6257
  • k3nGu
    másfél órát kell várni rapidon:D vhova máshova is felnyomhatnád;)
  • broman191
    Feltöltöttem a "Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows" könyvtáramat:
    Gears of War full mentés

Ha itt van a mentés akkor remélem jó lesz!
    ui: Nincs a checkpoint mappában semmi, legalábbis nem látszik...
  • bon
    Dokumentumok\My Games\Gears of War for Windows koynvtár. Gondolom a cheackpoont köynvtár a fontos, mert az üres nekem a többibe van cucc.
  • broman191
    Van mentésem, csak hol keressem?:)
  • bon
    Mentett állása nincs valakinek? Mert az "aranyos" progika törölte a checkpoint-jaimat és csak az Act1 és Act5 első pályáját lehet választani. Viszont már a vonaton a főgonoszt aprítottam, amikor kiléptem a játékból és nincs kedven újra kezdeni az Act5 első pályájától. :(
  • hitch
    FAQ
  • grebber
    Az elején még nem volt semmi gondom a játékkal,de most olyat csinál nagyon sokszor hogy fogja magát a karakterem és elkezd lassan körbe forofni és nem segit rajta semmi csak ha kilépek a játékból és ismét elinditom de kb 5 perc játék tuán megint elöjön :(

Találkozott már valaki ezel a problémával?
  • ricsa008
    #1511 ???
  • broman191
    Megfektettem a mesíngánnal, aztán kredicc. Jeeeee
  • retek683
    Hy all nekem is kiirja a wisual c++ os hibát s ha visza altabozom a gémet akkor sem tok játszani tovább mert nem tok kattintani a resum gémre meg semmire hiába kattintok nem reagál!! Please help!
  • Gebe7636
    ahogy betesz a böhöm elé ott jobbra lesz egy cementtömb. Bújj mögé. Amikor odamegy hozzád és éppen csak ott van melletted ugorj át a tömbön és várde meg míg megint megkerüli. Legjobb esetben balra fog megkerülni. Megint amikor melleted van átugrasz a bömbön és hopsz, RAAM beakadt. És onnan már nyírhatod. Torgue bow-val meglövöd, akkor elmennek egy időre mellőle a Kryl micsodái. Akkor fogj egy Shotgunt vagy Lancer-t (amelyik van nálad és lődd). Egy idő múlva visszamennek a micsodái, megint megnyilazod stb. ezt megcsinálod 3szor 4szer és meghal... remélem segítettem
  • Evogordon
    De most mit csináljak mert nem kellet megadnom jelszót a games for windows-nál... Szal ha letörlöm lehet elszállnak a mentéseim. Mit kell lementenem?
  • gabr
    Végre jácciztam a játékkal egy kicsit, szerencsére megy 2.0 SM kártyákkal is(nekem X800XL van), de ilyen régebbi kártyával minden max-on is eléggé csunyácska. :(
  • neptum
    a társaim néha annyit érnek mint halot embernek a csók oda megy a lyukhoz és meg döglik de újra kéne élsztenem mert sokan vannak erre jön egy shotis azt kezthetem előröl a pályát
  • MrAndree
    Hát nem.
  • Evogordon
    Ja dehülye vagyok akkor újratehetem
  • Evogordon
    Akkpor végig kell vinnem kaka windows-on xD
  • broman191
    Futhatsz, de a golyószóró gyorsan kicsipkézi a feneked
  • Kandurex
    A kiadó szerverein.
  • Evogordon
    A játék mentései holvannak?? Mert nekem win reinstalt kell csinálnom.
  • broman191
    Köszi:) És meddig kell osztani?, mert az előbb vagy 10 percig küldtem bele a...mindent:D
  • MrAndree
    Akkor majd futunk. :)
  • Grove4
    Akkor kell lőni amig nincsenek rajta a madarak!
  • broman191
    ja: Hogy kell kinyírni azt a böhöm nagy golyószórós állatot a végén?:)
    Mert bármit csinálok leaprít...
  • ricsa008
    azt még írd oda hogy a reloados crackel se jó meg a razor se
  • broman191
    A Chapter 5-ben is lesz egy Berserker, de akkor nem lesz Hammer of Dawn-od:)
  • ricsa008
    kiírja hogy az exe hibát észlelt és leáll
    ez mér van ? :(
  • Kandurex
    hát...gyüttek a sáskák, oszt...törtek, meg zúztak is, meg foglaltak..meg gyaláztak és...oszt, márkusz főnix, a helyi TSZ brigád vezetős helyettes úgy döntött a garatra, h mán azonnal elege van és szörnyen berúg...és lecsap minden sáskát...azannyát nekijek na...a galambosát..na! installom...
  • Djemba
    mi a lényeg a gamenak van vmi sztorija?
  • MrAndree
    Mi olyan nehéz benne? Ki kell csalogatni nyílt terepre /ha zárt ajtóhoz érsz akkor kitöreted vele/, kint meg becélozni a hammer of dawn-al aztán műholdról leszedik.
  • k3nGu
    amikor megkell ölni azt a nagy dögöt, kim halála után, nem küldené el vki a mentését?vagy titkosítva vannak a fájlai?
  • kuci06
    nem megy hamachin
  • Gebe7636
    Magyar GoW hamachi szerver ha érdekel vkit:
    név:Gears of War HUN Lan ReloNe
    pass:gowhun
  • Drephis
    nekem nem indítja el a játékot, ha ezt bemásolom a lang.txt-be (clonedvd-s)
    de állítólag ettől angol lesz...

0409
    0c09
    2809
    1009
    2409
    4009
    1809
    2009
    4409
    1409
    3409
    4809
    1c09
    2c09
    0809
    3009
    0c04
    1404
    1004
    0804
    0404
    0412
  • Brolly28
    ott van a fak jú-ban
  • Brolly28
    2007 December 07
  • Evogordon
    Van esély arra hogy csinálnak magyarítást?
  • Callisto
    Igen, alapból annyira jó. Nem nagyon láűtni csak ha gúvadsz. Azért én nem bírtam magammal és bekapcsoltam :D
  • Brolly28
    jah cole kemény gyerek
    tipikus poénos nigga
  • Sund
    Lehetséges megoldás XP vs. Gamer Profile problémára:

I never installed further updates after Service Pack 2. So I gave Windows Update a try. I installed all recommended updates (24 different ones) and rebooted. Now everything works fine and there is no warning in my event manager anymore. Unfortunately I can't exactly tell you which update is necessary, but installing all recommended updates will probably fix it for all of you!