3510
  • Istencsászár
    The Matrix: Neo bukása :D:D:D
  • Newfronter
    Rossz hallgatni a véleményeket, de hát ezek a tények. :(
  • rage at work
    Mivel securom7-es, mountolod , az exe-t átállítod win2000 módra,
    elindítod a securom-stoppert, hide-dal elrejted a virtuális meghajtót,
    és elvileg mennie kell

Ha így sem megy, akkor van a gépeden olyan program (clonecd, vagy dvd régiókód feltörő, stb) ami rajta van a securom7-es feketelistáján.
  • Sly06
    hát ugy tünik én el sem fogom tudni inditani,mert nem találok használható infót.Pedig akármilyen szahara azért megnézném ha valaki segit..
  • Kandurex
    Kipróbálva, szörnyülködve, uninstall, mentem GUNolni :)
  • rage at work
    Shiny ? Pedig régen milyen jó játékokat csináltak
    MDK pl. Az a maga idejében jó game volt

Meg mintha a Giants-et is ők csinálták volna.
  • Istencsászár
    most ugy elgondolkozok hogy az a pár ember akik itt tegnap istenitették a gémet amikor még le sem jött nekik holvannak?:D miért nem zengenek róla ódákat :)))
  • rage at work
    Utóbbi időben a másolásvédelemre több időt és nagyobb munkát áldoznak, mint magára a játékra ... Egymás után jönnek ki az összecsapott, csalódást okozó programok.

Viszont a másolásvédelem, na az igen
    Az működik
    (kivéve, annál, akinek eredetiben van meg a játék, s mégsem akar miatta elindulni.....)
  • DarkLyrics
    hát azt hittem hogy vlami kodek baja van. kezdődik azzal, h nem teszi full screen er, a bal oldalon meg fent villog egy fehér csík = ergo: "ablakban" tolja. na mondom, biztos azért, mert olyan űbergraf van h nem bírja a gainward 6600gt.^^ ;]]].. HÁT MIEZ?? EZ EGY HÁNYÁS:D rendering detail-t feltettem 10 re. de bazzeg ennek 30 se lenne elég ahhoz, h ugy nézzen ki mint anno a hl1 vagy BÁRMI. skacok. pénzt ne adjatok érte........hihetetlen csúnya a modellek mint ha kockafalvából jönnének: gyakorlatilag minden pixeles. elolvastama read-me-t (amit általában senki sem olvas el) hát gyerekeim: idézzek?:D ahhoz h elérd a legjobb minőséget: upgrade ur video card| upgrade ur cpu | add more ram..de mihez képest?:) bazmeg, nasa gépre tették fel azt abból szedtek video-t? nha, engem ne b@sszon át senki.UNINSTALL. imádom a matrix ot. de ez nem méltó arra h toljam. majd megkérjük az activision-t vagy a sierra-t h fejlesszenek egyet. komolyan eszek egy kis füvet, meg lenyelek M16 okat meg tükröket, néhány pixelkocka, kihányom azt kész a gém.
  • Sly06
    ja most meg emu detected. please deactivate virtual drive and emu :(
    Valaki tud valami okosat? lehet hogy írtátok de nem találtam sry..
  • Sly06
    én még ott tartok hogy 1enlőre el sem tudom inditani!
    A required security module can not be activated. bala bla
  • kill3r22
    az a probléma hogy csili vili.....minden...itt meg panaszkodnak hogy semmi dx9es cuccli shader meg ijesmi....akkor hol a hiba?a Mátrixban?:D
  • M@TriX
    320x200-ba ezek a képek is szépek, meg gondolom olyan helyről vették fel azokat ahol éppen szépa kidolgozás meg oylan szögből, gondolom...
  • kill3r22
    Gyerekek nekem nincs meg még....de most néztam Gameshell-es videot....csili vili....most akkor mivan......ide a forumba benyomott képek messze nem ojanok mint ebbe a videoba.....nem értemm másolásvédelem???:D:D:D
    hogy a faszba hogy nekik szép a grafikája
  • Hmuda
    Az irányítás az katasztrófa. Ennél még talán a EtM is jobb volt (vagy inkább kevésbé rossz). Senkinek nem ajánlom. Katasztrófa...
  • Newfronter
    Kb olyan 1999-es szinten van.
  • Since
    Annyira rossz? Írjál még légyszi róla mert nem szedem le akkor.
  • Hmuda
    Kipróbáltam, bár ne tettem volna. A grafikát még lenyelném, de az egész játékmenet egy vicc.
  • Since
    Picit konzolosra sikerült?
  • M@TriX
    én is, de azt hittem tanultak az EtM-ből, de úgy tűnik nem...
  • Newfronter
    Ez igaz, de én már annak is örülök hogy van mátrixos játék. Akkor bevált a féleltem, amikor megláttam az első videót annakidején és a végén a Shiny felíratot, mindannyian egy "jaaaaj"-t mondtunk. :(
  • M@TriX
    jaj, anyám, olyan mint egy HL1 mod, mérnem tudtak egy kcisit emészthetőbb graffot összehozni vazz, menjenek a francba, pedig mekkora gémet lehetne ebből csinálni, mondjuk ha a Remedi (Max Payne, Alan Wake) vette volna kezei közé...
  • abonyitomz
    aki imádja a Mátrixot annak jó játék lesz , a szemlélődőknek sztem csak átlagos
  • Newfronter
    Szerintem a feelingje megvan, igaz vannak benne bugok, de nem vészesek. Ja és rengeteg combo elsajátítható... a fegyverkezelés nem a legjobb igaz.
  • Since
    Hmm ez lehangoló hozzászólás volt...Tényleg ennyire rossz? Nincs meg a feelingje?
  • VRSDM
    engem nem izgat a grafikai egy játéknál, van ojan game ahol anélkül szart se ér, de itt sztem ez átvészelhető, 1 dolgot viszont még akkorsem értek, az előzetes képeken akkor miért viriott ojan szép graffal, mert hogy ott sokkalte szebb volt az 100, na az ijen render dolgokat már nem szeretem... ): persze a gáma attol még nem vesztett a szembemben az értékéből, mer hogy imádom ezt a világot az 100, és tudok is rola sokat :D
  • abonyitomz
    Kiróbáltam a játékot , de mindek... mosott a kép...az irányítás nehéz , szinte fegyverrel nem is lehet pontosan lőni , a grafika sötét és mosott , ráadásul NEO abban a hosszú fekete ruhájában ugy néz ki mint egy buzi ( sry a mátrix fanoktól ) nekem ez a game nem jött be... sőt... uninstall ( több mint 5 gigát vesz fel a game )...

Pár kép a hitetlenkedőknek:

• Dynamic
    Próbáld meg Virtual cd hide-dal letiltani, majd exittel lépj ki a vch-ból.Ez utóbbi fontos, nekem is csak akkor volt hajlandó elindulni, a sima letiltás nem segített.
  • bazsi123
    gamecopyworld-on rákereshetsz, de a gugli is segít
  • leslieboy
    Nekem is ez volt először,aztán a rendering levelt a grafikai opciónál levettem 6osra,és minden jó lett!!!
  • Atkamon
    Honnan tudnám letölteni ezt a SR7.Stop_1.0-át?
  • Maxtreme
    Recordable Media Physical Signature
  • Crazy Mate
    Mi az az RMPS?
  • xido
    az életnek van érzéke az iróniához:)..nekem csak a kártyámért intett be,hogy kispajtás,nem mutatok semmit,csak menüt és logókat:))..inkább el se indult volna nekem se:))
  • wander01
    ne aggodjatok skacok énn is kiprobáltam annyi variáciot hogy már a lotto ötösre is esélyes lennék talán de az istenért nem sikerül elinditani. Tényleg, a mostantól megjelenő játékokhoz már nem is lesznek crack-ek vagy mi? :(
  • xido
    mer erőszakos:))..próbáld úgy..de lehet csak véletlen,hogy ez a regedites megoldás + az sr7
  • Magiszter
    Azt is kipróbáltam de nem működött. de kipróbálom még 1x. Amúgy meg miért köpte ki folyton azta buzi ablakot ha egyszer leokéztam?
  • xido
    valamelyik jóember berakott egy kis regedit-es segítséget...az beválik
  • Magiszter
    ja és a kompatibilitást is beállítottam
  • Magiszter
    Nah lentvan, fentvan. De msot én szorulok némi segítségre.
    Nem tudom elindítani mert a szokásos "requred security..." szöveget írja ki folyamatosan. Megpróbáltam az anti blaxxal, az sr7 stopal, a regisztrációs baromsággal de egyikkel sem működött. SEGÍTSÉG!!!! PLZ