The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nálam így indult. Sok szerencsét!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy próbát talán megér.
\"Hard to see, the dark side is.\"
És hamár a filmekrõl is szó volt. Elkezdek Mátrix-ot nézni amíg lejön a gáma<#nyes>#nyes>
Így olvasgatva a topicot, ez tényleg ennyire szar lenne?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Hard to see, the dark side is.\"
No, sikerült elindítani és kipróbálni.
Az elindítás nekem ugyan úgy sikerült, mint a Battlefront 2 - nél...:
1. Mount Alcohol - ba...
2. Telepít...
3. Átállít *.exe Win2000 kompatibilításra...
4. SR7 Stop - al Hide, majd kinyom... És indul a gamma...
Kb. fél óra játék után a konklúzió:
Egyértelmûen PS2 - es átirat. (3 évig volt PS2 - öm)
Szóval a grafikáról ennyit, aki a PC - hez, meg a Quake 4 - hez van szokva az valószínûleg sírva fakad. Ronda na, de ami szerintem kell az megvan. A hangulat! Engem így elsõ blikkre megfogott. Tele van filmbetétekkel (valószínûleg ezért ilyen nagy méretû, a bejátszások simán XviD minõségûek), Focus, Kung Fu, minden ami kell. És még egyszer ott az a Hangulat, ami szerintem elad egy játékot, akár milyen ronda is...
Persze azért akadt nálam is negatívum, 2* kilépett hibajelentéssel (lehet, hogy csak a Windows hibája) és néha az "árnyékok" ugrálnak.
Ennyi. Szerintem egy próbát megér, Matrix Fanoknak pedig mondhatom, hogy biztos szórakozást fog nyújtani!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Nézzétek meg. Sehol 1 shader, semmmi...
1etlen effekt a tükrözõdés, amit már 1 Dx7-es kártya is csuklóból tud.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szorsz motoros gémek futnak fullon,de ennek köze nincs a hl2 grafjahoz,és mégis igy fut pedig nagy hodoloja vok matrixnak!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Atari elásta magát már a Driver 3al de nagyon mélyre, csõdbemehetne már igazán csak szenny cuccokat tud kiadni...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
1ébként az ATARI is igazán lehúzhatná már a rolót.... <#levele>#levele> Nem siratnám meg õket.
Az utóbbi idõben amit mûvelnek, az már több mint szánalmas...
Egyáltalán hogy van pofájuk 1 iylen félkész ócska szemetet kiadni?
..és ezért még fizessen is valaki 10 ezreket?
Én nem azt mondom hogy minden úgy nézzen ki mint a Farcry vagy a Hl2 (bár ez 2005 végén alap lenne) de akkor legalább a grafhoz képest
lõjjék be a vasigényt. Nehogy már 1 ilyen szarnak x800 meg 6800 kelljen. Nevetséges..
Ennek a játéknak (ahoz képest ahogy kinéz) egy P3 500-on, és egy Gef3 Ti200-on maxon kéne menni...
Win2000 kompatibilisse tedd at...
2 percre lelépek és már nem bírok ugyanazzal csatlakozni amirõl eddig töltöttem, eleve 4 giga a játék és csomó idõ alatt lett volna csak meg de így meg még több idõ lesz, sokkal több 😞 szóval ha van vkinek felesleges wandoo regje az írja meg priviben plz
köszke
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash