6257
  • HasBeen
    medog, vegyel uj gepet :D
  • Prince23
    AMD proci drivert tegyél fel. Bár ez alap. Lehet rajta van a gépeden.
  • medog
    oh. felltettem az ati drivert és nem lép már ki, de most úgy szaggat mint a ***** élet :| mit csináljak hogy jo legyen?
  • medog
    hello, elindítom a játékot lemennek az introk és kéri hogy nyomjak entert a folytatáshoz. nyomok egy entert és ezzel a hibaüzenettel kidob a játékból. miért csinálja ezt?
  • Gunner
    Hiába is feszengenénk, mentések nem átküldhetőek
  • Macccy
    Srácok srácok srácok! Szerintem ez egy kúrvajó játék, szét élvezkedem magam a szinte non-stop akción. És a látvány is nagyon dúrva.
    Akinek problémás, vagy nem akar menteni a game, az tegye fel a fixeket, nálam is működött (igaz nem is indítottam el nélküle) és jelenleg minden hibátlan. Megéri ez az elsöprő akció-film ...
  • tiburon26
    asszem igyteszek én is!mert itt mentésekért hába könyörög az ember!le se xarja senki
  • Madmano
    Én főldobtam a patchet,aztán majd ha lesz rá törés,játszok vele...
  • HasBeen
    ne kene azer, nagyon jol tom h kel uninstaallani egy gamet de nincs a programok torlesenel, se sehol semmien uninstall exe, be mountolva se lehet le szedni.

mellesleg nekem 9,25 GB-t tett fel kvese lesz a 7,8.

prince23, gondolom mar ra jottel h eleg sokaig telepit nem fagyott le meg semmi, a muholdas fegyot meg nyogottan le cserelheted mer amikor szukseged lesz ra akkor lesz a kozelben.

en vegig vittem 2nehezsegi fokon is!
  • gregtom6
    aki nem tud menteni,annak 2050# 2051# hsz.
  • SuperCharger
    Köszi!
  • Gunner
    2
  • SuperCharger
    Tényleg ilyen nehezet kérdeztem? Valaki, aki játszott már coop-ot, esetleg?
  • Gunner
    majd ha pöccs lesz, akkor vedd meg, addig ne idegeld magad :D
  • xotyi
    Eddig a Crysis,CoD4 origi, még ezen gondolkozom,de igazán nincs róla véleményem, Crysisnél demó döntött, az Infinity Ward ban meg bíztam de ennél tanácstalan vagyok, konzolátírat(?) szal irányítás és hasonlók.... jah és multi :)
  • tiburon26
    ja az nekemis kellene!
  • Prince of Máté
    De bazz senkinek sincs meg az a mentést amikor a denevérek elől kell nújkálni? (egy kis "tutajjal" kellett átmenni a híd mellett, úgy hogy tekered a kormányt, azon a pályán tartottam) nem akarom odáig megint elvinnni...
  • Prince23
    Van már valami buhera, a profil eltünésére, mert állandóan csak online-ban tudok csak Campányt játszani. Ha kilépek a netből elveszett a profilom. Ha visszalépek netre, és úgy OK.
  • kirol
    És sose írom felül az eredeti exe-t, előtte átnevezem *.exe eredeti -re, és úgy másolom át a crack-et. Javaslom ezt a módszert másnak is!
  • Voltan
    Felejtsd el, nem m\k0dik. Kibróbáltam, most installálhatom újra az egész szart.
  • grebber
    Szerinted ha meglenne még az isom itt kéregetném?
  • FlyHigh
    Telepítő dvd-n van egy binaries mappa, abban meg egy 2 megás startup.exe, az lesz az eredeti szerintem.
  • grebber
    Lehet nem is kell hozzá új!Valaki nemtudná felrakni valahova az eredeti exe-t?
  • FlyHigh
    Idővel biztos lesz a patch-nek is crack-je.
  • Prince23
    Nagyon jó tpsnek tartom ezt a játékot. És ha úgy vesszük elég hosszú is. az első felvonást 3 óra alatt vittem végig sacc.
    A végén azt a Berserkers-t kinyírni élvezet volt, napenergiás puskával:DD

Lene egy kérdésem: minden pályán lehet találni ilyen napenergiás fegyvert? Mert állandóan magamnál hordom, és mikor sötét van, akkor nem tudjuk használni, és leszeretném szerélni egy shotgunra. Csak nem merem, mert végig azt akarom, h nálam legyen:DDD és már megkérdem itt.
  • SuperCharger
    Hányan lehet coop-ban játszani?
  • Seth
    A régi exe-t keresi,amit gondolom sikeresen felülírtál a crack-kel
  • grebber
    Nekem nem teszi fel a patchet :(
    Lehet a crack miatt eredeti exem meg nincs :(
  • tiburon26
    old file not found.However,a file of the same name was found.no update done since file contents do match.-nálam ezt irja.aztán leokézom es indítja a játékot!ez egyre jobb
  • Prince23
    Ez a profil sebeire való?
    és télleg kell hozzá cracken?
  • Voltan
    Nem kell hozzá új crack?
  • tiburon26
    ezel mit kell csinálni,és mit javít?
  • Prince23
    Mér van az, h a profilom offline moódban eltünik, ha netre lépek, akkor meg előkerül?! :O
  • grebber
    Gears of War Update!

The Gears of War title update fixes various performance issues, including the Games for Windows Live update issue.

Mindösszesen 3MB-os!
  • KILLER2
    Nem tudom, még single-t sem toltam végig, multit még nem is próbáltam. Én Crysist tolom neten.
  • Prince23
    Nem, te! Mint legjobb ez évi THIRD PERSON SHOOTERE! de most már gow a nyerő a tpsben!

Na szal, már az Act 1 legvégén vagyok, hát őrület ez a játék, most már van hangulat dögivel, kedvenc fegyverem a perzselős stuki. Imádom megperzselni a lényeket xD
    Grafika nagyon szép és JÓL optimalizált, hangok tökéletesek. Karakterek átlagosak. MI hozza a formát. szép.
    Az Év meglepetésének is tartom ezt a játékot, nem gondoltam volna, h ilyen lett.
  • Voltan
    Infernal, mint legjobb játék? Na ne...
  • Prince23
    Na jó van na :D
    Első benyomás:
    Amúgy most tartok a 2. pályán, a története... hát majd csak beindul... ez ilyen hentelős árkádnak tűnik így elsőre... viszont
    minygyá nyakunkon a szavazás, ill a jelölések... viszont eddig az Infernal mint tps van a toppon meg ez, majd eldöntöm, ha végig vittem a gowot...
  • Voltan
    Jesszus, gyorsan ki is dobom a vinyóm az ablakon! (Remélem még nem késő :DD)
  • Prince of Máté
    bazz ez szívás, állítólag akinek decompressál, annak tele lesz a gépe trójaival :S