3510
-
Bandy11 #1277 Ja ezt mondom énis mindenkinek csak van egy kis probléma sok embernél az első hide-olásnál is azt írja ki hogy nothing to hide.na erre mit lépsz(hál isten nekem jó) -
Bandy11 #1276 Srácok mit kell csinálni abba a toronyba azza a rendőrrel mert én háromszor kinyírtam az ügynököt meg közbe a katonákat az a rohad rendőr meg megdöglött. -
#1275 Ne légy már ennyire "okos"... vírus sehol.
A játék működik, megy, elsőre, ezen a gépen és rendszeren:
AMD 1700+ / 512 DDR (266 MHz) / R9500 Pro 128 MB
Windows XP SP2 / DirectX 9.0c augusztus / Catalyst 5.8
A gépen nincs Alcohol CD-író progi telepítve
Fenn van: DVD Clone 3.4, Deamon Tools 3.47, UltraISO 7.5
1. A Matrix: Path of Neo CloneDVD bemountolva a Deamon Tools 3.47 egyetlen(!) virtuális meghajtójába.
2. A telepítés után sem veszem (unmount) ki az image-t.
3. Elindítom [tetszőleges helyről] a SR7 Stop 1.0 nevezetű progit.
4. Rákattintok a Hide gombra, kiírja, hogy milyen virtuális meghajtót "tűntet el".
5. Bezárom az SR7.Stop 1.0-t.
6. Elindítom a Matrix: Path of Neo-t és játszom.
7. Ennyi.
-
#1274 én töröltem minden részét a gépről, ez tuti nem a full, amugyis kijön renedes crackolt verzió is azt leszedem és az tuti nemlessz virusos,.. -
#1273 Nemlehet sajnos...
Vírusos ezért nem lehet elindítani!
Ha elindítod akkor azért nem megy mert a vírustól akar megóvni a géped!
Sztem haggyad majd ha kijön egy másik verzió akkor azt próbáld meg elindítani,mert ezt NEM LEHET SEMMIVEL SEM (higgy nekem a géped okosabb):D -
#1272 Bithumenen is írják de teljesen más mint amit neked jelzett!
Hát nemtudom mivan ha pár napon belül kijön egy verzsön ami viszonylag jó,akkor ez lehet hogy vmi vírusos cucc!
No mind1 jó game azt kész:) -
#1271 Megtudja mondani valaki hogy lehet elindítani a játékot? -
#1270 nemnéz semmit csak a virust találja meg... ja amugy nforce fórumon is irogatták be hogy virusos a gém nekik is jelzett ennyi.. -
#1269 Vagy a te vírusírtód néz minden cuccot vírusnak...
Amúgy nagyon remélem hogy igazad van és ez tényleg csak vmi béta!
Mer amúgy nem rossz,de ha ez béta akkor a full az valami istenkirály lenne!
Na majd meglátjuk holnap vagy holnap után! -
#1268 látod a képet, látod a videót és még mindig kételkedsz?
nod32 csak szar exe-ket nézi át azér nem jelezte neked -
#1267 Nekem nem jelzett a nod32...
Ha az nem jelez akkor KÉPTELENSÉG hogy vírusos legyen,az mindenért jelez!!
Sztem csak vmi olyan file van ami nemteccik a te vírusírtódnak! -
#1266 nézd meg a videót, és olvasd el a mcafee belenéz mindenbe és igen VIRUSOS a játék nincs mese
A játék holnap jelenik meg ez a verzió ami kijött valami elbaszott tesztverzió nem a full gém + virusos... pár napon belül jön a jó deviancés vagy akármi.. -
#1265 Közike már megvan:)
Csak az a fura hogy már próbáltam úgy is:S
Bár lehet hogy a station előtt húztam na mind1!
A játék király,igaz van benne "pár" bug,amúgy a bunyó olyannyira király hogy elfeledteti a zösses hibát!
Mikor elindítottam énis aszontam:"Hát ez nem lesz hosszú életű a gépemen..."
Aztán már 6 óra óta ezzel nyomulok:o)
Most ott tartok hogy a templomban kell valamit csinálni az officerrel csak az a rohatt agent folyton keresztbe tesz...
Most kicsit pihi mermár csak matrix kódokat látok mindenütt,de fél óra és lerendezem az agent arcát:D -
moralosan #1264 miért írom a gondot 2 dvel? -
moralosan #1263 nekem van egy tűzfalam, egy vírusirtóm, és egyik sem észlelt semmit... szal nálam nincs gondd... -
#1262 és még virusos is a játék.... igy akinek nem mcafee-ja van és felrakta és nem szolt a virusirtó törölje le és tartson egy ellenőrzést.. -
moralosan #1261 várható, ha akarsz. -
#1260 Matrix Path of Neo Ps2 verzió Videó kötelező megnézni, és összehasonlitani a pcs verzióval...
Nem 1és ugyanaz a játék szvsz a pcs az valami béta szar lehet mer ps2es tűéles és "gyönyörű" akkor a pcsnek mégszebbnek kéne lennie ami nemugyvan.. -
Bandy11 #1259 nekem egy bajm van lövöldözésnél szaggat mi lesz majd ha jön a sok smith én má előre félek hogy akkor játszahtatlan lesz. -
IgH #1258 halljátok nem tudtok vmi tippet az iszonyatos grafikai bugok ellen? nyomnám én simán a gépet,de tetvesfaszombele,hogy egyszer az ellenség lesz fekete egyszer én,egyszer a fal lesz lila egyszer a föld fehér,egyszer minimum grafos neo másszor fullos stb..kegyetlen idegesítő.. -
#1257 alap:D nekemis -
#1256 nektek is olyan a game hogy maxgraffon nincs is ott neo meg ilyenek? :D ha 5ösre rakom akkor fullos a game 6oson az árnyékok behalnak és egyre fejlebb egyre rosszabb :( -
draakuli #1255 Mi a gép igénye?
-
Bandy11 #1254 Az kész az a rész ott azt kell csinálni hogy annyiszor mész ki be az egyik kabin ajtaján amig a vészfékkel rendelkező vagon normális helyzetbe nincs(értem ezalatt hogy a teteje a teteje az alja az alja)majd ha ez megvan akkor a vészféket akkor kell meghúzni amikor a caller elkezd pofázni. -
#1253 Azt kell ott hogy:
Addig mész ki-be míg normálisan a talpain nem áll minden. odamész a karhoz és mikor a mikrofonba dumál a csávó (valami állomás következik) akkor meghúzod a kart -
#1252 Én 2 órág szenvedtem mire sikerűlt elindítani anti blaxx-al. Most meg már megy vele simán. Szerintem csináld meg azt a regisztációsadatbázis bizbaszt aztán az antiblaxx-ot asszem én így csináltam mikor hajlandó volt elindulni. De nem 100%. (Kipróbáltam mindent vagy 3x és utána volt hajlandó megmoccanni) -
#1251 Mi a tökömet kell csinálni amikor meg kell állítani valami szellem vonatot??
Már 1 órája ott szarakodom és faszomér sem akar kimenni,mikor meghúzom a kart...megvárja míg becsukódik az ajtó...
Mikor kell kinyitni?Már szinte mindenhogy próbáltam de asszem csak akkor lehet a kart meghúzni ha fejjel lefelé van a vonat vagy normálisan van.
Vki help! -
#1250 GTA val jó ha 5 percet játszottam, szal. ez nem jött be.
Amúgy meg most egy tök idegesítő résznél tartok. Az a franciáúl ugató ipse a 2. részből bebörtönzött valami álomvilágba. 3 ajtón kell bemenni sorba és minig valami tök idegesítő feladatok kapunk. az elsőnél vagy egy órát röpdöstem mire megtaláltam a kiutat :D No de nem akarok lelőni semmit. Csak azt a barmot aki azt a pályát kitalálta. Na megyek. megnézem mi van a 2. ajtó mögött :D -
gericooper #1249 jajh emberek...:( nem megy ezzel az sr7 Stopal se..:( nem értem mi a baj:( már mások is próbáltak segiteni.. meg ezzel a virtual cd hide val sem megy:( sr7 nél notting to hidet ír ki..:( virtual cd hidval meg már sokszor probáltam.. ahogy írtátok. .de úgyse ment:( 2 napja szenvedekvele.:( valaki segitsen plz!:( -
Bandy11 #1248 It az kell csinálni:a tetőn elhajolsz az ügynök töltényei elől addig amíg trinity le nem lövi.Majd jön a helikopter és ledob egy csapat köcsögöt elpusztítod őket.Megin ügynök majd megin limbózoladdig míg trinity kilövi a mocskot.Ismét jön a helikopter.ez addig fog jönni(asszem 3x)amig egy terepgatyás kommandóst is ledob a helikopteres.annál van egy nagy fegyver ami rakétákat lő ki.szétlövöd a helikoptert.akkor megin egy ügynök buli mint az elején de most miután megdöglik leszáll a helikopter és mehttek. -
R3GiDON #1247 Patch várhato a gémhez? -
#1246 én is ugyanitt tartok, és nem tom mit kell csinálni. de tök komoly a golyó előli mozgáz, tök mint a filmben. de amúyg nekem meg nem akar jönni a helikopter -
gericooper #1245 [email protected] köszi!!! -
Bandy11 #1244 adj egy msn címet az segítek -
gericooper #1243 Bandy11: és hogy kell azzal elinditani?.. résletesen írd már le légyszives. hogy te hogy tetted fel?.. Daemon toolsal. .meg ilyenek.. ahogyan te csináltad.. plz! mindent! és részlletesen!! legalább másoknak is segitenél vele. -
GiGa master #1242 hy all helpet kérnék amikor NEJÓVAL és Trityivel a háttetőn harcolok azokkal az ügynökökkel s jön állandóan jön 1 helikopáter és dobálja le az emberkel nha lelőttem a helit és akkor jött 1 ügynök és 5 ketona és morpheust kell megmentenem de lejár az időm mit kell csinálni help?4 -
Bandy11 #1241 verekedj az ügynökkel és lesz egy robbanás akkor meglátot Trinityéket igaz messze vannak de ne félj elugrik odáig a mi Neon-k -
Bandy11 #1240 Emberek felejtsétek el a virtual cd hide-to ha sr7 stop_1.0-val nem indul akkor sehogy. -
zegner #1239 hi lehet hogy nagyon sötét vagyok de én is elakadtam, mint scorpeeon. amikor az elős ügynök jön és ott állok 1edül a platformon. Hogy hol van kirobbantva micsoda? mert a lépcsőn tuti nem lehet felugrani mert az eltünik valaki leírhatná. -
Bandy11 #1238 Gyerekek visszavonok mindent felejtsétek el a grafikát ez a játék egy isten ekkora játékélményt nem mostanába nyújtott nekem game