6257
  • taborosi77
    Sziasztok . Nem tudna valaki belinkelni a Gears Of War-hoz magyar nyelvi fájlokat ? Előre is köszi .
  • SZilaJMaGGoT
    Vedd meg... :D
  • AKLaciAK
    mert boxon játszok már vele, pontosabban még a 2-vel is
  • T4CSk0
    érdeklödni szeretnék h microsoft visual c++ runtime error 1.2 es patch utana a megcrackeltem és ezt dobja mit tegyek??? elöre is köszi
  • Tatyla
    ja ez az köszi
  • underclass hero
    ???
  • Tatyla
    egyszer valaki linkelt egy oldalt amin le van vezetve hogy melyik játékok jók igazán LIVE-on,link megint pls...
  • Tatyla
    mé adod el te????
  • AKLaciAK
    Szaisztok, eladnám eredeti Gears of War-omat. Gamestarhoz volt, tökéletes állapotban, nem karcos, nem sérült. Ára 2,5k, postaköltséggel együtt. Akit érdekel, vagy tud olyat akit érdekelne az írjon privát üzenetet.
  • fery02
    Ha sima player matchekben játszok és ha már megunnám miután pl véget ér egy meccs, de következne egy újabb (közben be is tölti az új pályát lobbistul) és kilépnék a Főmenübe, akkor előtte megkérdezi ugyanazt, mint Single-ben: "hogy ha kilépek, akkor a nem mentett adatok elvesznek". Ez azt jelenti, hogyha így lépek ki, akkor az eddigi frag-jeimet a különböző fegyverekkel nem fogja elmenteni?
  • fery02
    Köszi, majd próbálkozom velük.

Amúgy akinek lenne kedve tényleg egy hosszabb távú coop multihoz, holnap ráérnék. :)
  • qwert
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Feltelepítettem a játékot, és amikor elindul a microsoftos intro után kiugrik a windows-ba. Mi lehet a probléma. Köszönöm előre is.
  • werkfilm
    powerstrippel vagy refreshlockal be tudod állítani
  • fery02
    Na mind1. :/ Azért köszi!
  • Jani21
    Tényleg nem is figyeltem. Megnéztem közben én is, és valóban nincs sehol ilyen lehetőség, holott az XP-s driver-ben pedig ott van. Úgy látom még a régi nézetet sem lehet visszahozni. Nem tudom, hogy ennek csak az új felülethez van köze, vagy egyszerűen ezt a funkciót nem tették bele a Vista/Win7 driver csomagba.
  • fery02
    Abban vagyok. Ha rákattintok, akkor is ugyanez az ablak marad előttem.
  • Jani21
    XP alatt értendő, de az új külsőben is ugyanott van szerintem. Az új Vista/Win7-re szánt külsőben, ha jól emlékszem (most nem a Win7-es gépnél vagyok) a képeden a bal felső sarokban látható Graphics feliratra kattintva, az előtűnő menüben van a Display Options.
  • SNIPER0018
    srácok hát nemtom sztem szar GoW-t szedtem le se patch se semmit nem fogad el szánalom :(
  • fery02
    Ez jól hangzik, viszont én innen nem tudok hova menni. :S
  • KaszaN
    Hi
    Ha készítek egy tárgyat 3D Studió-val vagy Milkshape-val azt hogyantudom betenni az editorba? Tudja valaki? Vagy valaki tud valakit aki tudja?
  • Rage47
    tévedtem
    a dow2 steam aktiválós kulcsa más, mint a játék kulcsa. :) most már müxik
  • Rage47
    hát nekem sajna nem fogadja el a Dawn of War 2-s kulcsomat.:/
  • Jani21
    A Catalyst Control Center -> Display Options-> 3D Refresh Rate Override (az advanced view-t (hozzáértő nézet) lehet aktiválni kell hozzá) és itt a legördülő menüben kiválaszthatod a kívánt képfrissítési értéket.
  • fery02
    Itt nincsen ilyen állítási lehetőség. :S
    SNIPER0018: ATI kártyák is ugyanannyi "szakértelmet" igényelnek, mint nVidiák. :)
  • Jani21
    Vagy telepítésnél, vagy a live-ra történő első csatlakozásnál kéri a játék kódját. Amit pedig te mondasz az nem ilyen kódokra vonatkozik, hanem vásárolható MS pontokat lehet feltölteni azzal az opcióval (mint a pre-paid-es mobil esetén).
  • Kzoli007
    Sziasztok!A games for windows-os játékoknál a kódot úgy kell beírni, hogy rámegyek a profilomra és ott van egy olyan, hogy redeem code és kész?Mert ha GoW-os kódot írom be a Fuel-ba vagy a SF4-be akkor azt írja hogy nem jó a kód, pedig mindenhonnan azt hallom hogy egy kóddal megy minden games for windows-os játék.
  • werkfilm
    ott van az

Gears of War v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1 07-11-2007
    Razor 1911

de ezzel nem sokra mész már. patcheld és arra újabbat ugyanonnan, ott van a magyar változatra is a nodvd patch (1.2 multi3)
  • SNIPER0018
    ott nincs crack fix és ami van rapidshare azmeg törölve van :( ezért vok szarban :D
  • The Protector
    kvaéletbe.privátba akartam.
  • The Protector
    gamecopyworld.com
  • simon7108
    sniper ezt sztem nem itt kéne mert ha jol tudom az oldalon tilos a warez.
    de sztem nézelodj a googlen.
  • SNIPER0018
    egyépként én személy szerint nem szeretem az ati vidkarikat lehet h azért van mert nem nagyon értek hozzá. Annó volt 1 ATI karim jó be is fürödtem vele azóta nemveszek 1 et se :D
  • SNIPER0018
    Srácok akkor esetleg vki nem rendelkezik 1 crack fixel persze csak olyannak lehet ien akinek nem eredetiben van meg :P:D
  • The Protector
    a videókarid tooljában be tudod állítani.Nekem nvidiám van ott belehet.Sosem volt ATI-m de meg lehet próbálni.Sztem tuti lehet.
  • fery02
    CRT monitoromon hogyan lehetne elérni, hogy a játék ne 60 Hz-en, hanem mondjuk 85 hz-en fusson?
  • simon7108
    és azt mégis hogyan?:Dde akkor meg nem fogok tudni co-opozni ha nem amcsi cim van megadva vagy csak a nyelv lokalizáciot is ki lehet kapcsolni ugy,hogy online legyek LIVE al de magyarul fut a game?elmagyarázhatnád esetleg PM ben:)
    elore is thx.
  • The Protector
    Van már live-od?Lehet hogyha elöbb volt fennt a live és amcsi cím van megadva akkor lokalizáltan angolul telepíti.Live-ban próbáld meg a nyelvlokalizációt kikapcsolni.
  • simon7108
    ujratettem és még mindig angol:(mi a fene lehet?nem lehetett nyelvet választani a telepitésnél:Sezt már nemértem.valakinek valami otlet?
  • The Protector
    Tedd újra.Mondjuk nekem alapból magyarul telepítette.
  • simon7108
    hogy érted?nem láttam más nyelvet sot nemis láttam nyelv választást:(na mind1 ujrateszem...