3510
-
#915 The Matrix: Neo bukása :D:D:D -
Newfronter #914 Rossz hallgatni a véleményeket, de hát ezek a tények. :( -
rage at work #913 Mivel securom7-es, mountolod , az exe-t átállítod win2000 módra,
elindítod a securom-stoppert, hide-dal elrejted a virtuális meghajtót,
és elvileg mennie kell
Ha így sem megy, akkor van a gépeden olyan program (clonecd, vagy dvd régiókód feltörő, stb) ami rajta van a securom7-es feketelistáján. -
#912 hát ugy tünik én el sem fogom tudni inditani,mert nem találok használható infót.Pedig akármilyen szahara azért megnézném ha valaki segit.. -
#911 Kipróbálva, szörnyülködve, uninstall, mentem GUNolni :) -
rage at work #910 Shiny ? Pedig régen milyen jó játékokat csináltak
MDK pl. Az a maga idejében jó game volt
Meg mintha a Giants-et is ők csinálták volna. -
#909 most ugy elgondolkozok hogy az a pár ember akik itt tegnap istenitették a gémet amikor még le sem jött nekik holvannak?:D miért nem zengenek róla ódákat :))) -
rage at work #908 Utóbbi időben a másolásvédelemre több időt és nagyobb munkát áldoznak, mint magára a játékra ... Egymás után jönnek ki az összecsapott, csalódást okozó programok.
Viszont a másolásvédelem, na az igen
Az működik
(kivéve, annál, akinek eredetiben van meg a játék, s mégsem akar miatta elindulni.....) -
DarkLyrics #907 hát azt hittem hogy vlami kodek baja van. kezdődik azzal, h nem teszi full screen er, a bal oldalon meg fent villog egy fehér csík = ergo: "ablakban" tolja. na mondom, biztos azért, mert olyan űbergraf van h nem bírja a gainward 6600gt.^^ ;]]].. HÁT MIEZ?? EZ EGY HÁNYÁS:D rendering detail-t feltettem 10 re. de bazzeg ennek 30 se lenne elég ahhoz, h ugy nézzen ki mint anno a hl1 vagy BÁRMI. skacok. pénzt ne adjatok érte........hihetetlen csúnya a modellek mint ha kockafalvából jönnének: gyakorlatilag minden pixeles. elolvastama read-me-t (amit általában senki sem olvas el) hát gyerekeim: idézzek?:D ahhoz h elérd a legjobb minőséget: upgrade ur video card| upgrade ur cpu | add more ram..de mihez képest?:) bazmeg, nasa gépre tették fel azt abból szedtek video-t? nha, engem ne b@sszon át senki.UNINSTALL. imádom a matrix ot. de ez nem méltó arra h toljam. majd megkérjük az activision-t vagy a sierra-t h fejlesszenek egyet. komolyan eszek egy kis füvet, meg lenyelek M16 okat meg tükröket, néhány pixelkocka, kihányom azt kész a gém. -
#906 ja most meg emu detected. please deactivate virtual drive and emu :(
Valaki tud valami okosat? lehet hogy írtátok de nem találtam sry.. -
#905 én még ott tartok hogy 1enlőre el sem tudom inditani!
A required security module can not be activated. bala bla -
#904 az a probléma hogy csili vili.....minden...itt meg panaszkodnak hogy semmi dx9es cuccli shader meg ijesmi....akkor hol a hiba?a Mátrixban?:D -
#903 320x200-ba ezek a képek is szépek, meg gondolom olyan helyről vették fel azokat ahol éppen szépa kidolgozás meg oylan szögből, gondolom... -
#902 Gyerekek nekem nincs meg még....de most néztam Gameshell-es videot....csili vili....most akkor mivan......ide a forumba benyomott képek messze nem ojanok mint ebbe a videoba.....nem értemm másolásvédelem???:D:D:D
hogy a faszba hogy nekik szép a grafikája -
#901 Az irányítás az katasztrófa. Ennél még talán a EtM is jobb volt (vagy inkább kevésbé rossz). Senkinek nem ajánlom. Katasztrófa... -
Newfronter #900 Kb olyan 1999-es szinten van. -
Since #899 Annyira rossz? Írjál még légyszi róla mert nem szedem le akkor. -
#898 Kipróbáltam, bár ne tettem volna. A grafikát még lenyelném, de az egész játékmenet egy vicc. -
Since #897 Picit konzolosra sikerült? -
#896 én is, de azt hittem tanultak az EtM-ből, de úgy tűnik nem... -
Newfronter #895 Ez igaz, de én már annak is örülök hogy van mátrixos játék. Akkor bevált a féleltem, amikor megláttam az első videót annakidején és a végén a Shiny felíratot, mindannyian egy "jaaaaj"-t mondtunk. :( -
#894 jaj, anyám, olyan mint egy HL1 mod, mérnem tudtak egy kcisit emészthetőbb graffot összehozni vazz, menjenek a francba, pedig mekkora gémet lehetne ebből csinálni, mondjuk ha a Remedi (Max Payne, Alan Wake) vette volna kezei közé... -
abonyitomz #893 aki imádja a Mátrixot annak jó játék lesz , a szemlélődőknek sztem csak átlagos -
Newfronter #892 Szerintem a feelingje megvan, igaz vannak benne bugok, de nem vészesek. Ja és rengeteg combo elsajátítható... a fegyverkezelés nem a legjobb igaz. -
Since #891 Hmm ez lehangoló hozzászólás volt...Tényleg ennyire rossz? Nincs meg a feelingje? -
#890 engem nem izgat a grafikai egy játéknál, van ojan game ahol anélkül szart se ér, de itt sztem ez átvészelhető, 1 dolgot viszont még akkorsem értek, az előzetes képeken akkor miért viriott ojan szép graffal, mert hogy ott sokkalte szebb volt az 100, na az ijen render dolgokat már nem szeretem... ): persze a gáma attol még nem vesztett a szembemben az értékéből, mer hogy imádom ezt a világot az 100, és tudok is rola sokat :D -
abonyitomz #889 Kiróbáltam a játékot , de mindek... mosott a kép...az irányítás nehéz , szinte fegyverrel nem is lehet pontosan lőni , a grafika sötét és mosott , ráadásul NEO abban a hosszú fekete ruhájában ugy néz ki mint egy buzi ( sry a mátrix fanoktól ) nekem ez a game nem jött be... sőt... uninstall ( több mint 5 gigát vesz fel a game )...
Pár kép a hitetlenkedőknek:
-
#888 Próbáld meg Virtual cd hide-dal letiltani, majd exittel lépj ki a vch-ból.Ez utóbbi fontos, nekem is csak akkor volt hajlandó elindulni, a sima letiltás nem segített. -
bazsi123 #887 gamecopyworld-on rákereshetsz, de a gugli is segít -
#886 Nekem is ez volt először,aztán a rendering levelt a grafikai opciónál levettem 6osra,és minden jó lett!!! -
#885 Honnan tudnám letölteni ezt a SR7.Stop_1.0-át? -
#884 Recordable Media Physical Signature -
Crazy Mate #883 Mi az az RMPS? -
xido #882 az életnek van érzéke az iróniához:)..nekem csak a kártyámért intett be,hogy kispajtás,nem mutatok semmit,csak menüt és logókat:))..inkább el se indult volna nekem se:)) -
#881 ne aggodjatok skacok énn is kiprobáltam annyi variáciot hogy már a lotto ötösre is esélyes lennék talán de az istenért nem sikerül elinditani. Tényleg, a mostantól megjelenő játékokhoz már nem is lesznek crack-ek vagy mi? :( -
xido #880 mer erőszakos:))..próbáld úgy..de lehet csak véletlen,hogy ez a regedites megoldás + az sr7 -
#879 Azt is kipróbáltam de nem működött. de kipróbálom még 1x. Amúgy meg miért köpte ki folyton azta buzi ablakot ha egyszer leokéztam? -
xido #878 valamelyik jóember berakott egy kis regedit-es segítséget...az beválik -
#877 ja és a kompatibilitást is beállítottam -
#876 Nah lentvan, fentvan. De msot én szorulok némi segítségre.
Nem tudom elindítani mert a szokásos "requred security..." szöveget írja ki folyamatosan. Megpróbáltam az anti blaxxal, az sr7 stopal, a regisztrációs baromsággal de egyikkel sem működött. SEGÍTSÉG!!!! PLZ