6257
-
#1777 hamachi azt mondják csak akkor fog működni ha 30ms-es pingetek lenne.
A másik meg h ahol letiltjátok a hálozati kapcsolatot. ott fenn advanced\advanced settings és ott a hamachinak legfelül kell lennie. ezt hálozati prioritásnak nevezik. azt mondják fontos :D -
#1776 ujra inditom a gépet -
#1775 mi nem tom teljesen rossz
-
#1774 alt tab!! :D -
#1773 próbáld meg, mert erre emlékszem, de nem biztos hogy jó. -
#1772 az közsi -
#1771 Spanyolba?
Mert akkor 0a0c -
#1770 hú vlaki megadja mi volt eredetileg a lang mappába ? -
#1769 nem jó
valami warfaregame4 hibát észlelt -
#1768 Milyen gamepad???
2 gép 2 egér és két billentyűzet.
minek joy? -
#1767 detto ugyanez nálunk is -
Aerius #1766 Üdvözletem mindenkinek!
Egyetlen kérdésem lenne már jó ideje nézegetjük a leírtakat követve a Hamachi-n keresztül való multiplayer játékot, de semmiképpen nem hajlandó egymés szerverére beengedni minket a játék. Egyesek által leírt registry átírással is próbálkoztunk és azzal is melyet néhányan itt a fórumon említenek. A lényeg mi mindig a "Your connection to the host has been lost" nevű hibaüzenetet kapjuk akármit csinálunk, se tűzfal, se router, csak internet és szimpla Hamachi.
Ha valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban, vagy, hogy egyáltalán valakinek megy-e, azt előre is megköszönném. -
gregtom6 #1765 Hy! Coop módban a tört játék hogy megy??Mármint úgy értem, hogy be lehet állítani,h pl a második játékos mivel legyen??? bármilyen gamepadra be lehet állítani, vagy csak xbox360 kontrollerre??? -
#1764 Nah sikerült hogy angol legyen lehet valkik nek azért nem mentr mert ami eredetileg benne vólt kód azt nem törölték én töröltem legqalábbis -
retek683 #1763 de nem ezt irogattam már mióta? hogy alt+ tab:):) -
#1762 connection lost van..please help :D -
#1761 valaki adna tanácsot hogy kell hamachival coopozni? mert nekünk haverral nem akar összejönni -
#1760 Köszi, tényleg... :D -
#1759 Na, szeressetek már #1748-ért -
gyuri12 #1758 no látod:D -
#1757 Ja igen, halvány kis izé :) -
#1756 Nálam tökéletesen működik Raam-nál :) -
gyuri12 #1755 ottvan az -
#1754 Mondjuk úgy látom pár dolog hiányzik pl a második képről. Mondjuk a gránát dobáshoz szükséges röppálya mutató :D -
gyuri12 #1753 :D -
#1752 alt+tab, szokásos :D -
#1751 C:\Documents and Settings\***\Local Settings\Application Data\Microsoft
Itt az XLive könyvtárban találhatóak az account fájlok. Már lehet őket küldözgetni, de savek ettől még nem jönnek be sajnos :D -
#1750 Bocsi... :D
Ez lenne az :
(#1738) -
#1749 Ő VOLT!!! :D -
#1748 Friss, és működik. Ha elvesztek savek... akkor \Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints-ben nevezd át a számodra tetszőleges pl. "chapter22.sav"-t -> "chapter0.sav"ra. Igy amikor new gamet kezdesz, akkor chapter22t tölti be. Viszont egy ember aki kipróbálta neki kifagyott a játék, próbáljátok ki, ez már egy biztos pont :) -
gyuri12 #1747 valaki itt írta,hogy ati 9600-al tolja, és hogy neki megy,ablakba rakva a játékot. milyen drivere van? nekem valami ősrégi omega(az összes többitől beszarik a kártyám, fél 4 óta azzal szenvedtem,,hogy megtaláljam a jót,mert felraktam egy újat...)és ezzel azt csinálja,hogy 20 fps körül megy,csak kicsit swappol,de néha egyszerüen csak megakad,majd lefagy. driver miatt lehet. a legújabb driver nem működik! szal, 9600 user,milyíen drivered van?:D -
retek683 #1746 csak za irja ki de alt tab is utána megy ha nem akkor sorry ird le a hibaüzit -
#1745 Szopjuk ki ujjunkból h mi az a hibaüzi? :) -
#1744 Okosabb lenne ilyenkor egy gép és OS leírás is :) -
#1743 Rosszul írtam...kidob az asztalra egy hibaüzenettel és a játék leáll... :( -
urbi #1742 sziasztok,hogy kell el inditani ezt a játékot?rákattintok az ikonra elfeketedik a képernyö tölt aztán kilép(nem segit a startup kompatibilitás át irása sem, -
#1741 akkor vársz :D -
retek683 #1740 naon szépen kösz a megoldást aranyat ért :):) thx:):) nekem így megy:):)
Japep csak alt tabod vissza is úgy jó lesz:)) -
fbd195 #1739 és ha ez sem oldja meg a problémát? -
#1738 Hello!
Feltettem, aztán feltettem egy új AMD drivert, de nem tetszett neki...aztán feltettem a Binares mappából a drivert (azóta is minden indításnál azt írja, hogy tegyek fel drivert). Nagy nehezen behoztam (startup.exe-n jobb klikk - Kompatibilitás - Futtatás Win2000-ben) de 1 perc után nekem is kilép...
Mi lehet a megoldás? Előre is kössz!
(AMD s940 AM2, Athalon 64 X2 Dual Core 6000+, 2GB RAM, GF 8600GTS 512MB)