6257
-
#1577 Szerintem igazán csak a ragadós topicokra figyelnek, az meg hogy a windows szerverek törölgetik az accountok savejeit az nem az ő dolguk. Főleg nem ez a live.exe kilépés vagy mi :) -
#1576 Nekem sem megy, es ugyanazzal a hibaval szall el, mint a tobbieknek.
Szerintem a Windows Live kavar be valamit, ezert nem megy nehany embernek rendesen.
Irtam az Epic forumara is, ott sokan ki vannak akadva attol, a jatekosokon es a panaszkodokon kivul senki nem ir.A jatek keszitoi egyaltalan nem reagalnak a hivatalos forumon.
Vagy magasrol le****jak az egeszet, vagy a Microsofttal kotott licenseszerzodes ennyire megkoti a kezuket....
Mindenesetre Kosz szepen Bill, sikerult jol elkurni egy abszolute sikerjatekot.
-
#1575 Nekem is eltűnt egyszer...szerencsére akkor csak a Chapter 2-nél voltam, ami össz-vissz 1 óra kb...:) -
#1574 Rusnya és a gémben 10x nagyobb mint a képen, és igen egyszerű megfektetni, de nem ő a főellenség. Ő csúnyább, és gonoszabb...muhaha -
#1573 És sajnos ezen a patch nem hiszem hogy fog segiteni -
zsoltz #1572 Ez naon jó játék!xbox360-on kipörgettem volna haverommal de valamiért nem engedte!Lehet karcos volt a lemez!Na de mind1 itt van PC-n!:Dmár csak karácsonyig kell várni hogy tuningoljak egy picit a gépen mert ritka szar!:P:(;( -
#1571 A mentéssel annyi a baj, hogy pl. nekem az egyik kilépés után eltűnt gyakorlatilag az összes mentett checkpoint. Hiába volt netes account-om és be is voltam jelentkezve. Így kezdhettem elölről az act 5 első pályájától. -
#1570 nem olyan mentésre gondol, arra h profilt kell csinálni mert ha később újrabelépsz nincs save gamed... -
#1569 Nemtudom mi a baj nektek a mentésekkel.
Nem kell ebben mentés checkpointok vannak bőven akkor ment! -
#1568 Mentésekkel kapcsolatban
Ugye be kell jelentkezni, a menü alján van a profil-csináló rész, ahol csinálsz egy saját profilt, bejelentkezel és tudsz menteni. -
csoola #1567 hu de rusnya cigány ez... erröl irtatok sokan nem? ez a föboss? -
retek683 #1566 Hy all nekem is kiirja a wisual c++ os hibát s ha visza altabozom a gémet akkor sem tok játszani tovább mert nem tok kattintani a resum gémre meg semmire hiába kattintok nem reagál!! Mi lehet a baj? -
gyuri12 #1565 mindez caps lock és warez nélkül jobban nézett volna ki -
Djemba #1564 KÉPEK ALAPJÁN JÓ LEHET EL IS KEZDTEM SZEDNI -
#1563 Feküdj neki háttal aztán told. Ügyes megoldás a fejlesztők részéről, és fílinges is.:) -
#1562 hát de nem nagyon akaródzik elindulni, nem is ír e gombot rá, 3 ellen van 1 elm1 vhova hátra, olyan nincs h minden ellent megkell ölnöm h történjen vmi?
jó meglett... -
hitch #1561 #1553 ????????????????? -
#1560 a kocsit told oda (e gomb) -
#1559 annál a résznél, ahol este van, és kikell lőni a palackokat h felrobbanjon és legyen fény, nah ott van egy kocsi ami ég, szembe az ellen, oda h jutok át? -
#1558 Benne biza! -
hitch #1557
Ez a szörny benne van a gamebe??? -
csoola #1556 nekem 3 napig jo volt, aztán ma már nem müködött... nmetom mi votl de marhára felidegesitett, ezzel akartam játszani régota, erre ilyet csinál...:P -
csoola #1555 én ugyanigy jártam, még nem tartok ott de sztem felénél lehetek lassan, és kurvára nincs kedvem elölröl elgyilkolászni magam addig... de figyelek, hátha megtaláljáto ka megoldást, én is nézelödöm, ha van vmi szolok -
Purga #1554 Mármint a mentések -
hitch #1553 Sziasztok.Ha ki szeretném probálni az act 5 őt akkor nem fognak elveszni a mentéseim mert még csak a act 2 közepénél vagyok. -
Purga #1552 Akkor most lényegében két réteg van?
Akinek működik valamilyen oknál fogva és akiknek meg nem? -
#1551 Nem semmi... -
#1550 A másik, ha megnézed keletkezésük dátumát, akkor látod hogy installációd dátumát hordozza, már csak ezért sem lehet :) -
#1549 Király vagy, van 35ig felszámozva checkpoints.sav, de sajnos semmire se mész velük, mert nekem is megvoltak, de a savek mégse működtek, akár a mydocuments megfelelő helyére másoltam -
#1548 Megvan a mentés: c:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints
Gyanúsan kevés helyet foglal, de ott legalább vannak fájlok...
-
Purga #1547 Ha rádugtál valami kontrollert a gépre még valamikor és rajta van, akkor az is okozhatja akár -
#1546 Savek a windows serverein vannak accountodban tárolva, nem tudjátok egymásnak küldözgetni, valszeg késöbb lesz act unlock valahogy, de többet nem tudok elképzelni -
#1545 http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=583803itt próbálkozz :) -
#1544 Nem rejtett. -
#1543 Hmmm...nem tudom...megnézem máshol... -
Purga #1542 Nem lehet hogy a checkpint mappa rejtett és azért nem látszik? -
#1541 Sajnos nem jött be. Tehát akkor msáhol tárolja az állásoakt. Leet, hogy netes account-nál? -
#1540 hát arra ott az msn:D -
#1539 Például?:) -
#1538 Köszi kipróbálom, remélema zért jó lesz.