The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
1.18 a verzsönöm...az baj?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Akko kicsit nemrégi a blaxxod? amúgy lehet a stealth nélkül is megy majd de ha nem akko azkjéne😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

close,indítsd a játékot és utánna lépj be megin a settingsbe

bazza
nekem nincs ott...

Seth
és?? ne felügyelje japán, hanem programozza.

PSN ID.: Beegabor

bazza
oké, de ha már be van rakva a restore, akkor azt hogy "kattinthatom ki" ? 😄

Atkamon
Yuen Wo Ping felügyelte a játék készítésénél a kung fu mozdulatokat...

Inteligent stealth --> jobbkatt a jobbalul a futó programok közt a kis cd ikonra (antiblaxxx).
Ezt kapcsold be mielött ugyanitt EXIT-et nem nyomsz az antiblaxx leállításához.

Seth
Adják japán fejlesztõk kezébe, õk tudnak profi verekedõs cuccokat csinálni

PSN ID.: Beegabor

Így beállítgatod a megfelelõ védelem és ne a FEAR legyen berakva a lényeg hogy a RESTORE mellett nelegyen semmi...
Indítod a játékot,hibaüzenet.
Kikapcsolod antiblax,játék indul.

Magiszter
Próbáld ki sokat nem veszíthetsz: Miután megcsinálod azt amit írtak lejjebb nyomsz egy restartot. Hátha az istenek megsajnálnak 😄DDD

Hát a grafika tényleg nem minden.
De azért mindjárt 2006 van,ugyhogy azért egy bizonyos szintet el lehetne érni.
Arról nem is beszélve,hogy egy olyan filmrõl (filmtrilógiáról) van szó,ami azért ennél jobbat érdemelne.Legalábbis a képek alapján...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bazza
"Belõttem az Inteligent stealth-et és szépen leállítottam az antiblaxxot....a játék hibátlanul indult ezután."

Most mivan? én ilyet hogy Inteligent stealth sehol sem látok...

http://www.gamecrazy.com/games/game.aspx?id=10207

Ajánlom nézzétek meg itt az értékeket , és hasonlítsátok össze a Gun nal.

Nem sok különbség van , tehát sztem marha jó játék!!!!

Magiszter
Én mostantól gyûjtöm a játék elindítására tett hozzászólásokat (mármint az építõ jellegûeket. Úgyhogy majd holnap ha valakinek nem megy annak szívesen elkûldöm pm-be))

Minek az advanced menü a játék indításához?😊
A settingsbe molyolj

Shodan
Ez annyira szánalmas hogy az alcohol nem tudja megnyitni a saját szarját. Valaki egy .mds fájlt ?!!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bazza
Nah jó, most értem. a baj, hogy az advanced menübe nem tok belépni, mert runtime errort ír a progi.

Maxtreme
Igen egész komoly gameket. Remek példa erre a Driver3 és társai.

Magiszter
Tudod mennyit jáccottam a Max Paye mátrix módjával? rengeteget. Pedig az csak egy mód votl 4-5 ütéssel rugással. ágis jól meg volt csinálva benne a lassítás és ez bejött. Ebben meg aztán lesz dögivel szóval...

bazza
Nah ezt most mondel úgy hogy értsek is belõle vmit...most hogy indult és hogy nem?

dardevil
Nem tom mi lehet az oka, én tök ugyanúgy csináltam mint ahogy írtam és nekem elsõre elindult.
<#nemtudom>

És most végre értelmes magyarázatot valaki hogy miért fos a játék??????
Az hogy atari megint szart csinált LOL mert Atariék egész komoly gamekat szoktak kihozni.
Nemkellenek képek meg hogy ezalapján itéljünk!!! LESZAROM A GRAFIKÁT!!!! A grafikabuzik húzzanak a büdös picsuba márbocs😊
Értelmes indokot kérek MÉ szar a játék.
M.i.,játékmenet,hangok,stb...

Maxtreme
Még jó hogy nem szenvedtem vele tovább.
Anno a Tr6-ot mindenki a grafja miatt (is) fikázta. Nos az ehez képest 1 Farcry 😊)

wander01
Daredevil megcsináltam amit a képen mutattál, a különbség az hogy szintén kéri az eredeti cd-t viszont a sr.stop meg cd hide befagy mint állat. ...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

A required security module can not be activated. This program can not be executed.... Na akinél ez a hibaüzenet van éééés Antiblaxxxxot futtat ott nállam az volt az eddigi hasonló védelmü játékoknál a megoldás hogy bekonfigolom a játékot indításra de nem állítom be a RESTORE opciót. Indítom a blaxxból a játékot,így kiírta hogy nanem... Belõttem az Inteligent stealth-et és szépen leállítottam az antiblaxxot....a játék hibátlanul indult ezután.

dardevil

...annak sok ideje van és/vagy játékújságíró :-)

õszintén, találd meg a számításod a gámában!
Magiszter
Kéne az a FAQ<#nezze>

bazza
Nem indul!
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
<#help>

Magiszter
Biztos lesz másik is. De aki minden hibát kiment egy játékban...
Én a pozitív dolgokat fogom nézni az is tuti. Nem pedig: "nah itt ez a pixel hogy néz mááá ki?!"

Istencsászár
sajna már elkezdtem szedni igy már megnézem de lehet meglessz a 2005ös év citromdijasa😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magiszter
LOL<#bee1><#vigyor><#nyes>

reméljük, hogy csak ez az egy van benne...
Maxtreme
és 6gb-nál valamivel többet pakol fel...
A sok film.. maga a játék elférne vagy 200mb-ba....

bazza
wanadoo

Atkamon
Ok! Most lefényképezett nekünk egy graf hibát a játékban...

Magiszter
Nekem tetszik a képek alapján 😄

Hát õõõ...biztos az audio részre gyúrtak...<#whatever>

örök dilemma. a graf nem minden, ez igaz, viszont a többi jellemzõ mellett illetve azok kárára nagyon is sokat nyom a latba. ez van.
van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki az etm-et is gágyinak találta (van ilyen, ugye), az ennek is elég nagy fenntartásokkal ül neki. és hát ha az elsõ percek nem fogják meg az embert, akkor nem erõlködik túlságosan. mondjuk ha kemény pénzmagokat adna ki érte az illetõ, akkor nyilván más lenne picit a hozzáállás.
Istencsászár
és elgondolkozik az ember.. mi ezen 3.7 gb? ajánlott graf kártya x800? nevetséges

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magiszter
És esetleg egy indoklás. De akinek a grafika nem tetszik az ne szólaljon meg. Mert aki csak a grafika miatt jáccik bármivel is az nem normális. Várjon még 5 évet és csak akkor gépezzen. addigra talán már fotorealiszikus játékok lesznek.

Atkamon
Honnan töltötted le?

Hát a kettõ pedig nagyjából ugyanaz,csak másként megfogalmazva.

Atkamon
Jesszus! A második képen jó a lába😄DD

bazza
Nem indul!
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."

a SR7.STOP lefagy, most az anti-blaxx-al próbálkoznák de nemmegy...

Atkamon
Na! Még egyszer utoljára játszok az ETM-el, aztán ujjabb 3 évre itt lesz ez!😄

dardevil
Mivel a játékot nem lehet fikázni beszéljenek a képek.

Istencsászár
rettentõ nehéz elinditani 😄:😄😄😄😄 mitnemondjak