6257
-
#1537 másfél órát kell várni rapidon:D vhova máshova is felnyomhatnád;) -
#1536 Feltöltöttem a "Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows" könyvtáramat:
Gears of War full mentés
Ha itt van a mentés akkor remélem jó lesz!
ui: Nincs a checkpoint mappában semmi, legalábbis nem látszik... -
#1535 Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows koynvtár. Gondolom a cheackpoont köynvtár a fontos, mert az üres nekem a többibe van cucc. -
#1534 Van mentésem, csak hol keressem?:) -
#1533 Mentett állása nincs valakinek? Mert az "aranyos" progika törölte a checkpoint-jaimat és csak az Act1 és Act5 első pályáját lehet választani. Viszont már a vonaton a főgonoszt aprítottam, amikor kiléptem a játékból és nincs kedven újra kezdeni az Act5 első pályájától. :( -
hitch #1532 FAQ -
#1531 Az elején még nem volt semmi gondom a játékkal,de most olyat csinál nagyon sokszor hogy fogja magát a karakterem és elkezd lassan körbe forofni és nem segit rajta semmi csak ha kilépek a játékból és ismét elinditom de kb 5 perc játék tuán megint elöjön :(
Találkozott már valaki ezel a problémával? -
ricsa008 #1530 #1511 ??? -
#1529 Megfektettem a mesíngánnal, aztán kredicc. Jeeeee -
retek683 #1528 Hy all nekem is kiirja a wisual c++ os hibát s ha visza altabozom a gémet akkor sem tok játszani tovább mert nem tok kattintani a resum gémre meg semmire hiába kattintok nem reagál!! Please help! -
#1527 ahogy betesz a böhöm elé ott jobbra lesz egy cementtömb. Bújj mögé. Amikor odamegy hozzád és éppen csak ott van melletted ugorj át a tömbön és várde meg míg megint megkerüli. Legjobb esetben balra fog megkerülni. Megint amikor melleted van átugrasz a bömbön és hopsz, RAAM beakadt. És onnan már nyírhatod. Torgue bow-val meglövöd, akkor elmennek egy időre mellőle a Kryl micsodái. Akkor fogj egy Shotgunt vagy Lancer-t (amelyik van nálad és lődd). Egy idő múlva visszamennek a micsodái, megint megnyilazod stb. ezt megcsinálod 3szor 4szer és meghal... remélem segítettem -
#1526 De most mit csináljak mert nem kellet megadnom jelszót a games for windows-nál... Szal ha letörlöm lehet elszállnak a mentéseim. Mit kell lementenem? -
gabr #1525 Végre jácciztam a játékkal egy kicsit, szerencsére megy 2.0 SM kártyákkal is(nekem X800XL van), de ilyen régebbi kártyával minden max-on is eléggé csunyácska. :( -
neptum #1524 a társaim néha annyit érnek mint halot embernek a csók oda megy a lyukhoz és meg döglik de újra kéne élsztenem mert sokan vannak erre jön egy shotis azt kezthetem előröl a pályát -
MrAndree #1523 Hát nem. -
#1522 Ja dehülye vagyok akkor újratehetem -
#1521 Akkpor végig kell vinnem kaka windows-on xD -
#1520 Futhatsz, de a golyószóró gyorsan kicsipkézi a feneked -
#1519 A kiadó szerverein. -
#1518 A játék mentései holvannak?? Mert nekem win reinstalt kell csinálnom. -
#1517 Köszi:) És meddig kell osztani?, mert az előbb vagy 10 percig küldtem bele a...mindent:D -
MrAndree #1516 Akkor majd futunk. :) -
#1515 Akkor kell lőni amig nincsenek rajta a madarak! -
#1514 ja: Hogy kell kinyírni azt a böhöm nagy golyószórós állatot a végén?:)
Mert bármit csinálok leaprít... -
ricsa008 #1513 azt még írd oda hogy a reloados crackel se jó meg a razor se -
#1512 A Chapter 5-ben is lesz egy Berserker, de akkor nem lesz Hammer of Dawn-od:) -
ricsa008 #1511 kiírja hogy az exe hibát észlelt és leáll
ez mér van ? :( -
#1510 hát...gyüttek a sáskák, oszt...törtek, meg zúztak is, meg foglaltak..meg gyaláztak és...oszt, márkusz főnix, a helyi TSZ brigád vezetős helyettes úgy döntött a garatra, h mán azonnal elege van és szörnyen berúg...és lecsap minden sáskát...azannyát nekijek na...a galambosát..na! installom... -
Djemba #1509 mi a lényeg a gamenak van vmi sztorija? -
MrAndree #1508 Mi olyan nehéz benne? Ki kell csalogatni nyílt terepre /ha zárt ajtóhoz érsz akkor kitöreted vele/, kint meg becélozni a hammer of dawn-al aztán műholdról leszedik. -
#1507 amikor megkell ölni azt a nagy dögöt, kim halála után, nem küldené el vki a mentését?vagy titkosítva vannak a fájlai? -
#1506 nem megy hamachin -
#1505 Magyar GoW hamachi szerver ha érdekel vkit:
név:Gears of War HUN Lan ReloNe
pass:gowhun -
#1504 nekem nem indítja el a játékot, ha ezt bemásolom a lang.txt-be (clonedvd-s)
de állítólag ettől angol lesz...
0409
0c09
2809
1009
2409
4009
1809
2009
4409
1409
3409
4809
1c09
2c09
0809
3009
0c04
1404
1004
0804
0404
0412 -
#1503 ott van a fak jú-ban -
#1502 2007 December 07 -
#1501 Van esély arra hogy csinálnak magyarítást? -
Callisto #1500 Igen, alapból annyira jó. Nem nagyon láűtni csak ha gúvadsz. Azért én nem bírtam magammal és bekapcsoltam :D -
#1499 jah cole kemény gyerek
tipikus poénos nigga -
Sund #1498 Lehetséges megoldás XP vs. Gamer Profile problémára:
I never installed further updates after Service Pack 2. So I gave Windows Update a try. I installed all recommended updates (24 different ones) and rebooted. Now everything works fine and there is no warning in my event manager anymore. Unfortunately I can't exactly tell you which update is necessary, but installing all recommended updates will probably fix it for all of you!