3510
-
#995 Vagyishát ugye az első 29 fájl rar nem? -
#994 A rart akartam! -
#993 a rar-t kell -
#992 Amikor ki akarom tömöríteni a letöltött fájlokat azt irja ki, hogy nincs mit ki, hogy nincs mit kibontani, meg, hogy az előző kötettel kezdjem, mikor nincs előző! Micsináljak? -
#991 Mondtam én...
AMD FX 57 + 4096 MB RAM + 15000 RPM-s SCSI + 2 db ATI Radeon X1800 XT 512MB Crossfire Edition kell hozzá... s akkor szép is lesz, meg gyors is... jobb nem.
-
kisstsabi #990 Hogy kell átmenni az első pályán???
Először jelzi hogy hova kell menni de utána nem!!!! -
#989 Ha végig vitted az extráknál lesznek alap csalások (végtelen lőszer, halhatatlanság... stb) -
#988 Keres rá a gógli-ban :D (Google) -
#987 Nekem jó az irányítás. Nem tudom nálad mi lehet a baj. talán a drájverek összeakadnak -
#986 Honnan tudom letölteni a 3.41-es winrart? -
Bandy11 #985 Wááááá megőrülök nem megy ez a kib-.........-tt irányítás
-
moralosan #984 omg...
falonfutás esetleg . -
#983 az érzés ismerős -
moralosan #982 no játszottam már vele még tegnap; nekem tetszik :D.
igaz, egy patch mindenképpen ráférne, de én teljesen el vagyok vele :D -
MrMafioso #981 nem csak nem tudok továbjutni azaz nem tudom mit kellene csinálni, azon a helyen, amikor feketefehér a kép és valami szellem van, midnig emghalok ha átmegyek a zöld csikon! -
#980 Nemsokára jön patch az tuti bár én még nem tolom mert nincs helyem kicsomagolni :D -
Bandy11 #979 Nincs megoldás arra a rohadt irányításra? -
#978 És azt hol találom? -
#977 Lol, nekem játszahtatlan az egész annyira tele van grafikai buggal. -
#976 Használd a stabil, ANGOL 3.41-es WinRAR-t!!!
-
#975 Valaki please help! -
Bandy11 #974 Komolyan ez a matrix game csinálás nem megy ezeknek.A graf szar de ez naem zavar annyira
ami viszont rettenetesen az az irányítás a játékélményről nem tudok beszámolni mert nem tok játszani hiszen az egér össze vissza fel le mozog magától.A játék meg olyan gyors hogy nem látok semmit a verekedésekből.kész ha az irányítást meg lehet oldani szóljatok mert akkor még akár jó game-is lehet -
#973 látom ez az Atari normális game-et nem bír kiadni, legalábbis pc-re (kivételek vannak, pl FAHRENHEIT!!!) de amúgy.... -
Bandy11 #972 Srácok csak nálam kacat az irányítás(egér) vagy másnál is és van e rá megoldás?remélem egy nem egy gamepad-os game.
-
#971 Másnál nem fordult az elő, hogy amikor próbálta kitömöríteni a fájlokat, azt irta ki mindre, hogy sérült? Pedig Wanadooról töltöttem! -
Newfronter #970 Na a játékélményt ami lenne, de ezt a sok akadás miatt nem lehet élvezni. Az is szemet ütött, hogy amikor írja, hogy melyik billentyűt nyomjam, akkor én nyomom mint a fergeteg, de sokszor van olyan amikor nem jön össze, szóval elég gány munka. Mit ne mondjak az ETM jobban meg volt csinálva mint ez. Lehet hogy abbahagyom a játékot, pedig fan vagyok, de még ilyen sz@rral, már bocs a kifejezésért de nem találkoztam. Kb olyan alfa vagy béta verziónak menne el a játék, de teljesnek? ÁÁÁÁÁÁ
Na ilyenkor a warez segíti a népet, hogy mit nem szabad megvenni... -
#969 Ne viccelj!
Ropogós a PC-verzió és neked már most csalás kell?! -
#968 Olvass vissza, azt tedd! -
Crazy Mate #967 A required security module can not be activated. This program can not be executed.Nekem ezt írja ki mikor rámegyek az exe-re...Mit tegyek? -
MrMafioso #966 tudnátok kodot vagy trainert adni? -
#965 na jó megvan,ez az Atari egy mocsok...
a probléma az,hogy GF MX 440em van,így ezt nem támogatja a játék...
edddig sohasem volt gondom a videókártyával,ez az 1. alkalom
hihetetlen -
#964 így egyszerűbb...
szóval nem tudja valaki ez miért van?
-
#963 Biztos? Mert próbálkoztam, de néha szebbenk tűnik egyen, valamikor meg a 10 -en -
#962 uj Xvid Divx.....esetleg Quick Time.....stb.... -
#961 Nehogymá egy AMD FX-57 / 2048 MB RAM / és ATI Crossfire X1800XT 512 MB kelljen neki a max grafon futtatáshoz!!! -
#960 Hali!
nem tudja valaki hogy miért van az,hogy elindítom a játékot és egy olyan képernyő fogad,hogy a képernyő jobb felső sarkában van egy fekete négyzet,a képernyő további része pedig fekete fehéren villog?
A hang az jó,mert megy a zene meg minden csak épp nem látok semmit.
-
ACE #959 10-es, de úgytűnik úgy nem megy, mert nálam az lesz a hiba. -
nagykovi #958 Oks... köszi :)
Melyik kodeket ajánlod??? :P -
#957 Hmm... szerintetek melyik a max. a grafikai menüben? Az 1 -es? Vagy a 10 -es? Istenúccse nem tudom eldönteni :/ -
#956 kodec? tegyél fel uj kodekeket.....:D