6257
-
#1857 Sziasztok,nekem az lenne a problémám,hogy a játék egy bizonyos helyen lefagy,nem mindig ugyan ott,de abban a körzetben,csinálta ezt már korábban is ,de utánna tovább lehetett menni,most pedig nem.Mi lehet a probléma,a gépem birja a játékot. -
joe1980 #1856 Sziasztok.Érdeklödni szeretnék ,hogy ezt lehet "LIVE"-nélkül is játszani vagy muszály felrakni a Live-ot is? -
rcsaby #1855 Neken idáig semmi bajom nem volt vele.Erre mikor ma el akartam inditaíni ezt irta ki.Another instance of setup.exe is already running.Mikor legelőször ráinditottam valamit le akart tölteni,de kinyomtam.Lehet hogy nem kellet volna. -
#1854 Neked van a 9600 pro-d? V. mi?
Én most raktam fel a legújabb 169.09es beta nvidia drivert (eddig 169.04 volt a legújabb), és úgy tűnik eltünt a stutter, persze néha néha bedobja még magát, de az már a gép fogyatékossága :P -
gyuri12 #1853 nekem leszokott fagyni,csak nagyon ritkán dobál ki(egyszer:D) tehát,most a fő probléma hogy lefagy, a driverem miatt -
#1852 THX -
#1851 FAQ-ból letöltöd regfixet, átállítod prioritást a network connectionsnél
(menüben: advanced\advanced settings -> és itt a hamachinek kell legfelül lennie)
utána letöltöd ezt, felülírod a megfelelő fájlokat, elinditod, hostols, haverod jön, belép, játszotok, élveztek. Ezzekkel a fájlokkal kiirtották a 30as ping határt :) -
#1850 Ez mire megoldás?
Simán megy macera nélkül a coop? -
#1849 Najó, nem szopatlak titeket, élvezzétek mostmár hamachin a co-opot :D hamachi fix -
#1848 Ömm... akartok határtalanul hamachin coopolni? Mert akkor berakhatok egy linket ^^ -
#1847 Óóó... én friss installal nyomom, ha nem rebootolom a gépet, akkor nincs save vesztés meg wargame4live.exe hiba. bátyámnak tegnap raktam fel, azóta ugye egyszer leállította, és most kidobálja, aztán vissza kell mennie, de jól fut :) -
#1846 Tudom h túlvoltál rajta, de azt hittem, h bug által ölted meg, úgy meg nem az igazi :D -
gyuri12 #1845 jeee,eljutottam a 2. actba,de úgy,hogy mindig kidobál a játék,stb:D
elsehiszem...3 nap alatt sikerült!!!444 -
YencY #1844 2/2-nél jártam mikor abba hagytam a játékot egy kis időre, aztán vissza akartam tölteni de nicsenek checkpointok. Hogy lehet helyre hozni? -
#1843 Picit visszanéztél volna már tulvagyok rajta bugom volt csak! -
#1842 Én is felraktam bátyám gépére, semmi gondja nincs vele. Lol :) pedig 9800pro-val nyomja :D -
#1841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elsőt kikell csalogatni a kültérre, és Hammer of Dawn-at lelőni, de mondja is a szövegelés :)
Ajtókat kell vele áttöretni, aztán adhatsz neki :P -
#1840 Coop nagyon szépen működik, rendesen megcsinálták :) -
#1839 Mentéssel nekm sincs baj rendesen müködnek a checkpointok. -
PunkZoli #1838 érdekes amúgy, vannak felhasználók, mint pl jómagam , és semmi problémája nincs a mentésekkel, se a windowssal... -
#1837 LOL érdekes bug vagy me lehetett már megöltem! -
r4pt0r #1836 Még jó hogy ezt nem a Microsoft csinálta. Nem baj manapság csak a Microsoftot kell anyázni mert az olyan trendi. :S -
#1835 Berserkert hogy kell megölni mert 1 óra alatt sem jöttem rá ? :( -
sas13 #1834 mer mi a külömbség? -
#1833 Amíg nem eredetid van addíg pofa be! ^^ -
#1832 Coop mod rendesen müködik nem lagol semmi baja? -
mikiking #1831 ott járok msot hogy kiszálltam az autóból......mennyi van még kb. hátra ????? -
sas13 #1830 a kurva anyát ennek a köcsög gamenek már megint eltűnt a save
ha szar a game minek adják ki microsoft se oprendszert se gamet nem tud gyártani -
#1829 nah folytattuk hamachival a haverrel,teljesen jól ment semmi kilépés vagy hiba nem volt.
most vagyunk a gyár területén onnan nyomjuk majd tovább
üdv -
Microcosmos #1828 Ugyan az ,csak ,ha jól tudom hoszabb. Nemsoká kiderül. :-) -
#1827 Ja és 7.10es ati drivert raktam fel neki -
#1826 Sajnos tickrate-nek nem annyira sok köze van a pinghez, de majd nézelődöm, meglátom mit tehetek :) Ja és Co-Op nagyon űtős lett :) Bátyámmal helyi lanon jól ment ;)
Érdekesség: P4 2.8, Ati Radeon 9800 pro, 1024 ddr400. 800x600 low-on stutter fix-el nagyon szépen elszaladgált neki :) semmi wargamew4live.exe hiba, v save eltünés. razor1911-et kapott. Telepítés elött fellőttem neki a support könyvtárból directx-et, meg a live-ot, szépen ment, ajánlom nektek is igy a reinstallt, ha nagyon unjátok :)
stutter fix: C:\Documents and Settings\***\My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config\WarEngineUserSettings.ini
OnlyStreamInTextures=FALSE ->>> átirni TRUE-ra -
bunny #1825 nyelvek:
0404 Chinese
0407 Deutsch
0409 English
040c French
0410 Italian
0412 Korean
0c0a Spanish
reloaded CSAK spanyolul indul el. Evvan. -
mikiking #1824 Na gyerekek....ott járok msot hogy kiszálltam az autóból......mennyi van még kb. hátra ? -
#1823 A WarEngine.ini fájlba van 1-2 ilyen sor amibe szerintem ezt lehet állítani.
MaxClientRate=25000
ConnectionTimeout=15.0
InitialConnectTimeout=200.0
NetServerMaxTickRate=30
LanServerMaxTickRate=30
Egy másik részen (ugyan abba a fájlba)
[IpDrv.TcpNetDriver]
ConnectionTimeout=60.0
MaxClientRate=10000
MaxInternetClientRate=6000
NetServerMaxTickRate=30
LanServerMaxTickRate=35
Meg még sok ilyen sor van. Nem lehet, hogy ezekkel tudnánk vmit kezdeni? :-/ -
#1822 hali!
ez ugyanaz mint ami van xbox360 ra is?? -
#1821 Ja igen, GoW vs Hamachi : GoW lan úgy van beállítva, h 30as ping a korlát, igy próbál gátat szabni hamachi féle progiknak, hát nem okos? :D Hálózaton úgyse gyakori a 30as fölötti ping, akkor tiltsuk le :D said Epic Games :P -
#1820 Emberek, szarok bele hamachi, mindjárt nyomom helyi hálón bátyjámmal, hehehe xD
ha van már biztos pont, akkor mással is nyomom, ígérem :D -
#1819 sziasztok!
jó a játék nagyon, lehet meg is veszem eredetibe
megy teljes grafon, persze csak dx9 -be :)
majd dx10-be, ha új gépet veszek :) -
#1818 Valakivel én is szivesen játszanék COOP-ot. Singlebe egyedül nekem nem tetszik a játék.
Ha valaki társat keres akkor vegyen fel msn-re: [email protected]