3510
-
#1117 Bizony. -
#1116 Legújabb, 3.47-es Daemon kell
Az van fent? -
#1115 Valaki aki most online, és wandooról letöltöte úgy hogy megy, az vegyen fel msn-re lácci! A címem: [email protected] -
#1114 ajánlom az ONI nevű "régi" játékot ha akarsz látni szép verekedést abba tényleg azvolt... -
IgH #1113 na végre el sikerült indítanom .. véleményem,ha a harc az eddigi legélvezetesebb amit játékba tapasztaltam .. kurvajó mozdulatok vmi eszméletlen .. de ennyi grafikai hibát amit ez produkál szinte játszhatatlanná téve magát utoljáta a tr: angel of darknessben tapasztaltam .. szomorú...de azért sztem biztos végignyomom mert a harcok vmi hihetetlenek sztem,de lehet megunom majd azt is.. -
#1112 Valaki küldene nekem egy mentést ?? Tök mind1, hogy hol jár csak legyen kész a második pálya! (az irodaházban bújkálós) ! Légyszíves privit írjatok! Előre is köszönöm! -
Newfronter #1111 Egyetértek... -
#1110 videóknál kifagy ok lehet nálam a gond....
nemvolt hang jóvan megoldottam....
max grafon tiszta bugos pl: embernek nincs teste csak feje megoldva levettem 8asra...
max 30 fps oké ezvan de az hogy elején már a teremben 9 fps ha bejön 2 db 10 poliginos valami ember formájú karakter elég kiábrándító
tiszta homályos elmosott, fakó, recés, pixeles, gyér, ronda
hagok ocsmányak zene még elmegy de az effektek egyszerűen szarok...
karakteranimáció ( neoé ) darabos, összevissza ugrál, ráncigálja magát, nincs kidolgozva rossz az egész harcrendszer, poénképpen az iodában még amikor átakartam menni egyik asztalról a másikhoz elkezdett ugrálni a kamera oda vissza és behülyült és game over GG...
Két elrettentő kép:
2005ös év Citromdíjasa megszületett számomra...
-
gericooper #1109 Szevasztok! Srácok sokkal jobb lenne a crackos változat nem ? mert ez az CLONEDVD-ez nagyon szar, valakinek elindul , valakinek nem, valakinekmg hibát ír ki. Én megvárom a crackos változatát, szerintem pár nap alatt fenn lessz a neten, csak idegeskedünk az egészen. -
chuck #1108 Sracok, mit szoltok ehhez a grafikahoz ?
Valami iszonyat ronda. -
moralosan #1107 nem akarok janiskodni de nekem az elsőre sikerült :D -
moralosan #1106 először én is ezt hittem :).
azok tulajdonképpen nem tutorialok, hanem egyszerű képességek amit később tudsz "megvásárolni". -
#1105 nah, mostmár jó... huhh -
#1104 köszi, így már megy! csak most meg a hangja szállt el a játéknak full :( -
Crazy Mate #1103 Hát scorpeeon lépj ki exittel a cd hidebol. -
Crazy Mate #1102 Nem tudom,próbálgasd... -
#1101 a f*sz van ki!!! megcsináltam a nyamvadt 1.pályát erre amikor már a vége következett volna, kidobott egy iszonyatos hibával a játékból, így el elölről kezdhetem a pályát de ez még csak egy kisebb hiba! amióta ez történt, valahányszor el akarom indítani, mindig ezt írja ki: A required security module cannot be activated blablabla :(( mit lehet tenni ilyenkor? -
Crazy Mate #1100 Én alcoholt használok... -
Crazy Mate #1099 Nekem a cd forgása után indul.
-
gericooper #1098 daemontools
-
Crazy Mate #1097 Mivel mountolsz? -
gericooper #1096 de az is idegesít hogy ez a buzi cd itt forog !!! -
gericooper #1095 jaja
-
Crazy Mate #1094 Átírtad windows 2000 kompatibilitásba? -
gericooper #1093 igen
-
Crazy Mate #1092 A wanadoo-rol van? -
gericooper #1091 CratyMate! azt csináltam de azt irja ki amit irtam -
Crazy Mate #1090 Exit-el ki kell lépni a hideolás után a Virtual Cd Hide-ból... -
gericooper #1089 Hello CrazyMate! a virtual Cd Hide-al avval sem megy mert azt irja ki hog (Original disc could not be found or authenticated.) -
Crazy Mate #1088 Itt a Virtual Cd Hide,ezzel biztos megy... -
Crazy Mate #1087 Próbáld Virtual Cd Hide-al. -
#1086 azoknál a tutorialoknál ahol ilyen karikák vannak, abban jelek, azt mindd meg kell csinálni, hogy továbbengedjen? -
Bandy11 #1085 Mert akkor már le van tiltva.Basszameg mindenkinek jó a game csak nekem nem a rohadt életbe nem jó a camera beállítás készenvagyok úgyszenvedem végig a pályákat -
gericooper #1084 Szevasztok! valaki segitsen már nekem mert már kikészülök teljesen hogy nem tudom nyomni a Matrixot. Felraktam a SR7,stop-ot és akkor sem működik ésa proigi ezt irja ki (NOTHING TO HIDE !) és ha meg a gamet pedig ezt irja ki (Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.)
Létszives valaki segítsen, mert már nem bírom idegileg. Előre is köszönöm...Cooper -
#1083 fúúbazd most nagyon idegesítő résznél vok. A tetőn kell harcolni katonák, meg egy vissza-visszatérő ügynök ellen. Már 600y lezuhantam... lassan elegem lesz :) -
MrMafioso #1082 sak azt nyomo folymatosan
össze gombot nyomom már, de mégis valami miatt kiynirnak, nem lhetne a traninget tulépni, egyáltalán köteleztő azt megcsinálni? -
Etienne9 #1081 Nem kaptam privit..asszem -
IgH #1080 etienne: privi ment.
amikor sr7stopot akarom alkalmazni akkor is azt nyomja h nothing to hide...mi a pöcsömért? így az életbe nemtom elindítani -
moralosan #1079 mafioso ezek alap kérdések, ha komolyan nem jössz rá menj pacmanazni, vagy talán nézd meg a controlst -
MrMafioso #1078 de nekem mikor segitetek?