The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ORiGiN..: USA / NTSC FiLENAME: gen-mpon.part001-062
RELEASED: 06.11.2005 FiLES...: 62 * 50 MB
PLATFORM: XBOX FORMAT..: *.iso
SUPPLiER: Riot (thx!)

xboxra mar lehet tolteni.. de nekem pc re kell..szal varhatok megegy kicsit
Bizony ám,figyeltem, nem kis pályás a gyerek 😄

Ohhó ez már önmagában is jó hír 😊

PS4 ID: Vordengo

ati2002
A védelem securom, de tök mindegy végülis. (de azért jobb, mint a sf3)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Game: The Matrix: Path of Neo (PC)
Release Date: Nov 7, 2005
MATRIX MEGJELENÉS

Magiszter
Az Én konfigom a kövi: 3200Hz intel P4, 768Mb DDR, GeForce 6600Gt 128Mb. Ezen eddig egész türhetõ minõségbn elfutott minden. Ha ez nem fog, akkor tehetnek egy szivességet.

Sztem a gépével van a gáz. Nekem FX 6600 GT-m van. Majd kiderül rossz-e vagy nem. Csak legyen már meg 😊

Istencsászár
az a lényeg hogy gef fx-e van 😊)) no comment

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mégsem, hülye vok 😊

az a lényeg, hogy szétesnek a textúrák és zöld-fekete színekre esnek szét, vagy mittomén 😄

azért figyelitek:

"I have a 1600x1200 21" LCD monitor"

menjen a francba 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem látható jól, szerintem fék! <#idiota>

mindenesetre tényleg azt írja, hogy rossz a dvdje.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jaja tényleg!<#vigyor5>
De azért remélem mihamarabb "kézél lesz"<#smile>

Atkamon
Igen de pont azt irja, hogy neki nem jó!

De ha holnap jelenik meg, mert ugybár az van irva .
Akkor mi van a gyereknek a kezébe?<#vigyor3>
Az bizony az😄

Atkamon
Én már két hónapja erre várok! És má kurvára megjelenhetne!

Magiszter
Honap jelenik meg az amcsiknál azaz: !!!MÉG 1 NAP!!!!

PC-re is szeretném már 😛

Kandurex
Nem úgy látszik, hanem, hogy kint is van 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

matyi08
úgylátszik xbox-ra már kijött

ThugEdge
mondjuk volt már rá példa,de az nforce a tutko

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Magiszter
Ami még nem jelent meg de már le lehet tölteni az nekem gyanús. Várok még inkább 2 napot hogy valahol hivatalosan megjelennyen. Az a tuti

az egyik torrent oldalon már láttam(thepi*ate*ay.or*) 3.47 giga. Ott egy csóka azt írta kommentnek, hogy egy barátjának is ez a verzió van meg és tökéletesen mûxik
SLICK
azért az ilyen újságokba nem egybõl rakják bele a gamet...

http://www.atari.com/thematrixpathofneo/UK/site.html

itt meg 11/11 et irnak. <#vomit><#whatever><#nemtudom><#nemtudom>

erre azért kiváncsi vagyok... ( sehol máshol nem láttam <#ravasz1><#vigyor1> )

báttyó02
vagy csak lehúzták :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
szerintemse

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Haljátok !!

állitólag megjelent !!! megyek ki a postaáládhoz, kiveszem a cora- újságot ,és benne van a >> Matrix : Path of neo <<

2 nap és itt lesz a game, nagyon kiváncsi vagyok rá milyen lesz!
Régota szeretnék játszani egy Matrixos gémmel ,hát az ETM-hez nem tudok mit hozzá füzni azt elrontották!

Atkamon
De külömbenis! Miért szidjátok az ETM-et? Szerintem nem volt olyan szar!

Magiszter
Tudod a legújabb trélerben 24.-ei megjelenés volt. Csak annyit mondtam hogy az már 100%-ra megcáfolva.
Sedios: Nem hiszem hoyg ETM 2 lesz: 1.) NEO-val leszünk 2.)A videók alapján vérbeli Mátrix játékról van szó. 3.) Nem értem hogy aki végignézett akár egyetlen in-game videót is az hogy mondhatja hogy ETM 2 lesz. Vagy aki nem látott videót az ne nyilatkozzonm!

edios
Sztem ez inkább egy ETM 2 lesz, nem egy rendes játék,de ne legyen igazam..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Jöjjön má ki PC-re is. Akármilyen is lesz lényeg hogy matrix játék 😛

grebber
Na Xboxra is kijött.

2005-11-06 Xbox The Matrix: Path of Neo (c) Atari *FULLDVD* *NTSC* *DVD9* RIOT 61x50 MB

Next PC upgrade: 2022

Bucser
BAromság.. ment a warezzel is csak patch kellett hozzá😄 az eredetivel is kivágta az mbert (az elsõ first release-el)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha szerencsénk van akkor PC-re is lesz már ma vagy holnap. Elméletileg ugyanakkor jelenik meg a játék tehát nem kizárt hogy már a PC-s verziot is megszerezték 😊

Bannerba 8 van írva. Vagy az vmi más szempont akar lenni?

Atkamon
Milyen 24-ei megjelenésrõl beszélsz te? Az már hol van??? 11-én jelenik meg! A hivatalos oldalon is ez van!<#pardon1>

Számolj be az élményeidrõl!
Solidus
Aha!!!Nagyon jó.Majd megirom milyen!<#smile>

.:SOLIDUS:.

Magiszter
De miért jön ki hamarabb ps-re?
Amúgy ez jó jel. Mert már ezzel is cáfolva van a 24-ei megjelenés (vagy 25 tökmindegy).

Atkamon
A franba hogy mindig PS-re jön ki elõbb minden!<#schmoll2><#szomoru1><#rinya>

fitutufi
kijött PS2-re !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Magiszter
Az ETM-rõl meg még annyit, hogy azért volt jó játék egyeseknek, mert ez volt az egyetlen Mátrix-os játék akkoriban, meg jóformán most is. Legalábbis még pár napig 😊

Magiszter
Hááááát az ETM-et vagy 20x jáccottam végig és akkoriban nagyon tetszett. De így mai szemmel (meg múltkor feltettem) eléggé silány volt. Volt kb 10 féle mozdulat és kész (a fegyverelvételek nagyon jók voltak szvsz). Remélem ebben már kombók lesznek (nagyon sok ráadásul) és ezeket a játék elõrehaladtával (ahogyan a filben is következtek) meglehet tanulni (megállítom a golyókat sé mindenkit cipóraverek<#boxer><#crazya>). De arra a "sok Smith" elleni csatára kiváncsi leszek. MEg arra is hogy ha már a tesók ügyeskedtek a játék készítésekor akkor vaon raktak-e bele új infókat is a történetrõl, világról...stb. Ja és már nagyon várom a jövõ hetet <#gun>

grebber
Nemtudom mi bajotok az Enter the Matrixal simán jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
A The Truck nevü rész tudom! Minednkit kidob annál a résznél a játékból! Csak az eredeti verzióval megy rendesen. Le kell tölteni a végigjáccást és akkor tucc tovább menni!

Az ETM-el az volt a baj, hogy volt egy rész ami után kivágott a játékból. Akkor még netem sem volt így nem volt rá megoldás 😞((
Pedig mátrix buzi vagyok <#vigyor><#ravasz1>
SLICK
😉

az ETM-nél már csak jobb lehet...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Meg ugye Neo-val a végefelé jó kis képességeket lehet megszerezni gondolom és nem csak sima csihi-puhi lesz, remélem...