Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Telepítési sorrend (nem támogatom a warezt):

1. játék feltelepít
2. GoW UT3 CD Projekt Patch feltelepít
3. A GameCopyWorld-rõl a hozzá szükséges NoDVD-t beszerzed [gears of War v1.2 No-DVD/Fixed EXE - Prophet]
4. Helyére másolod és kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
verziód?crack verziója?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Please insert correct DVD-ROM, probáltam az összes cracket egyikse jó...😞

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

fery02
OK, nem tapasztalatlanság végülis, csak nála (meg még akkor sokaknál) akkor pont nem alakult ki ilyen helyzet.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ne köszönd, csak csípte a szemem a tapasztalanságból eredõ beszéd. 😊

The Protector
Nézett téged a halál hülyének.Nekem ne jött össze a társamnak a megdöglés sosem azon a résznél,sõt egyáltalán nem még Insane fokozaton sem.Pedig az már kínszenvedés volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ateso
Attlen2,mit ir ki hogy nem indul el?Mert sok probléme is lehet

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

ateso
Köszönöm feri.ezt modntam neked protector te meg hülyének néztél!!

fery02
Hazugság. Ugyanannál a résznél nekem is megölte néhányszor a társamat a behemót. Nálam is elpirosodott a kép és tölthettem be elölrõl. Nekem pl néha bele kellett lõnöm, hogy magamra tereljem a figyelmét.

#5731: A tábornok legyõzése nem könnyû, igen. Ha insane szinten úgy próbáltam volna meg továbbra is kinyírni, hogy közbe nem nézek utána youtube-on, akkor valószínûleg azóta is az idegosztályon feküdnék.
Szerencsére van pár videó youtube-on, mikbõl kiderül, hogy ha a vagonon bebújsz az egyik fedezék mögé, akkor ha odaér a Tábornok, nem mozdul, nem reagál semmit. Csak nyugodtan lõnöd kell, néha megdobálva gránáttal, hogy elûzd róla a kis kecieket. 😛

Hello sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a magyar verzió van meg de nem indul el, de nincs hozzá crack, mit tegyek?

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

ateso
ja csak kár hogy nem pc<#circling><#circling>

The Protector
A 2. rész eszméletlen jó lett.Én játszottam ele.Sokkal durvább és epic-ebb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ateso
te ezt mire érted hogy dobjam ki mert beszart a videókarim ??amugy is mivan akkor ha kicsit nehezebben viszem végig mint ti, te kocka fasz

á de nemvaeszekedek akkora paraszt emberek vannak-.-'

IMYke2.0.0.0
Nem lenne rossz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Tudom! Csak hülyéskedek! Reloaded gomb. 😊 Talán meg is érdemelnék már, hogy legyen ilyen is.

IMYke2.0.0.0
"Reloading"...

IMYke2.0.0.0
Nem igaz 😊
Egyszerûen hülye vagyok, és rosszul írom le azt, amire amúgy gondolok 😊

A vagonból kiugrás után, a szembeötlõ betömtömb mögé vetõdve gyakorlatilag - fõleg, ha jó vagy már a gyors újratöltésben (tudod, amikor extra sebzést kapsz, ha megfelelõ idõben nyomod meg a "Reloaded" gombot!), akkor 3 denevér (Kryll) kiküldés után a Tábornoknak annyi...
- a harmadik alkalmával már az arcodba liheg(het), de akkor se ugorj árnyékba, mert akkor véged...

Emlékeim szerint, a leggyorsabb kinyírása alkalmával 12 skulót lõttem a fejébe.

kirol
Mert át akart verni! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ehh, erre gondoltam és árnyékot írtam! Igazad van!

Tatyla
pont hogy fényben kell maradnia....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
Bakker túl sokáig írtam a hsz-t, mert megelõztél. 😄

kirol
Tudom, de biztos akad itt olyan személy, aki legalább kipróbálta már konzolon. Gondolom 1in1 -ben ugyan az, mint a GoW, csak más a pálya. Nem?

Mert grafikailag ugyan az hajtja. Bár kicsit biztos csiszoltak valamit. Én tegnap most azért toltam kicsit a játékot, mert a nappaliban festek, amit meló miatt csak hétvégenként tudok, így a TV-t felvittem a géphez. Teljesen más 19"-on és 37"-on játszani az tény. De konzolt rárakhatsz sima monitorra is szerintem. Elõbb utóbb én beszerzek egy box-ot, már csak az Alan Wake miatt is.

IMYke2.0.0.0
Ja, és válaszolok: a 2. részt - értelemszerûen - továbbfejlesztették. Így, azt hiszem nem túlzok, ha azt írom, hogy jobb lett, mint az elsõ rész.
S bizony, ha ez tényleg így van, akkor - ha egyszer megjelenik - PC-re, akkor (számomra) kötelezõ vétel lesz õ is!

IMYke2.0.0.0
A Gears of War 2-t csak Trailer-ek és kép/filmrészletek alapján tudom megítélni: nincs konzolom.
A 2. rész ugyanis "consol exclusive".

Remélem, azért még megérem, hogy kiadják PC-re is... nincs kedvem, sem pénzem konzolba és hozzávaló TV-be invesztálni.

kirol
Köszi! 😊

A GoW 2 jó lett amúgy?

nonicks
hehe 😄 én ott elég sokat szenvedtem...
néha álltam a lámpa felett és azok a kryll-ek megettek...

IMYke2.0.0.0
Felkészítelek: a Tábornok legyõzése nem lesz könnyû - még úgy sem, hogy elárulom: árnyékban kell maradnod és már messzirõl, a mesterlövész puskával adagold neki akkor, amikor elküldi a denevéreket portyára!

Jah, már csak azt kell legyõzni, és jön az utolsó videó.

kirol
Na tegnap toltam kicsit, és eljutottam oda, hogy egy száguldó vonaton vagyok. Körülöttem õrszemek repkednek, és felbukkan egy nagy szörny, denevérek társaságában. Ez lenne a vége?

The Protector
Nem csak az lehet.PL videókártya.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lol dobd ki a kukába a gamet nem neked való😛 már bocs😄

ateso
Nemtudom de nincs 1 honapja hogy összerakattam <#falbav><#falbav><#ijedt>

nonicks
kékhalál? memória beszart a gépedben?😄

ateso
Kékhalál valami gyári hiba lehet<#falbav><#falbav><#violent><#gun><#boxer>

ateso
megvan!!!😄thx all viszem viszem és egysz csak a játszótér elsõtétedik de a fegyvert mutatja meg ha fegyvert választok jelzi de azon kivül minden de minden fekete<#confused><#ijedt>Gépemmel tuti nem most rakattam össze gépet FULLOS gép baja kilõve mi lehet a baj?😞<#nemtudom>

Ne foglalkozz a társaddal, csak akkor "pirosodik el" a képernyõ, ha te meghalsz. De már számtalanszor segítettünk, nem nehéz túljárni a Behemót eszén, csak egy kis reflex kell hozzá.

Amúgy a játék a késõbbiekben még nehezebb lesz. Ha ezzel a résszel ennyit szarakodsz, akkor a Brumaknál vért fogsz pisilni, mire kivégzed... És a fõboss-ról még nem is beszéltünk...

nonicks
nem muszáj hogy életben maradjon a társad...mert nem tud meghalni..

nonicks
jaj tudom már az elektromos müveknél kell agyon csapatni😄
kicsit régen vittem a játékot végig

ateso
de ha lecsapja akkor nem mehetek egyedül ujra kell töltenem

Tatyla
szard már le a társadat,ha kijutottál ugyan úgy ott lesz melletted mint ha mi sem történt volna...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ateso
de itt nekiszalad és mire odamennék felálitani megint nekimegy és ennyi!! elpirosodik a kép és elözö õpont betöltése

ne nézzz már hülyének<#felkialtas><#ejnye1>

The Protector
Fõleg hogy olyan nincs is.A társaid csak a GOW2ben tudnak meghalni ha bizonyos ideig nem húzod fel.Itt meg csatákat fetrenhetnek át.

ateso
de ba+ a banba társamat meg megöli

Ne legyél már gyík ba+ odaállsz az ajtó elé mielõtt elkapna elugrasz balra vagy jobbra kiüti az ajtót utána elszaladsz melette megint ugyan azt megcsinálod és ha kijutottál annyit kell csinálnod h mikor neked fut elugrasz utána a hülye 1 helyben forog meg csapkod annyi idõ alatt rátöltöd a hajnalfény-t ....

Tatyla
próbálkozzál csak utána csak nehezebb lesz...

ateso
1 mentést nem akar olyan valaki küldeni aki az elsõ behemóton tul jutott? nagyonjólenne
<#szomoru1><#sir>

kirol
Ja oké. 😊

Az a Brumak 😊
A Behemót az, amelyik vak, hang alapján tájékozódik, és folyton nekifutásból akar leteperni...

kirol
Én azt hittem ezt hívjátok behemótnak. Akkor ezalatt mit értetek?
Mert elvileg akkor már én is küzdöttem vele, ha itt járok. 😄

ateso
én az 1. behmótnál járok