Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy épületbe voltam szét lõttem valamit aztán az épület ablakait eltorlaszolta a törmelék...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
És 3 behemót azaz berserker elleni küzdelem van-
Játék elején bennt az épületben
Üvegházban
Vonaton az utolsó nagy csata elött.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
volt 1 a játék elején...
volt a közepén meg az utolsó pályán a vonatosnál!
(és a kép úgy tünt mintha az utolsó pálya lenne😄)
Az utolsó pályán a Tábornokkal fogsz megküzdeni, egy száguldó vonaton - sokaknak felrémlik remélem, hogy az ötlet honnan származik: Unreal Tournament Classic és Pariah.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
Tulajdonképp a többiek is azért nehezebb ellenfelek, mert legalább fél tárat kell beléjük ereszteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó behemót (a vonaton) még egyszerûbb: hátra csalogatod, aztán visszarohansz elõrébb, és lekapcsolod az utolsó két kocsit.
Én is szenvedtem velük egy kicsit, de azért nem annyira nehéz ellenfelek...
tudom hogy kell de nemtom megcsinálni
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
Kössz a belinkelt videót, nagyot szakadtam rajta. THX még1x
Mellesleg a hírbõl semmi xtra sincs.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kiszámítható volt, hogy miután a Gears of War 2 sikere múlóban van Xbox 360-on, a PC-s verzió is elkészül. A készítõk nem engedhetik meg maguknak, hogy ettõl a bevételtõl elessenek. Az elmúlt napokban szóbeszédek kezdtek terjengeni az Interneten a PC-s verzióról, ami már önmagában jóval több a semminél. A pc.ign felvette a kapcsolatot a Microsoft illetékeseivel ezzel kapcsolatban, akik viszont nem tudnak a PC kiadás terveirõl. Ne felejtsük el, hogy a Gears of War estében is hasonló pletykákkal indult el az a folyamat, ami késõbb valósággá vált. Reménykedjünk, hogy a második rész esetében is így lesz.
Magyarul van esély arra hogy lessz pc re is.Én most ezt azért is kerestem és irtam le mert "The Protector" srác azt irta-Idézem:Biztos h nem lessz pc-re.Mellesleg még Paintel is tok ilyen képet csinálni
A nagysikerû Gears of War második része: a játék elõször Xbox 360-ra fog megjelenni, késõbb pedig számítógépre is elérhetõvé válik.
Fõleg amíg ilyen kis nyomorék faszfejek nyomják.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgy sztem nem lesz PC-re
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
megyek is megprobálom
- a vonat végébõl menj kicsit elõre, hogy rádrontson
- miután elfutott melletted, rohanj le az utolsó kocsiról és kapcsold le a kocsit a vonatszerelvényrõl... pá-pá Bemehoth 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Esetleg leírnád pm-ben melyik crack-el lehet még elindítani?
:3