Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kit érdekel a grafikája? Szenzációs játék, játszottam velük.
[merlinw.org]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gears of War
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: Xbox 360
Release Date: Nov 7, 2006
Release Region: North America
Distribution: Retail
[merlinw.org]
Na most próbáltam és olyan simán megy full maxon, hogy na. A Crysis na az sokkal szarabbul megy, mint ez.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Regards,
UT3 minimum videokártyája GF6200, ATI Radeon 9600.
Azonban kérdéses, hogy ez így marad-e a végleges formájában. Nekünk jó az SM2, az üzletnek nem az. Egyrészt az UT3 elég nagy név ahhoz, hogy az emberek vegyenek új kártyát hozzá. (mint tudjuk a játékokat támogatják a gyártók). Másrészt a készítõk nem Magyarországra fejlesztenek...😊
[merlinw.org]
De az UT3 Demo-val már volt lehetõségem több gépen is futtatni! Írtam is hogy egy 9600-os Radeon-on elindult. Igaz nem ment jól, de elindult, tehát egy x850-es kártyán már egész jól fut. Mivel ezt a játékot is ugyanaz a motor hajtja és ugyanaz a fejlesztõgárda csinálta, ezért én azt mondom hogy ez sem tér el lényegiben az UT3-tól!
BattleTag: zydar#2910
Mellesleg a Halo összes része gagyi lufi, csak a zöld doboz miatt fújták ekkorára.
Jézusom ez tényleg a C-re rakta fel magát, miután egyértelmûen a D-t adtam meg.... naneee ilyen nincs.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Sztem sem, nem kevés pénzbe kerülhetett az ms-nek ennyi oldalt megvenni magának.
"Ugyanakkor MS termék, és hát ugye..."
Hát igen, sajnos az. Emiatt félek tõle a leginkább.
"mondjuk Halo-t valóban nem a semmiért díjazzák, ez is lehet jó játék."
Azt sem a semmiért dijjazzák, ez egészen biztos, ugyanazért díjazzák, amiért a gears of wart. Agyon van hájpolva, de nagyon csúnyán. A halo grafikája még kifejezetten ronda is, ezt legalább UE3 hajtja.
Regards,
Az ajánlott meg ahogy írtam a csillagos ég. U3 alapú játékokat kell figyelembe venni. GF8800, Core2sokgigaherz, 2GB RAM
Ha meg nem vagy megelégedve a válasszal, használd azt a nyomorult Google-t ugyanannyi idõbe telik neked is mint nekem. Ateremburáját.
[merlinw.org]
Regards,
DB
A ti kung-futok nem erős!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mindhárom Unreal 3 motorral megy (maga a motor nem támogatja az SM2-õt). Biohoz az SM2 patch-et modderek csinálták, és nem kevesebb mint 20 perc a betöltése a játéknak vele.
Mellesleg Ati-t nem vágom, de 6600-os nvidia a minimum, az pedig az elsõ SM3-as kártya.
[merlinw.org]
Amúgy Bioshockhoz is volt valami sm2-es patch...
Gamespot - 2006 - az év játéka
CNet - az év legjobb játéka
BBC joystick award
Slate - Why a derivative sci-fi gorefest is the best video game of the year.
IGN, Gamershell, stb egyéb díjakat nem sorolom fel.
Valakik adnak erre, valószínû nem indokolatlanul kapja a díjakat. Ugyanakkor MS termék, és hát ugye... mondjuk Halo-t valóban nem a semmiért díjazzák, ez is lehet jó játék. Én még nem láttam a játékot, de rá fogok pillantani.
[merlinw.org]
Regards,
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A shader 2.0 necces, de tudtommal el kéne indulnia, mert az UT3 nekem elindult egy 9600-os Radeonon és az már nagy szó!
minimum:
Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM 1 GB
Hard Drive 12 GB free hard drive space
Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ (SM3)
Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE Gold Subscription
Ajánlott:
a csillagos ég...
[merlinw.org]
Regards,
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
kölcsönkért időből élek....