3510
-
fadi #1077 Nah végre müxik! De egyébként komolyan gondolták, hogy ilyen hányás grafival, így szaggat? -
Etienne9 #1076 Honnan szedted le a játéko!?
Ha nem túl indiszkrét...:) -
IgH #1075 mondjuk az érdekelne,h ha a virtual cd hidenál rámeek,h hidden all virtual drivers mérnem csinál semmit.. -
IgH #1074 antiblaxx,antiblah,virtual cd hide,sr7 stop,registry turkálás-->egyikkel se tom elindítani .. -
R3GiDON #1073 Sracok ezt a "homályositást" valahogy nem lehet kikapcsolni?
Mert nem sok mindent lehet benne állitani, de nemkem valahogy ez nem jön be!
Nézegettem szkrínshotokat a hivatalos weboldalon de ennek ahoz közenincs(ott szép tiszta)
Vagy ps2 verzió? -
Vlala #1072 Röviden: a Virtual CD hide-ot be kell zárni a game indítása előtt. -
#1071 Én Virtual Cd Hide-dal indítottam(röviden:VCDH)
1.Felteszed a VCDH-ot és elindított.
2.A tálcán megjelenő VCDH ikonra jobb klikk és unmount all drives
4.Ismét jobb klikk->exit
3.A játék ikonjára jobb klikk->tulajdonságok->kompatibilitás->állítsd win2000 kompatibilisre
5.Indítsd a játékot az ikonjával.
-
Rasti #1070 És merre találom ezt a SR7 Stop_1.0-t?
-
Bandy11 #1069 SR7 Stop_1.0 ezzel műkszik -
Rasti #1068 Sziasztok.
Feltettem a játékot fent van az anti blax és az antiblah is de mikor inditom a játékot a köv. hibaüzenetet kapom :
A required security module can not be activated.This program can not executed.
Valaki tud valami megoldást? -
Bandy11 #1067 Hoyg álitsam be az invertet mert ha x axis akkor jobara balra megy ha y axis fel le ha mindkettő remeg a camera ha egyik se neo a földet lesi és ez boszantó -
vgvg #1066 Bocs,de már a t.köm ki van ezekkel a cd variálásokkal..má 1 napja kisérletezek vele de még mindig nem jött össze,hidd el h ki vagyok -
#1065 Otthon is így beszélsz? Ezzel a stílussal soha nem kapsz választ. -
MrMafioso #1063 bocs
na muszály megcsinálni ezeket traning pályálkat?
-
MrMafioso #1061 xe ezek traning pályák, nem lehetne ezeken vhogy továbblépni vagy muszály ezeket a szarokat megcsinininu8bgnhzn f ghf nse bxd dafb cegcddr x -
MrMafioso #1060 nem modnomd hogy nyomogassam, de igesgesit hogy ez a szar csakeygszer elseik! -
Newfronter #1059 Addig amíg annyira bugos nem lesz, hogy már elfogynak a textúrák és a mátrixnak annyi. :DD
Amúgy addig 3. részig megy, de elméletileg más lesz a befejezése. -
joe69 #1058 ahogy az a kepen is latszik a controlt kell nyomogatni ilyenkor -
ronhaven #1057 meddig megy ennek a jateknak a sztorija, a 3 vegeig? -
MrMafioso #1056 [segitetek?=GREEN][/segitetek?] -
Bandy11 #1055 Gyerekek segítsen valaki most má odáig eljutotttam hogy az egér nem megy magátol de neo csak lefele néz ezt segítsen valaki mer így má egész teszik agame -
MrMafioso #1054 nem tudok itt tovább jutni amxon van vmikor az erőm, és csak elszédül, és kiis nyrnak egy rugástol de ha én megszurom pket vagy 10 szer hason persze talponvannak! -
Newfronter #1053 A video beállításnél a render valamit vedd lejjebb és úgy próbáldd meg! TEhát ne legyen 10-es! -
fadi #1052 Nekem is ez a problémám... Dolgozhatnánk együtt! :D -
MrMafioso #1051 -
#1050 Mikor elindítom neonak csak a feje látszik!
Ilyenmor mivan,mit kell ellene tenni?
(kötekedők kíméljenek,faq nincs és pár kérdésre nemis válaszoltak lejebb) -
Newfronter #1049 Azt a render valamit 4-re állítottam, de még így is beszaggat néha, ez felháborít és nem hinném, hogy lesz olyan patch, ami ezen javít. Ugyanis biznisz nekik hogy gyengébb gépeken szaggasson. -
MrMafioso #1048 e azt mért csinálja hogy szédeleg
? -
IgH #1047 szori,lehet láma kérdés de akkor most mit tegyek?? Eddig amihez antiblaxx kellett minden elindult.. -
#1046 Valaki #1035? -
moralosan #1045 newfronter milyen beállításokon játszol? Mert nekem vmiért néha irreálisan szaggat... a grafika annyira nem érdekel, csak szeretnék normálisan játszani... -
fadi #1044 És akkor megmondanád, hogy Ő hogy oldotta meg a problémát? Mert én nem találom... -
#1043 Ha lejjebb olvastál volna, akkor tudnád, hogy a válasz: de igen.
-
fadi #1042 Akkor megkérdem még1cer: Senkinek nem volt olyan baja, hogy a videóban csak az ember feje láccik, aztán meg semmi? -
#1041 Ideális esetben a géped így néz ki:
- IDE 1: winchesterek [max. 2 db]
- IDE 2: lemezes meghajtók [CD/DVD-RW] [max. 2 db]
[SATA-kat, SCSI-ket most felejtsük el]
A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en! Ez vonatkozik a StarForce-ra és a Secure-ra is.
-
IgH #1040 hogy kell beindítani a gémet?? Én megnéztem az nfot,meg itt is körülnéztem,szal nem a tipikus először kérdezek n00b módon jövök ide.
Felraktam antiblaxxal megcsináltam a szokásosat,akkor win 2000kompatibilitás,registrybe túrkálás,securom stop is bevan üzemelve és mégse megy.
Vmi tipp? -
#1039 És az elején mi van, ha a kék tablettát veszem be ? (én csak a pirosat kaptam be)
És az irodából való menekülés közben ha elkap az ügynök, akkor mi történik? (accept capture)?
(több kérdésem nincs:D) -
Newfronter #1038 Arra nem emlékszem, mert gyorsan kicsináltam. Lehet hogy azt a combo-t kell megcsinálnod, amit leírt az elején. -
#1037 Nem, ott nincs Trinity. Ez az az aréna szerü "Last man standing" training. A sok kung fust levertem, de az öreggel nem bírok. Igaz, csak 2x próbáltam, lehet 3x-orra sikerülne, de most csak írogatni tudok, játszani csak este. Csak hátha van valami trükkje. -
RolEnD #1036 Néhol egész elviselhető a cucc...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu