The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme,neked indult vagy nem?

Mért nem indul nektek,ha azért mert valami emulator-t érzékelt és kéri hogy kapcsold ki akkor van megoldás!

Maxtreme
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem csalódtam az ATARI-ba. Ez a játék legalább akkora 1 trágya szar fos mint az ETM.
Szörnyû irányíthatóság, szar grafika, rohadt nagy gépigény.
Már a film is a game elején ment vagy 5 fps-el

A karakterek kinézete nevetéges...

Uninstall..

Hogy tudnak ilyet kiadni 2005 végén... <#levele>

Bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam, ez szigorúan magánvélemény..

Atkamon
Az hogy lehet?

Bitcomettel! És 180kval jön.<#mf2><#eplus2>
matyi08
elvileg antiblaxx vagy sr7-stop

Csuhai G
Hogyan lehet elnidítani?? Rájött már valaki?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fitutufi
ennyi lámát istenem :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

matyi08
én azzal

Atkamon
Van itt olyan aki FlashGettel tölti?

Magiszter
Ezek szerint marad a hajnali 3-4 es letöltõdési idõpont<#rinya>

matyi08
basszus a server 2-n csak 26 fájl van

Magiszter
Msot vettem észre hogy a wanadoo-na a 2. szerveren csak 26 fájl van meg a 74-bõl. lehet ezért jön gyorsabban onnan?
Az 1-es szerverrõl meg iszonyatsz*r jön. szóval valszeg a fél fórum onnan tölt 😄

Ja és a gépem középkategória a mai viszonylatokban. Szóval ez nem arcozás. ha arcozn iakarnék: 1.) Nem ilyen géppel tenném 2.) Úgy nézne ki a hozászólás hogy: Ti pancserek a poros kis vackaitokkal, nekem bezzeg "ilyen-meg-olyan" konfigom van. elmehettek a sunyiba azokkal a láma gépekkel.

Szóval nem kell beszólogatni mert beírtam a konfigom. Ha meg nem érdekel akkor miért válaszolsz rá?

matyi08
csak 26 fájlból áll?

Atkamon
Single Player

akinek játszik már a gameval az plz screenshotokat!

wander01
ez most single player orientált cucc amugy vagy netes? semmi infom nincs erröl a játékrol most látom elöször. mindegy még másfél ora 😄 imádom mikor igy beindul egy forum csak illyenkor cigizni kimenni erkélyre is cinkes mert nem érem utol a hozzászolásokat 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

<#circling>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

matyi08
hát én is így gondoltam

rezsofiz

sazl : c

neten 'csém hol élsz te? <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nyomnám a képeket de perpill még baszik elindulni 😊)

http://thenamelessphoto.com/

de bmeg biztos azt fogja kiírni, hogy "Kedves matyi08, ezt a kódot, melyet az SG PoN fórumán találtál sajnos nem tudod használni, mert túl sokan kapcsolódtak már ezzel a hozzáféréssel."

valszeg.

milyen a játék???
csak neten lehet vele játszani??
véleményeket... 😊

mucsácsó
nemcsakte nem.....
Regisztrálj.....

matyi08
de akkor nem azt írná, hogy túl sok kapcsolat van ezzel a kóddal? amúgy kár... én nem tom letölteni.

wander01
én szvsz egy konzol szutykot még csak nem is hasonlitgatnék össze egy pc-vel legyen az a pc akármilyen "szük keresztmetszet" (mint ahogy más topikokban használják mostanában ezt a kifejezést valamiért) és a konzol akármilyen jo. ha a konzol lenne az egyetlen alterniva ahhoz hogy játszhassak a játékkal akkor inkább kihagynám.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Csuhai G
Mert már töltenek azzal a kóddal.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

matyi08
miért nem enged fel ezzel a kóddal, lejárt vagy mi?

omg

nos igen 😊

matyi08
The.Matrix.Path.Of.Neo.CloneDVD-MiRROR <--ez jó?

matyi08
most akkor a wanadoo-ról melyik verziót kell tölteni?

Csuhai G
Na, akko siess a képekkel! 😄

Istencsászár
az.

1 kérdés ez átirat? ha igen ps2 vagy xbox?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mikor benéztem a topicba akkor ért le pont a játék 😊)

http://thenamelessphoto.com/

persze,ott a ps2,de annak olyan kiábrándítóan "ocsmány" a grafikája egy 1024-es felbontáshoz viszonyíva😊)
nos igen, de ne vegyetek annyira komolyan, inkább iróniában kérdezem. :b 😊

kill3r22
sztem ez a konfig amim van éppenhogy belépõszint a mai játékokhoz.....de a Matrix remélem menni fog.....ha nem akkor ott a ps2 😄
tudod ki az arcozos???aki odair 4ghz-s procit meg SLI-s 7800GXT....és az irásaiobol rá lehet jönni hogy nem 18év feletti....😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

báttyó02
attol függ honnan nézem 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kill3r22
nem mondmár hogy ez nem középkonfig?????? 😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

nesze még nagyobb "loller"😊)

3.4 Supported Video cards
-------------------------------

As is noted in the minimum requirements not all video cards have hardware vertex and pixel shader support even though they have the required video memory available. Here is a non-exhaustive list of video cards that are not supported:

ATI Radeon 7200
ATI Radeon 7500

Intel 82810 Integrated Graphics
Intel 82815 Integrated Graphics
Intel 82830M Integrated Graphics
Intel 82845G Integrated Graphics
Intel 82852 Integrated Graphics
Intel 82855 Integrated Graphics
Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics
Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics

Intel 82855GM Extreme Graphics 2
Intel 82865G Extreme Graphics 2
Intel 82865GV Extreme Graphics 2

Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics
Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics

Nvidia GeForce 2MX
Nvidia GeForce 2GTS
Nvidia GeForce 4MX
Nvidia GeForce 3
Nvidia GeForce 4 Ti 4200
Nvidia GeForce 4 Ti 4400
Nvidia GeForce 4 Ti 4600
Nvidia GeForce 4 Ti 4800

SiS Xabre series video cards

If you have any of these video cards please contact your system vendor for assistance in upgrading your video card.

báttyó02
😄DDDD
meg amugy érdekes módon csak azok irják ki nagyrészt milyen a gépük akik arcozni akarnak vele...nem sürün látok középkonfigot az aláirásokba 😄

srácok... bocs, hogy ezt megkérdezem, de feltenném az aláírásomban is olvasható kérdést:

kit érdekel milyen géped van? 😊

Atkamon
Nekem 2.8-as a procim, meg ATI 9600!

Remélem fut,mert nekem is ilyen csak 1 gb ramom van,több mint neki...

báttyó02
hüha!
akkor ezekszerint a te gépeden nemnagyon fog futni a gamma o:
:SA:ASDAS😄

elég az arcból 😊

fitutufi
ütõs

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^