Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az csak amolyan elõjáték volt. Egy késõbbi fejezetben meg kell küzdeni vele.

nonicks
jaj ténlyeg ez a Brumak... de én nem is küzdöttem meg vele...
egy épületbe voltam szét lõttem valamit aztán az épület ablakait eltorlaszolta a törmelék...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

The Protector
Ez a kép a Brumak elleni küzdelem.Ami csak a pc-s verzióban van benne xtraként.
És 3 behemót azaz berserker elleni küzdelem van-
Játék elején bennt az épületben
Üvegházban
Vonaton az utolsó nagy csata elött.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nonicks
én 3 DARAB behemótra emléxem
volt 1 a játék elején...
volt a közepén meg az utolsó pályán a vonatosnál!
(és a kép úgy tünt mintha az utolsó pálya lenne😄)

IMYke2.0.0.0
Ez NEM az utolsó pálya!
Az utolsó pályán a Tábornokkal fogsz megküzdeni, egy száguldó vonaton - sokaknak felrémlik remélem, hogy az ötlet honnan származik: Unreal Tournament Classic és Pariah.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
Minek az utolsó pályája?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nonicks
ez az utolsó pálya..

kirol
Te nem itt tartasz?

ateso
Tudom hogy kell de nemtudom megcsinálni😄

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

fery02
Nem nehéz ellenfelek.
Tulajdonképp a többiek is azért nehezebb ellenfelek, mert legalább fél tárat kell beléjük ereszteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kis segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ két behemótot Hajnalfénnyel tudod megölni. Szabad ég alá kell csalogatni õket, elõkapod a Hajnalfényt, és nyomva tartod folyamatosan az egérgombot, amíg el nem fogy a szufla... Aztán ezt addig kell ismételni, amíg a földre nem rogyik.
Az utolsó behemót (a vonaton) még egyszerûbb: hátra csalogatod, aztán visszarohansz elõrébb, és lekapcsolod az utolsó két kocsit.

Én is szenvedtem velük egy kicsit, de azért nem annyira nehéz ellenfelek...

kirol
szerintem itt tartok én is. 😄

ateso
nem tudok átlépné a behemót részen<#help><#help><#help> valaki segitsen lécci
tudom hogy kell de nemtom megcsinálni

Igaz 2 éves játék de kínomban nem tok mit játszani megint végigtolom😛 de az lenne a legjobb ha kiadnák 2õt pc-re

kirol
És akkor mi van. Még az 1-et se vittem végig. 😄

Álmodozni lehet. Sztem nem lesz 2 PC-re. Nézzétek meg a sok Box exkluzív játékot.

Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci

Kijjeza diszlexiás kacsacsõrû emlõs?
Kössz a belinkelt videót, nagyot szakadtam rajta. THX még1x

ateso
Igazad van,DE nem biztos hogy nem lessz lehet hogy lessz lehet hogy nem itt semmi NEM bisztos😄

The Protector
Ez csak találgatás.Nem tény.Majd ha írják h jönni fog akkor elhiszem.Addig marad a remény.

Mellesleg a hírbõl semmi xtra sincs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ateso
2009, június 12 - 13:44

Kiszámítható volt, hogy miután a Gears of War 2 sikere múlóban van Xbox 360-on, a PC-s verzió is elkészül. A készítõk nem engedhetik meg maguknak, hogy ettõl a bevételtõl elessenek. Az elmúlt napokban szóbeszédek kezdtek terjengeni az Interneten a PC-s verzióról, ami már önmagában jóval több a semminél. A pc.ign felvette a kapcsolatot a Microsoft illetékeseivel ezzel kapcsolatban, akik viszont nem tudnak a PC kiadás terveirõl. Ne felejtsük el, hogy a Gears of War estében is hasonló pletykákkal indult el az a folyamat, ami késõbb valósággá vált. Reménykedjünk, hogy a második rész esetében is így lesz.

Magyarul van esély arra hogy lessz pc re is.Én most ezt azért is kerestem és irtam le mert "The Protector" srác azt irta-Idézem:Biztos h nem lessz pc-re.Mellesleg még Paintel is tok ilyen képet csinálni

Jah, majd ha jön xboxra a harmadik rész(2011), akkor kiadják pc-re, a harmadik rész eladásait segítendõ...

ateso
irtam az uzenetembe hogy jobb oldalt is olvassátok el de azért leirom ide.De mellé ide irom hogy bocsi ha én tudom rosszul...

A nagysikerû Gears of War második része: a játék elõször Xbox 360-ra fog megjelenni, késõbb pedig számítógépre is elérhetõvé válik.

The Protector
És ez 2008-as hír nézd csak meg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Buktad mert ez xbox 360-as hír.Hír. Ott van alatta a platform hogy xbox360.Köze nincs pc-hez.A googleba is bevéstem semmi hír nincs pc-rõl.Nem is lessz abban biztos lehetsz ahogy fable 2 sem.Még mindíg nagy eladásokat produkál és kvára visszaesne ha kijönne pc-re.Inkább leszarják a pc-t ha okosak.Mi meg szopunk.De ehez jobb ha hozzászokunk.
Fõleg amíg ilyen kis nyomorék faszfejek nyomják.

ateso
és nem oktober hanem november bocsii<#falbav><#falbav><#falbav>

ateso
http://www.gamekapocs.hu/hir/11342/Gears+of+War+2+-+kiderult+a+pontos+erkezesi+datum nem rég regisztráltam és még nem linkelhetem normálisan bocsi

ateso
Fiuk lányok..Olvastam egy oldalon hogy Oktober elején kiadják a Gears of War 2t. Ha megtalálom hol irták belinkelem<#email>

The Protector
Biztos h nem lessz pc-re.Mellesleg még Paintel is tok ilyen képet csinálni.

sose lesz pc-re mert keveset adtak el belõle

Tatyla
pedig nem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
Szerintem lesz. Elsõ mennyi idõ múlva jött PC-re konzolhoz képest? És most mennyinél tartunk?

Sztem se mert nem 1 írták h nem volt sikere:S(Nem a fuckot nem csak sokan letöltötték) XD

ilyet tok én is csinálni
amúgy sztem nem lesz PC-re

de fasza lenne a 2 pc-re :'(

nonicks
fake

KaszaN

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

nonicks
3 darab behemót van a játékban😄

ateso
haljátok nembirom ezt a nagy behemótót kicsalni :S tudom szar de nemtudnátok 1 utobbi elmentett mentést átküldeni

ateso
áá köszi
megyek is megprobálom

IMYke2.0.0.0
Ha pedig a végén vagy, akkor:
- a vonat végébõl menj kicsit elõre, hogy rádrontson
- miután elfutott melletted, rohanj le az utolsó kocsiról és kapcsold le a kocsit a vonatszerelvényrõl... pá-pá Bemehoth 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
kergesd oda a zárt ajtóhoz azt majd áttöri aztán a másik ajtóhoz...aztán az 4.ajtó után kijutsz a szabadba...majd hajnalfény elõkap...és 2 szer megpörkölöd..

ateso
nem tudom azt a behemótót megölni

Gondolom ez a javítás kell neked nem?<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

hy nekem most nem indul a game már 2x végigtoltam és ment felraktam elindítottam és ment most meg ezt írja ki you cannot run the game with modified executable code lttam régebbn nagy probléma volt de nem találtam rá megoldást rendszer visszaállítás se segített help pls

DJ RX7
rofl na csak sikerült elindítanom.

és ahogy elnézem helyi lan hálózaton is lehet játszani.

:3

DJ RX7
dettó ez a verzió van meg és patch-eltem de sajnos videó betöltése után kidobja. utána felpatcholtam a hivatalos pl/ch/hu 1.2-es patch-el és a hozzá járó crack-et felraktam de ugyan azt csinálja.

Esetleg leírnád pm-ben melyik crack-el lehet még elindítani?

The Protector
CD projekt certification patch kell neki.

DJ RX7
sztornó

DJ RX7
ezt a jelenséget mi okozhatja?

DJ RX7
üdv!
sajnos elszalasztottam már a gamestar-os verzióját így sajnos nem futja most 5000 ft-ra a játékért.
a következõ a kérdése: másik fajta verzióval tudok lan-ban összekötött 2 géppel coop módban játszani? vagy hamachin keresztül?