6257
  • VRSDM
    no meg, belépőárnak biztos, lesz az 40.000 is ... :/
    pénz terén meg nemigazán vagyok kitömve (vagyis a szülők)
    és így karácsonra gondoltam egy videókártya upgrade-t 30.e körül
    szóval lehet mégiscsak 8600GElesz.. :/ nemtudom még.
    így utánanézve most a 3850 tényleg összekeni a 8600at de... :/
  • VRSDM
    hát mondjuk, 8600GT az még mindig csak dx10.0 jó leszarom a dx-et a kilenc is elég nekem bőven, de ha veszek akkor már 10.1-eset... hmm. most megtetszett ez a 3850 :] na nézelődök még...

ja és ha már látom " értesz " valamennyire a dologhoz
    segítenél összeírni egy gépet? 80-100 e-ből...
    alaplap.1ram.vga kell
    alaplapon kéne legalább 1 IDE, de lehetne 2is
    mindenképp intelben gondolkodva

és kéne egy c2d meg egy hagyomás verziós is... :]
    köszönöm szépen (barátnőnek lenne)
  • tarti19
    miylen éárban lesz 35K-ba már megvehető lesz... én is eladom amotsnai x1950Gt-m ami egy PRO-nak felel meg és majd januárban veszek eyg 1 hóanpos használt 3850-t kb:) így nagyon nagy ár/teljesítmény arányt tudok megtartani:)
  • VRSDM
    8600GT OC - 27.400 (GTS szintre húzva galaxy-tól)
    3850 milyen árban van? (google-t nézem közbe de azért minden infó jól jön)
  • tarti19
    neharagudj de ne 8600Gt-t vegyél hanem eyg ati hd 3850-es karit, izzé porrá veri a 8600Ge-t is
  • Prince23
    Erről beszélek... nehogy úgy vedd, h folyamatosan swappol! xD Akéne még.
  • VRSDM
    jolvan na :] szóval elég neki, csak simán swap-olgat . az nemgond, jobb mint most hogy el se indulna szerintem :D
  • Voltan
    Miről beszélsz? Igaz, hogy swappol, de azért abbszolút bőven élvezhető.
  • Prince23
    Nem!
    Ez ilyen játék, h swappol! Más játékokra biztos jól jársz:)
  • VRSDM
    karácsonykor, +1gigaram. és 8600GT OC

úgy már élvezhető lesz nem :$
  • tarti19
    ram vga nagyon kevés:(
    talán 800*600 low-ba
  • VRSDM
    512ddr2 3.8+X2A64 7200GS... van értelme nekiveselkednem? vagy hagyjam a fenébe? mert döcögni fog :D
  • Prince23
    Az újabbikat tedd fel!
  • Mozzanat
    vagy le kellene cserélnem az nvidia drivert?de mejikre?
  • Mozzanat
    sziasztok nekem olyan problémám van, hogy amikor elinditom a játékot,és mikor betölt ,kiirja hogy a gears of war exe müködése leált, és kilép a játékbol nem tudom miért, amugy vistám van
  • Prince23
    Hát én újra indítom a gépemet vagy 2-szer is, és MÉGIS netes kapcsolattal tudok játszani továbbb ezzel. Úgyhogy nem tom, h sikerül itt másoknak restartolás után.
    Ja amúgy nekem is swappol... értetlenül...
  • SuperCharger
    Inkább legyen úgy. Az én félelmeim azon alapulnak, hogy nekem 2G-m van, és azon már nem szabadna olyan mértékben adatot töltögetnie, ahogy nálam csinálja.
    Macccy, nálam sajnos észre lehetett venni, és emiatt nem is volt teljesen "non-stop" az akció... :( nekem is 2G / 8800gts / athlon 3200, csak nem vista. Talán az egyéb hardverek kombinációján múlik.

Jimanszky, ezt már egyszer belinkekték. Semmi különös dolog, letöltöd a file-t, amit ott linkeltek (már ha még él), és a zip-bõl a 2 file-t bemásolod a játék megfelelõ könyvtárába. Érdemes elmenteni az eredetit, hátha ez a fix mégsem segít (nálam nem segített).
  • daneelolivaw
    üdv! elő lehet valahogyan csalogatni a magyar feliratokat a játékban?
  • Jimanszky
    Ezt a linket lécci fordítsd le magyarra!!!Nagyon fontos lenne!!
    Előre is köszi!!
    Üdv!
  • rockerdave
    vmi hír a az új patch crackjéről? :S
    nem akarom reinstallálni..
  • Macccy
    Nemtudom hogyan, mennyire swappel nálatok, nekem nincs semmi problémám vele, sem a memória "menedzselésével". Bár lehet csak nem veszem észre a baszottnagy non-stop akcióforgatagban. :) 960X600 minden fullra van tolva és megy mint a szél ...
    AMD64 X2 5000+ / GIGABYTE690V CHIPSET / 2 GB KINGSTON DDRII800 / GAINWARD GOLDEN 8600GTS / WIN VISTA
  • kenderzen
    1böl értettem mire gondolsz de azért minimumnak irják az 1giga ramot a játékhoz , lehet hogy ugyan azon a helyeken beszagatt majd ,csak rövidebb idöre ,én meg erre gondoltam.)
  • SuperCharger
    OFF
    CoD4-et nem unreal motor hajtja. Saját belsõ fejlesztés. A Quake3 engine-en alapult valaha régen, de már a cod2-höz is annyira átírták, hogy simán saját engine-nek lehet nevezni.
  • tarti19
    mit jelent , hogy "swapol" a játék?
  • SuperCharger
    Bocs, pontosítok, Gears Of War-ban ne számítson semmi javulásra 1G-rõl 2G-re bõvítésnél. Egyéb játékokban, meg Windowsban valószínűleg lesz javulás. (Bár azt hittem egyértelmű mire gondolok, lévén ez a GOW topik, nem vmi általános hardveres.)
  • tarti19
    Neke most sem para hosz mondtam minden maxon és 1204*768-ban tolom , bár érdekes hoyg a cod 4 optimalizálása menynire jól sikerült mivel mint megtudtam ut3-as motor hajtja mindkettő játékot...
  • kenderzen
    Azért ez kicsit tulzás hogy semmiféle javulásra ne számitson :)
  • SuperCharger
    Ne számíts semmiféle javulásra. Nekem 2G RAM-om van, mégis megáll tölteni, méghozzá nem is ritkán. És 100+ db. load checkpoint után is mindig pont ugyanazokon a helyeken. A memóriamenedzsment elég szarul sikerült, úgy fest. Furcsa, mert a grafikai engine-t meg egész jól sikerült alkalmazniuk. Talán erre már nem volt idõ. (nálam nem segíett az a tex. quality kapcsolgatás)
    Ja, és de igen, Unreal 3 engine.
  • VRSDM
    hl episodok-nál csinálja nekem ugyan ezt, és senki nem tud rá megoldást ...
  • Boroskóla
    Az a magyar se magyar hanem angol :)
    Valakinek van valami tippje a erre a rohadt Runtime errora ?
    Mert betöltésnél állandóan kivág ezzel a hibával ? :(
  • Prince23
    Látom van magyar pdf.je, tehát akkor h lehet magyarrá átbuherálni a szövegeket?
  • Macccy
    Mikrofonpróba 1 .. 2 .. 3 ... A topic gazdát várják a F.A.Q. pultnál! A topic gazdát várják a F.A.Q. pultnál! :)
    Légy szíves betenni a gyakori kérdések és válaszok közé a wargame-g4wlive.exe hiba megoldására szolgáló fix linkjét! Attelee írta még be ide a #2135 -ben. Teljesen hibátlanul és megbízhatóan működik nálam is. Nyugodtan tegye fel mindenki akinek kell!

Tehát a megoldás erre ...

... ez

További kellemes darálást és vértől fröcsögő decembert mindenkinek!
  • tarti19
    nekem néha akkor néha menet közben röccen be, modnjuk ram bővítés után meglátjuk:)
    meghát mondom mindent high-re dobtam amit csak tudtam és így is bőségesen jó:)
    csak tudnám milyen engine van a játék alatt mert nagyon bejön:)
  • Prince23
    Nem a ram hiba miatt van!!! Nekem akkor áll meg a kép mikor be bejátszik egy-egy videót... de full tökéletesen müxik nekem is, elég meglepően.
  • rockerdave
    fasza
    lefrissítettem,és a régi crackkel 1 idő után simán kilép

nem tudja vki mikor jön hozzá crack?
  • tarti19
    Huhu mekkora bazi durva eza játék:)
    ma feltelepítettem és hát nemkamuzok maxra raktam mindent, élsimitást kilőve 1024*768-ba zörgettem neki:D
    EZ nem Ut3-as engine valahogy másabb és nagyon durva... igaz néha megállt a kép:( szerintem ez a ram miatt van de jövőhéten orvoslom ezt a kis hibát:)
  • VRSDM
    nincs a C-n 8gigám hogy kitömörítsem, hogyan tovább? (a faq-os dolog nem segített)
  • kandzsal
    Hali nekem olyan bajom van hogy nem angol a játék hogy állítsam át?
  • medog
    új gépet? ez a gépem :
    -AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+
    -1gb RAM
    -Asus x1650 videocard

szentem nem kell új gép :D
  • SuperCharger
    Nekem mostanra sikerült elindítanom, és hibátlanul is megy, local profil, rendben ment és visszatölt. Csak egy teljesen tiszta XP SP3 install kellett hozzá. Se az a két file-os házi crack, se a patch nincs rajta.