3510
  • ttibi
    nem tart senki itt? végig szeretném már vinni a játékot!
  • Istencsászár
    nemond hogy a ps2 és a pc verzió közt ennyi kül. van a PS2 javára... én nemadok nekik soha tudhatnád jól, mindig irom, de ezmár durva ez a félreértékelés..
  • Elmör
    Ez tetszett!
  • Kandurex
    Ugye tisztába vagy vele, hogy alcohol clone változat került fel a NET -re, közvetlenül a boltból! Nem alpha, nem beta, se nem vírusos, ez valóban ilyen ronda és bugos. On-offline sajtónak meg soha ne adj a szavára, ott nyalnak be a meleg sz*rig, ahol több pénz van.
  • Elmör
    Kipróbálom, aztán majd meglátom, ne vedd már el a kedvem!

Nézegettem képeket, azokhoz képest ez jobban nézett ki.

Ha megüti a grafika és az élmény a Constantinét, akkor már zsír!
  • Daniel
    ok megoldottam de máris elakadtasm ahol kikell jutni merrekell menni és hogy pls help!
  • Istencsászár
    neked:D
  • Elmör
    Nekem írtad?
  • quack
    hát sok örömeöd nem lesz a játékban elégócska
  • Elmör
    A gondom megoldódott köszi!
    Csak kicsit odakellett jobban figyelnem, mert Daemonnal szoktam nyomni és a gyagyás progi nem jó fájlt tett be, szóval az .mds helyett a .mdf-et, amivel nem indult (vagy fordítva na mindegy) szóval beindult!
  • quack
    berakod alkoholba aztán hideolod a sr7stoppal, ennyi "átjátszani a védelmet"
  • ttibi
    öld meg az összes komandos de vigyáz az ügynökre is és úgy öld meg hogy ne essen ki az ablakon mert akkor újra töltödik az élete!
  • moralosan
    atkamon... ha megerőltetnéd magad és kicsit kitapasztalnád ->egyedül<- a játékot, rájönnél te is könnyen... ne legyél/etek/ már ennyire lusta/-ák/...

... ki mehetek wcre?
  • Bandy11
    Nah emberek mit csináljak a toronyba?a rendőrrel(tom meg kell védeni de hogy?)
  • Elmör
    Nekem még elindítani, sőttelepíteni sem sikerült, de már agybajt kapok!

Hogyan kell kijátszani azt a rohadt védelmet?

Kérem írja le valaki!!!
  • ttibi
    elakadtam kélek segitsetek!
    van egy folyoso ami fejreált, 1 ajto van a végén bemegyek és bejutok egy olyan helységbe ami darabokban van, és messze a távolban csak a csilagokat látni mindenhol, és egyszerüen nem találom a kiutat!

aki már járt erre az tudja kérem segitsetek!
  • Elmör
    Nem sikerült, írtam privátot!
  • Bandy11
    Hiba a rendszerben
  • Mr_no_NaMe
    Az operator biztos elbaszott valamit,menny csezd le a fejét hogy máskor ne programozza el már a matrixot:DD
  • Bandy11
    Gyere msn-re:[email protected]
  • Atkamon
    Hahó Bandy11!#1290! Lécci!
  • Daniel
    azé fagy ki? :)
  • Istencsászár
    mcaffee-val kéne megnézned mer az minden filét átnéz! ellentétben a más virusirtókkal, és mondom nforce fórumon is irták többen hogy virusos és nem teljes verzió mer ps2-estől fényévekkel rondább, bugosabb és szemetebb. A gamespot is tesztele és 8-as!!! pontot adott a grafikára, namármost kérdem én erre ki a fasz ad 8ast? ami nekünk van meg egy ilyen neves gémeroldal tutinem.. szal érdemes várni pár napot egy deviance verzióra.
  • Seth
    A kéket kellett volna választanod :D
  • Daniel
    sziasztok!
    én kiválasztom a piros kapszulát elindul a gém megy leölöm a 3. rendörfajtát is és lefagy a gém, mi lehet a gond?
  • Elmör
    Köszi ment a Privi!

Örülnék ha folytatnád!
  • Bandy11
    Mér kéne galibát okoznia milyen vírusírtóval nézted mer én má a harmadikat futtattam le de egy se észlet semmit
  • Atkamon
    De bármelyikre rámegyehetek, vagy csak a tanultakra? Mert én ha belépek egy megtanult cuccba, akkor nem tudok mást csinálni, csak nézni!
  • Elmör
    Hellósztok!

Kellene tényleg egy FAQ, mert ezt a játékot még nem sikerült elindítanom, pedig megvan az Anti-Blaxx is meg az SR7_ Stop, segítsen legyenszíves valaki aki ráér!!!!
  • Mr_no_NaMe
    Vagy neked ez a vírusírtó...
    Imyke semmi gond...
  • Istencsászár
    najó látom a ez a ps2 videó senkit nemfogott meg.. remélem ez a virus okoz nektek galibát majd..
  • Bandy11
    vannak olyan jelek amelyek nem sárgák de már jobban ki vannak emelve mint a többi fehér jel azok új tchnikák és ezzel a pötyel megtudod őket szerezni ha entertnyomsz és nem a viewre mész
  • Atkamon
    De hogyan tudom azt használni?
  • Bandy11
    van egy sárga pöttyöd és azt kell kihasználni nem értem azokat aki ilyennél akadnak.
  • Bandy11
    Nekem is ez volt az első gondolatom de akinek segíteni probáltam annak mondtam hogy előtte uninstall az alchohol és úgy sem jó
  • IMYke2.0.0.0
    Nem flamelni és nem támadni akartam, ezért volt idézőjelben az okos szó... Sértegetni nem szoktam az embereket...
  • Atkamon
    Most már tolom a játékot! Mit kell annál a résznél csinálni, amikor először megyünk be a mátrixba és kiirja hogy You must Select a new ability to continue! Ez akkor van, ahol meg lehet nézni az ütéseket meg ilyeneket!
  • zegner
    kösz a helpet már smith-t ölöm a metróban csak nem sikerül a metro alá lökni mert gondolom ezt kell nem?
  • Mr_no_NaMe
    Okos...
    Kérlek ne nézzél már ennyire hülyének...egy poént próbáltam elsütni amit payne úr talán még beis vesz...
    És amúgyis ezerszer le van írva hogy kell elindítani,visszakéne keresnie Mr.Payne-nek és akkor talán el tudná indítani...
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem az Alcohol virtuális meghajtója a ludas náluk.
    Ez is mutatja, hogy nem kell minden "trendi" programot feltenni a rendszerre - egy fajtából elég egy. A Deamon Tools pedig bőven elég erre a célra.