The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kosz a segitseget, sikerult megolni, igaz ot magat nem tudtam felemelni, de a felem dobott targyakat visszahajitottam ra...ez segitett. Kosz!

Atkamon
A legegyszerûbb módja a nagyon erõs ellenségek megölésének az, hogy fal közelében használod rajtuk azt a képességet amive fel"repíed" õket a levegõbe, aztán körbe-körbe forgatod majd eldobod. Olyankor dobd a falnak és lemegy 3/4 élete.

Hello. Segitsegre lenne szuksegem, elakadtam a jatekkal, es mar annyit probaltam, hogy meg is untam...kerlek segitsetek ha mar vegignyomtatok. Nos valahol a vampiros resznel tartok, az a resz nem megy ahol a palya elejen ki kene valasztani a 3 vampir csaj kozul az igazit( ez a vampir csaj az elozo pajakon lepett a kepbe, igaz nem ertem minek ), es van meg egy csaj, aki minden targyat lebegtet es dobigal felem. Nos amint leviszem az eleterejet egybol ujra feltolti...nem tudom kicselezni( a falon levo fegyverek sem segitenek ). Kerem, valaki tudna segiteni??? hogy lehet kicsinalni a kis csajt?????
Elore is koszonom

Atkamon
nem

Attila8805
Valaki tudna nekem végigjátszást linkelni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Áhhhh THX!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hali!

remélem segítettem.
Attila8805
Két kérdésem lenne.

Innen hogyan tovább?

Attila8805
Úgyszintén.

Szerintem se. Geforce6600 1G RAM 2GHzprocival sokszor baszakodott, most már nem. <#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Atkamon
nekem 2.8 giga proci, 9600pro, 1 giga ram és tökéletesen megy..

aha oké

mike0013
eh, ne is kezdj neki:S
nekem 3 GHz, 1 giga ram, 9600 pro-val qrvára élvezhetetlen, egy az, hogy semmit se látok a graf miatt, a másik meg, hogy szaggat
na nem baj, hamarosan meglesz PS2-re😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Geforce FX 5200
512 MB ram
hirtelen enyi jutot az eszem be

nem tom de menni fog

mike0013
legelõször is mondd a gépedet, hogy mien...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

honnan lehet le tölteni és lécci küld jetekmá linket mindenröl ami kell még hozás hogy mûködjön
elõre is kösz?!

Ez a hangos probléma nekem is jött,de csak azért mert rossz az egyik fájl rajta...
Gideon Wieth
ok de a játékban akkor sincsen hang 😞 és így nagyon szsr jáccani... játékélmény fele a kukábann... de kösz a feliratos tippet megnézem majd este...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
akkor kapcsold be a feliratot.... észlény?

Gideon Wieth
észlény 😊 nem akarlak megbántani de én ugytom hogy csak full dx9.0csen van hang és ha nekem nincs hang akkor az életbe nem fogom hallani mikor dumál a vezetõ...Ne nézz már madárnak....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
valami a hangkariddal lehet... és a vonastos rész meg könnyû... akkor húzd meg a vészféket, amikor a vezetõ dumál... ha igy sem tudod megcsinálni akkor ne is folytasd😛

Gideon Wieth
Sziasztok! Nekem valamiért nincsen hang a játékban 😞 valaki elküldené nekem egy mentést ami a vonatos rész után van ??? A címem [email protected]
elõre is köszönöm...
De ha tudtok segíteni hogy mit csináljak hogy legyen hang azt is megköszönöm😊
Sziasztok

Mr_no_NaMe
Holnap meglessük -.-
A faq csak nálam nem mûxik, vagy annak úgy kell lennie? 😊
Atkamon
Én az az igazság semmi változást nem láttam a patch után😊

Mr_no_NaMe
Amikor kijött még régebben akkor letöltöttem. Tetszett is, bár sokak szerint el volt kúrva. Most a pecsek után gondolom már nem panaszkodtok 😊
Alig várom a holnap délutánt, hogy játszhassak vele újra.
Maxtreme
alap :] 😄

via_mala
Csák Norisszal laza séta lesz! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Maxtreme
Asszem mazohista leszek, és végignyomom hardon is a cuccot. 😊

via_mala
Kit érdekel Trinity, ha Csák Norisszal is zúzhatjuk az ügynököket!
<#hehe>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atkamon
nem, nem lehet...

Maxtreme
Persze. Megfelelõ cheatel Chuck Norris-al is lehet küzdeni..

A játékban lehet Trinity vel menni? vagy cheattel esetleg? vagy valahogy a 2 modelt felcserélni?
ibrik
Ez van, amikor a játékfejlesztõk a biztosabbnak hitt bevétel miatt inkább konzolos játékokat csinálnak, aztán még némi bõrt le akarnak húzni róla, így összetákolnak belõle egy PC-s verziót.
Erre csak azt lehet mondani: sz@rból csak sz@rt lehet csinálni...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ha van legalább egy Geforce6600-as VGA-d meg 1 GB RAM-od és szereted a Mátrixot akkor szerintem próbáld ki! Beállításokkal kell ugyan kicsit foglalkozni, hogy jól menjen a game+viszonylag szép is legyen. Az irányítás sajna nem a legjobb, de az effektek miatt megéri. Szerintem viszonylag hosszú a játék és sok-sok ütés, rúgás meg szaltó van benne, ahogy egyre fejlõdik Neo!

Nekem tetszett, de a gépigény és a kameraállások néha idegesítõek.<#wave>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Atkamon
ööh... hát... nagyon kell szeretni a mátrixot ahhoz hogy teccen szerintem...én kurvára imádom és én a játékér is odavagyok... de ki kell próbálni...

mike0013
meg nem unod
falhoz vágod😄
ha nincs nagy géped (teljesítményre)

hello!
nincs kedvem visszaolvasni igy csak egy-két rövid kérdés...
milyen a játék???
megéri-e még leszedni most is??
és milyen a játszhatósága??(azaz nem unom meg 10perc után??) 😄

thx...aki válaszol 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Atkamon
azért nem válaszoltam mer nem tom...

Gideon Wieth
választ pls...Lehet valahogy nem 9.0ás hangkártyával jáccani???

<#taps>hát ja<#nyes>

Atkamon
pff
Szerintem mér az a játék címe hogy Path of NEO??

Gideon Wieth
sziasztok😊 még mindig uj DX 9.0/cés hangkártyákon megy a játék ugy hogy van hang is???

A játékban nem lehet Trinity vel menni? :-(
Atkamon
ja igen és a matrix online-ban az a jó hogy az a 3. rész után van és viszi tovább a történetet... én most azzal jáccok... azzal az egyetlen "probléma" hogy mmo tehát fizetni kell érte de legalábbv a pénzbõl amit fizetek érte fejlesztik a játékot...

Atkamon
Az elsõ volt az ETM ami akkor jött ki amikor a második film... aztán jött a Matrix online az pedig valamikor a 3. után nem tom pontosan mikor... aztán most egy éve jött ki a PoN

Jaaa, köszi, így már beugrott. Az ETM korábban jött ki ugye mint a PoN? Azért nem is gondoltam rá, azt hittem valami újabb Mátrixos játék (tényleg jó lenne már valami új<#buck>)

Azt még nem próbáltam, de írásodból az derül ki számomra, hogy ha meglesz végre a gépem, akkor ki fogom próbálni!

Atkamon
A faq sajnos rossz már régóta... nem tom mér...
az ETM az a legelsõ mátrixos játék, az Enter the Matrix
Ott vagy Niobéval lehetsz vagy Ghosttal
nem rossza játék, vannak benne jó harci cuccok de szerintem ez jobb....

A FAQ másnak sem jön be? Nekem nem regisztrált oldalt hoz be.<#confused>

Csak azt szerettem volna megnézni, hogy milyen patchek vannak. Na mindegy, majd rákeresek neten.

Egyébként az ETM az melyik játék? Valamiért nem tudok rájönni.<#idiota>

Húú, na ez sem volt semmi ellenség!

Bár a legvégén szenvedtem a legtöbbet azzal a smithes óriással, ááá az kikészített, de azért ha meglesz az új gépem mégegyszer végig fogom nyomni a gamet, mert tetszett!<#vigyor2><#nyes>