3510
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • rage
    Legújabb, 3.47-es Daemon kell
    Az van fent?
  • Atkamon
    Valaki aki most online, és wandooról letöltöte úgy hogy megy, az vegyen fel msn-re lácci! A címem: [email protected]
  • Istencsászár
    ajánlom az ONI nevű "régi" játékot ha akarsz látni szép verekedést abba tényleg azvolt...
  • IgH
    na végre el sikerült indítanom .. véleményem,ha a harc az eddigi legélvezetesebb amit játékba tapasztaltam .. kurvajó mozdulatok vmi eszméletlen .. de ennyi grafikai hibát amit ez produkál szinte játszhatatlanná téve magát utoljáta a tr: angel of darknessben tapasztaltam .. szomorú...de azért sztem biztos végignyomom mert a harcok vmi hihetetlenek sztem,de lehet megunom majd azt is..
  • Csuhai G
    Valaki küldene nekem egy mentést ?? Tök mind1, hogy hol jár csak legyen kész a második pálya! (az irodaházban bújkálós) ! Légyszíves privit írjatok! Előre is köszönöm!
  • Newfronter
    Egyetértek...
  • Istencsászár
    videóknál kifagy ok lehet nálam a gond....
    nemvolt hang jóvan megoldottam....
    max grafon tiszta bugos pl: embernek nincs teste csak feje megoldva levettem 8asra...
    max 30 fps oké ezvan de az hogy elején már a teremben 9 fps ha bejön 2 db 10 poliginos valami ember formájú karakter elég kiábrándító
    tiszta homályos elmosott, fakó, recés, pixeles, gyér, ronda
    hagok ocsmányak zene még elmegy de az effektek egyszerűen szarok...
    karakteranimáció ( neoé ) darabos, összevissza ugrál, ráncigálja magát, nincs kidolgozva rossz az egész harcrendszer, poénképpen az iodában még amikor átakartam menni egyik asztalról a másikhoz elkezdett ugrálni a kamera oda vissza és behülyült és game over GG...
    Két elrettentő kép:

2005ös év Citromdíjasa megszületett számomra...

• gericooper
    Szevasztok! Srácok sokkal jobb lenne a crackos változat nem ? mert ez az CLONEDVD-ez nagyon szar, valakinek elindul , valakinek nem, valakinekmg hibát ír ki. Én megvárom a crackos változatát, szerintem pár nap alatt fenn lessz a neten, csak idegeskedünk az egészen.
  • chuck
    Sracok, mit szoltok ehhez a grafikahoz ?
    Valami iszonyat ronda.
  • moralosan
    nem akarok janiskodni de nekem az elsőre sikerült :D
  • moralosan
    először én is ezt hittem :).

azok tulajdonképpen nem tutorialok, hanem egyszerű képességek amit később tudsz "megvásárolni".
  • scorpeeon
    nah, mostmár jó... huhh
  • scorpeeon
    köszi, így már megy! csak most meg a hangja szállt el a játéknak full :(
  • Crazy Mate
    Hát scorpeeon lépj ki exittel a cd hidebol.
  • Crazy Mate
    Nem tudom,próbálgasd...
  • scorpeeon
    a f*sz van ki!!! megcsináltam a nyamvadt 1.pályát erre amikor már a vége következett volna, kidobott egy iszonyatos hibával a játékból, így el elölről kezdhetem a pályát de ez még csak egy kisebb hiba! amióta ez történt, valahányszor el akarom indítani, mindig ezt írja ki: A required security module cannot be activated blablabla :(( mit lehet tenni ilyenkor?
  • Crazy Mate
    Én alcoholt használok...
  • Crazy Mate
    Nekem a cd forgása után indul.
  • gericooper
    daemontools
  • Crazy Mate
    Mivel mountolsz?
  • gericooper
    de az is idegesít hogy ez a buzi cd itt forog !!!
  • gericooper
    jaja
  • Crazy Mate
    Átírtad windows 2000 kompatibilitásba?
  • gericooper
    igen
  • Crazy Mate
    A wanadoo-rol van?
  • gericooper
    CratyMate! azt csináltam de azt irja ki amit irtam
  • Crazy Mate
    Exit-el ki kell lépni a hideolás után a Virtual Cd Hide-ból...
  • gericooper
    Hello CrazyMate! a virtual Cd Hide-al avval sem megy mert azt irja ki hog (Original disc could not be found or authenticated.)
  • Crazy Mate
    Itt a Virtual Cd Hide,ezzel biztos megy...
  • Crazy Mate
    Próbáld Virtual Cd Hide-al.
  • matyi08
    azoknál a tutorialoknál ahol ilyen karikák vannak, abban jelek, azt mindd meg kell csinálni, hogy továbbengedjen?
  • Bandy11
    Mert akkor már le van tiltva.Basszameg mindenkinek jó a game csak nekem nem a rohadt életbe nem jó a camera beállítás készenvagyok úgyszenvedem végig a pályákat
  • gericooper
    Szevasztok! valaki segitsen már nekem mert már kikészülök teljesen hogy nem tudom nyomni a Matrixot. Felraktam a SR7,stop-ot és akkor sem működik ésa proigi ezt irja ki (NOTHING TO HIDE !) és ha meg a gamet pedig ezt irja ki (Emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software.)

Létszives valaki segítsen, mert már nem bírom idegileg. Előre is köszönöm...Cooper
  • bazza
    fúúbazd most nagyon idegesítő résznél vok. A tetőn kell harcolni katonák, meg egy vissza-visszatérő ügynök ellen. Már 600y lezuhantam... lassan elegem lesz :)
  • MrMafioso
    sak azt nyomo folymatosan
    össze gombot nyomom már, de mégis valami miatt kiynirnak, nem lhetne a traninget tulépni, egyáltalán köteleztő azt megcsinálni?
  • Etienne9
    Nem kaptam privit..asszem
  • IgH
    etienne: privi ment.
    amikor sr7stopot akarom alkalmazni akkor is azt nyomja h nothing to hide...mi a pöcsömért? így az életbe nemtom elindítani
  • moralosan
    mafioso ezek alap kérdések, ha komolyan nem jössz rá menj pacmanazni, vagy talán nézd meg a controlst
  • MrMafioso
    de nekem mikor segitetek?