3510
-
moralosan #1197 végül is nem volt egyértelmű, csak a szemed szúrta ki az a baszott nagy kiírás, amin le volt írva teljesen érthetően... végül is... -
#1196 nah, végre megcsináltam de nem volt ez olyan 1értelmű. -
#1195 de ők rohadt messze vannak tőlem, és jóval magasabban is, ha elugrok feléjük, tutira megdöglök -
#1194 Amúgy valamelyik nagy hekker csávó nem tudna olyat csinálni hogy valamit átír és nem fogy a FOCUS? Elvagyok így is de úgy sokkal pojénosabb lenne az egész -
shiftáj #1193 Original disc could not be found or authenticated. most meg ezt írja ki... b+ :@ -
#1192 Olvass vissza. leírtam: UGOR FEL TRINITY-ÉKHEZ!!! -
#1191 hova? -
moralosan #1190 duplaugrással ugorj fel oda.. -
moralosan #1189 -
#1188 ütöm-verem és semmi... a robbantásnak mi szerepe volt? -
#1187 vki help mááá soha nem fogok rájönni h mire gondolnak itt, és már nagyon elegem van belőle... -
shiftáj #1186 Valaki írjon le plz egy olyan leírást amivel el is indul a game... köszi -
#1185 Nincs kód még a pc-shez. Az van hogy erre még váni kell. Amúgy meg csak akkor lesznek kódok ha végogtotltad (ha minden nehézségi szinten akkor lesz csak meg az összes kód) -
#1184 na léhyszi írd be, mert nálam semmilyen tippről szó nem volt, már 10szer +próbáltam :( -
#1183 Egyszerű. ahl a skacok kirobbantották a falat ugorj fel (focus használata közelező) -
moralosan #1182 lődd meg párszor az ügynököt és várj, majd még ütögesd szépen a focusszal -
moralosan #1181 omg még mindig nem jöttél rá
sztetek minek vannak felugró ablakok, tippek a játékban?! -
#1180 sztem a végtelenségig jönnek -
MrMafioso #1179 de nekem azt csinálja hogy elszédül magátol százszázalék életerőmnél, adjatok már kdokt vagy mentést a traninghoz! -
#1178 valaki segítsen már! itt vagyok a semmi közepén a megölhetetlen ügynök folyton szívat és egy dobással lehajít, akkor meg kezdhetem jóval előrébbről :(( már nagyon kivagyok tőle!! -
#1177 ezt nekem írtad? -
R3GiDON #1176 Addig visszajönnek az ügynökök mig van kibe beleszálni :) -
#1175 csinálom én, de sose hal meg, ha lelököm, mindig visszajön -
#1174 állandóan kombózz, az időlassítás közben, meg használd az lshift+lctrl-t előre hátra, meg ilyenek -
#1173 van 1 hely ahol először kell harcolni ügynökkel és könnyen le lehet esni, aztán eltünik a lépcső és a többiek kirobbantanak vmit, ha az ügynök leesik, egyből visszajön, és mindig meghalok pár percen belül, mit kéne itt csinálni?? -
MrMafioso #1172 de a 2.dik része oyan nehéz amikor fektefehér a kép, nem tudom őket sehogysem kiynirni valaki küldene msntést? [email protected] -
#1171 egy 6600-as 256MB-os geforce-on 1-esen akad! 2600-as sempron proci 512 ram -
#1170 mivel a játék és a történet rész igen.. -
#1169 egy kis bugparádé:
-
MrMafioso #1168 a traninget muszály megcsinálni? -
moralosan #1167 átugrani nem lehet, de a level selectben újra lehet játszani mindent (igaz, utólag már nincs sok értelme ) -
Bandy11 #1166 Már felvettelek de nem engedélyezed. -
Bandy11 #1165 Msn inkább!!!! -
Crazy Mate #1164 Bandy11 elküldöd a mentésed?Email címem:[email protected] -
Bandy11 #1163 Egyébként siralmas a game csak azért nyomom mert matrix Fos graf és mégis akad azon a gépemen amin a call of duty2 a FEAR a QAKE 4 nem(nevetséges)vagy kidobnak egy komoly patch-et (bár ehhez legalább akkor kéne mint maga a game)vagy nem tom mi lesz.Nem megy a mátrix game készítése ezeknek.De sajnálom ezt a játékot vártam már mi óta és kész nevetséges.Nah látjátok sok dolog között erre jó a warez mert ha ezt tom egy forintot nem adtam volna érte akik meg oda dobták a 10.000ft megszívták:) -
#1162 Inenn lehet leszedni a SR7_Stop progit....!!!! -
Bandy11 #1161 Szerezd meg az SR7 stop_1.0-át(nekérdezd hol) indítsd el aztán katt a hide-ra majd play ezt minden játékindítás előtt majd meg kell tenned nem akar valaki faq-t csinálni? -
Bandy11 #1160 Srácok amikor fent vagyok a tetőn és Morpheust kinozzák mit kell csinálni mert má 200000 katonát kinyírtam 10000 lerugtam a tetőröl a Jonst de még mindíg nincs helkiopterem Morpheus meg döglődik. -
#1159 Nincs. -
Crazy Mate #1158 Senki sincs itt?