
#5728 Nem csak az lehet.PL videókártya. -
ApPa123 #5727 lol dobd ki a kukába a gamet nem neked való:P már bocs:D -
#5726 Nemtudom de nincs 1 honapja hogy összerakattam -
#5725 kékhalál? memória beszart a gépedben?:D -
#5724 Kékhalál valami gyári hiba lehet -
#5723 megvan!!!:Dthx all viszem viszem és egysz csak a játszótér elsőtétedik de a fegyvert mutatja meg ha fegyvert választok jelzi de azon kivül minden de minden feketeGépemmel tuti nem most rakattam össze gépet FULLOS gép baja kilőve mi lehet a baj?:( -
Indigo #5722 Ne foglalkozz a társaddal, csak akkor "pirosodik el" a képernyő, ha te meghalsz. De már számtalanszor segítettünk, nem nehéz túljárni a Behemót eszén, csak egy kis reflex kell hozzá.
Amúgy a játék a későbbiekben még nehezebb lesz. Ha ezzel a résszel ennyit szarakodsz, akkor a Brumaknál vért fogsz pisilni, mire kivégzed... És a főboss-ról még nem is beszéltünk... -
#5721 nem muszáj hogy életben maradjon a társad...mert nem tud meghalni.. -
#5720 jaj tudom már az elektromos müveknél kell agyon csapatni:D
kicsit régen vittem a játékot végig -
#5719 de ha lecsapja akkor nem mehetek egyedül ujra kell töltenem
-
#5718 szard már le a társadat,ha kijutottál ugyan úgy ott lesz melletted mint ha mi sem történt volna... -
#5717 de itt nekiszalad és mire odamennék felálitani megint nekimegy és ennyi!! elpirosodik a kép és elözö őpont betöltése
ne nézzz már hülyének -
#5716 Főleg hogy olyan nincs is.A társaid csak a GOW2ben tudnak meghalni ha bizonyos ideig nem húzod fel.Itt meg csatákat fetrenhetnek át. -
#5715 de ba+ a banba társamat meg megöli
-
ApPa123 #5714 Ne legyél már gyík ba+ odaállsz az ajtó elé mielőtt elkapna elugrasz balra vagy jobbra kiüti az ajtót utána elszaladsz melette megint ugyan azt megcsinálod és ha kijutottál annyit kell csinálnod h mikor neked fut elugrasz utána a hülye 1 helyben forog meg csapkod annyi idő alatt rátöltöd a hajnalfény-t .... -
#5713 próbálkozzál csak utána csak nehezebb lesz... -
#5712 1 mentést nem akar olyan valaki küldeni aki az első behemóton tul jutott? nagyonjólenne
-
#5711 Ja oké. :) -
Indigo #5710 Az a Brumak :)
A Behemót az, amelyik vak, hang alapján tájékozódik, és folyton nekifutásból akar leteperni... -
#5709 Én azt hittem ezt hívjátok behemótnak. Akkor ezalatt mit értetek?
Mert elvileg akkor már én is küzdöttem vele, ha itt járok. :D -
#5708 én az 1. behmótnál járok
-
Indigo #5707 Az csak amolyan előjáték volt. Egy későbbi fejezetben meg kell küzdeni vele. -
#5706 jaj ténlyeg ez a Brumak... de én nem is küzdöttem meg vele...
egy épületbe voltam szét lőttem valamit aztán az épület ablakait eltorlaszolta a törmelék... -
#5705 Ez a kép a Brumak elleni küzdelem.Ami csak a pc-s verzióban van benne xtraként.
És 3 behemót azaz berserker elleni küzdelem van-
Játék elején bennt az épületben
Üvegházban
Vonaton az utolsó nagy csata elött. -
#5704 én 3 DARAB behemótra emléxem
volt 1 a játék elején...
volt a közepén meg az utolsó pályán a vonatosnál!
(és a kép úgy tünt mintha az utolsó pálya lenne:D) -
#5703 Ez NEM az utolsó pálya!
Az utolsó pályán a Tábornokkal fogsz megküzdeni, egy száguldó vonaton - sokaknak felrémlik remélem, hogy az ötlet honnan származik: Unreal Tournament Classic és Pariah.
-
#5702 Minek az utolsó pályája? -
#5701 ez az utolsó pálya.. -
#5700 Te nem itt tartasz?
-
#5699 Tudom hogy kell de nemtudom megcsinálni:D
-
#5698 Nem nehéz ellenfelek.
Tulajdonképp a többiek is azért nehezebb ellenfelek, mert legalább fél tárat kell beléjük ereszteni.