3510
  • Atkamon
    Ha van itt valaki, aki wanadooról töltötte, azt megkérném, hogy vegyen fel engem msn-re! A címem: [email protected] Előre is nagyon köszönöm! Mostmár tudom mit hogyan kell! Más kérdésem lenne!
  • Newfronter
    Jaja csináld azt!
  • Newfronter
    Azt gyorsan megvertem, azthiszem az a rész, amelyiknél Trinity is veled van. Párszor respawnol utána konyec.

Ott akadtam el, ahol az első ügynökkel verekszek. Ahol a bombát kell letenni egy oszlop mellé. Jópárszor leverem az ügynököt (de mindig visszajön), aztán leesik valami szikla, kiabálnak hogy meneküljek, de nem tudok hova, mert se lépcső, se semmi, ha meg felrobbantom a bombát, akkor meghalok. Az ügynök közbe meg nem enged körülnézni. :))
  • Crazy Mate
    A grafika nem 2005-ös szintű....
  • matyi08
    annál a kapcsolónál nyomjam a tab-ot, vagy a csavó mögött és ő majd levisz?
  • ati2002
    A kung-fu-s tréningen az öreg mestert ki lehet csinálni? Én már lenyomtam jópárszor, de mindig respawn-ol, és megver.

Amúgy ez a game annyira rossz, hogy már jó! (el lehet vele játszogatni). De a grafikát nem értem, úgy tudom, a 10-9-es render tartalmaz sm3.0-át, hát én nem sok ilyen effektet láttam benne. Egyébként megy akadás nélkül - szép is lenne, ha nem így lenne (menne).
  • Newfronter
    TAB
  • matyi08
    lehet hogy lámának néztek, de azért megkérdezem: a második pályán mikor menekülnji kell az őrök elől van egy rész, amikor leszakad alattam a fa léc, utánna lelökök egy őrt, felmegyek a létrán és ott van a sarkon kinnt egy másik őr, az megijed és leesik. utánna egy munkás feljön azzal a vmivel, amin van az a zöld gomb, amit elvileg meg kell nyomni, de nem tudom és a munkást meglöködni sem tudom. itt mit kell csinálni?
  • quack
    na hát ez a játék szar. próbáltam optimistán hozzáállni, de egyszerűen nem ér meg 6gb helyet a vinyómon, főleg h ebből kb. 5és fél gb hang meg videó...
  • MrMafioso
    de engemet az idegesit amikor ott vgayok a fekefehéres résznél harcolok kint a hoban, és egyszercsak elgenygül és szédeleg ok nékül, olyankor miért csinálja ezt!_?
  • fadi
    Nekem az a problémám, hogy amikor new gamere nyomok, bejön a videó, illetve neonak, meg morpheusnak csak feje van, néha egyáltalán nincs videó, és a kapszulaválasztásnál full sötét a kép. HELP PLS!!
  • MrMafioso
    rájöttem, de nekem most kellene!
  • Magiszter
    Kódot egyenlrő csak akkor tudsz használni ha már végigvitted a játékot (EXTRÁK menü->Cheats (itt vannak a cheat-ek))
  • MrMafioso
    nekem nem rak be semmi képernyőt!!
    de kod van hozzá?
  • Hunter of Deer
    és akkor még te lámázol!!!!
    mind1 amúgy az enter the matrixba is shift volt és az elelyén pedig elmondja hogy melyik cuccot milyen billel tudod megcsinálni!
  • moralosan
    na jo mafioso, nem vitatkozom tovább, egyszerűben hülyeségeket írsz...

lényeg a lényeg (és még te lámázol) : a falonfutást a shifttel, a fel mellet haladva tudod használni... szívesen.
  • MrMafioso
    igen igy születtem, de van hozzá kod vagy sem? mert egy helyen enm tudok tovább menni!!!! már 2 órája csinálpm azt a részt!!!!
  • Crazy Mate
    Igazad van Hunter of Deer!!!!!!!!
  • Hunter of Deer
    Lámázást nyugodtan abba lehet hagyni ha tudsz neki segíteni akkor írj ha nem akkor tök fölösleges a hszod!!
    Gondolom te mindíg is iyen nagy pro voltál így születtél!!
  • MrMafioso
    nicncs leirva benne, akkor meg mit izélsz hogy nem indul mi?
  • moralosan
    1: azon a pályán kiírja egy ablakban a program.

2: el tudtam elsőre indítani, nyugodt lehetsz
  • MrMafioso
    miértne lámázzak? nem udod elidnitani nekem elsőre elindult!!!!!
    Amugy meg hol is van leirva hogyan kell falon futni hmm:
  • nagykovi
    Vki segítsen pls!!! Nekem az a bajom még mindig h a videók, logók, intro meg ilyenek nagyon szaggatnak. A game megy normálisan, de ezek nagon durvák... kb 5 másodpercenként van képfrissítés a videókban...
  • Crazy Mate
    Nekem már megy,de nem az nfo miatt,hanem valaki segített és magyarul modta hogy kell elindítani.......
  • moralosan
    te aztán ne lámázz, ha nem tudod, hogy kell falon futni (ugyanis leírják).
  • Atkamon
    Nem! 29 olyan fájl van a 75 között, aminek raros ikonja van! De az előbb elindítottam a kitömörítést asszem a legutolsú fájlal, aztán kérte, hogy folytassam az 58-cassal! Megtaláltam az 58-cast elindítottam és akkor ez jött ki hogy a file sérült, meg az, hogy a 7-es file nem teljes!
  • MrMafioso
    amugy lámák iylenkeket mienk töltötök le, várjatok a crackos verziora,!!!!
  • MrMafioso
    hogyan lehet a falon futni???????
  • IMYke2.0.0.0
    Mondom MÉG EGYSZER:
    Mivel te 29 fájlról írtál korábban az nem jelent mást, mint hogy neked NINCS MEG A TELJES anyag! A Játék 75 darab 50 MB-os WinRAR fájlból áll.

• FRe4k
    Üdv!
    Mi van akkor ha sr7-stoppal sem megy??? Már mindent megpóbáltam,daemon,alcohol,registry!!!!
    PLS HELP!!!
  • Atkamon
    Csak azzal próbáltam!
  • Magiszter
    Winrar-al próbáltad? Mert ha azt írja ki hogy "adathiba crc" akkor nincs mit tenni újra le kell szedned a sérűlt fájlokat (mármint a sérűlt fájlok helyett a jókat :D). Aztán tömörítsd ki
  • Atkamon
    Valaki esetleg priviben segítene?
  • Atkamon
    De én most elkezdtem egy fájlt kibontani, el is indult és akkor egyszercsak kiirta, hogy a file sérült!
  • IMYke2.0.0.0
    Crazy Mate és mindenki aki bénázik: Az NFO fájl elolvasása luxus?!

The. Matrix: Path Of Neo (c) Atari *CLONEDVD:

• rage at work
    virtual cd hide helyett sr7_stop.
    Így próbáld meg.
  • Crazy Mate
    Segítsetek!,mit tegyek?
  • Crazy Mate
    A required security module can not be activated. This program can not be executed.Ezt írja ki ha elindítom az exe-t,de előtte: be mountolom daemon toolssal majd átírom win 2000 kompatibilitásra,hideolom a virtual cd hide-dal és ha rákattintok az exe-re akkor feljön egy ablak és ezt írja ki....
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen...
    Töltsd le az összes fájlt, és tömörítsd ki a Játékot!
    A The. Matrix: Path Of Neo (c) Atari *CLONEDVD* mérete: 75 darab 50MB-os fájl!!!

• moralosan
    atkamon ne a bénázásaiddal legyen már tele a topic :/