The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
És miért nem?

Atkamon
áhh

Magiszter
Huh. ez is biztos megivott egy keveset.

hát ez azért nem igaz ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Seth
check this<#ijedt>

PSN ID.: Beegabor

Tompie
Annak meg majd idõ kell míg megfizethetõ árba lehet majd kapni <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Tompie
Én meg majd akkor töltöm le ha kijön valami másik verzió normális töréssel, ha nem akkor nem szedem le, az elhangzottak alapján úgyse sokat vesztek <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

CalebJoe
Miért a Matrix Online, hogy néz ki az is valami okádék de kurvára nem mindig a grafika számít.
Ahányszor leesett az állam a Playstation 3-as trailerek-tõl na azok lesznek a játékok onnantól kezdve el lehet felejteni a kockaembereket😄
de akkor is az lett népszerûbb. mindegy, nem-über-mátrix-fanoknak a lassítás az bullet-time marad :-)
De a max payne csak néhány ugrás és vetõdés ereéjig lassította le a bullet-time.

van olyan a gaméba mint az elsö részbe (NEO TANU ORISÁIT UGRANI EGYIK HÁZROL A MÁSIKRA)????
"Törném el a kezét lábát aki 1 ilyen szemett ki bír adni.."
Ezzel énis így vagyok. MESSZE KERÜLJÉTEK EL EZT A SZEMETET!

http://thenamelessphoto.com/

Atkamon
Na ez az ami nem igaz! Az Enter the Matrix elõbb jelent meg mint a Max Payne!

Magiszter
Amúgy én most a bullettim-ot szószerint értettem. Mert ahogy a lövedékek suhogtak meg az a nyálka amit húzott maga után nagyon ratyira sikeredett.

wander01
még negyed ora és elérkezik az igazság pillanata tadamm <#email>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ezzel már csak holnap játszok.

de a lassulós játékelemet azér a maxpéjn hozta be a köztudatba, így rögzült :-) erre lehetnénk tekintettel :-D
Magiszter
egy "sz" lemaradt: belefogsz

Atkamon
De ez így van!

Magiszter
<#vigyor>Én mondtam hogy belefog kötni <#nyes>

Atkamon
Könyörgök emberek! Tanuljuk már meg, hogy a mátrix játékokban FOCUS van! Bullet Time a Max Payne-ben van!

Magiszter
No de ilyenek helyett foglalkozzunk a játékkal. Márha már lejött valakinek az óta<#vigyor3>

Egyetértés!Ne legyen rosszabb az Enter The Matrix-nál!Az a maga egyedi mûfajában annó szerintem prof.Game volt.Legyen sok Bullet-es effect+Kung-Fu és Jó lesz Számomra.1/2h-és kiderül.<#smile>
Magiszter
bárk ibármit mond az ETM jó volt. Még ma is jácanék vele ha menne 😄 (valamiért nem szereti a konfigom). Csak az volt az egyetlen bajom a játékkal hogy nem volt benne túl sok kombó meg az a velõs (ebbe bele fog kötni AKAMON) Bullettime. ÉS azok a lassítási formák amik a mátrixot jellemzik (belassul, kamera körbemegy, visszagyorsul).

Ja és a szerver 1-rõl megint rohadtul darabosan jön<#duhos2><#falbav>

Kandurex
Egymás fikázását és a spam -et lehet befejezni, akinek ellenvetése van, vagy lesz, számítson kellemetlenségekre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
pf. nemtök mind1 hogy nem játszottál vele, vagy csak hogy bekapcsoltad, léptél 2t azt uninstalláltad? sztem kurvára mind1

sazl : c

vki el tudná mondani h a rákba kell elindítani?
mer antiblaxx progival kéne de azt totál nem ismerem..
ha meg sima daemon van akkor meg emulator detected
plz help

báttyó02
2percet látott belõle
ugye mekkora különbség? :CCCCCCC

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
az.

Istencsászár
temeg még annyitsem, szal neki vanmár róla véleménye mer LÁTTA...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

báttyó02
fogod a telód,és regelsz egy napra a wanadoora...

vki tudna adni egy egynapos reget valahova ami max speedel jönn le szeretném szedni de nem birtam sehonan
Atkamon
Ha azt mondjátok, hogy olyan szar mint az ETM, akkor annak én nagyon örülök, mert nekem az nagyon teccett! Már 3 éve nyomom! Meg nem tudom mondani, hányszor vittem már végig, de még most is a kedvencem! Szal, ha olyan szintü ez a gém, akkor nekem jöhet!

Mit ne mondjak, azért a graf sem rossz a képek alapján, és már csak azért is végigtolom mert mátrix, és a videók alapján az élmény sem lehet rossz. A zene mint azt tudjuk az nagyon bejövõs. 😊
Lehet az éjszaka játszok majd suttyomba, mert 9-10 körül ér le... alig várom hogy megpofozzam az ügynököket. 😊 Fõleg Smith fejét<#vigyor1>
báttyó02
ja 😄DD

a hangulata annyiban jobb,hogy végre Neo a hõs és nem egy mellékkarakterre épített "fikció",mint az ETM...amúgy én se értem,mihez kell ilyen gépigény ilyen grafikához,Max Payne tisztább volt..de azért Matrix jó😊
matyi08
egyébként neked milyen neted van?

de azér sasi mester megpróbál kiprovokálni még egy flame-t :-)
de..eleje..pici szintfelmérõ tutorial😊
báttyó02
pont.
py

rezsofiz
ennyipy .d

rezsofiz
htx Slick urság, hyz iz -.- D:

Maxtreme
Mondjuk képzelheted hogy próbáltam alacsonyabb minõségbe & kisebb felbontásba.. 1xüe 1 hányadék..
Na mind1.. nem fikázom tovvább, játszon az vele akinek tetszik. Részemrõl ennyi.

báttyó02
ott a finom ték elõtti pont -.-
aki ennyi idõ alatt alkot véleményt egy oylan játékról amit azér nemtud irányitani mert szarul megy a gépén annak py -.-

SLICK
Tökéletesen egyet értek önnele rezsofiz úrak -.o

rezsofiz
mert 2 percnyi játékidõ alapján alkotott véleménynek nincs értelme, és a többiek is le fogják szarni -.-

ugyanmérnemlehet?
Maxtreme
Idefigyelj barátom..
Ha valaki megveszi, biztos õ is így gondolja?

Ebbõl az egyik kép az elsõ mátrix film végérõl van.....És nem csak éljenezni szabad.......

matyi08
játszik velem a flashget. egyszercsak kiikszelte az összeset, aztán újra elindítottam és megy