6257
  • atio85
    ACT2 Lethal Dusk-ba elakadtam mit kell csinálni egy tutajszerű komp van ott segítsetek légyszi.
  • theclub
    A Hamachit félretéve számomra egyetlen működőképes technika a mentések elvesztésének korrigálására a következő volt:

1. Készíts biztonsági másolatot a ..\Gears of War\WarGame\Checkpoints könyvtáradról -ez az a könyvtár, ahová magát a játékot installáltad, tehát ne a documenstben keresgélj!
    Ebből az is kiderül, hogy összesen 35 kisebb szakaszra (chapter) van osztva a játék, azaz fejezetenként átlag 7 jut

2. Ezt követően, ha pl. a 3. fejezet elejéig jutottál el és mondjuk ott veszetted el a mentésed, akkor a chapter0.sav filet töröld ki, míg a chapter 16.sav fájlt nevezd át chapter0.sav-ra. Értelemszerűen ha a mentéseid korábbi vagy későbbi fázisában vesztek el a játéknak, akkor onnan is kezdhetsz, bármikor. Ezt tetszőlegesen meg tudod tenni bármelyik chapter fájl átnevezésével és ennek mgfelelő szakaszát kezdheted majd a játáknak. Persze nem tudhatod pontosan, melyik chapter fájlt kell átnevezned, de őgy nagyjából lehet saccolni és lehet próbálgatni.

3.Amikor új játákot kezdesz, ne indíts új kampányt, de ne is folytasd a korábbit (new campaign/ continue checkpoint) Manuálisan válaszd ki (load previous chapter) az 1. checkpointot az első fejezetből (ez ugyanis mindig választható) és ezzel máris a 3. fejezetben találod magad!

Ezzel a módszerrel a korábbi fejezetek később sem lesznek elérhetőek a főmenüből, de tökéletesen alkalmas módszer, hogy végigvidd a játékot. Ha pl. befejezted a 3. fejezetet, másnap tudod folytatni a 4. résszel, ahogy én is tettem - ebben az esetben a chapter22.sav-ot kell átnevezni chapter0.sav-ra.

Amúgy a game nagyon nagy királyság volt!!! Az elején egy egy egyszerű buta hentjátéknak tűnt, de annál sokkal igényesebb, nagyon hangulatos és jól megírt darab. Kötelező! :)
  • madrid4ever
    Csááááá!!!!!!!!!!!
    Hogyan lehet magyaará tenni a game-t?
  • ayden
    tegnap elvileg ugy próbáltam, de valamiért hiába püfőltem az f1-et. lehetséges hogy router miatt?
  • gabr
    Kell hozzá internet kapcsolat...
  • ayden
    Mitől lehet az hogy nem tudok profilt létrehozni? Még a legelején sem ajánlotta fel, pedig teljesen újonnan telepitett gép
  • hirtwarez
    nekem visual c++ hiba és nem indul, tegnap meg ment... pedig ujratelepítettem a gamet és a c++ t is felraktam ill. letöröltem.valaki segítsen
  • gyuri12
    milyen a géped?
  • grebber
    Ezek nagyon érdekes dolgok hogy ahány féle gép annyi féle baj.
    Pár embernek szarakszik fagy stb sokezernek meg mindennemü hibától mentesen fut! Én utobbi kategoriába tartozok!
  • Danus16
    Bakker belépek a játékba, és kb. 1-másfél perc után FOLYAMATOSAN kifagy! ez hihetetlen.. már nem kifagy, hanem exe-errorral kilép...
    Van profilom be is jelentkezek..
    Amikor csináltam a profilt azután tudtam jáccani akáérmeddig,c sak utána kilépte és azóta megint kilépked állandóan... és nemtom törölni a profilt hogy újat csináljak...
    Most mi a fenét csináljak hogy ne lépkedjen ki? ez azért sok! Megveszem erre nemtok vele játszani!
  • r4pt0r
    Crysisban dzsungel, unreal motorokban a belső terek és a fém kinézete ami a szebb.
  • zoral1000
    nekem ezt írja ki ha elinditom a game-t:
    wargame-g4wlive.exe-komponens nem található
    Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mertxlive.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

Kérlek segítsetek
    config:e4400,1gb ram ,8500gt új nvidia driver,tűzfal kikapcs.,
  • saiyanjin
    Raptor ha megbántottalak vmivel sorry, igaz kicsit felületesen olvastam.
    TEHÁT sorry mégegszer.

Viszont - hát ez hatalmas game az biztos juhéjjjj.
    Írtó jó amikor sprintel az emberünk.

Na akkor fussun neki még1X : tehát nem engedem ki a netre a gamet és főmenü F1 profil megcsinál hamachit nemrak vagy előtte rak...
    Ésakkor ezek szerint így menni fog????

VÉGRE VÉGRE VÉGRE

Vmi azt súgja hogy jobb a graf mint Crysis XPalatt dx9 ben legalábbis nekem jobban tetszik, persze Crysissel mégcsak első pálya és éjszaka van...
  • saiyanjin
    Én nem ezt mondtam srác, te vetted magadra, nemtartom magam észnek amúgy pedig 148 as iq-val dolgozom, na mindegy hagyjuk...szerintem megsértődtél.
    Akkor is azt írja ha nincs profilod nemlesz mentésed.
  • gregtom6
    úgy értem,h mit csináljak,h ne swappoljon több mint 1 giga rammal???
    És a mentéseket hogy lehet megoldani,h ne vesszenek el?
  • gregtom6
    a swappolást hogy lehet megcsinálni???Mert az F.A.Q.-s módszer nem jött be,és több mint 1 giga rammal akad néha.
  • Attila8805
    Hali nem lehet megcsinálni azt hogy cak a szöveg legyen angol?
    Mert nincs kedvem ennyi cuccot töltögetni meg másolgatni.
  • gyuri12
    nincs sok hátra! kb 4 óra még.vagy attól függ hogy haladsz
  • gregtom6
    Öcsém,már mind1.
  • gregtom6
    A mentésem még megvan, de elég sokáig eljutottam,és nem akarom,h elvesszen. Hova tárolja a mentéseket???Mert onnan csak ki kellene másolni,és ha törlődik,akkor vissza.
  • grebber
    Konkrétabban?Nemtudod? Vagy csak irogatsz hülyeségeket?
  • DarkSector
    Nálam ilyen nem volt eddig.
  • gyuri12
    már az első pályától sincs sok hátra...
  • grebber
    Most értem ahhoz a részhez ahol ha sötétbe megyek megtámadnak a denevérek vagy mik és széjjeltépnek!
    Innen nagyon sok van még hátra?
  • arty
    notepad megnyit, belemásol:

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive]
    "ConnectionOverride"="Hamachi"

fájl elment hamafix.reg néven és duplaklikkel lefuttatod
  • arty
    nincs célkereszt, csak ha "belenézel" a fegyver célzojába :)
  • kuci06
    jobb klikk -.-
  • zoral1000
    ja és valaki légyszi rakja fel olyan helyre a hamachit ahhonan simán le lehet szedni mert sajnos rapidról nem tudom leszedni mert a szolgáltatónál
    mindenki ugyanazzal az ip vel megy ki a netre és sokan töltöttek már le onnan így engem nem enged
  • zoral1000
    hello.én most tettem fel és 1 problémám van csak hogy nincs célkereszt.hol lehet beállítani??
    légyszi segítsetek
  • kenderzen
    Akinek lementési problémái vannak arra már megadták lentebb a megoldást csak vissza kellene kicsit olvasni .
    A hamachi fix kiiktatja a windows live-ot és többet nem tünik el a lementés ...de ha van már lementésed és ugy másolodbe a hamachi fixet eltünik az addigi lementésed . De iszonyat zuzda a versus mode :D
    Még kell a hamachi fix mellé 1 regisztrácios bejegyzés is innen ha online akarsz játszani . Itt találhatsz playereket is Mircen
  • r4pt0r
    Neked is elmondom még1x mert 1-2 embernek nehéz a felfogása. Csináltam profilt mert tudok olvasni, ez nem is volt kérdés. Meg is volt a mentés de gondolt egyet és eltünt.

Nem kell neked itt okoskodni, mert ellenben veled én tudok olvasni, te viszont nem mert sok embernek is volt ilyen gondja.
  • gregtom6
    Q: Hogy kell profilt csinálni?

A: A főmenüben F1-et nyomsz, beírod a neved és kész
  • gregtom6
    saiyanjin és r4pt0r, LEHET menteni, csak profilt kell létrehozni, olvass F.A.Q.-t!
    Q: Nem ment a játékom mit csináljak?

A: Profilt kell létrehozni Offline Profilt!! !
  • Cyrus666
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl
    Megkeresed a gamet, lefuttatod a diagot és megmondja, h elég e hozzá a géped v meg kell várni a Jézuskát.
  • cumfu
    mi a gépigénye?
  • r4pt0r
    Lehet hogy te nem tudsz angolul, mert én megérttetem hogy mit ír és volt is mentésem, de eltünt. NEm kell azt hinni hogy te vagy itt az ész a többiek meg senkik. :P
  • saiyanjin
    Bocsi igen profilt kell csinálni, deaz nem az accountal megy???
    Lehet freebe is?
  • saiyanjin
    Ezt nemhiszem el, ennyien nemtudnak még angolul?

A játék az elején az indításnál kidobja hogyha nem vagy accountal bejelentkezve akkor nem lesznek mentések.

Kis Khecsmeteg Bill Gates elintézte hogy meg kelljen venni.
    Namost én nem veszem meg.

Kérdés : fejezetektől játszható tovább vagy abszolut az elejéről kezdi mindig???

Ha igen akkor ez suxxx megyek Crysiselni inkább.
  • Gunner
    reloaded
  • Gunner
    Néztél volna utána, mielött ilyeneket mondasz... Nem, nem a crack hibája. Eredetinél is fennáll a hiba ;)