Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne ? 😊
DonnieBrasco
Nekem full maxon fut 40-50 FPS-sel, és gyengébb a gépem mint ami az aláírásodban van.

DB

A ti kung-futok nem erős!

És akkor osztott képernyõn játszotok?lol
Kétlem...

BattleTag: zydar#2910

Áhhh jól van ezt már leskálázom középkategóriás gépre is akár.
Kösz a képet!

MerlinW
Dehát nem az elõbb linkelted be az angol nyelvi fileokat?😄

[merlinw.org]

A Reloaded most biztos belopta magát a Spanyolok szívébe <#vigyor5>

Battlelog: Purga5

DonnieBrasco
??? Nekem angolul megy 😊

DB

Van benne Coop ? A PC-s verzióban ? Úgy értem hogy singleplayer coop , offline , hogy az egyik játékos a billentyûzettel van , a másik pedig gamepaddel 😊 Van benne ?
kill3r21
engem az idegesit hogy..ha a reloadedbne csak spanyol van...akor a lemezre mi a ráknak a magyar PDF? 😊
kill3r21

DonnieBrasco
Hmm. Azt viszont el kell mondjam, hogy bazi gyors. 50-80 FPS közt megy 8800 GTS 320-assal, pedig a procim kisebb, mint a minimum 😊) Szóval ezért le a kalappal!

DB

Sland
Frapsot kikapcsoltam és tényleg szebben fut a játék 😮

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kill3r21
bárcsak nekem is angol lenne😊 amugy igen franko a game megprobáltam fullra rakni grafot kép alapján..50-60 fps vista DX10
Pretorian
Úúúgy szeretnék már falmögülkihajolva sáskákra lövöldözni, meg motorosfûrészt inzertálni felebarátaim testébe, ahhhh.....

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kirol
Hát nekem is eszembe jutott a Brother in Arms, fedezékbe mész - lövöldözés - arrébb megy - fedezékbemész stb.

kirol
Ezek csak dx9-es képek, mert nincs kedvem most Vistat indítani, mert azon nekem mindig rosszabbul futnak a játékok, látványban meg semmi extrát nem látok.

wedge31
Toltam egy kicsit: a játékmenet egy folyamatos hentelés amit én kedvelek de a játék szinvilága gyalázatosan sivár állandoan olyan érzésem van mintha hiányozna valami a játékbol.
Egy ilyen tiszta hent nulla történetü játékot fell kellett volna dobni egy kis szineséggel mert így valszeg egy pár óra után monoton lesz az egész.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
Buzi? (bocs)

kirol
Hát ezeket lehet állítani:

Gyönyörûek! Itt jön le igazán a graf, a videón meg a játékélmény!

MerlinW
3 oktávban😊

[merlinw.org]

Mennyire skálázható a game? (texturák,effektek állíthatósága)

kirol

MerlinW
Srácnak van adatlapja egy oldalon, fotókkal a gépérõl, paraméterek stb. kb 500k-s masinája van. Nagy is a szája, amolyan király vagyok mert jó a gépem.... nem is szeretjük😊 Lényeg, hogy a video max grafon van videozva, mégha youtube-on annyira nem is jön át. De megjegyzem nem érdekel senkit, a játékmenetet lehet benne látni, ez a lényeg.

Juteszembe, nincs valami frappáns szó ezekre a manapság divatos grafikabuzi figurákra? Tudjátok "csak az lehet a jó játék ami szép, és ami meghaladja a 4GB-ot" tipusú emberekre. Kellene, mert nekem csak csúnya szavak jutnak eszembe😊

[merlinw.org]

Nekem is tetszik!

Nagyon bejön ez a TPS nézet!
FPS nincs is?

lololol
640 lowban is csinálhatnék videót és ugyanígy nézne ki youtubeon.

wedge31
Jól van megnyugodtam nem nálam van a baj a játékban gyakorlatilag nincsenek szinek ,elég érdekes koncepció...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Sshimán😊

[merlinw.org]

Okés! Köszönöm!

Látom te is ingázol BH és SG közt lol

MerlinW
nem egészen, de tök mindegy, a regbejegyzés módosítás megoldja a dolgot. Csak ne felejtsd el visszaálítani win-restart elõtt.

[merlinw.org]

kill3r21
magyar nics egyikben sem állitolag...mert csak multi 3mas razor van...multi 5 ös vagy teljes multis csak péntek....de nekem angol má akkor jo
Ez a telepítõ nem a temp-be pakol (mert ez már máshol van nálam)? Tehát ugyanolyan mint az UT3 esetén?

Pretorian
A hivatalos gépigény X700-at jelöl meg Ati részrõl, ami pedig rohadtul nem SM 3.0-ás kártya...el fog ez indulni SM 2.0-val is.

MerlinW
Mert nem is kerestél.. lapozz kettõt...

[merlinw.org]

Tatyla
még egy képet nem láttam itt kéremszépen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
A magyart is belinkelhetné valaki! <#vigyor3>

MerlinW
Jah, a telepítõ oda ideiglenezik.

[merlinw.org]

Akkor is kell ennyi hely a C-n, ha nem oda telepítem?

MerlinW
Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok

[merlinw.org]

MerlinW
Párosítsd ezt a képet egy hihetetlen pörgõs, hangulatos és izgalmas játékmenettel.

[merlinw.org]

okés köszi a választ!!😊
Seth
de semmi extrát sem ^^

PSN ID.: Beegabor

Inkább a Razort töltsd le!
Az biztos jó! (ezt beírták ide a fórumba is)

Így van még szingliben is rohadt jó!
Fõleg az AI miatt!

sziasztok aza kérdésem lenne h a RELOADED verzió az jó vagy azis sppanyol? meglehet valahogy oldani h ne legyen az?