6257
  • Indigo
    Rádobsz egy gránátot.
  • Warpig
    Sziasztok!

Van az a küldetés, amikor a féreglyukakból jönnek elő az ellenek. Ott hogyan kell bezárni a lyukakat? Köszi! W.
  • Ginos
    hello

Elég érdekes dolog van nálam.Megvettem a gow-ot,felrakom,eddig okés,majd be akarok lépni a meglévő accountommal,amivel gta-zom,és csak offline-ként látom.Ráklikkelek hogy sign in és elkezdené letölteni a meglévő profilt de kiirja hogy hálózat nem jó.Berakom a gta-t,elindít,oda azonnal belép,mig betölti a játékot,tehát ott működik.
    Vissza teszem a gow lemezt,játék elindit,és ismét csak offline mód van.
    Ma kreáltam egy új profilt de azzal is ez a helyzet,hogy csak offlineként lép be...Konkrétan nem tudok onlone lenni csak offline!!!!Hangsúlyozom a gta4-nél semmi gond.
    Megoldás???
  • Steve Q
    Sok szerencsét :) Remélem én is fel tudom majd tenni, ha egyszer fel tudok szabadítani 12 GB-ot valamelyik 100 GB-os partíción :D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor behozom a jövő héten :9
  • Steve Q
    Ezen a gépen is szvsz simán menne maxon a GoW.
  • Steve Q
    Ezen a gépen? Nekem 2 GHz-es DualCore-os gépem van 2 giga RAM-mal meg egy 256 MB-os videokártyával, mégis teljes grafikai résztletességgel akadásmentesen ment a GoW.
  • AKLaciAK
    Sztem is menne rajta a game, bár nem a legnagyobb, legjobb beállításokkal, de elfutna.
  • adikakk
    hy all
    ezen a gépen elfutna a game?
    p4 2.4ghz 4gb ram 128 as vidkari sharder 3 as támogatással a sims 3 maxon fut
  • Tatyla
    azért még ezen is elfutna a GoW...
  • IMYke2.0.0.0
    Mert nincs otthon netem :(
    Körjegyzőségről ill. könyvtárból írogatok ide.

[Utóbbi helyre be tudom hozni a DVD-t... egy ]

A könyvtári gép:

• Tatyla
    téged miért nem látlak sose versusozni?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • Lokker
    köszönöm a segítséged
  • IMYke2.0.0.0
    #5757 szerint járj el és semmi gondod nem lesz!
  • Lokker
    Sziasztok! Régen végigtoltam GoW-ot PC-n semmi gond nem volt, de most mikor újra feltelepítettem szépen crack-eltem meg minden előugrott egy kedves kis ablak miszerint a WarGame-G4WLive módosított fájl ezért nem indul el a játék. Razor 1911 verziót használok. Valakinek van ötlete hogy lehetne ezt orvosolni?
  • wardogzombie
    Köszönöm szépen.Müködik
  • IMYke2.0.0.0
    Válasz:

In my case. I just deleted all the Gears of War folders I could find, but somehow it didn't go away (even used registry cleaner). After that, I tried pressing Uninstall and it went on, but.

Got the error: 0x80040702
    Description: Failed to load DLL: FirewallInstallHelper (Not GameuxInstallHelper)
    Setup will now terminate.

So I mounted the cd, then took the file FirewallInstallHelper.dll and posted it in the original Gears of War Folder.

In my case, C:\Programmer\Microsoft Games\Gears of War .. Then went on with the Uninstall, and it worked !?

A bit confusing, but might work ..

• wardogzombie
    Sziasztok telepitéskor a következö üzenetet kapom:nem kezelt kivétel hiba száma:0x80040702 descripzion: A dll betöltése nem sikerült : Firewall Install helper a telepités megszakad.
    Ez miért lehet?Légyszi segítsetek.
  • Attlen2
    Jó lett köszi...
  • IMYke2.0.0.0
    Telepítési sorrend (nem támogatom a warezt):

1. játék feltelepít
    2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít
    3. A GameCopyWorld-ről a hozzá szükséges NoDVD-t beszerzed [Gears of War v1.2 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE - Prophet]
    4. Helyére másolod és kész.

• nonicks
    verziód?crack verziója?
  • Attlen2
    Please insert correct DVD-ROM, probáltam az összes cracket egyikse jó...:(
  • fery02
    OK, nem tapasztalatlanság végülis, csak nála (meg még akkor sokaknál) akkor pont nem alakult ki ilyen helyzet.
  • fery02
    Ne köszönd, csak csípte a szemem a tapasztalanságból eredő beszéd. :)
  • The Protector
    Nézett téged a halál hülyének.Nekem ne jött össze a társamnak a megdöglés sosem azon a résznél,sőt egyáltalán nem még Insane fokozaton sem.Pedig az már kínszenvedés volt.
  • ateso
    Attlen2,mit ir ki hogy nem indul el?Mert sok probléme is lehet
  • ateso
    Köszönöm feri.ezt modntam neked protector te meg hülyének néztél!!
  • fery02
    Hazugság. Ugyanannál a résznél nekem is megölte néhányszor a társamat a behemót. Nálam is elpirosodott a kép és tölthettem be elölről. Nekem pl néha bele kellett lőnöm, hogy magamra tereljem a figyelmét.

#5731: A tábornok legyőzése nem könnyű, igen. Ha insane szinten úgy próbáltam volna meg továbbra is kinyírni, hogy közbe nem nézek utána youtube-on, akkor valószínűleg azóta is az idegosztályon feküdnék.
    Szerencsére van pár videó youtube-on, mikből kiderül, hogy ha a vagonon bebújsz az egyik fedezék mögé, akkor ha odaér a Tábornok, nem mozdul, nem reagál semmit. Csak nyugodtan lőnöd kell, néha megdobálva gránáttal, hogy elűzd róla a kis kecieket. :P
  • Attlen2
    Hello sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a magyar verzió van meg de nem indul el, de nincs hozzá crack, mit tegyek?
  • ateso
    ja csak kár hogy nem pc
  • The Protector
    A 2. rész eszméletlen jó lett.Én játszottam ele.Sokkal durvább és epic-ebb.
  • ateso
    te ezt mire érted hogy dobjam ki mert beszart a videókarim ??amugy is mivan akkor ha kicsit nehezebben viszem végig mint ti, te kocka fasz

á de nemvaeszekedek akkora paraszt emberek vannak-.-'
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lenne rossz :)
  • kirol
    Tudom! Csak hülyéskedek! Reloaded gomb. :) Talán meg is érdemelnék már, hogy legyen ilyen is.
  • IMYke2.0.0.0
    "Reloading"...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem igaz :)
    Egyszerűen hülye vagyok, és rosszul írom le azt, amire amúgy gondolok :)

A vagonból kiugrás után, a szembeötlő betömtömb mögé vetődve gyakorlatilag - főleg, ha jó vagy már a gyors újratöltésben (tudod, amikor extra sebzést kapsz, ha megfelelő időben nyomod meg a "Reloaded" gombot!), akkor 3 denevér (Kryll) kiküldés után a Tábornoknak annyi...
    - a harmadik alkalmával már az arcodba liheg(het), de akkor se ugorj árnyékba, mert akkor véged...

Emlékeim szerint, a leggyorsabb kinyírása alkalmával 12 skulót lőttem a fejébe.
  • kirol
    Mert át akart verni!
  • IMYke2.0.0.0
    Ehh, erre gondoltam és árnyékot írtam! Igazad van!
  • Tatyla
    pont hogy fényben kell maradnia....