3510
  • moralosan
    végül is nem volt egyértelmű, csak a szemed szúrta ki az a baszott nagy kiírás, amin le volt írva teljesen érthetően... végül is...
  • scorpeeon
    nah, végre megcsináltam de nem volt ez olyan 1értelmű.
  • scorpeeon
    de ők rohadt messze vannak tőlem, és jóval magasabban is, ha elugrok feléjük, tutira megdöglök
  • Magiszter
    Amúgy valamelyik nagy hekker csávó nem tudna olyat csinálni hogy valamit átír és nem fogy a FOCUS? Elvagyok így is de úgy sokkal pojénosabb lenne az egész
  • shiftáj
    Original disc could not be found or authenticated. most meg ezt írja ki... b+ :@
  • Magiszter
    Olvass vissza. leírtam: UGOR FEL TRINITY-ÉKHEZ!!!
  • scorpeeon
    hova?
  • moralosan
    duplaugrással ugorj fel oda..
  • moralosan
  • scorpeeon
    ütöm-verem és semmi... a robbantásnak mi szerepe volt?
  • scorpeeon
    vki help mááá soha nem fogok rájönni h mire gondolnak itt, és már nagyon elegem van belőle...
  • shiftáj
    Valaki írjon le plz egy olyan leírást amivel el is indul a game... köszi
  • Magiszter
    Nincs kód még a pc-shez. Az van hogy erre még váni kell. Amúgy meg csak akkor lesznek kódok ha végogtotltad (ha minden nehézségi szinten akkor lesz csak meg az összes kód)
  • scorpeeon
    na léhyszi írd be, mert nálam semmilyen tippről szó nem volt, már 10szer +próbáltam :(
  • Magiszter
    Egyszerű. ahl a skacok kirobbantották a falat ugorj fel (focus használata közelező)
  • moralosan
    lődd meg párszor az ügynököt és várj, majd még ütögesd szépen a focusszal
  • moralosan
    omg még mindig nem jöttél rá

sztetek minek vannak felugró ablakok, tippek a játékban?!
  • scorpeeon
    sztem a végtelenségig jönnek
  • MrMafioso
    de nekem azt csinálja hogy elszédül magátol százszázalék életerőmnél, adjatok már kdokt vagy mentést a traninghoz!
  • scorpeeon
    valaki segítsen már! itt vagyok a semmi közepén a megölhetetlen ügynök folyton szívat és egy dobással lehajít, akkor meg kezdhetem jóval előrébbről :(( már nagyon kivagyok tőle!!
  • scorpeeon
    ezt nekem írtad?
  • R3GiDON
    Addig visszajönnek az ügynökök mig van kibe beleszálni :)
  • scorpeeon
    csinálom én, de sose hal meg, ha lelököm, mindig visszajön
  • matyi08
    állandóan kombózz, az időlassítás közben, meg használd az lshift+lctrl-t előre hátra, meg ilyenek
  • scorpeeon
    van 1 hely ahol először kell harcolni ügynökkel és könnyen le lehet esni, aztán eltünik a lépcső és a többiek kirobbantanak vmit, ha az ügynök leesik, egyből visszajön, és mindig meghalok pár percen belül, mit kéne itt csinálni??
  • MrMafioso
    de a 2.dik része oyan nehéz amikor fektefehér a kép, nem tudom őket sehogysem kiynirni valaki küldene msntést? [email protected]
  • matyi08
    egy 6600-as 256MB-os geforce-on 1-esen akad! 2600-as sempron proci 512 ram
  • Istencsászár
    mivel a játék és a történet rész igen..
  • Istencsászár
    egy kis bugparádé:

• MrMafioso
    a traninget muszály megcsinálni?
  • moralosan
    átugrani nem lehet, de a level selectben újra lehet játszani mindent (igaz, utólag már nincs sok értelme )
  • Bandy11
    Már felvettelek de nem engedélyezed.
  • Bandy11
    Msn inkább!!!!
  • Crazy Mate
    Bandy11 elküldöd a mentésed?Email címem:[email protected]
  • Bandy11
    Egyébként siralmas a game csak azért nyomom mert matrix Fos graf és mégis akad azon a gépemen amin a call of duty2 a FEAR a QAKE 4 nem(nevetséges)vagy kidobnak egy komoly patch-et (bár ehhez legalább akkor kéne mint maga a game)vagy nem tom mi lesz.Nem megy a mátrix game készítése ezeknek.De sajnálom ezt a játékot vártam már mi óta és kész nevetséges.Nah látjátok sok dolog között erre jó a warez mert ha ezt tom egy forintot nem adtam volna érte akik meg oda dobták a 10.000ft megszívták:)
  • kill3r22
    Inenn lehet leszedni a SR7_Stop progit....!!!!
  • Bandy11
    Szerezd meg az SR7 stop_1.0-át(nekérdezd hol) indítsd el aztán katt a hide-ra majd play ezt minden játékindítás előtt majd meg kell tenned nem akar valaki faq-t csinálni?
  • Bandy11
    Srácok amikor fent vagyok a tetőn és Morpheust kinozzák mit kell csinálni mert má 200000 katonát kinyírtam 10000 lerugtam a tetőröl a Jonst de még mindíg nincs helkiopterem Morpheus meg döglődik.
  • Solid Snake
    Nincs.
  • Crazy Mate
    Senki sincs itt?