The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
najó, akkor én leszarom, marad a Gun a listán, ha ekkora fos az egész <#zavart2><#levele><#idiota>
Atkamon
oké, de akkor azt kéne irni, hogy nem teccik, nem azt hogy "EGY NAGY SZAR EZ AZ EGÉSZ GÉM! AZ ATARI UJJABB SZART CSINÁLT" satöbbi.

GeneralsHungary
Nah SR7.Stop_1.0.exe, ez kell hozzá.
Megy daemonnnal is. Virtual CD Hide nem jó.
Jó játlékot srácok.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Már ne haragudj,de Te sem láttad még ahogy nézem,viszont mindenki véleményét élbõl elveted aki negativan szól róla,viszont már látta mozgásban.
És a negativ véleményeket szerinted hova kéne írni ha nem ide?Nem azért van a topic hogy megbeszéljük kinek hogy tetszik,mi van vele,stb...?Ebbe az is beletartozik hogy valakinek nem tetszik.
Nyilván eddig olyan vélemények jöttek,amit a játék kezdeti részei hoztak ki a játékosokból,hiszen mostanában kezdte mindenki.Az hogy eddig a többség a játék elejérõl ugy nyilatkozott hogy gyenge (ki-ki a saját szóhasználatában),semmi jót nem vetít elõre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Magiszter
Köszi. Akkor majd ezzel kezdem a próbálkozást.<#worship><#worship><#worship>

30perc mulva lennt van nekem a game, ha sikerul elinditanom, akkor megírom részletesen hogy hogyan indul el..

Magiszter
Remélem, mert én is azt töltöm<#csodalk>

dardevil
Nekem ezzel a módszerrel elindult !

1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.

a két fenti müveletet elvégzed, majd a játék exe-jén jobb klikk kompatibilitás - Win 2000.

Atkamon
Ugye a wanadoos 73 fájlos jó?

GeneralsHungary
Ez a gond van nálam is, neked milyen programok vannak fent?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Magiszter
Ebben a sorrendben<#vigyor><#idiota>

wander01
A required security module can not be activated. This program can not be executed. erre mi a megoldás? tudom hogy másoknak is volt ilyen bajuk de hogyan oldották meg?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Shodan
mds fájl nélkül hogy nyitom meg alcoholba???
Daemonnal nem megy, meg Virtualcdhidal...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Magiszter
Azok hülyék (már elnézést). Ugyanis még csak most jelent meg és eddig csak olyan írt akinek az ETM is egy "fos". Szóval majd ha olyan ír véleményt aki VÉGIGJÁCCOTTA ezt a játékot akkor annak lehet adni a véleményére (ja és az ETM is teccett neki)

GeneralsHungary
De ki az akinek elinfult a játék? Mit használt hozzá? Alcogol/Daemon SR7.STOP-Virtual CD Hide, AntiBla... Csak kiderül a dolog.

Magiszter
Remélem nekem elõre sikerûl. nincs kedvem hajnali 2-kor azon agyalni hogy most miért nem megy. Ha nem megy akkor szerintem 1 órát még rászánok aztán ha akkor se akkor szunya. Majd holnap vizsga után kitalálok valamit 😄

GeneralsHungary
Ha ezzen se megy akkor mivel (SR7.Stop_1.0 ) ? Mikor lesz crack?

Seth
kell ilyen is, sokan a hozzászólások után döntenek a játék " sorsáról" 😉

PSN ID.: Beegabor

wander01
hiába hide-olom a kamu meghajtokat SR7.Stop_1.0 -val, kéri hogy az original disc-et pakoljam be. akinek megy az milyen virtuális meghajtot használ és mivel rejti el?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Magiszter
Nem tudom te hogy vagy vele, de ez minket nem érdekel.

A NEGATÍV VÉLEMÉNYEKET KÉRETIK NEM EBBE A TOPIKBA ÍRNI!!!! KÖSZÖNÖM

Geeryy
hat nemtudom ki h van vele de szerintem ez egy fos
en nem erre vartam . uninstall.
*TAPS*

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

wander01
pontositok: 6 és valamennyit irt az installnál hogy annyi kell neki de wincommander szerint 5.3 giga lett.

Magiszter
Jóvammá. Haggyuk ezt a MP vs ETM dolgot. Kit érdekel. Idõlassítás és kész. Hogy hogy több mint 6 Gigát? bazzeg, akkor takarítanom kell.

mucsácsó
na épp errõl van szó...
MaxPayne Vs. Enter the Matrix 2001.07.23 Vs. 2003.05.10
wander01
bazz több mint 6 gigát tesz fel...

Atkamon
Fú! Nézzétek meg az official szájtot! Tök jó!

mucsácsó
de haggyad már..."matrixos topicba ne max payne-eseket" lolmár, nem tök mind1??? focus, bullet-time...egy kutya nemde? <#idiota><#idiota>
Magiszter
Aztán írj véleményt te is 😄

atkamon: rosszul tudják, ennyi.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

okés, csak nem mindenki van tisztában a mátrixos fogalmakkal :-) fõleg ezzel a focus dologgal :-) mármint hogy így hívják
wander01
hmmm .mds fájl nem kell neki?

GeneralsHungary
Az is megvolt.

😄

mindjárt feltelepül 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magiszter
Nekem a F.E.A.R csinált ilyet. De aztán valamit csináltam és ment utána a játék. Asszem ezt:
-Minden emulátor ON
-DT-ba bemountolni
-Rendszerkompatibilitás win98/win2000 (vagy ilyesmi)
-Lehájdolni és start-gém

Atkamon
Hát, pedig az ETM hungarian fan site-ján azt irják... Mongyuk én errõl nem vitázok többet! Azt akartam csak kifejezni, hogy mátrixos topikban mátrixos szavakat használjuk, ne Max Payne-eseket!

mucsácsó
igen, és a WIN2000 kompatibilitás? <#smile><#wink><#wink>
Seth
Ne akadéskoskodj😄
Max Payne 2001 júli 23
ETM 2003 május 14
jó nem 3 év, de érted remélem

on

Magiszter
Egyetértek az elöttem szólóval. Korrekt kerek, pontos indoklást!

VRSDM
semmi köze a képnek a mátrixhgoz, egy ez parkour-os baleset, megsesik aki ezt tolja (mint én)... (épp ma voltam gipszes lábal kötözésen 😄)

u dont have to listen anybody else but me

GeneralsHungary
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."

Másnak is volt ilyen? Hogyan tudtátok elindítani?
Ami fentvan Daemon Tools 3.47 és Vrtual CD Hide.
Feltelepítve. Összes CD elrejtve. És sorba jön ez az üzenet.

scorpeeon
az etm sztem is jóval a Max Payne után jött ki. szvsz...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Azt már olvastam hogy szemét meg fos...de valaki értelmes indokot is tud írni?
A grafikát leszarom atttól hogy a graf nem szép még lehet jó cucc,szal azt írjátok hogy a grafin kívül mijé szar😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Magiszter
3750Mb hogy pontosak legyünk<#idiota>

Atkamon
Hát ezt nem tom, honnan veszed!

scorpeeon
nekem még nagyon sok van a letöltésbõl 😞 még 5 óra... nagyon nagy a játék mérete (3-4G😎

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Seth
Enter the Matrix jó 2-3 évre jött a Max Payne után

wander01
durva. ennek meszeltek az ziher <#csodalk>

mucsácsó
háhá. lool 😄D <#hehe><#hehe><#idiota><#idiota>