3510
-
gericooper #1237 irjatok má! plz!! má gamezni karok!. .vki adja má meg az MSN címét!.. azt segiotsen már plz!!! kibaszott kurva életbe! nem tom tolni a gamet!! -
gericooper #1236 mi ez az MDS?.. mihez kell ez? -
#1235 felraktam -
#1234 egyébként Itt van -
#1233 felrakom, de válaszoljatok a kérdéseimre! -
shiftáj #1232 plz valahova rakd fel!!! azé nem megy csomó mindenkinek -
#1231 egyébként nekem van mds fájlom -
gericooper #1230 légyszi segitsetek már!! nektek indul a game?.. ti hogy csináltátok?? plz!! mert most már a faszomat verem a gépnél:D -
#1229 végigvitte már valaki? arra lennék kíváncsi, hogy pl a második résznél már tudunk repülni meg minden vagy azokat a képességeket nem kapjuk meg? -
#1228 az normális, hogy 6600-as geforce-al 1024×768, 1-es állítva a video beállításoknál, a brightness 6, és akad, ha sokan vannak a képen? -
shiftáj #1227 van valakinek mds e? -
gericooper #1226 Császtok!!! Segitsetek plz! nem indul a game!! ezt sináltam:
- Daemon Toolsba benyomtam a gamet
- Utána Virtual Cd Hide vel kilöttem és kinyomtam a hideot
- ezután kompatibilissé tettem a gamet
és a végén ezt irja:Original disc could not be found or authenticated.
légyszi segitsetek!! hogy inditsam el vagy mi a baj??? plz!!!! -
#1225 A "b+" -jeidet tartsd meg magadnak: -
#1224 jaj de tele a tököm... nemtom valaki már megcsinálta azt amikor egy éjjeli őrt kell megvédeni egy harangtorony tetején? iszonyat idegesítő kissé... most már 3xra -
shiftáj #1223 anti blaxx al elvileg akkor lenne indítható ha lenne mds -ünk , de nincs :/ -
D3X4 #1222 Sziasztok! Óriási problémám van... Plz help:
Nem müxik játék közben az egér... Jobbra és Ballra tudom mozgatni, de fel és le NEM! Plz help, mert így célozni sem lehet -
#1221 -
Bandy11 #1220 mi a szar ez valami vonatot kell megállítani de nem tom mikor -
shiftáj #1219 azért mert nekem sehogy nem megy azé b+ -
moralosan #1218 ne legyünk ennyire gta-sok... :)
az Mega City, csak mindig mást ébresztünk fel a mátrixból :)) -
#1217 Valaki tud küldeni egy mentést? Ha igen akkor légyszíves privibe írjatok! Előre is köszi! -
#1216 Na most megyek és megmentem morfeuszt (asszem az a missön van még hátra a 2. városból) -
Crazy Mate #1215 Jó game. -
#1214 Amúgy ennél a játéknál nem lehet SPOILER-t írni mert a fílmen alapszik, és szerintem mindenki látta mind a 3 részt. Aki meg nem az így járt :D -
#1213 Akkor mond meg mi az a cheat a végtelen FOCUS -re és én elmondom mit csinálj :D
Amúgy meg annál a résznél: Morfi ágaskodik fel a székből, és közben te szétlövöd az ügynököket. alatta 1 emelettel és felette is (asszem) jönnek a katonák, azokat is szétlövöd. aztán neo mondja hogy "állj fel morfeusz állj fel!" Feláll és elkezd a gép felé rohanni, ekkor (asszem) csak akkor tud átugrani ha addigra mindenki szét van lőve. Bár nekem elsőre sikerűlt szal nem tudom pontosan. de nekem miután felállt jöt még egy ügynök akit szétlőttem. mikor morfi elérte az ablakot jött a bejáccás. -
#1212 Minek az? -
shiftáj #1211 crack mikor lesz?
-
Bandy11 #1210 nincs kanál -
Bandy11 #1209 Magiszter morpheust hogy lehet elkapni mer nekem mindíg leesik a szerencsétlen.Ja és a végtelen focus-ra biztos van cheat -
#1208 És különben is: "szabadítsd fel a tudatod" -
Bandy11 #1207 Akkor nem tommer nekem úgy tökéletesen probléma nélkül ment -
#1206 A nagy kocka alakú vonatohoz menjél és ott lesz egy hely ahol fel tudsz majd rá ugrani (eléggé egyértelmű lesz) -
shiftáj #1205 az volt az első... -
Bandy11 #1204 Akkor dobd el a game-t próbáltad az SR7 Stop_1.0-val? -
#1203 metroba mit kell csinálni amikor fent áll a lépcsőn az argent és jönnek a katonák és valami utat kell keresni "find a way" 2 oldalt mennek a vonatok -
shiftáj #1202 a 3 lehetőségből mind3 at megcsináltam de semmi -
Bandy11 #1201 A helikopteres pályán morphi barátom mindíg leesik mit kell csinálni? -
Bandy11 #1200 Srácok valaki vágja faq-ba hogy az SR7 Stop_1.0-val lehet elindítani a game-t mert ma már 1234332263426353871433784r2843 kérdezték meg és picit idegesítő. -
Bandy11 #1199 nem fogsz mert intró jön ugorj csak -
moralosan #1198 olvass már vissza