3510
-
#875 Nem azt mondom, hogy mindennek legalább HL2, D3 vagy FEAR gyilkosnak kell lennie, de könyörgöm tartsanak már egy szintet, főleg ha a Shinyról meg Mátrixról van szó.Ott az a "vacak" 2 éves Max Payne2(csak, hogy stílusközelit mondjak). Jelenleg is nagyságrendekkel szebben néz ki mint ez az okádék. -
#874 Ilyen vérlázítóan szar grafikát!Olyan mintha végig egy rossz minőségű videót néznék egy játékról.A kép homályos és kidolgozatlan még nagy felbontásban is.Az akció meg elég közepes.1-2 jó mozdulat, de semmi extra.Még csak a szamurájos tréning pályán vagyok, de eddig nagyon gyenge.A Shiny régebben ez egyik kedvenc cégem volt, de ezzel(is) leszerepelt. -
#873 Fú de gáz ez a grafika, de ha a játékmenet van legalább az enter the matrix szintjén akkor egyszer azért végigtolom, bár az se volt valami nagy szám. -
xido #872 na...első cég,akinek a játéka azért nem megy a GF4Ti4400-emen,mert direkt úgy írták meg.:))...logo és menü után lőn vala sötétség,némi életcsík-kijelzővel:)
gyanítok még kodekhiányt..de sokat nem fogok ezért tojózni,ennyire ps2-n is "szép" a képe..játszom azon,ha muszáj:)) -
#871 Maga a játékmenet egyébként milyen? -
RolEnD #870 Jah, filmadaptáció, de akkor, ahogy te is említetted, inkább a Riddick... Sőt A Riddick. Őszintén... Az a játék, engine még most is odaver akármilyen Doomnak, meg csili - vili exhorror F.E.A.R. - nek. Nah, bocs, vége az OFF - nak. -
#869 nekeverjük a dolgokat Starhip Troopers is filmadaptáció a szar kategóriábol azis ronda ugy mint ez...
-
RolEnD #868 A gépigény nem nagy... A képeken látszik, hány FPS - el megy. 30 - nál többet nem lehet kipréselni belőle. Valószínűleg ez az engine felső határa. Nekem soha nem ment 29 alá.
Ha már a grafikánál tartunk, kicsit OFFolok.... Most nem azért, de szerintem a Quake, a Doom és a F.E.A.R. is egy nagy halál. Sötétség mindenhol. Én nem tudom, hogy ezt akarják új trendnek beállítani a fejlesztők, de ha így van, akkor lemondok a PC -s játékról. Egyébként ha már grafika, akkor meg lehet nézni a Half Life 2 Lost Coast - ját.
Egyetértek, ez a játék gáz PC - n, nem 2005 végére való, de annyira nem rossz, hogy ne lehetne játszani vele, csak mert nem csillog minden. Ha meg mégis, akkor tudom ajánlani a Starhip Troopers - t. Ott mindenhol shader van, szaggat, mint a bűn és új játék. Bár nekem ez a csillogás nem jön be. Azért az durva, mikor a szikla is olyan, mintha 10 cm jég lenne rajt... Ez lenne a jövő??!!
-
#867 Ennek nagy a gépigénye? Hát ez egy okádék... Mindjárt be se fejezem a letöltést... LOL! -
#866 A gépigénye meg ahogy hallom elképesztő! Hát ez már csúcs! -
#865 a 65-ös résznél tartok. lassan lejön
Remélem mennifog normálisan. Ha nem akkor káromkodok egy nagyot
-
#864 lehet, de azért nem "rongálom a szemem" ilyennel még akkor se ha jó a játékmenet. Képtelen vagyok felfogni hogy egyetlen igazi vérbeli mátrix game nem készult miota kijöttek a filmek.
Pedig lenne rá kereslet, de ilyen "probálkozásokka" eljátszottak a vásárlok kedvét minden matrix féle játékkal.
-
#863 1xüen csodálatos. Nem találok szavakat. A Prince of persia 3D sokkal szebb volt anno.. -
Akira123 #862 Nem olvastam vissza, így már lehet hogy kérdezték. A vonatos jelenetnél, mikor le kell állítani a vonatot. Na azt hogy kell megcsinálni? -
#861 grafika? ITT kit érdekel? egy jó verekedős gamma, nekem bejön! -
RolEnD #860 Na meg még ez is:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#859 és? 1 szó : The Chronicles Of Riddick
szar trágya átirat ez az egész, ps2őn lehet hogy elélveznek a graftól de pcn ez édeskevés 2005öben. Mondják páran nem a grafot kell nézni akkor mitnézzek ha egyszerűen ocsmány és hozzá még nem is megy ahogy kéne... -
RolEnD #858 Néhány kép:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#857 A marketing miatt :-D
Hogy Pistike vetessen magának új vga-t azért. -
#856 gyönyörű és ehhez mér kell dx9 es kari ?:D:D:D:D:D::D:D -
#855 de a hl2-öt 6évig csinálták.....a doom-t profik csinálták.....ezt a matrix gamét nem ojan nagy nevü emberkék csinálták....a qvék tényleg odabasz....de a doomal vitatkoznék....leköt a doom meg fasza grafika meg minden de csak 1X...pl qvéket harmadjára tolom és még mindig élvezem.... -
#854 a HL2 pl grafikában jó, játékmenetben jó, történetben is jó, és több mint 1 éves. a Doom 3 R.o.E. és Quake 4 meg szerintem mind grafikailag mind történetileg mind játékmenetileg odabasz -
#853 az a helyzet hogy én itt csak pofázok.....:D de a game nincs meg.....sajna majd holnapra jön le havernál.....de a sok fikázo elvette a kedvem sajna....de nembaj a cimben van valami.......the "MATRIX"...:D -
#852 példának okáért....jáccottam egy DBZ-s játékkal....ujságban alig kapott 40%-ot....bazz de engem orákra lekötött akármijen gagyi is volt....azért mert fan vagyok.....ha lennne egy uj qvék rész hl 1 enginevel...tuti hogy a qvék fanok nyomnák mint állat....a story miatt.... -
#851 na egy geforce-os :D nálad jól megy??? -
#850 Havok motorja van? ez is 1 pozitívum, azzal legalább nincs gond :D -
#849 gyerekek akinek nem tetszik a game menjen qvékezni meg firezni....szar a graf...ki nem szarja le....a játék története még lehet odabasz....mátrix fanoknak jo gama.....mindenki azzal jáccik ami tetszik...
ha valaki grafikára vágyik.....jáccon fear-t 2048.-as felbontiba 16AA val....
vagy Doom3mazzon.....atom grafika jó tőrténet de xar játékmenet....mindenbe nem lehet jó egy gém.... -
#848 nemis :D küldtem már párszor sms-t a wandoora de csak 1 játékért ami ráadásul nem egy egetrengető játék nem fogok smst küldeni :D -
Spaceghost #847 Nos 2 és fél óra tömény matrix után rájöttem hogy ez a játék ronda minnt a bűn de legalább játszató. Igaz hogy érdekesen játszható és kicsit zavaróan megy a dolog de mégis valahogy leköt. Talán mert matrix fan vagyok :D Na mind1. De talán az ETM egy kicsivel jobb volt a karakterek jobban néztek ki. Viszont tetszik hogy van Havoc de az is érdekesen mükszik a játékban :D -
#846 ingyenélő ....:D -
#845 valaki dobjon egy mds fájlt légyszi a [email protected] -
#844 na, már nem kell wandoo kód, mert vki befejezte a töltést ezért mostmár énis töltöm :D thx aki befejezte :D -
#843 őcsém.. ezt nem hiszem el.. Nemigazán vártam a játékot de kiváncsi voltam rá, mert nem tün oylan rossznak. De hát ez.. KÉREM SZÉPEN másfél hónap és 2006!!!
A Far Cry majd másfél éve jelent meg és mekkora grafja volt már? Ennek meg mekkora szar? Nevetséges amit az Atari müvel manapség a játékaival. Közel 2,5 perc játék után búcsút mondtam neki. -
#842 Kipróbáltam 1 óra játék időután csalódás, én többet vártam amilyen nagy volt a hírverés olyan fos lett a game.
Pedig szeretem az ilyen third-person akciókat de ez meg sem üti a Max Payne vagy a Bloodrayne 2 szintjét, ahogy Seth is írta japánoknak kellet volna megcsinálni az egészet jobb lett volna. -
#841 olyan rohadt ideges vagyok hogy nem megy az a rohadt wandoo 2 perc lelépés miatt az izovical >:O :(( reggelre meglett volna így meg nem lesz meg 1 hétig, amíg fel nem kerül pl a gamezwebre... ha valaha felkerül... ÁÁÁ nincs vkinek egy rohadt wanddo regje?? :((((( ... ... -
#840 Jah a game elején bevillant volna az ATARI logo helyett 1 CENSORED felirat :D :D -
#839 Nagyon durva játék. Nem értem miért kell fikázni ide oda. A grafika a legkevesebb. Az tény hogy elég gáz így, ETM idején csak elment. Nade, úgyis kizoomolok görgővel. Meg a harcrendszer az nagyon üt. Nekem tetszik, jó game.
Amúgy nem értem miért féltek 5 fps meg hasonlók, fut rendesen ATi 8500-on is. -
TommerHead #838 Hát ilyen gagyi játékkal már régen találkoztam.Én az Atari helyében kivettem volna az Atari Logot a készítők listájából"többet tudna ennél",a többiről meg lerí:)) -
#837 A topic az első helyen! -
#836 1ébként az NV logo nem jelent ám semmit.
Remek példa erre a Stolen. Gef6-okon ment kb 2fps-el, pedig ott virít az NV logo a game lején. :)