6257
  • The Protector
    magyarul telepítsd.
  • simon7108
    a játék!minden rendben van amikor berakom a DVD-t de oszt a menu meg a felirat angol és nem tudom átálitani:(
  • The Protector
    mi van neked angolul?
  • simon7108
    igazán thx a válaszokat-.-a LIVE ot már sikerult megoldani de még mindig angolul van:(valaki lenne olyan szíves és megmondaná,hogy álitsam át?oszt énmiánam játszhatnánk LIVE on co-op ban a LIVE gamertagem simon7107
  • Murder3
    Ezentúl jobban oda figyelek majd a live-os játékokra:)XD

• tototto
    de a gta4hez nem kell még valami kulcs, mert ugy hallottam ahhoz kettő kulcsot adnak, valami social clubot vagy mit használ :)
  • The Protector
    Én is úgy játszok a street fighterrel live-on.
    Nekem is gs-es gow-om van.Feltelepítettem vele a GOw-ot,nyomtam a multit.Kijött az SF4 és ugyanazzal a kóddal telepítettem,mint a GOW-ot.
    És teljesen jó.MAjd ezzel telepítettem a GTA4-et és a FUEL-t is.No para.Ne fossál már.
  • Murder3
    Mert nekem a gow a gs-es van meg és ha az ahhoz kapott kulcsot beírom mondjuk a tört Street Fighter 4be ami itt van a gépemen akkor az rendesen menni fog vele a live?
  • Murder3
    De ez tört játékhoz vagy csak eredeti gémekhez érvényes?
  • Kzoli007
    Sajnos úgy sem jó mert valami Runtime error-t ir ki utána meg, hogy a startup application hibát észlelt ezért leállt.Szerencsére csináltam másolatot az eredeti startup-ró és ha visszamásolom és úgy indítom,hogy nincs benne a lemez akkor "please insert the correct cd-rom" ha meg berakom akkor megint nem történik semmi.Eddig mindíg másolt játékokkal játszottam de ennyit nem kellett kínlódni egyikkel se.
  • The Protector
    :)
  • fery02
    Azigen. Jó trükk. :D
  • The Protector
    Igen.DE lehet vele lost planetezni meg street fighterezni ami csak kell.Ne gondold azt h csak 1 játékhoz jó.Mindet telepítheted azzal az 1 kulcsal és jó lessz.
    Tapasztalat.Én 1 kulcsal játszok 4 játékkal Live-on.
  • DJ RX7
    club-al lehet gta iv-zni?
  • The Protector
    Aminek games for windows live multija van azzal mind jó a cd kulcs.1cd kulcsal az összes játszható.

DE VIGYÁZAT.HA venni akarsz egy játkot csak a kód miatt bizonyosodj meg arról h valóban live-os a multija mert huába van a dvd tok tetején a sáv a felirattal,nem bizos h live a multi.
    A legolcsóbb live-kódot tartalmazó játék az a The Club és890Ft az ára.Megéri megvenni h legyen egy csomó"eredeti"gamed helyette.
  • SNIPER0018
    jah igen és patchet sem tudok feltenni mert vmi iet ir h (old file not found) :D 1-ik patch se jó :D:D most nem tudom vagy én vagyok a balfasz és azért vagy egyszerűen szart szedtem le :D
  • SNIPER0018
    hát nekem tört Razoros verzió van meg amihez ugye kellene 1 crack fix csak sehonnan sem tudom leszedni :(
  • simon7108
    valaki pls megmondaná hogy lehet magyarra álitani a feliratot?mert nekem angol:SA gyémánt kiadás van meg!
    elore is thx.
  • fery02
    Amúgy ez nem úgy van, hogy az összes LIVE-os játékhoz jó? Mert én pl kipróbáltam a FUEL-lel is, ott jó. meg írta még valaki, hogy a GTA 4 is elfogadta. Vagy esetleg járt már úgy valaki, hogy nem fogadta el, egyik játéknál?
  • Tatyla
    akinek van GoW-os cd kulcsa annak jó lesz a Lost Planethez is gyertek majd oda is multizni!
  • IMYke2.0.0.0
  • Kzoli007
    Sziasztok!Megvettem a GoW-os gamestart de nem indul el a játék.A cd projektes javítást is felraktam de utána se megy.Mikor indítanám felpörgeti a lemezt de utána semmi nem történik, nem ír ki semmi hibát.Próbáltam a dátum visszaállítást de akkor se.Ha valaki segítene azt megköszönném!
  • REALITAS
    Ha CD PROJEKT gyémánt kiadásod van mint nekem akkor mennie kéne telepítsd újra " ez a kiadvány eleve rossz először a Kaspersky vírusirtom nem engedte telepíteni mert Troját érzékelt benne és mikor kikapcsoltam és telepítettem akkor sem indult le kellet szednem hozzá egy javítást CDP-ről.
  • SNIPER0018
    Hali srácok lenne 1 gondom leszedtem a game-t de viszon kellene hozzá crackfix mert ugye kiir vmiféle hibát és nemtudom sehonnan sem leszedni vki esetleg 1 működő linket vagy vmit tudna adni azt megköszönném :)
  • simon7108
    sziasztok megvettem a játékot PC re de angolul van minden:Snem tudja valaki,hogy lehet áttenni magyarra a feliratot?az installálásnál magyar volt de a menu nem:(
  • REALITAS
    Köszi
  • Tatyla
    hasát lődd majd ha ráhátrál a hidra a híd tartó csappantyúit lődd szét...
  • REALITAS
    Üdv!

Segítségre lenne szükségem a bányában vagyok és valami pók szerű szörnyet kéne megölni de nem találom a gyenge pontját és mindig szétcsap van valami spec módja a megölésére?
  • fery02
    Jah és Fery02 HUN néven vagyok LIVE-on. Mindig LIVE-on vagyok szinte, szóval látom, ha Barát kérés érkezik.
  • fery02
    Semmi gond. Természetesen elsődlegesen inkább a munka, aztán a szórakozás. Nekem mostantól jó amúgy, bármeddig.
  • The Protector
    Túlóráztam.Most értem haza.Sorry
  • fery02
    Kis dolgom van, majd beírok, ha legközelebb ráérek.
  • fery02
    16:20
  • fery02
    Nekem jó. Csak akkor, ha már úgyis dolgozunk vele, akkor achievementeket is oldanék. :P
    Azt meg nem tudom, hogy a 2 közül melyik opcióban lehet. Mert láttam ott a coop-ban valami Listás játékot meg még valami másikat.
  • The Protector
    Nekem lenn kedvem.De....délután 4kor érek haza melóból.
  • fery02
    Na, nyári szünet van. Ráérek, de nagyon. Akinek kedve lenne akár az egész kampányt végignyomni coop-ban, jelezze. :)
  • fery02
    Nem haragszom, ez esetben a kézikönyvet kell akkor szidalmazni
  • AKLaciAK
    már ne haragudj, de a király játékmódnak semmi köze nincs a kivégzéshez, a király az olyan mint a pontverseny, csak a pont foglalásánál benne kell maradni a körben, míg a pontversenynél elég csak elfoglalni azt.
  • fery02
    Csapatmódból van több is, van Kivégzés, ahol az a csapat nyer, akinél marad élve valaki, Vezérvadászat, ahol minden csapatban van egy vezér, és az ő életük számít. Van továbbá Pontverseny, ahol a csapatoknak egy megadott pontszámot kell elérniük feladatok teljesítésével. Meg van egy Király mód is, ami hasonló a Kivégzéshez.
  • Shep
    A multija milyen ennek a játéknak, csak sima détmács, vagy van valami normális csapat mód is esetleg valami új játékmód?