3510
  • Crazy Mate
    Akkor mit kell csinálni amikor egy csaj ül egy félkör alakú íróasztalnál?Engem ott kapnak el.
  • Atkamon
    Mit kell akkor csinálni ha indítás előtt ezt irja ki:Emulator Detected! Please deactivate virtual drive and emulation sotware?
  • Crazy Mate
    El tudja valaki küldeni email be vagy msn-en a mentését a menekülős pálya után amikor az irodába vagyok és az ügynökök el akarnak kapni,sehogy sem tudom végigvinni...Email: [email protected] msn: [email protected]
    Úgy próbáltam!Semmi!
  • Bandy11
    Másnak is előjött az a probléma hogy Neo egy fekete paca vagy csak nekem tehát ez egy bug?
  • DioSr50
    megvan valakinek a martix path of neo játék dvd borítója??
    akinek megvna linkelje be pls
    thx
  • Magiszter
    Ja és Omegadriver legújabbja van fent.
  • Magiszter
    Inno3D GF6600 GT. És ezzel elég szépen megy. De hogy őszinte legyek azzal 1-es graf beállítással jáccom, mert nekem úgy jobban tetszik a játék látványvilága.
  • kraven81
    mármint virtual hide ikonra:P
  • kraven81
    Miután virtual hide-al kilötted a v.meghajtokat jobbklikk ikonra és exit utána menni fog
  • BladE666
    nemtzdja vki a Wanadoo Email cimét kellne nekem
    Sziasztok!

Sok játékot indítottam el a virtual hide módszerrel,de ez nem megy.
    Igy csináltam:
    -Daemon tools 3.47-el telepítés.
    -Egy újrainditás
    -Aztán virtual hide progiban kilöve a virtuális meghajtó
    -Exe átállítva win 2000 kompatibilisre

És kapom a hibaüzenetet:
    -A required security can not be activated.This program can not be executed.

Ugyanezt csinálja a sr.stop progival is.
    És hiába kattintok a hibaüzeneten az okére,visszajön pár másodperc múlva.

Mit csinálok rosszul?
    Anti blaxx-szal ha próbálkozok milyen védelmet kell beállítani?
  • Magiszter
    Egyet értek. Meg onnantól lesz izgi miután már te vagy a CSÚZÖNVÁN. Darálod az ügynököket, megállítoda golyókat. Az ám a f*sza. Ezt egyik másik játék sem tudja utánozni. ENNEK MÁTRIX HANGULATA VAN.
    Na megyek is jáccani :D
  • M@TriX
    meg akart kímélni saját magától :)
  • kraven81
    Ezeknek ellenére, hogy bugos , csúnya nincs jol optimizálva tegnap alig bírtam abbahagyni. Pénzt nem ér meg de 1 matrix fan-nak szerintem élvezetes gamma
  • CSOCSO
    BAZZ.. KILEPETT MAGATOL AJATEK:(
  • WiZZaRD
    Kicsit furcsa dolog ez a jatek. Most nem a Matrix vilagrol beszelek, csupan, hogy egy botranyosan rossz (es eleddig egyetlen) Matrix jatek keszitoje ugye a Shiny volt. Akiknek azert volt igen komoly, mitobb forradalmi jateka, a Messiah vagy a Sacrifice nev gondolom mindenkiben kellemes emlekeket ebreszt...Ezt az uj adaptaciot is a Shiny kovette el - igaz mindent a penz mozgat - de ketszer nem teszi tuzbe az ember a kezet, nem? En nagyon vartam, ambator a film is hagy maga utan kivanni valot (sajat velemeny), de az otlet kivalo. Egyszeruen nem ertem, hogy ez miert igy sikerult. Senki nem surgette oket (mint az elozo jateknal), reg lejart a Matrix dolog, lefutott, kiegett...Szoval csak nehezen megy a fejembe, hogy a Shiny-nak ez hogy jott ossze...:(
    Sokkal jobb is lehetett volna. A kepek, amik ide be lettek linkelve, valoban eleg gyatran neznek ki pc-s szemmel, konzolos valtozaton ez nem latszik ennyire:(. En nagyon sajnalom, hogy ez sem sikerult...illetve magat a csapatot sajnalo, ez valoszinuleg visszasullyeszti oket a kozepszerusegbe, pedig a Matrix elott annyira innovativ fejlesztogarda volt:(...de igy most ki fog veluk jatekot iratni? vagy sajat otletekhez kiadot talalni? Igy marad a mar bejaratott, nepszeru filmek/regenyek/sorozatok/stb szamitogepes megvalositasa (lasd meg Pitbull Sindycate, s sok mas anno volt kreativ csapat neve alatt).
  • scorpeeon
    én kikapcsoltam a hide-t és azzal is megoldódott. a kérdésem az lenne, hogy a játék nekem is olyan furcsán csillogó mint az az #1110 hsz-ben látható... ez az ATI kártyáknál van csak?
  • Kandurex
    Egy gyors válasz a required security module cannot be activated problémával küzdőknek.

Nos, ez a srom7 védelem sajátossága, valszeg a regisztrációs adatbázisban olvasás tagadásra van bírálat, ami a S4 védelmek kikerülésénél jól jött, de itt viszont nem alkalmazható! Tehát ha régebben piszkáltad a (regedit) beállításokat, azokat állítsd vissza, aztán SR7 vagy CDH és play the game.
  • pinehead
    az ám a gáz, hogy a készítők tisztában voltak azzal, hogy a név eladja a játékot.
    őket maga a játék nem érdekelte...
  • Csuhai G
    Valaki segítsen Plíz! #1112
  • kraven81
    Azé vicces, hogy F.E.A.R. maxon megse röccent ezzel meg közepesen is akad és hát grafjuk nem 1 kategoria
  • kraven81
    persze
  • Atkamon
    Kicsomagoltam a letöltött 75 fájlt! Bemuntoltam Daemon Toolsba, de most már így nincs elég helyem a vinyón! Törölhetem mostmár a csomágolt fájlokat?
  • Tomsteel
    Értem, köszi
  • kraven81
    Ha benne lenne objectivesbe nem kérdezném bah....csak 10perce ölöm az ellent és gondoltam valamit nem vettem észre
  • Istencsászár
    Tök mind1 milyen vgad van ronda. Nézd meg #1110 ati x800al ilyen
  • Tomsteel
    Sziasztok !
    Amint azt a képemen is látjátok ATI kártyám van.
    Az lenne a kérdésem, hogy számíthatok-e elfogadható grafikára, vagy felejtsem el? (elolvastam miket írtatok, de azért hátha vki tud segíteni)
    Előre is köszi !.... Tomsteel
  • Istencsászár
    hát gépemen nemszar semmi ( értek már hozzá annyira profi módon.. ) , mer minden megy egyszerűen ez a játék szar kb olyan driver 3 feeling azse jobb ennél...
  • Istencsászár
    bocsi milyen vgad van?:D
  • scorpeeon
    a gyakorlást át lehet ugrani amúgy (esetleg később visszatérni rá)? mert ahogy elnéztem, baromi sok gyakorlás van, és a rendes játékból meg még alig volt valami
  • moralosan
    srácok ne legyetek ennyire amatőrök...

1: ott van menüben az objectives

2: ha nem megy, max ölöd és vársz amíg nem történik vmi.

én már végigvittem az első rész storyját, most a második rész alküldetéseit csinálom.
  • moralosan
    pfuhhuhhúúú ONI, beh szerettem én azt :)

na az a game A game volt :).
  • kraven81
    Amikor jobbrol balról jönnek a metrok és sok katona van meg agent smith ott mit kőő csinálni?
  • kraven81
    Nekem is ugyanez a bajom szal a játék hibája
  • Magiszter
    Korrigálás: "...neked nem megy megfelelően, nem [teljesen]a játék hibája"
  • Magiszter
    Nálad van a gond. Nálam fullon valamivel szebb. Az irányítás jó, és a mozgások simák (motion capture gyanus). És nem tapasztaltam csak 1 féle textúrahibát eddig.
    Amúgy ha az első páján nem jutottál tovább akkor a harcrendszerről nem sokat mondhatsz, mert ami az elején van bunyó az teljesen más. Főleg hogy ot csak nyomogatod a gombokat és ütsz vágsz. Ez olyan játék amit folyamatában kell átélni. Az hogy szar a gépeden valami és neked nem megy megfelelően nem a játék hibája.
  • MagyaR
    correct: képernyő
  • MagyaR
    Én amikor a menübe rányomok, hogy start kijelenik ugyebár az a matrixos kép, (ami a töltést jelenti), azt meg sötét képernyő. Hangok mennek :D, de sötét a képernyá teljesen. Miért van ez??
  • zsotee
    Köszönet a hasznos infóért!! :)))
    Gond nélkül elidult a game.