3510
  • Atkamon
    Vagyishát ugye az első 29 fájl rar nem?
  • Atkamon
    A rart akartam!
  • scorpeeon
    a rar-t kell
  • Atkamon
    Amikor ki akarom tömöríteni a letöltött fájlokat azt irja ki, hogy nincs mit ki, hogy nincs mit kibontani, meg, hogy az előző kötettel kezdjem, mikor nincs előző! Micsináljak?
  • IMYke2.0.0.0
    Mondtam én...
    AMD FX 57 + 4096 MB RAM + 15000 RPM-s SCSI + 2 db ATI Radeon X1800 XT 512MB Crossfire Edition kell hozzá... s akkor szép is lesz, meg gyors is... jobb nem.

• kisstsabi
    Hogy kell átmenni az első pályán???
    Először jelzi hogy hova kell menni de utána nem!!!!
  • Magiszter
    Ha végig vitted az extráknál lesznek alap csalások (végtelen lőszer, halhatatlanság... stb)
  • Magiszter
    Keres rá a gógli-ban :D (Google)
  • Magiszter
    Nekem jó az irányítás. Nem tudom nálad mi lehet a baj. talán a drájverek összeakadnak
  • Atkamon
    Honnan tudom letölteni a 3.41-es winrart?
  • Bandy11
    Wááááá megőrülök nem megy ez a kib-.........-tt irányítás
  • moralosan
    omg...

falonfutás esetleg .
  • bigapó
    az érzés ismerős
  • moralosan
    no játszottam már vele még tegnap; nekem tetszik :D.

igaz, egy patch mindenképpen ráférne, de én teljesen el vagyok vele :D
  • MrMafioso
    nem csak nem tudok továbjutni azaz nem tudom mit kellene csinálni, azon a helyen, amikor feketefehér a kép és valami szellem van, midnig emghalok ha átmegyek a zöld csikon!
  • grebber
    Nemsokára jön patch az tuti bár én még nem tolom mert nincs helyem kicsomagolni :D
  • Bandy11
    Nincs megoldás arra a rohadt irányításra?
  • Atkamon
    És azt hol találom?
  • Lacc
    Lol, nekem játszahtatlan az egész annyira tele van grafikai buggal.
  • IMYke2.0.0.0
    Használd a stabil, ANGOL 3.41-es WinRAR-t!!!

• Atkamon
    Valaki please help!
  • Bandy11
    Komolyan ez a matrix game csinálás nem megy ezeknek.A graf szar de ez naem zavar annyira
    ami viszont rettenetesen az az irányítás a játékélményről nem tudok beszámolni mert nem tok játszani hiszen az egér össze vissza fel le mozog magától.A játék meg olyan gyors hogy nem látok semmit a verekedésekből.kész ha az irányítást meg lehet oldani szóljatok mert akkor még akár jó game-is lehet
  • mucsácsó
    látom ez az Atari normális game-et nem bír kiadni, legalábbis pc-re (kivételek vannak, pl FAHRENHEIT!!!) de amúgy....
  • Bandy11
    Srácok csak nálam kacat az irányítás(egér) vagy másnál is és van e rá megoldás?remélem egy nem egy gamepad-os game.
  • Atkamon
    Másnál nem fordult az elő, hogy amikor próbálta kitömöríteni a fájlokat, azt irta ki mindre, hogy sérült? Pedig Wanadooról töltöttem!
  • Newfronter
    Na a játékélményt ami lenne, de ezt a sok akadás miatt nem lehet élvezni. Az is szemet ütött, hogy amikor írja, hogy melyik billentyűt nyomjam, akkor én nyomom mint a fergeteg, de sokszor van olyan amikor nem jön össze, szóval elég gány munka. Mit ne mondjak az ETM jobban meg volt csinálva mint ez. Lehet hogy abbahagyom a játékot, pedig fan vagyok, de még ilyen sz@rral, már bocs a kifejezésért de nem találkoztam. Kb olyan alfa vagy béta verziónak menne el a játék, de teljesnek? ÁÁÁÁÁÁ
    Na ilyenkor a warez segíti a népet, hogy mit nem szabad megvenni...
  • IMYke2.0.0.0
    Ne viccelj!
    Ropogós a PC-verzió és neked már most csalás kell?!
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass vissza, azt tedd!
  • Crazy Mate
    A required security module can not be activated. This program can not be executed.Nekem ezt írja ki mikor rámegyek az exe-re...Mit tegyek?
  • MrMafioso
    tudnátok kodot vagy trainert adni?
  • Shotogan
    na jó megvan,ez az Atari egy mocsok...
    a probléma az,hogy GF MX 440em van,így ezt nem támogatja a játék...
    edddig sohasem volt gondom a videókártyával,ez az 1. alkalom
    hihetetlen
  • Shotogan
    így egyszerűbb...
    szóval nem tudja valaki ez miért van?
  • Kandurex
    Biztos? Mert próbálkoztam, de néha szebbenk tűnik egyen, valamikor meg a 10 -en
  • kill3r22
    uj Xvid Divx.....esetleg Quick Time.....stb....
  • IMYke2.0.0.0
    Nehogymá egy AMD FX-57 / 2048 MB RAM / és ATI Crossfire X1800XT 512 MB kelljen neki a max grafon futtatáshoz!!!
  • Shotogan
    Hali!
    nem tudja valaki hogy miért van az,hogy elindítom a játékot és egy olyan képernyő fogad,hogy a képernyő jobb felső sarkában van egy fekete négyzet,a képernyő további része pedig fekete fehéren villog?
    A hang az jó,mert megy a zene meg minden csak épp nem látok semmit.
  • ACE
    10-es, de úgytűnik úgy nem megy, mert nálam az lesz a hiba.
  • nagykovi
    Oks... köszi :)
    Melyik kodeket ajánlod??? :P
  • Kandurex
    Hmm... szerintetek melyik a max. a grafikai menüben? Az 1 -es? Vagy a 10 -es? Istenúccse nem tudom eldönteni :/
  • kill3r22
    kodec? tegyél fel uj kodekeket.....:D