6257
-
Indigo #5777 Rádobsz egy gránátot. -
#5776 Sziasztok!
Van az a küldetés, amikor a féreglyukakból jönnek elő az ellenek. Ott hogyan kell bezárni a lyukakat? Köszi! W. -
Ginos #5775 hello
Elég érdekes dolog van nálam.Megvettem a gow-ot,felrakom,eddig okés,majd be akarok lépni a meglévő accountommal,amivel gta-zom,és csak offline-ként látom.Ráklikkelek hogy sign in és elkezdené letölteni a meglévő profilt de kiirja hogy hálózat nem jó.Berakom a gta-t,elindít,oda azonnal belép,mig betölti a játékot,tehát ott működik.
Vissza teszem a gow lemezt,játék elindit,és ismét csak offline mód van.
Ma kreáltam egy új profilt de azzal is ez a helyzet,hogy csak offlineként lép be...Konkrétan nem tudok onlone lenni csak offline!!!!Hangsúlyozom a gta4-nél semmi gond.
Megoldás??? -
Steve Q #5774 Sok szerencsét :) Remélem én is fel tudom majd tenni, ha egyszer fel tudok szabadítani 12 GB-ot valamelyik 100 GB-os partíción :D:D -
#5773 Akkor behozom a jövő héten :9
-
Steve Q #5772 Ezen a gépen is szvsz simán menne maxon a GoW. -
Steve Q #5771 Ezen a gépen? Nekem 2 GHz-es DualCore-os gépem van 2 giga RAM-mal meg egy 256 MB-os videokártyával, mégis teljes grafikai résztletességgel akadásmentesen ment a GoW. -
AKLaciAK #5770 Sztem is menne rajta a game, bár nem a legnagyobb, legjobb beállításokkal, de elfutna. -
#5769 hy all
ezen a gépen elfutna a game?
p4 2.4ghz 4gb ram 128 as vidkari sharder 3 as támogatással a sims 3 maxon fut -
#5768 azért még ezen is elfutna a GoW... -
#5767 Mert nincs otthon netem :(
Körjegyzőségről ill. könyvtárból írogatok ide.
[Utóbbi helyre be tudom hozni a DVD-t... egy ]
A könyvtári gép:
-
#5766 téged miért nem látlak sose versusozni?
-
#5765 Szívesen :) -
Lokker #5764 köszönöm a segítséged -
#5763 #5757 szerint járj el és semmi gondod nem lesz!
-
Lokker #5762 Sziasztok! Régen végigtoltam GoW-ot PC-n semmi gond nem volt, de most mikor újra feltelepítettem szépen crack-eltem meg minden előugrott egy kedves kis ablak miszerint a WarGame-G4WLive módosított fájl ezért nem indul el a játék. Razor 1911 verziót használok. Valakinek van ötlete hogy lehetne ezt orvosolni? -
#5761 Köszönöm szépen.Müködik -
#5760 Válasz:
In my case. I just deleted all the Gears of War folders I could find, but somehow it didn't go away (even used registry cleaner). After that, I tried pressing Uninstall and it went on, but.
Got the error: 0x80040702
Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper (Not GameuxInstallHelper)
Setup will now terminate.
So I mounted the cd, then took the file FirewallInstallHelper.dll and posted it in the original Gears of War Folder.
In my case, C:\Programmer\Microsoft Games\Gears of War .. Then went on with the Uninstall, and it worked !?
A bit confusing, but might work ..
-
#5759 Sziasztok telepitéskor a következö üzenetet kapom:nem kezelt kivétel hiba száma:0x80040702 descripzion: A dll betöltése nem sikerült : Firewall Install helper a telepités megszakad.
Ez miért lehet?Légyszi segítsetek. -
Attlen2 #5758 Jó lett köszi... -
#5757 Telepítési sorrend (nem támogatom a warezt):
1. játék feltelepít
2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít
3. A GameCopyWorld-ről a hozzá szükséges NoDVD-t beszerzed [Gears of War v1.2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE - Prophet]
4. Helyére másolod és kész.
-
#5756 verziód?crack verziója? -
Attlen2 #5755 Please insert correct DVD-ROM, probáltam az összes cracket egyikse jó...:( -
#5754 OK, nem tapasztalatlanság végülis, csak nála (meg még akkor sokaknál) akkor pont nem alakult ki ilyen helyzet. -
#5753 Ne köszönd, csak csípte a szemem a tapasztalanságból eredő beszéd. :) -
#5752 Nézett téged a halál hülyének.Nekem ne jött össze a társamnak a megdöglés sosem azon a résznél,sőt egyáltalán nem még Insane fokozaton sem.Pedig az már kínszenvedés volt. -
#5751 Attlen2,mit ir ki hogy nem indul el?Mert sok probléme is lehet -
#5750 Köszönöm feri.ezt modntam neked protector te meg hülyének néztél!! -
#5749 Hazugság. Ugyanannál a résznél nekem is megölte néhányszor a társamat a behemót. Nálam is elpirosodott a kép és tölthettem be elölről. Nekem pl néha bele kellett lőnöm, hogy magamra tereljem a figyelmét.
#5731: A tábornok legyőzése nem könnyű, igen. Ha insane szinten úgy próbáltam volna meg továbbra is kinyírni, hogy közbe nem nézek utána youtube-on, akkor valószínűleg azóta is az idegosztályon feküdnék.
Szerencsére van pár videó youtube-on, mikből kiderül, hogy ha a vagonon bebújsz az egyik fedezék mögé, akkor ha odaér a Tábornok, nem mozdul, nem reagál semmit. Csak nyugodtan lőnöd kell, néha megdobálva gránáttal, hogy elűzd róla a kis kecieket. :P -
Attlen2 #5748 Hello sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a magyar verzió van meg de nem indul el, de nincs hozzá crack, mit tegyek? -
#5747 ja csak kár hogy nem pc -
#5746 A 2. rész eszméletlen jó lett.Én játszottam ele.Sokkal durvább és epic-ebb. -
#5745 te ezt mire érted hogy dobjam ki mert beszart a videókarim ??amugy is mivan akkor ha kicsit nehezebben viszem végig mint ti, te kocka fasz
á de nemvaeszekedek akkora paraszt emberek vannak-.-' -
#5744 Nem lenne rossz :) -
#5743 Tudom! Csak hülyéskedek! Reloaded gomb. :) Talán meg is érdemelnék már, hogy legyen ilyen is. -
#5742 "Reloading"...
-
#5741 Nem igaz :)
Egyszerűen hülye vagyok, és rosszul írom le azt, amire amúgy gondolok :)
A vagonból kiugrás után, a szembeötlő betömtömb mögé vetődve gyakorlatilag - főleg, ha jó vagy már a gyors újratöltésben (tudod, amikor extra sebzést kapsz, ha megfelelő időben nyomod meg a "Reloaded" gombot!), akkor 3 denevér (Kryll) kiküldés után a Tábornoknak annyi...
- a harmadik alkalmával már az arcodba liheg(het), de akkor se ugorj árnyékba, mert akkor véged...
Emlékeim szerint, a leggyorsabb kinyírása alkalmával 12 skulót lőttem a fejébe.
-
#5740 Mert át akart verni! -
#5739 Ehh, erre gondoltam és árnyékot írtam! Igazad van!
-
#5738 pont hogy fényben kell maradnia....