6257
-
Aerius #1817 Hát gyerökök mi akárhogyan is próbálkozunk Hamachi-val a leírtak alapján XD "Your connection to the host has been refused" az mindég ottan van XD. fene a Windows Live-os fejükbe -.-. Na sebaj hátha lesz rá valami garantált megoldás később XD. -
NuSkool #1816 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1815 Na azért lerajzoltam XDDD
-
NuSkool #1814 áhh köszi!!!azt nem vettem észre!!!:D -
#1813 Aztán ahol sötét van ott van egy szikla ami mögött van egy robbanó mmicsoda azt úgy kell felrobbantanod hogy oda mész ahonnan lőttek téged miközbe toltad a kocsit és körűlnézel. -
NuSkool #1812 aztmár mondtam h eltoltam :)
csakhogy utánna merre?:O
-
#1811 A kocsimögé mész nyomsz egy sapce-t aztán nyomogatod az e betűt... -
NuSkool #1810 de merre "tekis gyík" ? -
gyuri12 #1809 lámpák fényében te kis gyík -
NuSkool #1808 hello!!elakadtam!! eltoltam a kocsit kinyírtam mindenkit de mindenhol sötét van és elkapnak azok az izék :D:D
HEEEEEEEEEEEEEEEEELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#1807 De gondolom router nincs ott, mert itt van, lehet lekapcsolom azt, rábizom magam zonealarm-ra :) -
Enigma62 #1806 Egyébként itt írnak a problémáról. -
Enigma62 #1805 A tűzfal nem engedi ki,csak azt kellett rajta állítani amit írtam és frankón működik!Egyébként ezekkel "Spyware Doctor, Karpensky és a ZoneAlarmmal van ilyen gond.Csak a Zonealarmon nem tudom mit kell állítani. -
#1804 hát a berserkert már kinyirtuk és most leszállt az éj :)
ha sötét részhez érünk kicsontoznak a madarak....szóval jópár órát toltuk...ma folytatjuk este :)
üdv -
#1803 Én még olyat olvastam kilépéses alt tabos megoldás ellen, hogy uninstall GoW, kikapcsol net, felrak, megcrackel, elindit, csinál profilt, játszik, aztán mehet vissza net és megy rendesen. Gondolom azért nem árt letiltani tűzfallal GoW-ot, de ez szerintem bejöhet :) -
#1802 Nekem ZoneAlarm van, és ha lekapcsolom is kilép a GoW :) -
#1801 Rakd már be a mentésre is egy alternativ megoldást, a chaper.sav cserélőst, legalább ezzel biztos pontra mehetnek többiek :) -
#1800 beraktam a regfixet a FAQ ba -
sas13 #1799 hy nekem is a mentésel lenne problémám valamiért ha kilépek utánna eltűnik
a mentés ez mitől lehet?thx -
Enigma62 #1798 Bakker! Sikerült megszüntetni a programkilépéseket Aki Kaspersky tűzfalat használ a következőket kell tennie:beállítások-védelem-kompatibilitás-kompatibilitási módot pipálja ki,újraindítás után nem lép ki és rendesen ment -
zee13 #1797 Sziasztok!
Nem tudjátok az mitől van, hogy megcináltam a PROFILE-t, és elfelejtette a mentésem???? Mikor beléptem?
Kérlek válszoljatok ha van ötlet!
Köszi szépen előre is! -
#1796 Jóvan akkor, majd remélem berakják regfixes dolgot, mert sokkal könyebb és gyorsabb :D
Egyébként milyen messziségben vagytok? Mert olvastam külföldi fórumon, hogy ilyen 30as pingetek van egymáshoz akkor müxik, ha felette, akkor már nem :\ -
#1795 hi!
tegnap kipróbáltuk a coop módot,teljesen jól ment. (hamchival)
a FAQ ban leírtakkal
üdv -
atkaq #1794 Valaki nem tud küldeni nekem egy full savet mert nekem valahogy nem akarja betöleni az enyémet.Csináltam profil és már töbször betöltötte de most nem akarja.Mi lehet a gond? -
#1793 Azért nem egészen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy írták, el kell csalni a kültérre, és ott adni neki a spéci fegyverrel (Hammer of Dawn) -
retek683 #1792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elvezeted az ajtóig ott meg elugrasz míg neked nem megy is ennyi -
mikiking #1791 hogy kl megölni az 1. nagy állatot,aki széttöri a falat,ugy jön be ? -
retek683 #1790 NA szép mégse megy a game megint egy rész ahol kidob egy visual c++-os üzenetett innen nem tom tovább vinni!!!:(:(:( áááááá má na on mérgesít!!! vissza altabozni nem tom hát akkor most mi legyen a francnak aggyéák ki ha szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@ -
#1789 nem, csak magyar felirat lesz. mint az UT3-ban -
#1788 Én is megvenném, de tényleg magyar szinkronnal fog megjelenni?
Mert nekem az nem kell, láttam már ilyen játékot, és nem szeretnék még egyszer :D
A játékoknál legalább annyira bajos ez, mint az Anime filmeknél. Megölik az eredeti hangulatot. Ráadásul ezt a játékot mi a töcsnek kell szinkronizálni egyáltalán???
Ha csak magyar felirat, az nem baj... -
#1787 ill nem mindegy -
#1786 tök mind 1 ujra tettem a gamet -
#1785 Látom te sem értesz semmihez :)
Game mode-nál ha azt akarod h menjen a dolog akkor always agree v mifene, nem a deny. Ennyi erővel lődd le a zonealarmot :)
Elvileg nem kéne kidobálnia ezt a wargamew4live.exet ha lelőjük firewall, de nekem akkor is előjön :) -
#1784 ha az akkor előtte folytatom a jerichot na nwem hamarabb túl leszek rajta -
#1783 re install ? -
#1782 nem jó
mindig megkérdezte a zone alarm hiba üzenet előt hogy engedem le bekapcsoltam a game modt ott a mindig denyt de ne csinált semmit fogtam engedélyeztem mindenhol a progit de még mindig a play után csak a windowsra jellemző dö hallatszik és kész -
#1781 Egy gépen már nem, csak box-on, PC-re kivették azt a mocskok :) -
#1780 Van akinek sikerült :) -
gregtom6 #1779 ja megvan,F.A.Q.-ból,de csak neten vagy lanon keresztül lehet 2 géppel???egy gépen nem lehet coopozni???Mert én azt hittem. -
gregtom6 #1778 Egy gépen nem lehet coopozni????
Ha nem lehet,akkor hamachival lehet tört verzióval?