3510
  • fadi
    Nah végre müxik! De egyébként komolyan gondolták, hogy ilyen hányás grafival, így szaggat?
  • Etienne9
    Honnan szedted le a játéko!?
    Ha nem túl indiszkrét...:)
  • IgH
    mondjuk az érdekelne,h ha a virtual cd hidenál rámeek,h hidden all virtual drivers mérnem csinál semmit..
  • IgH
    antiblaxx,antiblah,virtual cd hide,sr7 stop,registry turkálás-->egyikkel se tom elindítani ..
  • R3GiDON
    Sracok ezt a "homályositást" valahogy nem lehet kikapcsolni?
    Mert nem sok mindent lehet benne állitani, de nemkem valahogy ez nem jön be!
    Nézegettem szkrínshotokat a hivatalos weboldalon de ennek ahoz közenincs(ott szép tiszta)
    Vagy ps2 verzió?
  • Vlala #1072
    Röviden: a Virtual CD hide-ot be kell zárni a game indítása előtt.
  • Dynamic
    Én Virtual Cd Hide-dal indítottam(röviden:VCDH)
    1.Felteszed a VCDH-ot és elindított.
    2.A tálcán megjelenő VCDH ikonra jobb klikk és unmount all drives
    4.Ismét jobb klikk->exit
    3.A játék ikonjára jobb klikk->tulajdonságok->kompatibilitás->állítsd win2000 kompatibilisre
    5.Indítsd a játékot az ikonjával.
  • Rasti
    És merre találom ezt a SR7 Stop_1.0-t?
  • Bandy11
    SR7 Stop_1.0 ezzel műkszik
  • Rasti
    Sziasztok.

Feltettem a játékot fent van az anti blax és az antiblah is de mikor inditom a játékot a köv. hibaüzenetet kapom :

A required security module can not be activated.This program can not executed.

Valaki tud valami megoldást?
  • Bandy11
    Hoyg álitsam be az invertet mert ha x axis akkor jobara balra megy ha y axis fel le ha mindkettő remeg a camera ha egyik se neo a földet lesi és ez boszantó
  • vgvg
    Bocs,de már a t.köm ki van ezekkel a cd variálásokkal..má 1 napja kisérletezek vele de még mindig nem jött össze,hidd el h ki vagyok
  • Kandurex
    Otthon is így beszélsz? Ezzel a stílussal soha nem kapsz választ.
  • MrMafioso
    bocs
    na muszály megcsinálni ezeket traning pályálkat?
  • MrMafioso
    xe ezek traning pályák, nem lehetne ezeken vhogy továbblépni vagy muszály ezeket a szarokat megcsinininu8bgnhzn f ghf nse bxd dafb cegcddr x
  • MrMafioso
    nem modnomd hogy nyomogassam, de igesgesit hogy ez a szar csakeygszer elseik!
  • Newfronter
    Addig amíg annyira bugos nem lesz, hogy már elfogynak a textúrák és a mátrixnak annyi. :DD
    Amúgy addig 3. részig megy, de elméletileg más lesz a befejezése.
  • joe69
    ahogy az a kepen is latszik a controlt kell nyomogatni ilyenkor
  • ronhaven
    meddig megy ennek a jateknak a sztorija, a 3 vegeig?
  • MrMafioso
    [segitetek?=GREEN][/segitetek?]
  • Bandy11
    Gyerekek segítsen valaki most má odáig eljutotttam hogy az egér nem megy magátol de neo csak lefele néz ezt segítsen valaki mer így má egész teszik agame
  • MrMafioso
    nem tudok itt tovább jutni amxon van vmikor az erőm, és csak elszédül, és kiis nyrnak egy rugástol de ha én megszurom pket vagy 10 szer hason persze talponvannak!
  • Newfronter
    A video beállításnél a render valamit vedd lejjebb és úgy próbáldd meg! TEhát ne legyen 10-es!
  • fadi
    Nekem is ez a problémám... Dolgozhatnánk együtt! :D
  • MrMafioso
  • Mr_no_NaMe
    Mikor elindítom neonak csak a feje látszik!
    Ilyenmor mivan,mit kell ellene tenni?

(kötekedők kíméljenek,faq nincs és pár kérdésre nemis válaszoltak lejebb)
  • Newfronter
    Azt a render valamit 4-re állítottam, de még így is beszaggat néha, ez felháborít és nem hinném, hogy lesz olyan patch, ami ezen javít. Ugyanis biznisz nekik hogy gyengébb gépeken szaggasson.
  • MrMafioso
    e azt mért csinálja hogy szédeleg
    ?
  • IgH
    szori,lehet láma kérdés de akkor most mit tegyek?? Eddig amihez antiblaxx kellett minden elindult..
  • Atkamon
    Valaki #1035?
  • moralosan
    newfronter milyen beállításokon játszol? Mert nekem vmiért néha irreálisan szaggat... a grafika annyira nem érdekel, csak szeretnék normálisan játszani...
  • fadi
    És akkor megmondanád, hogy Ő hogy oldotta meg a problémát? Mert én nem találom...
  • IMYke2.0.0.0
    Ha lejjebb olvastál volna, akkor tudnád, hogy a válasz: de igen.

• fadi
    Akkor megkérdem még1cer: Senkinek nem volt olyan baja, hogy a videóban csak az ember feje láccik, aztán meg semmi?
  • IMYke2.0.0.0
    Ideális esetben a géped így néz ki:
    - IDE 1: winchesterek [max. 2 db]
    - IDE 2: lemezes meghajtók [CD/DVD-RW] [max. 2 db]
    [SATA-kat, SCSI-ket most felejtsük el]

A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en! Ez vonatkozik a StarForce-ra és a Secure-ra is.
  • IgH
    hogy kell beindítani a gémet?? Én megnéztem az nfot,meg itt is körülnéztem,szal nem a tipikus először kérdezek n00b módon jövök ide.
    Felraktam antiblaxxal megcsináltam a szokásosat,akkor win 2000kompatibilitás,registrybe túrkálás,securom stop is bevan üzemelve és mégse megy.
    Vmi tipp?
  • ati2002
    És az elején mi van, ha a kék tablettát veszem be ? (én csak a pirosat kaptam be)

És az irodából való menekülés közben ha elkap az ügynök, akkor mi történik? (accept capture)?

(több kérdésem nincs:D)
  • Newfronter
    Arra nem emlékszem, mert gyorsan kicsináltam. Lehet hogy azt a combo-t kell megcsinálnod, amit leírt az elején.
  • ati2002
    Nem, ott nincs Trinity. Ez az az aréna szerü "Last man standing" training. A sok kung fust levertem, de az öreggel nem bírok. Igaz, csak 2x próbáltam, lehet 3x-orra sikerülne, de most csak írogatni tudok, játszani csak este. Csak hátha van valami trükkje.
  • RolEnD
    Néhol egész elviselhető a cucc...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu