The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosítok egy kicsit, nem minden játékot kezelek úgy kipróbálás elõtt hogy szar.Bizonyos játékokkal szemben van elõítéletem, annélkül hogy játszodtam volna vele pl. a TPS nézetért nem rajongok + film recoverért sem.Úgyhogy az igaz, hogy ez a játék semmiképpen nem lehet a kedvencem, idáig csak 2 játékot bírtam ami TPS módba volt:Splinter Cell, The Great Escape.Az sem csoda tehát ha az ilyeneket törlöm próba után.De a Matrix kap még egy esélyt, majd késõbb elõveszem ha lesz hozzá kedvem.
Qwerty4
semmi ezzel azt próbáltam kifejezni hogy izlések és pofonok... ahogy elnézem te úgy kezeled a játékokat hogy "valószínüleg szar"
aztán kipróbálod és ez hatással volt rád hogy mielõtt elkezdted azmontad hogy valszeg szar és igy télleg szarnak látod....
persze lehet nem igy van de az esetek 80%-ában igen...
aztán kipróbálod és ez hatással volt rád hogy mielõtt elkezdted azmontad hogy valszeg szar és igy télleg szarnak látod....
persze lehet nem igy van de az esetek 80%-ában igen...
A francba<#falbav>#falbav>, nem jött be ez a játék sem...a kameraállás miatt, valamiért nem bírom, ezért dobtam ki a Prince of Persia-t + a LOTR-et is és ezt is azért fogom hamarosan...<#shakehead>#shakehead>
Márcsak a Call of Juarez és a F.E.A.R. - Extraction Point(ami még meg sincs teljesen) van a tarsolyomban, remélem azok jobbak lesznek...<#smile>#smile>
Márcsak a Call of Juarez és a F.E.A.R. - Extraction Point(ami még meg sincs teljesen) van a tarsolyomban, remélem azok jobbak lesznek...<#smile>#smile>
Qwerty4
Most pakoltam fel ezt a játékot is...nem jósolok túlságosan hosszú jövõt neki, tuti nem lesz végigjátszodva...de majd meglássuk<#hehe>#hehe><#smile>#smile>
Qwerty4
Légyszíves küldjétek már el ezt a fájlt nekem e-mailbe
alapban:C\Program Files\Atari\The Matrix - Path of Neo\Sound\NSD_EN_158.wad
A címem:[email protected]
Légyszi küldjétke már el please please please please légyszi légyszi légyszi
alapban:C\Program Files\Atari\The Matrix - Path of Neo\Sound\NSD_EN_158.wad
A címem:[email protected]
Légyszi küldjétke már el please please please please légyszi légyszi légyszi
Amúgy én meg rájöttem...nagyából...
Régen úgy csináltam hogy lehideoltam sr7stoppal de most nem tudom mert azt irja ki hogy nothing to hide...
a cracket meg nem találtam sehol...
Régen úgy csináltam hogy lehideoltam sr7stoppal de most nem tudom mert azt irja ki hogy nothing to hide...
a cracket meg nem találtam sehol...
elsõre, amikor ismerkedsz a játékkal, akkor nem valami könnyû😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ki kell õket kerülni. (vagy ha elkapnak akkor nyomgatni a bal klikket)
Nem 1 bonyolult illetve nehéz küldteés.
Nem 1 bonyolult illetve nehéz küldteés.
Sziasztok! Most játszok elösször a játékal, és nem tudom mit csináljak amikor neo-é jönnek mindig elkapnak. merre kell menni?
öööh... tudom ciki pont nekem ezzel a krdéssel idejönnöm de hogyan kell lindítani?😛
Most ujra akarok vele jáccani😛
Régen valahogy úgy csináltam hogy bemountoltam deamon tools 3.nemtommennyibe aztán a SR7stop-pal lehide-oltam...
csak most az sr7stop azt irja hogy nothing to hide...
Hogy is kell?😛
Most ujra akarok vele jáccani😛
Régen valahogy úgy csináltam hogy bemountoltam deamon tools 3.nemtommennyibe aztán a SR7stop-pal lehide-oltam...
csak most az sr7stop azt irja hogy nothing to hide...
Hogy is kell?😛
Na akkor még1 gyors szemléltetés, oszt ígérem befejezem😊))
Ezt a képet anno ebbe a topikba tette be valaki, naná hogy fikázó célból a játék grafikájával kapcsolatban.. 😊 Természetesen mi 1et is értettünk vele, merthát azthittük hogy valóban ez a maximális részletesség. Nem tudtuk azt, amit mostmár tudunk..
Tehát a linkelt kép:
Ezeket pedig most csináltam szintén errõl a páyláról:
😊
Ezt a képet anno ebbe a topikba tette be valaki, naná hogy fikázó célból a játék grafikájával kapcsolatban.. 😊 Természetesen mi 1et is értettünk vele, merthát azthittük hogy valóban ez a maximális részletesség. Nem tudtuk azt, amit mostmár tudunk..
Tehát a linkelt kép:
Ezeket pedig most csináltam szintén errõl a páyláról:
😊
Most melyik patch-et rakjam fel a játékra?
Us verziót amibõl 2 van(v1.1 majd utána v1.2)
vagy
eu verzió amibõl 1.1-es verziószámu van.
Van 1 crack-em is 1.2-es verziószámu csak nem tudom,hogy jó e az US 1.2-es verzióhoz.A játékban meg nem írja milyen verzióju.
De megvannak ennek a game-nek keverve a javításai😞
Us verziót amibõl 2 van(v1.1 majd utána v1.2)
vagy
eu verzió amibõl 1.1-es verziószámu van.
Van 1 crack-em is 1.2-es verziószámu csak nem tudom,hogy jó e az US 1.2-es verzióhoz.A játékban meg nem írja milyen verzióju.
De megvannak ennek a game-nek keverve a javításai😞
★ 汤姆 李
Hát igen😊
★ 汤姆 李
Megerõsítve!Asztali gépemben X800gto-val nem igazán szép viszont notebookomban X1600 512mb-os(ShaderModell 3)szép a játék szép effektekkel.
★ 汤姆 李
Sajna el van baszerintva a game motorja. Az ETM máig szaggat minden gépen 😊
X800GTO-val 1ébként nem fog így kinézni a game mint a képeken. Csak sm3-as vgaval (reklám powa..)
X800GTO-val 1ébként nem fog így kinézni a game mint a képeken. Csak sm3-as vgaval (reklám powa..)
nekem is szaggat ez a szar... + a mozgások azok iszonyuak
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
csak nekem naon szaggat ='( pedig X800 GTO-m van
Nekem mindig 10-esen maratt... imadom ezt a ame-et akar milyen szar😛
Vagy 20-szor vegigvittem...
nagyon jo😛
Vagy 20-szor vegigvittem...
nagyon jo😛
:'( télleg, igazad van😊
Hasznos2: A játék minden 1es indításnál visszaveszi a gfx detaild 1-re. Szal érdemes átállítani 😊
Szvsz az emberek 90%-a lowon tolta végig a stuffot 😄
Szvsz az emberek 90%-a lowon tolta végig a stuffot 😄
Hasznos: Akinek patchelésnél INVALID PATCH FILE-t ír, az másolja be a játék mappájába a patch fájlt! 😉
Bázze ez kész 😄
így a játék vége felé kellett rájönnöm (újból is kezdem of korsz 😄) hogy ez az állat nem mentette el elõször a grafikai módoításokat, és 10-es helyett 1-re volt állítva 😄 😄 😄
na igen.. így "kicsit" más a dolog.. 😄
Akkor az elõzõ képeket én most del, oszt jönnek a szépek😊 (kíváncsi vagyok ebbe a hibába hányan estek bele 😄)

így a játék vége felé kellett rájönnöm (újból is kezdem of korsz 😄) hogy ez az állat nem mentette el elõször a grafikai módoításokat, és 10-es helyett 1-re volt állítva 😄 😄 😄
na igen.. így "kicsit" más a dolog.. 😄
Akkor az elõzõ képeket én most del, oszt jönnek a szépek😊 (kíváncsi vagyok ebbe a hibába hányan estek bele 😄)

Attól függetlenül hogy az elsõk között voltam aki a sárga földig lehordta anno a játékot, 2-3 napja haver tanácsá nekiálltam újból. (mondom adok neki még1 esélyt, nincs mit veszítenem. Mostmár patchek is vannak, szal. )
Nos ha eltekintünk attól a ténytõl hogy ez a game piszkosul ronda, (az ETM komolyan szebb) bugos, és néha még szaggatni is képes a trehágy gfx ellenére, azt kell mondjam még élvezni is lehet akár 😊
Anno mikor megjelent a cucc, kb 2 mapot nyomtam le vele, és aztmondtam magamnak h kössz, nekem ennyi elég volt 😊
Én sem gondoltam volna, de csodák csodájára kellemeset csalódtam.😊Nem azt mondom hogy bent van nálam a top5-be, de azthiszem kihúzom a "sohaabüdöséletbefelnemrakom" játékok listájáról.
A sok rossztól eltekintve, a játékélmény igen is jó!
Eddig nagy bugba nem futottam bele (ott vagyok ahol Trinityt és Morpheust kellett megmenteni az utcán) 1x volt olyan h nem kaptam meg a bombát amire a továbbjutáshoz szükség lett volna 😊
Olvastam itt hogy 1-2 ember cheatekkel nyomta végig. Szvsz felesleges hozzá, nem olyan nehéz ez.
végül néhány kép e- grafikailag igazán csodás gamebõl 😄
..és a kedvencem:
Jó helyen van az az NV logo bazz 😄 Ez valami célzás akart lenni? 😄 😄
Nos ha eltekintünk attól a ténytõl hogy ez a game piszkosul ronda, (az ETM komolyan szebb) bugos, és néha még szaggatni is képes a trehágy gfx ellenére, azt kell mondjam még élvezni is lehet akár 😊
Anno mikor megjelent a cucc, kb 2 mapot nyomtam le vele, és aztmondtam magamnak h kössz, nekem ennyi elég volt 😊
Én sem gondoltam volna, de csodák csodájára kellemeset csalódtam.😊Nem azt mondom hogy bent van nálam a top5-be, de azthiszem kihúzom a "sohaabüdöséletbefelnemrakom" játékok listájáról.
A sok rossztól eltekintve, a játékélmény igen is jó!
Eddig nagy bugba nem futottam bele (ott vagyok ahol Trinityt és Morpheust kellett megmenteni az utcán) 1x volt olyan h nem kaptam meg a bombát amire a továbbjutáshoz szükség lett volna 😊
Olvastam itt hogy 1-2 ember cheatekkel nyomta végig. Szvsz felesleges hozzá, nem olyan nehéz ez.
végül néhány kép e- grafikailag igazán csodás gamebõl 😄
..és a kedvencem:
Jó helyen van az az NV logo bazz 😄 Ez valami célzás akart lenni? 😄 😄
Hali mki.
Nekem kellene CRACK a The Matrix-Path of Neohoz mert mindig kéri a lemezt.Valaki segítsen nekem mert nagyon ki akarnám próbálni.Ha tudna valaki küldeni egy cracket,megköszönném.Ha valaki küldene akkór ide:[email protected]õre is köszi.
Nekem kellene CRACK a The Matrix-Path of Neohoz mert mindig kéri a lemezt.Valaki segítsen nekem mert nagyon ki akarnám próbálni.Ha tudna valaki küldeni egy cracket,megköszönném.Ha valaki küldene akkór ide:[email protected]õre is köszi.
MEg kell nyomni a space-t aztán meg hagyd,h menjenek a dolgok sajnos azthiszem,h legalább 5-ször meg kell ütni íly módon de lehet,h többször is nem tom pontosan de a lényeg az,h sokszor kell megütni.
De megéri...
De megéri...
Sziasztok még egy utolso kérdés.A végén a föellenségnél annál a nagy röböt ügynöknél, kitérek az ütések elöl meg minden és mikor irja h támadjam(Space)
Akkor csak felugrik de csak nagyon ritkán támadja és egy darabot kiüt belölle
Milyen gombokkal kell ezt csinálni h felugorjon és beleüssön v mennyen a robotba??????????,
Elöre is kössz
Akkor csak felugrik de csak nagyon ritkán támadja és egy darabot kiüt belölle
Milyen gombokkal kell ezt csinálni h felugorjon és beleüssön v mennyen a robotba??????????,
Elöre is kössz
tényleg nektek sincs hangja a játékfilmek nek?
Hálelujja Hálelujja Hálelujja ...
Végig vittem a path of Neot hard módban yeeeeeeee!
És ráadásul trainer nélkül!!!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#email>#email><#worship>#worship>
Végig vittem a path of Neot hard módban yeeeeeeee!
És ráadásul trainer nélkül!!!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#email>#email><#worship>#worship>
Hogy kell a vonatos pályán megállni??? ÉS HOL VAN AZ A FAQ??????
hát... szét kell verni... mást nem tudok.. ha az elõzõ pályáról megvan még a gránát vetõ azzal lõjj rá...
Sziasztok az elözö problémám megoldodott 😊)))))
De már a vége fele járok és van egy ilen Vörös keresztes pálya és ott egy kopasz fehérfejü emberrel kell bunyozni de eltünik meg nem birom addig ütni h meghaljon. Ott mit kell csinálni
hogy kell kinyirni????
De már a vége fele járok és van egy ilen Vörös keresztes pálya és ott egy kopasz fehérfejü emberrel kell bunyozni de eltünik meg nem birom addig ütni h meghaljon. Ott mit kell csinálni
hogy kell kinyirni????
nekem mindegyik nagyon teccik de foleg a Matrix Online!!
Annak van a legjobb matrix hangulata csak az a baj hogy az fizetos...
bar a enzt mit befizetunk azt a jatek javitsara koltik meg a tortenet tovabbirsar...
probald ki a trial verziot mivel 10 napig ingyen jachacc!
Annak van a legjobb matrix hangulata csak az a baj hogy az fizetos...
bar a enzt mit befizetunk azt a jatek javitsara koltik meg a tortenet tovabbirsar...
probald ki a trial verziot mivel 10 napig ingyen jachacc!
Nekem is az elsõ Bár ami hasonló volt az a max payne 1-2
Csak sajna elakadtam a Mátrixban amikor a vonatbol kell kijönni és fejjel lefele vok meg ilyen kapcsoloval kell kinyitni az ajtot megállitani a metrot de nem tom mit kell csinálni(Mátrix)
Valaki tud segiteni lécccc
Csak sajna elakadtam a Mátrixban amikor a vonatbol kell kijönni és fejjel lefele vok meg ilyen kapcsoloval kell kinyitni az ajtot megállitani a metrot de nem tom mit kell csinálni(Mátrix)
Valaki tud segiteni lécccc
Ez az elsõ mátrixos gémem, de nagyon bejött, a többit is érdemes leszednem?
Kösz szépen így legalább tudom,h hohygan próbálkozzam,meg azt is,h nem csak én gondolom úgy hogy ez elég rossz ötlet volt a készítõktõl...
Hulye otlet telleg de valahogy meg kellett csinalni a veget... na mindegy szoval terj ki az utesei elol es mikor uvoltozik usd meg...
A végén azt az óriási smith-st,h a csudába kell kinyírni mert egyszerûen nem tom meg csinálni...
Olyan baromságokat tesznek a filmhez hogy az már nem normális....<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>Ilyenekkel kéne kinyírni azt aki ezt kitalálta lol
Olyan baromságokat tesznek a filmhez hogy az már nem normális....<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>Ilyenekkel kéne kinyírni azt aki ezt kitalálta lol
Az az ajtó egy bug... Ujra kell indítani a játékot akkor talán jó lesz... az meg hogy szaggat... nos... legtöbb embernek lol