Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én is razorost tettem fel, és itt is elég sokáig decompressolt)
amúgy valakinek sikerült már hamachival co-opot nyomni?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
de a decommpressing files áll nem megy tovább :|
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
a crack után kell még vmi csinálni v már csak indítani?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
mit kell csinálni hogy ne hablatyhablaty legyen???
razor 1911...
Egyébként nekem is swappol, és elég idegesítõ!
Játék elején nem csinálta, most pedig elkezdte.
Nekem is 2 giga ramom van, ennek elégnek kell lennie pedig.
Majd kipróbálom Vistán swappal-e :/
Csináltam két jó képet 😄
Before:
After:

Valaki meg tudná mondani hol vannak a játék save fájlai?
THX!!!!
El sem indul, még egy videó sem... 😞
(Mind2 crack-et próbáltam, az összes driver a legújabb, szóval nem értem)
Gép:
AMD athlon x2 3800+
Ati x1600 pro
1gb ram
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezzel a magyar felirattal most mi van? Elõ lehet belõle varázsolni valahogyan vagy majd valaki csinál hozzá?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Miért dob ki a Game, G4Wlive.exe.cfg-vel, ha pedig áthelyezem a file-t akkor megy rendesen viszont nem tudok igy PROFILE-t csinálni meg menteni sem..😞
Kérlek irjatok!!! <#rinya>#rinya>
Köszi szépen!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
msi 677x-en 1024*768-ban medium beállításnál is kakasul megy...30fps környékén van csata közben.....antialasing persze ki van kapcsolva.....sztem jó kis gém...a profil létrehozását vki elmondaná pontosan ,hogy zajlik mert létrehoztem egy offline profilt,de mégse mentettte el...amúgy nekem nem lép ki a gém és gyorsan is tölt....razr verzió sztem nagyon ok.
Bár lehet itt DX10 mert elvileg gyorsabbnak kéne lenni mint a Dx9-nek ha maga a Vista miatt lassú a game még dx9-ben is XP-hez képest!
Lehet védeni a vistát hogy nem az a szar akkor meg a driverek nemtökmindegy valami fos és ezért lassú 😞
Next PC upgrade: 2022
van aki már végigjátszotta? most végeztem a bányában az mennyire van a végétõl mire készüljek 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szinte még seholsemláttam nagyobb változásokat dx9 és dx10 között.eziscsak arramegyki hogy VEGYÉÚJGÉPET? 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
2 szót írtam és már ez már felér egy: "vered a nyálad orrvérzésig"-el ?
R6 se tetszet.
Azért van a fórum hogy elmondjam a véleményem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Itt emberek kértek DX10-es képeket, ahogy látom egyedül én tettem be, erre ahelyett, hogy esetleg ezeket NORMÁLISAN kommentálnád, vered a nyálad orrvérzésig, mert neked nem jött be.
A R6:Vegas bejött? Csak azért, mert kb. egy az egyben ugyanaz a játékmenete! Fedezékbe be, ellenfél mozgását leköveted, kilõsz, megpusztul, mész a következõ fedezékhez. Tehát a R6:Vegas-nál is jobb a Painkiller? Biztos van itt egy Painkiller topik valahol, szerintem tárt karokkal várnak!
Amúgy nekem eddig nagyon tetszik, kemény hangulata van, állat karakteres fõszereplõkkel -mondjuk nálam minden ilyen spacemarine jellegû cucc minimum elmegy-, kurvadurva grafikával és hangokkal!
Egyedül ez a jármûvezetõs rész volt rohadtul semmilyen, de legalább rövid volt!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
dx9 vs dx10
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
(valami magyar pdf van is benne)
Razor-os verziót lehet valahogy magyarul tolni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Youtube-n van fennt egy videó is róla.
DEa Dx 10-é igen!
dx 10 xp alá
ha ismerted, bocs
OFF:
Egyébként idáig láttam Dx10 gamékat a haver 8800 Ultráján (Company of heroes Bioshock,World in Conflict) De eggyenlõre csak arról gyõzött meg a látnivaló, hogy jó hogy nem dx 10 es karit vettem 😊
a GOW Screenshotok lentebb meg most ráraknak egy lapáttal , nálam ez ugyan ilyen 😊)
Bioshok dx10 vs dx9