6257
-
#1737 Elindítom és Kb. 1 perc után kiküld asztalra.
P4P800
3,1 ghz
1 gig
7600GS
Van erre valami trükk? -
#1736 Alig várom h megjelenjen végre itthon is, évek óta első game lesz amit megveszek :D de pszt ;)
Remélem fejlesztők kiadnak addigra egy jókis fix pack-ot :) -
#1735 de jó infót atál nekik ? most nem tom megnézni jó e da ha oda jutok menézem -
#1734 Nekem az van, csak én akartam másnak segíteni így mint te. csak visszajeleztek, hogy így sem megy, hogy átírják a txt-t. -
#1733 Akkor marad a vedd meg és a töltsd le a razor1911 verzió :D -
#1732 Én is először ezt tanácsoltam, de a többiek azt mondták, hogy nem segített. -
#1731 0409
0c09
2809
1009
2409
4009
1809
2009
4409
1409
3409
4809
1c09
2c09
0809
3009
0c04
1404
1004
0804
0404
0412
Erre kell majd átirni lang.txt-t -
#1730 Elne merd olvasni FAQ, nem azért van -
#1729 reloaded verziót raktam fel de spanyol mit tegyek ? -
#1728 C:\Documents and Settings\***\My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config\WarEngineUserSettings.ini -
#1727 WARGAME-G4WLIVE.EXE crashre megoldás:
Jobb klikk parancsikonon, properties. Ott advanced, aztán bepipálni "Run with different credentials"-t, leokézni mindent, duplakatt parancsikonra, kérdez, te válaszol "The following user", aztán kijelölöd Administrator-t játszol, ha müxik élvezel :)
Swap-Stutteringre némely embernek megoldás:
WarEngineUserSettings.ini megkeres, "OnlyStreamInTextures=FALSE"-ben FALSE-t átirni TRUE-ra, ment, élvez -
#1726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor védekezik akkor nincs mit csinálnod, amikor emeli a lábaid belelősz a potrohába és akkor elkezd visítozni, akkor még szájba is lövöd, hátrál. Aztán addig hátrál amig egy platformon nem lesz és akkor úgy kell időziteni, hogy két összekötő hidra pont rácsapjon, te meg elugorj, mondjuk én úgy emlékszem h szétlőttem azokat :) -
#1725 Act 5 mindenkinek elérhető elejétől fogva, azért van feloldva, mert aki végignyomta box-on annak már nem lenne kedve újrakezdeni :) -
#1724 Nem, nincs osztott képernyő, kivették -
#1723 HDR-motion blur-bloom effekt, ilyenek :) -
#1722 Óóó... Én is akarok nyomatni :Dregfix
Helyettesíti a hamachis metódust, csak elinditod és már látja is mások játékát, de nem biztos h betudsz lépni. 10% esély, de ugyanaz mint a 6 lépéses megoldás :) -
rcsaby #1721 Annál a pók főellenségnél vagyok,a lávás részen,Láttam valaki azt irta,hogy be kell szakitani alatta a talajt.De mikor közel vagyok mindig megöl ha nem az első csapásra,akkor a másodikra.Van valami más trükkje is. -
r4pt0r #1720 Úgy lehetséges hogy rendesek voltak a készítők. :D -
joe1980 #1719 Sziasztok érdeklödni szeretnék,hogy ebbe a verzióba is lehet a coop-ot osztott képernyön játszani mint xbox360-on, vagy csak interneten?.nagyon megköszönném válaszotokat. -
retek683 #1718 pls help
-
Akranor #1717 Ennek a Postprocess Display settings-nek mi a szerepe tulajdonképpen?A fényerőt állíja vagy mást is? :) -
#1716 Nos, ez igy tök jó csak egy idő után bezárja magát a rohadék. -
#1715 bakker nekem meg fogta magát és elfelejtette a mentenn állásokat..viszont chapternél kapásbol lehet a 5.eél kezdeni ez hogylehet?
pont azzal lehet kezdeni ami boxon már nemvolt...joez csak nemtom hogy lehetséges -
PunkZoli #1714 van, lekell szarni, alatta fut tovább a játék:) nekem legalábbis...
vmi xy live cucc dob csak ki
-
#1713 Arra van valami megoldás, hogy kb. 1 perc után kilép a játék egy ilyennel, hogy szabálytalan műveletet hajtott végre ? -
PunkZoli #1712 semmi :D most elsőre sikerült:D
-
PunkZoli #1711 nagyon jó átirat lett:)
viszont az érdekelne, hogy van az a denevéres rész, és reflektorral át kell vinni a spanunkat... hát az vmi szopóálarc, mert egyből kilővik és jön egy video nekem hogy engem baszódnak a denevérek... mi a megoldás? -
UnConnecteD #1710 ez engem is erdekelne -
retek683 #1709 arra irjon nekem vki megoldás hogy ha kilép magától a játék utána viszalépek ahogy írtátok is nem tok a játékba belépni csak a menü akárhova katttintok a menübe marad!!!:(:( -
#1708 faq frissítve mit rakjak még bele? meg ha valakinek a megoldását feltettem az jelezze priviben és akkor kiírom!!! -
STFU #1707 vki letudna irni a pontos sorrendet, hogy mit kell csinalni a coop mod elinditasahoz -
#1706 igen és el is vittük a denevéres részig, de amikor mentünk volna vinni tovább semelyikünknek nem volt meg a mentése :(( a vicc az hogy program files, checkpoints mappába volt 35 db .sav fájlom, a dokumentumosba meg egyse... átmásoltam oda őket de semmi... gondolom valahogy profilba kellene másolni a mentéseket vagy nemtudom. Kezdek nagyon elkeseredni :(( -
#1705 Hamachin nyomtátok? :) -
#1704 Igen, a GUIDE menüpontban. -
SzlobiG #1703 Hogyantudom megcsinálni, hogy angol legyen? FAQ-ba nincs leírva az a "kód". -
nyx #1702 nem találom hol lehet offline accot létrehozni, egyszer megkérdezte az elején, de azt hiszem kipipáltam egy olyat is ami az volt, hogy többet ne kérdezzen ilyet.... :( -
nyx #1701 kiprószálom, azt is a game menüjéből lehet? -
#1700 baszki eddig ment minden simán, ma játszottam haverommal co-op-ot, és mire 3x játszanánk eltünt mind2 acooubtomról a mentés!!! valaki ajánljon valamit pls hogy mi a teendő :(( -
#1699 Lehet benne menteni. Csinálni kell egy offline accountot.
-
Micsu #1698 arra van már megoldás hogy a menüben kb 1 fpsel megy a gém?