The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Had csücsüljön. En azt varom mikor itt csücsül a gepemen 😄

Kandurex
Sajnálom, sztem nem fogsz jogot kapni. De ehhez a topikhoz nem is kell, vagyis eddig nem kellett :/

Hardwireden hír, hogy a boltokban csücsül!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

aha <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Miért ne lenne? Persze az is lehet hogy nem lesz, de ez teljesen változó...
Atkamon
Holnap már csak lesz valami!

Magiszter
ha jól sejtem ma már nem lesz Path of Neo az NFOrce-on. Sebaj. majd holnap is rátapadok és sikítok ha van valami.

Nocsak egy másik oldalon ez áll:

ÁPDÉT - Egyesével való hírezés helyett akkor inkább álljanak itt ömlesztve a napi megjelenések, ugyanis volt belõlük pár. A Gun mellett ma hajózott ki a boltok polcaira még a The Matrix: Path of Neo és a The Movies.

PS4 ID: Vordengo

Magiszter
Te is? Én is kb 10 percenként rányomom a frissítést az NFOrce-ra<#gun><#vigyor4>

Látom az NFOrce már nem ismeri a PC Game ISO's sort 😞((
No nem baj adig is F5.
És remélem jól ki fogom készíteni a binárisfej ügynököket Neo-val<#violent><#vigyor1>
Magiszter
Az volt a játék csúcspontja nem kell cikizni<#mf2>

Atkamon
Abban ki lehet kapcsolni azt, hogy szögletesek legyenek a kerekek...

Magiszter
Atkamon: Felõlem lehetsz Házigizda... akarom mondani Házigazda<#wink><#nyes>

BladE666: Ezzel a tartalmas hozzászólással mi volt a célod? Ettõl most nem lettünk okosabbak. Vgay igen?<#conf>

sztem em|kukac|téeriksz nem nagyon fogja hagyni magát :dD

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Arthas
Remélem ez jobb lesz mint az ENTER the matrix nevû rémálom...
Szerintetek ebben is négyszögletesek lesznek a kerekek? <#banplz>

XenonIceX
semmi<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Hátha belegyezik M@trix és a modik, akkor rendben! De legyél ám itt! 😊)
Habár itt nem lesz remélhetõleg spamáradat..
most ennek mi értelme volt?

Atkamon
Emberek! Mit szólnátok ahhoz, ha én ebben a topicban házigazda jogot kérnék? Tudom még nincs 500 hozzászólás, de reméljük, hogy hamar meglessz! Szóvl mi lenne errõl a véleményetek?

The Matrix: Path of Neo 9990 Ft

Elõrendelés: A termék megjelenése késõbbre várható. Amint kapható lesz,postázzuk.
Platform: PC
Kiadó: Atari
Fejlesztõ: Shiny Entertainment
Forgalmazó: SeVeN M
Lokalizáció: eredeti angol verzió
Várható megjelenés: 2005.11.25.
Típus: akció

A teljes Mátrix-trilógiát átölelõ játékban Neot irányíthatjuk. Feltûnik a játékban az összes emlékezetes helyszín és szereplõ, és számos új hely és karakter. A bullet-time effekt látványos akciókat ígér. A harcok koreográfiájának kidolgozásában Yuen Wo Ping segítette a fejlesztõket.
Magiszter
az oktatóm is ezt mondta mikor értetlenûl ránéztem a középsõ pedálra.<#nevetes1>

Amúgy meg a gépigény a tényleg egy nagy kérdõjel<#conf><#nemtudom>Talán nem merik kiírni?

drop
igen akkor sory szerintem pár nap és kint lesz

XenonIceX
Az Fake!<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

drop
Attila8805
Meilyk torrenten?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

drop
torenten fent van és admin tölti felez jót jelent?

Láttam videókat és szerintem nem olyan szörnyû.

XenonIceX
egy válaszgomba belehalnál??

Senki sem makulátlan....

XenonIceX
essék a PC dome-os rend köv. :
Rendszerkövetelmény:
CD-ROM: DVD-ROM
<#pias><#nevetes2>

scorpeeon
csak nem ma jelent meg a játék???
vki tud torrentet v vmi helyet ahonnan lehet szedni? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

akko látom te se vagy makulátlan<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
Igen...

pont annyira nem tudjuk és pont annyi idõ nekünk megkeresni, mint neked 😊

Nekem fél éve de net nélkül is be lehet szerezni a másoltat pl. van olyan hely ahonnan ki lehet kölcsönözni,lemásolod és meg is van,vagy valaki akinek megvan lemásolja neked stb.

Néztem a gépigényt de nem találtam,de szerintem nem olyan nagy és egy csomó játék van ami nem fut a minimum gépigényével.

A másik meg hogy 1 éve van szélessávu netem szal azelött only eredet game.
De hagyjuk má ezt a témát me nem ide tartozik, hogy eredeti vagy nem. Mindenki a saját lelkiismerete szerint dönt nem kell a tanácsod.
XenonIceX
akkor keresek egyet csak azért mer így könnyebb let volna<#pias>

20-30 között de most nem fogom megszámolni me fele nincs nálam
XenonIceX
így van a jó game-eket én is megveszem ha EA-s és ha ténleg megéri a többit meg letöltöm<#pias>

nem <#nyes>

Hány eredeti játékod van kb.?

Hát igen,aki leszedi a kalózt és qazt gondolja hogy utána megveszi,nem fogja.Mert minek is venné?Már megvan neki.Fölösleges megvenni utána.De szerintem csak az vegyen eredetit aki rajong érte és biztosan tudja hogy tetszik neki az olyan játék.<#email>

XenonIceX
egy gépigényt lehet kérdezni?<#pias>

Hát lehet ha megszámolnám hány eredeti gamem van lesnél, úgyhogy befejezheted az álszent dumádat<#violent><#violent><#violent>És legközelebb akko ugassál, ha bevan linkelve az eredeti játék a hülye fejeddel együtt<#mf1><#mf1>
És aki nem teljes szívvel rajong a játékért, és csak úgy kipróbállja? Mert én elõször mindenképp leszedem a kalózt... a HL2 kivétel volt.<#vigyor3>
Magiszter
Akkor kûldj ki nekem póstán 10ezret és megveszem<#mf1>

Magiszter
Grafika,grafika,grafika. Ha annyira a grafikát akarsz akkor csinálj magadnak egy olyan játékot aminek jó a grafikája, jó a játékélménye, kicsi a gépigénye, és 20x újrajátszható.
Meg nem mindenkinek van atomgépe egy ilyenre.

Nem kell szórni,de néhányszor igazán megteheted,és szerintem te se örülnél neki ha a te játékodat mindenki másolná!<#mf1><#mf2><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Egyetértesz Magiszter?

Magiszter
Mondj ezt egy újgazdag akinek megadatott hogy szórja a 10ezreseket.<#mf1>