The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy sajt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Akinek lassú az írja át a mátrixot,akkor biztos gyorsabban jön le...

Magiszter
Ez komoly?

Processzor: 2.8? Akkor az én 3.2-esemmel jól fog menni.
Ram: 1G, mint manapság mindennél. Nekem viszont csak 768Mb van. (majd karácsonra jon +1G😎
VGA: 6800? Na persze. Akkor az én 6600GT-men már nem is fog menni?

De majd meglássuk. Volt már fullon ment játék pedig a max gépigénynél gyengébb volt a gépem. remélem ez is ilyen.

Magiszter
Ja és amúgy nekem 5 óra alatt lejönne. csak ezzel a sebességgel kétszer ennyi amivel szedi

Istencsászár
"Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X800 or greater*" loller 😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
vagynem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atkamon
huh

grebber
Minimum System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 2000 / XP
Processor: Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1.8 GHz or higher
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space: 6 GB free
DVD-ROM Drive 6X speed or faster
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 or ATI Radeon 8500 or greater*
Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher

*Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce 4 MX or Intel Extreme Graphics family, are not supported.

Recommended System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 2000 / XP
Processor: Pentium 4 2.8 GHz or AMD Athlon 2.8 GHz or higher
Memory: 1 GB RAM
Hard Disk: Space 6 GB free
DVD-ROM Drive 6X speed or faster
Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X800 or greater*
Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Ezt megnézzük 😊

Magiszter
Mármint most este 10? Bazzeg. ilyenkor tudom sajnálni hogy nincs pénzünk gyorsabb netre.

A szkrínsátokat általában minimum felbontáson csinálják és amit itt látunk az egy kisvideó mikor jönnek az ügynökök (PS2 videó)

én a másik szerverõl töltöm..oda is felrakták onnan jön jól

nem

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát én is kb egy órája kezdtem, ilyenkor olyan 10 fele lejön <#idiota>

Héháhóhahí 😄 Egyáltalán nem kritizáltam a grafikát, sõt egyet is értek a kijelentéseddel. A feelingje egészen biztosan meglesz 😊

scorpeeon
wazz... akkor a Daemon-al csinál vmit? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Magiszter
nekem csak fele annyival jön (átlag 100kb/s), de annyira szakaszosan hogyvalami félelmetes. ilyen 8perc alat jön le egy fájl. ilyen tempóval 10-12 óra letõlteni azaz: ma 16:00-kor kezdtem ha folyamatosan menne a gép akkor olyan hajnali 2-3 fele jönne. ami ezért húzós. Max addig nem alszom <#wow3>
Hát igenm a sanyarú sorsú felhasználók élete<#mf1>
No de holnap már jáccok vele (remélhetõleg)
Addig meg a gyors netesek írjanak majd egy rövid jellemzést a játékról. De csak akkor ha abba tudják hagyni 5 percre<#eplus2>

batman
háttö <#fejvakaras>. Nem bántani akartalak ezzel, csak irigykedtem...Nekem az a közel 300 kbyte/sec nagyon jó lenne (160K van max...), szóval ízirájdör ecsém, ízirájdör <#kacsint>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

GeneralsHungary
Most mit izéltek hogy csúnya, ki fogja látni. Ezek mennek mint az õrültek, neked meg darálni kell õket. A játékélmény a legfontosabb, a grafika nem lényeg. Másképpen nem menne el senki gépén. Akkor meg azért lenne fikázva. Melyik játékban van 300 karakter egy síkon.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

há' hallod gyenge design ide vagy oda lehet befizetek egyre 😛

bodesz
akinek még nincs meg.annak ajánlom ezt az oladalt 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Istencsászár
akkor vedd meg boltba

álmodozz csak :]

De a Virtual Cd Hideot használd az egyszerûbb szerintem és biztos müxik.

az csak a virtuális meghajtókhoz nyúl hozzá, amik gyakorlatilag ugye nem is léteznek 😊

Használtam olyat a motogp 3-nál és nincs mellékhtás...

Nekem mér mondod,nekem is lassú,ne rajtam vezesd le a dühöd elvileg 1 megával simán töltene....

scorpeeon
amúgy ami wandoo-n van azon nincs crack, sr7stop-al lehet csak elindítani? az nem csinál vmi rossz dolgot vmivel? (pl cd meghajtó eltüntetése) mert én nem szívesen használok ilyeneket 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
a gépigényrõl van már bõvebb infó?

batman
'nyád <#mf2>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Itt úgy néznek ki, mintha pálcikából lennének, te jó ég! Remélem a játékélmény jó lesz azért, és azt is hogy Neo nem kapott jogsit!<#nyes>
Viktorr
köszi
én is töltök

Kinek van msn-e?

Nektel hol tart?Hány file van letöltve?

scorpeeon
valaki játszik már vele? vélemény? 😄

Hát ez tényleg csúnya,de szerintem ha mindent a legjobbra állítunk(pl. felbontás) akkor szerintem nem ilyen lesz...

XenonIceX
ez elég ronda<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Igen,tps nézetbõl,ez szerintem csak valami videó hogy sok ügynök van....

Nekem is tök lassú csak 237.1 Kb/s.!!!<#szomoru2>

Magiszter
Félelmetesen lassan tõlt a wanadoo-rol

Amugy ez a kép nem tudom miért ilyen. mert a játékban rendesen tps nézetbõl irányítjuk majd neót (a PS2-es ingém videó alapján)

haha, lefoglaltam töltök ftpvel meg falshget el is:d haha egésznap töltök rola😄

R0sc0
Nah itt van egy wanadoo kód az esetleneknek:
jelszó/passz: izovic

^^

tehát így oldották meg ezt a részt 😊. Feltételezem ilyen madártávlatból fogjuk irányítani Neo-t, eztért visszavettek a sok tucat ügynök poligonjából - szerintem elfogadható kopmromisszum 😊

GeneralsHungary
Meg designolni is. Ilyen ocsmány designt ritkán látni. Kifolyik az ember szeme.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Istencsászár
és ne reklámozd a lámawarezt..

linkelni tudni kell <#nyes>

bodesz
akinek még nincs meg: Simpsons WRZ-n is fentvan 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Kandurex
Nem leszel. :/ egyszerûen nem felelsz meg a kritériumoknak. Itt megnézheted ki kaphat jogot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

?! <#idiota>

minek neked máris csit? Félsz az ügynököktõl? Hisz csak öntudatra ébredt programok <#idiota>

istenem de várom már, hogy lejöjjön 😊) Leginkább az olyan részekre vagyok kíváncsi, amik nem voltak filmben.

Atkamon
Jézus! A másodikak vagyunk!<#wow1>

Atkamon
Én szeretnék házigazda lenni!