Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Tudja, tudja, de elég komplex a rendszerem felépítése.
4db Winchester kb 14-15 db partició, szóval a Vista telepités nem oldható meg 😊

gneoka: Igen XPm van.
serito
Kattints rá egérrel!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Sziasztok!
Hogyan kell PROFILE csinálni, és menteni? <#help>
Mert az F1-el nem mûxik, sehol, ha nyomom!
Kérlek irjatok!
Köszi szépen!
serito
Csak vasárnap este tudok képeket feltenni de szerintem addíg teszfel valaki helyettem. A te VGA-d is tudja a DX10-et miért nem próbálod ki?
Tegyél fel egy Vista-t!. Ha addíg nem tesznek fel DX10-es full-os képeket akkor vasárnap este csinálok párat. Sajnos ma reggel vidékre kellett utaznom a gépem meg otthon <#szomoru1>, de vasárnap megindítom az aprítást.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Gideon Wieth
elleszel még vele egy ideig 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

pf...fájl töröl és már emgy is a gamma...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ja és miután mondjuk "letöltöm", vagy megnyitom a launch.cab-et (amiben semmi értelmes dolog nincs) azután a futó programok listájában ottmarad a startup.exe, de 0 procihasználat a memóriahasználata meg marad olyan 43 mega környékén....

mi lehet a gond?<#falbav>

hát ez remek.....segítsetek
feltelepítettem, razor verzió.. crack rátol....játékot indítom, erre kiírja, hogy fel kell telepítenem az AMD proci drivert....feltelepítettem ami a lemezen volt, ami az AMD honalpján (legújabb), de egyik se jó neki, minig kiírja hogy fel kell raknom. Oké, rányomok hogy SKIP, gondolkodig egy darabig, majd bedobja a launch.cab fájlt (mint letöltést). És ennyi, innen nem megy tovább.... Miért csinálja ezt?

Valaki help please!

Ez az azt írja ki hogy nem talál mentést, pedig 1 órája még volt mentés. Pedig nem változtattam meg semmit. Jee.

Nem tudja valaki hogy az új pálya részek hol vannak mert ha az ACT 5ben akkor nem kell végig vinnem, mert már x360on végigtoltam.

lol

Battlelog: Purga5

Amúgy nó aggódás az 5. fejezetnél hagytuk aba xboxon a coopozást...Lesz addig még jópár móka és kacagás...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

5 nagy rész van 30 chapter...😊

Na elölrõl - mostmár profillal - kezdve már elvittem a 2.chapter végéig,ahol azt az UV lámpás kocsit kell vezetni. Egyre jobban tetszik,nagyon feldobják ezek a dolgok,mint pl. most ez a kocsis rész,vagy ahogy az egész chapteren végigment ez a sáskák elõli para. Remélem a késõbbi pályákon is lesznek ilyen színesítõ elemek. Egyébként kb hány %-nál járok? Mert vágom,h 5chapter van,és lassan a 2.-at is befejezem,csak azt ugye nemtom,h milyen hosszú a többi.
Pffffffffff😊

AntiHero
az 1000x jobb ettõl.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Agyatlan? Nekem az agyatlan azt jelenti hogy ész nélkül Ramboként megyek elõre és lövök. Itt ezt megpróbálod és 3 másodperc múlva csodálkozva meredsz a load last checkpoint feliratra. 😊

Why so serious?

Akkor a Painkiller micsoda? Haláli unalom? <#idiota>

Battlelog: Purga5

AntiHero
ALT+TAB megoldotta a problémát. De nekem nem jön be a játék:S

Agyatlan lövölde... Túl sok volt már mostanába belõle. Elrakom szûkösebb idõkre.

Amúgy aki szerint agyatlan hent az ideáig jusson el...Úgy 1 óra játék után van ez a rész,itt kerül elõ a Berserker...Sok sikert hozzá😊))))

Nah akinek szürke a játék annak tessék...Itt már szürkéssárgás szín is van😊)))

AntiHero
Engem folyamatosan kivág. Sztem nem is játszok vele inkább...

gneoka
xp-d van?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

HunnernesKonge
DX9
én is kiványcsi lennék próbálta már valaki 9600 os kártyával ?
gneoka
neked 8800GTS-el nem megy DX10 be fullon ? (csak meglepõdtem)

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

broman191
1024x768 - medium biztos, de lehet hogy high is😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

HunnernesKonge
4-5 képet kérhetnénk a dx10es full grafikáról? (Nem hiszem hogy csak engem érdekel 😄 )
serito
De van mentés csak létre kellene hoznod egy új profile-t! Én legalább is így csináltam, szintén a Raz@r-os verzsönnel és megjegyzi a Chekpoint-okat és onnan folytatja.

serito
Gyerekek ez a gamma nagyon odabasz, hogy egyszerûen fejezzem ki magam.
Meg kell hagyni 1280x1024-ben futtatom full AA és minden egyéb mellett DX10-ben. Egyenlõre csak 15 percet játszottam vele és (az új profile-t nem felejtettem el a mentések miatt) de eddíg nagyon meggyõzõ. Pörgõs játékmenet, jó duma, szép grafika, állati kidolgozott mozgás, ellenfél AI is egész normális, bár némelyikbe egy egész tárat kell belereszteni, hogy kifeküdjön. Azt hiszem így elsõ "ránézésre" kötelezõ anyagnak tûnik!

Drephis
#873, nem szóltam

help

Voltan
AMD x2 3800 +, 8600GTS, 2 Gig Ram. Nem egy nagy erõmû. És Xp SP2.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Drephis
clonedvd-s változat van meg, spanyol(asszem) ha törlöm a lang.txt-t, akkor el se indul a játék. nincs erre valami megoldás?<#szomoru1>

help

Gép ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Voltan
Nálam nagyon jól megy high beállításokkal, és eddig stabil (Kb. egy-másfél órát toltam). Csak gyakran swappol. Törtmásodpercekre megmerevedik a kép, ami azért egy pörgõsebb harcban eléggé problémás.
De a játék nagyon jónak tûnik. A stílusa nagyon emlékeztet a Rogue Trooper-re, azt is imádtam. És ez ráadásul gyönyörû. Csak azért nem kéne ennyt swappolni 2 g rammal...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

KILLER2
Találkozott már valaki ilyen hibával telepítés közben?

Töltsük le az internetet!

wedge31
Szerintem a nevelésednél marad ki valami.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rastaman
kimaradt hogy moderátor

rastaman
remélem erre jön majd valami és majd jól meg***** mert 1 kis ************ vagy...
off vége

Amugy tényleg nem semmi, hogy csak az jöhet ide aki vallásos imádattal szemléli a játékot. Nekem is nagyon bejön eddig a GOW de ami nem testzik azt is hadd írjam már le.

Why so serious?

wedge31
Hasonlokat neked is de te maradj is ott és nöjj nagyra és okosra <#mf1>

Hát nekem menteget mint a kisangyal. 😊

Why so serious?

rastaman
csak a legjobbakat tudom elmondani a játékról. x360 irányítóval nagyon mókás. a színvilág meg szerintem passzol a játék hangulatához. aki fikázni akar csak az meg mennyen a f***ba ne itt tegye meg.

Én elfogadtam csak ettõl még mókás 1-2 pálya után nyilatkozni..😊
De amúgy akkor CoD4-el se játzsatok mert elég sok pálya este sötétben van és infra miatt minden zöld..Sok pálya pedig szürkés..😊

spidey91
ugye az edig is vili volt hog ya gémben már ami letölthetõ abbol kikapták a mentést. de akkor zek szerint mindig elöröl kell kezdenem a gémet??? vagy van valami mod arrra hogy folytassam?? razor1911 verzio van nekem és nincs benne mentés ki is irja a gém mert cd kulcs kéne neki.....

Gépem ati X1900 4200

És más véleményének a tisztelete? 😊 Amugy nem azt mondtam, hogy nincs hangulata. Persze hogy egy lerombolt világnak így kell kinéznie de attól ez még szürke. Az MI-rõl meg annyit, hogy nehéz fokozaton viszem és a hülye társaim folyton kinyíratják magukat és mindent nekem kell csinálnom. Ellenfelek jobban dolgoznak valóban.

Why so serious?

wedge31
Vegyél már vissza az arcodból kisfiam !
Nekem ez szürke és kész ,fogad el neked tetszik én ezt eltudom fogadni.

Amúgy rendesen bírom amikor igen jelentéktelen baromságok miatt húzak le egy játákot és olyanokat nem is említenek hogy az MI igencsak komolyan tud ittott dolzoni,rendesen szopatós+ végre egy játék aminek a sztoriját lehet coop-ban nyomni pc-n....No meg nem az elsõ 1-2 pályánál kéne ítéletet hozni a játékról mert igencsak bekomolyodik az egész késöbb...Boxon majdnem végigtoltam és igencsak vannak benne pislogós részek😊

Joh a színvilágot azok kifogásolják akik nagyban crysis buzik és az az etalon,ennek a játéknak semmi baj a színeivel még valóságosabbak mint a crysis ittott agyonszinezett textúrái...
Amúgymeg milyenlegyen egy jövõbeli háborús placc?😊
Amúgy akinek ez szürke vegyen monitort vagy állítsa már a játék színét (default,vivid vagymi,stb...)...

Evogordon
Jaja így az igazi a hangulat!!

MrDevil
akinek túl silány a színvilág az vegyen be egy kis LSD-t <#idiota>