6257
  • Grove4
    Sziasztok,nekem az lenne a problémám,hogy a játék egy bizonyos helyen lefagy,nem mindig ugyan ott,de abban a körzetben,csinálta ezt már korábban is ,de utánna tovább lehetett menni,most pedig nem.Mi lehet a probléma,a gépem birja a játékot.
  • joe1980
    Sziasztok.Érdeklödni szeretnék ,hogy ezt lehet "LIVE"-nélkül is játszani vagy muszály felrakni a Live-ot is?
  • rcsaby
    Neken idáig semmi bajom nem volt vele.Erre mikor ma el akartam inditaíni ezt irta ki.Another instance of setup.exe is already running.Mikor legelőször ráinditottam valamit le akart tölteni,de kinyomtam.Lehet hogy nem kellet volna.
  • Gunner
    Neked van a 9600 pro-d? V. mi?

Én most raktam fel a legújabb 169.09es beta nvidia drivert (eddig 169.04 volt a legújabb), és úgy tűnik eltünt a stutter, persze néha néha bedobja még magát, de az már a gép fogyatékossága :P
  • gyuri12
    nekem leszokott fagyni,csak nagyon ritkán dobál ki(egyszer:D) tehát,most a fő probléma hogy lefagy, a driverem miatt
  • DarkSector
    THX
  • Gunner
    FAQ-ból letöltöd regfixet, átállítod prioritást a network connectionsnél
    (menüben: advanced\advanced settings -> és itt a hamachinek kell legfelül lennie)
    utána letöltöd ezt, felülírod a megfelelő fájlokat, elinditod, hostols, haverod jön, belép, játszotok, élveztek. Ezzekkel a fájlokkal kiirtották a 30as ping határt :)
  • DarkSector
    Ez mire megoldás?
    Simán megy macera nélkül a coop?
  • Gunner
    Najó, nem szopatlak titeket, élvezzétek mostmár hamachin a co-opot :D hamachi fix
  • Gunner
    Ömm... akartok határtalanul hamachin coopolni? Mert akkor berakhatok egy linket ^^
  • Gunner
    Óóó... én friss installal nyomom, ha nem rebootolom a gépet, akkor nincs save vesztés meg wargame4live.exe hiba. bátyámnak tegnap raktam fel, azóta ugye egyszer leállította, és most kidobálja, aztán vissza kell mennie, de jól fut :)
  • Gunner
    Tudom h túlvoltál rajta, de azt hittem, h bug által ölted meg, úgy meg nem az igazi :D
  • gyuri12
    jeee,eljutottam a 2. actba,de úgy,hogy mindig kidobál a játék,stb:D
    elsehiszem...3 nap alatt sikerült!!!444
  • YencY
    2/2-nél jártam mikor abba hagytam a játékot egy kis időre, aztán vissza akartam tölteni de nicsenek checkpointok. Hogy lehet helyre hozni?
  • grebber
    Picit visszanéztél volna már tulvagyok rajta bugom volt csak!
  • Gunner
    Én is felraktam bátyám gépére, semmi gondja nincs vele. Lol :) pedig 9800pro-val nyomja :D
  • Gunner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elsőt kikell csalogatni a kültérre, és Hammer of Dawn-at lelőni, de mondja is a szövegelés :)
    Ajtókat kell vele áttöretni, aztán adhatsz neki :P
  • Gunner
    Coop nagyon szépen működik, rendesen megcsinálták :)
  • grebber
    Mentéssel nekm sincs baj rendesen müködnek a checkpointok.
  • PunkZoli
    érdekes amúgy, vannak felhasználók, mint pl jómagam , és semmi problémája nincs a mentésekkel, se a windowssal...
  • grebber
    LOL érdekes bug vagy me lehetett már megöltem!
  • r4pt0r
    Még jó hogy ezt nem a Microsoft csinálta. Nem baj manapság csak a Microsoftot kell anyázni mert az olyan trendi. :S
  • grebber
    Berserkert hogy kell megölni mert 1 óra alatt sem jöttem rá ? :(
  • sas13
    mer mi a külömbség?
  • Seth
    Amíg nem eredetid van addíg pofa be! ^^
  • grebber
    Coop mod rendesen müködik nem lagol semmi baja?
  • mikiking
    ott járok msot hogy kiszálltam az autóból......mennyi van még kb. hátra ?????
  • sas13
    a kurva anyát ennek a köcsög gamenek már megint eltűnt a save
    ha szar a game minek adják ki microsoft se oprendszert se gamet nem tud gyártani
  • Ridley
    nah folytattuk hamachival a haverrel,teljesen jól ment semmi kilépés vagy hiba nem volt.

most vagyunk a gyár területén onnan nyomjuk majd tovább

üdv
  • Microcosmos
    Ugyan az ,csak ,ha jól tudom hoszabb. Nemsoká kiderül. :-)
  • Gunner
    Ja és 7.10es ati drivert raktam fel neki
  • Gunner
    Sajnos tickrate-nek nem annyira sok köze van a pinghez, de majd nézelődöm, meglátom mit tehetek :) Ja és Co-Op nagyon űtős lett :) Bátyámmal helyi lanon jól ment ;)

Érdekesség: P4 2.8, Ati Radeon 9800 pro, 1024 ddr400. 800x600 low-on stutter fix-el nagyon szépen elszaladgált neki :) semmi wargamew4live.exe hiba, v save eltünés. razor1911-et kapott. Telepítés elött fellőttem neki a support könyvtárból directx-et, meg a live-ot, szépen ment, ajánlom nektek is igy a reinstallt, ha nagyon unjátok :)

stutter fix: C:\Documents and Settings\***\My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config\WarEngineUserSettings.ini

OnlyStreamInTextures=FALSE ->>> átirni TRUE-ra
  • bunny
    nyelvek:
    0404 Chinese
    0407 Deutsch
    0409 English
    040c French
    0410 Italian
    0412 Korean
    0c0a Spanish

reloaded CSAK spanyolul indul el. Evvan.
  • mikiking
    Na gyerekek....ott járok msot hogy kiszálltam az autóból......mennyi van még kb. hátra ?
  • Balumann
    A WarEngine.ini fájlba van 1-2 ilyen sor amibe szerintem ezt lehet állítani.

MaxClientRate=25000
    ConnectionTimeout=15.0
    InitialConnectTimeout=200.0

NetServerMaxTickRate=30
    LanServerMaxTickRate=30

Egy másik részen (ugyan abba a fájlba)
    [IpDrv.TcpNetDriver]
    ConnectionTimeout=60.0
    MaxClientRate=10000
    MaxInternetClientRate=6000

NetServerMaxTickRate=30
    LanServerMaxTickRate=35

Meg még sok ilyen sor van. Nem lehet, hogy ezekkel tudnánk vmit kezdeni? :-/
  • oneal1
    hali!

ez ugyanaz mint ami van xbox360 ra is??
  • Gunner
    Ja igen, GoW vs Hamachi : GoW lan úgy van beállítva, h 30as ping a korlát, igy próbál gátat szabni hamachi féle progiknak, hát nem okos? :D Hálózaton úgyse gyakori a 30as fölötti ping, akkor tiltsuk le :D said Epic Games :P
  • Gunner
    Emberek, szarok bele hamachi, mindjárt nyomom helyi hálón bátyjámmal, hehehe xD

ha van már biztos pont, akkor mással is nyomom, ígérem :D
  • Yrda
    sziasztok!
    jó a játék nagyon, lehet meg is veszem eredetibe
    megy teljes grafon, persze csak dx9 -be :)
    majd dx10-be, ha új gépet veszek :)
  • Balumann
    Valakivel én is szivesen játszanék COOP-ot. Singlebe egyedül nekem nem tetszik a játék.
    Ha valaki társat keres akkor vegyen fel msn-re: [email protected]