Európában a legnépszerûbb a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
- Tabbed browsing. Én szóba sem állok olyan böngészõvel, ami nem tudja.
- Session Saver. Nagyon tudom élvezni, hogy ha ki kell kapcsolni a gépet, vagy valami egyéb gixer akad, nem vesznek el a megnyitott lapok.
- Biztonság. A legtöbb hivatlan vendég IE sebezhetõséget használ.
- Sebesség.
És a marketingról csak annyit, hogy én még az eredeti mozillával kezdtem. És az FF-et is jóval az 1.0 verzió elõtt már használtam.
These are my friends, see how they glisten...
alig fél hete tettem rendbe, mert minden beállítás elszállt. Erre kijött csoda szuper ápdét, új verzsön erre megin minden ext elszállt. 1-2 még le is lett tíltva. És ezt 2 hetenként eljátsza.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Forza.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Többnyire nem egy nap alatt javítják (hisz tesztelni is kell a javításokat, az 1.0.4-bõl is volt vagy 3 tesztverzió a végleges elõtt), de elég gyorsan. Nem úgy, mint az IE sebezhetõségeit (ráadásul nemcsak kevesebb ismert és nem javított sebezhetõsége van, de nem is annyira súlyosak).
Egyébként neked mi hiányzik Firefoxból, ami az Operában benne van? Valószínûleg van rá kiterjesztés, ha az ilyen kérdéseket feltennétek a Firefox topicban, akkor még segítséget is kapnátok.
"Böngészõhasználat az Egyesült Államokban, mindenfajta operációs rendszeren"
Szal akkor az IE már Linux -on is elérhetõ. vagy most mi a retek van? <#hehe>#hehe>
Az elsõ kicsit merész kijelentés, ez azért így nem igaz. Én Is Firefoxot használok, mégis akadnak spywarék, akiknek sikerül betörniük, de jelentõsen kevesebb, mint ie-nél. Persze heti ellenõrzés mindenképpen kiszûri õket .
De a sebbeségtesztet én is elvégeztem, nekem is hasonló eredmény jött ki <#taps>#taps>
archkoven:
Nekmtudom, hogyez vicc akart-e lenni, ha igen, akkor a következõ mondatokat ne vedd figyelembe. Ha mégsem viccnek szántad, hogy nincs hiba a firefoxban, akkor eléggé tudatlan vagy. Hibátlan progi ugyanis nem létezik, sosem létezett és nem is fog létezni. És ha olvasnád a híreket láthatnád,hogy napról napra egyre több hibát fedeznekfel a firefoxban, de ezt általában egy nap alatt kijavítják és megjelenik egy javítás. Persze sok hiba van a firefoxban is de mégis biztonságosabb, mint az ie. (persze ha van egy jó tûzfalad, akkor tök mind1).
Még egy páran írtak az operáról. Igen azt én is szeretem és használom is. Vannak abban is olyan jó dolgok, amik a firefoxból hiányoznak.
mozilla.com/products lapot IE 2 mp alatt, FF 1 mp alatt hozta be, miután raktam fel Firetune-t, FF 0.6 mp alatt toltotte be....
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
<#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
No comment.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ha valakinek teccik az IE akkor használja, én speciel szeretnék Microsoft független lenni. Minél elterjedtebb egy progi annál nagyobb a hibalehetõségek száma > annál többet fedeznek fel benne. Ilyen téren lehet egyszer a firefox is oda fog jutni, de egyelöre nem.
<#gun>#gun>
(látom erre járt egy moderátor :))
Tök jó, hogy linuxos cuccoknál már a hibák is a pozitívumok közé tartoznak. El leszünk kényeztetve.
credo in meum ego
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
1.0.4... 1.0.0-val adták ki és volt 1.0.1 és 1.0.2 és 1.0.3 most 1.0.4, milyen Újításokat tartalmaznak ezek verzióról verzira? Ha nincs benne hiba te agyalágyult.
Amúgy MAradok IE-nél, sokkal jobb.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
credo in meum ego
Azért csak ragaszkodjunk a tényekhez!
Ezt a hülyeséget! A Firefoxban igenis nincs hiba, és punktum!
Az ostoba, buta japánok meg használják csak az explorerjüket és szedjék be a sok vírust. Szerencsétlenek em véletlenül tartanak ott ahol tartanak.