Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andrew1988
fuck ez rohadt nehéz 😄

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
õõõõ, singleben játszottam és coopban is. most csak a multi része miatt szedtem le

The Protector
OKOK.Majd szólj.Mellesleg meglep hogy még nem próbáltad a játékot.NAgyon király.De végigjátszás nélkül sztem fel se nézz MUltira mert lessz ott anyázás bõven mikor kapod a nyilat meg a hetsátot egész pályáról.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

andrew1988
nem kell hozzá valami 1.2es patch?

andrew1988
thx, mindjárt fennt van. meglesem

The Protector
E nélkül el sem fog indulni!!!
Certification Patch.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

andrew1988
most telepítem

The Protector
És megy a game?Elindul?

andrew1988
hát én a magyar verziót szedtem le...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gears_of_War_HUN_CLONEDVD

The Protector
Nem kell patchelni.Kivéve ha magyar verzió mert ahoz van külön cd-projekt patch.Azt a kódot használhatod amit a street fighterban adtál meg.Belépsz gamen belül a live-ra és beírod.Ha gondolod ütközhetünk itt is😊

andrew1988
hi!

most szereztem be a GOW-ot ...(de nem az eredetit,hanem törtet).
az lenne a kérdésem, hogy mit kell tennem ahhoz hogy játszhassak vele online... van windows live id fiókom és kódom is. petchelni és crackelni is kell? ha igen meddig?

Pretorian
Gamestar akcióból van még nekem egy zsír új Gears of War-om, meg 2 szintén zsír új Unreal Tournament 3-am. Egyik sincs regelve, 1000 forintért vihetõ darabja Budapesten bármikor. Hívj. 06204842688

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Este király a dugón /privát/ [email protected]
Tatyla
utána meg ranglistás host Belick1980

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Üdv emberek, este nyolckor király a dugón. Host elacagw

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Víííí, mekkora jók voltak a mai ranglistás játékok, csak így tovább!!!

Tatyla
ma 20.30-kor ismét ranglistás Belick1980-an fogja indítani!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
lesz 20.30-kor

The Protector
Lessz ma vmi banzály?Ha igen akkor valszeg(nem biztos) h megyek.De ha leszek akkor képeket is készítek amiket majd ide belövök.

DarkSector
nem...
mármint nem erre gondoltam a " másképpen tudom "

azt tudom másképpen, hogy nem csak ehhez kell a physx driver tudtommall alapban feltelepíti a játék, hisz különben nem lenne fizika....

Vagy NEM CSAK A PHYSX MAPPOKHOZ KELL A DRIVER....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
hamarabb mondod nem lépek ki (nem tudtam hogy elvesznek a pontok)csak értelmetlennek láttam a további küzdelmet,mondjuk ezt a lancert Constsantinkám kicsit lehet pihentetni is nem mindenki pro gamer...

The Protector
Õk voltak azok akik leléptek?Legközelebb nem kenem be a lancert erõspistával.Csípte a valagukat.

2 angol fiú volt most néztem meg a listán a többiek sg-röl voltak

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

The Protector
Aha nekem mind1 csak az ne legyen amelyik éjaszaka van és esik az esõ mint mikor a sztoriba a bány elötti rész(bedöglik a kukásautó)

Bármelyik lehet szvsz, minél változatosabb legyen, lehet akár tök ismeretlen is.

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Asszem az a pro gyerek külföldi volt, mintha egyszer angolul irt volna, ebbõl következtetem. Am meadows voltam.

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

írjátok meg melyik map legyen a három kör szerintem is elég utána lehet másikat indítani

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

The Protector
Jah.Nem volt zavaró a lancerezésem?Mert ha megkérnek rá én abbahagyom de ha nem akkor megkergetek vele mindenkit.

a rangsorolt játék lényege ,hogy végig kell játszani különben semmi értelme még ha vesztésre állunk is mert a megszerzett pontok elvesznek és a többieket szarban hagyod ha kilépsz mert nem tud jönni a helyére senki amúgy mindenki jó volt holnap csak olyan jöjjön aki végig marad gratulálok a katonáknak <#taps><#taps>

The Protector
Te melyik voltál?Mellesleg mindenki magyar volt és sg-s?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ja egész jó volt, míg ki nem léptek, bár kicsit sokallom azt, hogy 6 kört kell megnyerni, sztem 3 is elég lenne, fõleg ha a 2 csapat azonos szinten van, így akár több pályán is nyomulhatnánk és nem fulladna unalomba oly hamar.

The Protector
Hát megvolt asszem az sg-s multi.Bár GOW-hoz méltóan mindenki kussolt.Csak a lancerem hangja törte meg a csendet meg a felszakadó hús és darabokra repülõ testrészeké.Jó mecs volt bár a 4. menetnél kiléptek ketten a locustoktól mert vesztésre álltak.Jó meccs volt télleg.Jól játszott mindenki.1 vki troikázott de abba is hagyta,gondolom vki a puskájával agresszív véleménycserét folytatott vele de nem is tudom.
A végén 6:0-ra mi nyertünk(emberek).Köszi kpasz csávó(asszem Gouku)h soxor felszedtél a padlóról.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hali. mindenki azt használ amit akar kivéve hajnalfényt mert Tatyla leköpi XD PONTOSAN GYERTEK,HOGY A RUSZKIK NE TUDJANAK BEJÖNNI 20:30

The Protector
Akkor valszeg megyek de a lancert is viszem.

Tatyla
mindent de azokat leköpöm aki hajnalfényt használ 😄

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

The Protector
Lancert lehet használni?

Hali. ma is 20 30 kor indítok szervert rangsorolt játékon (remélem ma mi nyerünk) gyertek<#gun><#gun>

davidka003
Azt tegyük hozzá, hogy ATI-val is megy de akkor a fizikai számításokat a proci számolja és akadni fog de megjeleníti a dolgokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Akkor tessék:

UT3 Physix Modcsomag

Unreal Tournament 3 PhysX modcsomag
Feltöltõ: NightBagoly

Kategória: Patchek, kiegészítõk >>
Verzió: 1.00
Készítette: Epic
Méret: 475 MB
Dátum: 2008-08-08

Telepítés
A modot csak azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek PhysX fizikai gyorsítóval, vagy Nvidia videókártyával, legalább a nyolcas (8xxx) generációból - ez utóbbi esetben nem árt az 177.39-es driver megléte is. Ezek után már csak a menüben kell bekapcsolni a Hardware Physics opciót, és mehet is az ámulat!

Leírás
Ez a kis csomag PhysX támogatást rendel a visszafogott sikerû on-line akciójáték, az Unreal Tournament mellé - nem mellesleg pedig három pályát is tartalmaz. Ezek közül kettõ csak abban tûnik ki a többibõl, hogy kis túlzással porig rombolható az egész - a harmadik, a Tornado azonban egy izgalmas változóval szorozza meg a CTF meccsek izgalmait - hiszen a pályán tomboló hurrikán bármikor rajtunk is keresztülmehet!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Én meg nem így tudom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem is.

Nekem jó 20 30

Tatyla
jaja benne vagyok én is belic
én javasolnék egy 20.30-as kezdést ha az másnak is jó?

Dettó.

én benne lennék a dologban, nekem mind1, hogy mikor játszanánk

Sziasztok. Össze kellene hozni egy magyar csapatot a ranglistás játékra arra gondoltam pl minden nap azonos idõben indítani szervert mivel a ranglistás játékhoz min 6 ember kell egyszerre.aki benne lenne az jelezze a megfelelö idõpontot megbeszéljük.

IMYke2.0.0.0
Mert Addon.
A PhysiX driver akkor kell (a GF VGA mellé), ha ezt az Addon használni akarod.
ATI Radeon VGA-n az Addon igazi képességei meg sem nyikkannak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
mert?
a drivert is fel kell tenni tudomásom szerint a játékhoz.

IMYke2.0.0.0
Lehetett volna, mert a Physix Map-ok "Add-on"-ként, csakis GeForce kártya tulajoknak készültek.
Ettõl még a tény tény marad: az UEIII tartalmaz Physix-kódot.