The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
nem. viszont 2 perc játék után ne mondjon senki véleményt. ennyi

sazl : c

rezsofiz
kb.

tehát ha nem teccik, akkor kuss, csak éljenezni szabad?
crazy mate komolyan mondom ne beszélj már hülyeségeket...

maxtreme feltette a játékot, mondta nem bírt tovább játszani, ezért van csak ennyi kép... nA mOSt eZeK uTáN sZeriNted eZ a jáTék eLeJe, vaGy véGe?! <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ahoz hogy valaki egy elhamarkodott véleményt mondjon egy játékról nem kell hozzá meglenni a játéknak.

báttyó02
hát ha igy megy a gépeden akkor johogy szarul irányitható ::SAD:ADS😄S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

matyi08
figyeljetek akit rabul ejt a mátrix világa, annak nem a graf számít. (hû, de irodalmi voltam)

Csak mondjon rá rosszat aki jobbat tud csinálni.....

rezsofiz
szerinted ha véleményt mond a játékról akkor elindult neki?

Maxtreme én megértelek, hogy neked fontos a grafika, de minek kell ennyire ingerültnek lenni csak azért, mert a te képzeletbéli lécednek nem felel meg egy játék?

"Törném el a kezét lábát aki 1 ilyen szemetet ki bír adni.."

...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Akkor ezeke szerint szemet kéne cserélni, nem Videókártyát<#vigyor><#idiota>

Egyébként már sokan fikázzák a játékot<#rinya>
Én azért végigtolom! A Matrix az Matrix<#integet2>

Maxtreme
Igen..ez mind... Nem is konzolos...áhh...

Maxtreme
Nem... Teljesen jó....<#rolleyes>
Szép, optimalizált, irányítható....

SLICK
remélem májusban már én is a T-Onlinet erõsítem <#idiota>
neked is 2Mb-os neted van?? Te mennyit költesz rá?

Seth
az mind a video beállítások???? bõséges a választék 😄

PSN ID.: Beegabor

Ezek a képek nem a játék elejérõl valók,de lehet hogy tévedek.......

báttyó02
nah nem is rossz

wander01
t-lány bekaphatja<#mf3>. most várom hogy lejárjon az 1 évem már huzok is át externethez vagy esetleg tv-net-hez(de nem kábelnet hanem adsl) szintén 3 mbit-re mint most ami van. lejár januárban az 1 év hüségszarom és onnantol 3 ezerrel többet kell fizetnem annyit meg nem ér<#violent>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Maxtreme
Na ittvannak a képek. Bocsi hogy csak ennyi van, de nem bírtam vele tovább játszani. Már így is a hányinger kerülgetett tõle...
Törném el a kezét lábát aki 1 ilyen szemett ki bír adni..

matyi08
nekem T-online-s netem van

most ez mitõl lenne felétlenül cselló? Azt inkább hanyagold, sok rosszat hallottam róla. T-Online rulz <#idiota>

Magiszter
Igen. Akkor olyan mintha képregényt néznél (5 FPS-nél) 20-25 FPS-t az emberi szem még egybefüggõ gördülékeny mozgásnak lát. alatta már akadozó a mozgás.

igen

Nekem is kb.Lehet hogy ugyanolyan a netünk...

Magiszter
Annyiért lehet nekünk is váltani kellene. Ez Cselló igaz?

matyi08
10000Ft-ba kerül havonta

És hogyha kicsi az fps szám akkor akadozik?

2048-es gondolom, mivel nekem is ilyen sebességû és szintén olyan 4 perc átlagban egy file letöltése.

matyi08
2mb-es netem van

Magiszter
Szép. Jó gyors a neted akkor. Mennyibe fáj ez havonta?

nos én is így vagyok 😄

vmiért nagyon szerettem az ETM-et.

Tompie
remélem majd jön ki valami normális töréssel is <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Nekem is kb. 4 perc.

wander01
hát kiváncsi leszek hogy nálam hogyan fog menni. az X3-nál mindenesetre a hajamat téptem... az no comment<#falbav> 2perc 10 mp egy rész <#whatever>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

matyi08
nekem 4 perc alatt szed le egy részt

SLICK
igaz igaz...

bár mivel én nem rendelkezek überfasza nettel én csak pár héttel késõbb tom elkezdni a gammát :c
sztem lassan ide is elkell egy F.A.Q. csak én még nem vágom az iylen témát hogy hogy szerkesszem meg :c

Jah M@TriX én elvállalnám a házigazda jogot, ha lehet...

Magiszter
Frame per Second = Képkocka per másodperc

Magiszter
Aham. Ezt mikor tudnád beüzemelni? Mert én elvagyok így is egy darabik csak néha annyira belaggo la töltés mint a nyavaja és 130-20kb-között ingadozik. Egyébként 1 részt 6,5 perc alatt szedne le de így meg 8-9perc egy rész.

báttyó02
az nem létezik hogy a te gépeden oylan szarul menjen...sztem nálad van a hiba,nemkéne rögtön fikázni a gémet :\
bár könnyen lehet nincs igazam

Mi az az Fps szám???

16:00-kor kezdtem én is,és nekem 47-esnél tart,szerintem ha túl lassú a szerver akkor én csinálok egy atw-s lapot és felrakom,úgy biztos gyorsabban szedné le,egyébként az élmény számítn,nem a graf..

Maxtreme
Dobok mindjárt képeket....
Fps számokkal 1ütt

Magiszter
1Gb/512? Asszem ez. tehát 128-al tudok tölteni max

matyi08
mekkora a sávszéled?

báttyó02
akkor nekem tetszeni fog,mert az ETM is bejött a nagy fikázások ellenére .)

Magiszter
16:00-kor kezdtem és már a 22-es résznél tart <#mf1>

szerinted ment neki, vagy nem?

OMG

"trágya szar fos"

wow... nem érdekel... én végig fogom nyomni és jól fogom érezni magam a játékkal 😛

Magiszter
Hát ha 5 fps-el meyg akkor azért rossz az irányítás. Amúgy meg lehet nem tettél fel valami drájvert, vagy ilyesmi. Mert a te gépeden mennie kellene .Ha azon 5 FPS-t fut akkor az enyémen jó ha 2-vel fog menni.

Apropó milyen grafikai beállításokkal nyomattad? minden max-on?

Sil3nt
legalább pár ocsmány képhet benyomhattál volna 😊