The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Na ne már....!!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

scorpeeon
Atka, megnyitod az elsõt, kiszedet a 2 file-t és az összes file-t érzékelni fogja. csak az mds-t kell mountolni

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Maxtreme
Nesztek még kép...

Ez kérem a max graf...

Atkamon... Próbáld meg, hogy bemountolod Alcohol - ba, de kapcsold be az RMPS - t (nálam bevolt). Aztán rakd fel a játékot. Majd állítsd át a játék könyvtárában a Matrix3.exe - t Win2000 kompatibilisre. SR7 Stop elindít, Hide megnyom, majd SR7 Stop bezár, játék indít.

Nálam így indult. Sok szerencsét!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

scorpeeon
nincs senkinek feleslegben wandoo regje?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Atkamon
De mind a 73 vagy mennyi fájlt kell muntolni?

Én az Enter The Matrix-al is jól elszórakoztam, tetszett. Nem volt egy csúcs grafikája de a hangulat teljesen kárpótolt, jó volt.

Pl. amit a #807-ben irnak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Atkamon
Szóval ha letöltöttem és kitömörítettem, akkor mit kell csinálni?<#confused><#worship>

OK! Nekem elég amúgy az alábbi egyetlen értelmes, objektív hsz. <#nyes>
Egy próbát talán megér.

\"Hard to see, the dark side is.\"

mucsácsó
nekemisnekemis! <#idiota>
én most ott vagyok, hogy nem szedem le<#idiota>
Atkamon
A mai napon jött pár hsz!

A required security module can not be activated. This program can not be executed. Ezt írta ki az exe elindítása után,és is azt tettem amit kell csak virtual cd hiddeal.Mit tegyek?

Magiszter
Végre valaki aki nem a grafikával jön<#worship>

És hamár a filmekrõl is szó volt. Elkezdek Mátrix-ot nézni amíg lejön a gáma<#nyes>

Atkamon
Végre egy jó vélemény!

Maxtreme
Próbáld ki, lehet neked bejön. <#kacsint>

Anthony001
Úristen!

Így olvasgatva a topicot, ez tényleg ennyire szar lenne?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Jól látom, h eddig csak negatív vélemény? Mert akkor segítettetek a döntésben, h kipróbáljam-e 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hi Mindekinek!

No, sikerült elindítani és kipróbálni.
Az elindítás nekem ugyan úgy sikerült, mint a Battlefront 2 - nél...:
1. Mount Alcohol - ba...
2. Telepít...
3. Átállít *.exe Win2000 kompatibilításra...
4. SR7 Stop - al Hide, majd kinyom... És indul a gamma...

Kb. fél óra játék után a konklúzió:
Egyértelmûen PS2 - es átirat. (3 évig volt PS2 - öm)
Szóval a grafikáról ennyit, aki a PC - hez, meg a Quake 4 - hez van szokva az valószínûleg sírva fakad. Ronda na, de ami szerintem kell az megvan. A hangulat! Engem így elsõ blikkre megfogott. Tele van filmbetétekkel (valószínûleg ezért ilyen nagy méretû, a bejátszások simán XviD minõségûek), Focus, Kung Fu, minden ami kell. És még egyszer ott az a Hangulat, ami szerintem elad egy játékot, akár milyen ronda is...
Persze azért akadt nálam is negatívum, 2* kilépett hibajelentéssel (lehet, hogy csak a Windows hibája) és néha az "árnyékok" ugrálnak.
Ennyi. Szerintem egy próbát megér, Matrix Fanoknak pedig mondhatom, hogy biztos szórakozást fog nyújtani!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Maxtreme
Ine nagyon valószínû.
Nézzétek meg. Sehol 1 shader, semmmi...
1etlen effekt a tükrözõdés, amit már 1 Dx7-es kártya is csuklóból tud.

Atkamon
de utána!

Sil3nt
kitömöríted õket winrarral

Atkamon
Sry a hülye kérdésért de valaki megirna priviben, hogy mit csináljak ezzel a 70 akárhány fájlal mikor letöltöttem?<#help><#email><#worship>

Hát ezt elnézve,mindenki jobban járt volna egy megvásárólt,már jól bejáratott grafikus engine-el.Ja hogy azért külön fizetni kellett volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Magiszter
Nem elképzelhetetlen. Max egy csöppet belenyultak.

Magiszter
Pl a mátrix forradalmak egy rakat... szóval az nem tetszett. a 2-ben számszerint 4 jó jelenet volt. Én szeretem a mátrixot, de ez a véleményem. (hamár a filmeknél tartunk)

Seth
valószínûleg ez az ETM motorja még mindíg

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
"mátrix fan", de csak a filmeké...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magiszter
A lehangoló megnyílvánulások nem mátrix fanoktól.

Magiszter
Csak tudod a szõrszt 5 évig fejlesztették teljes erõbedobással. ezt meg max 2 éve, de szerintem csak 1. Ha ez is szõrszös lenne akkor nem így nézne ki és nem így futna. De az ATARI ragaszkodott a saját motorhoz.

SLICK
Ki tart vissza???

Nekem amugy nem lenne semmi bajom a gémmel, de hogy ekkora legyen a gépigénye<#shakehead>
Szorsz motoros gémek futnak fullon,de ennek köze nincs a hl2 grafjahoz,és mégis igy fut pedig nagy hodoloja vok matrixnak!

Istencsászár
persze, hajrá, ha neked bejön akkor vidd végig és élvezd!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
és ez 4 gb egy játék és felrak 6ot ezis röhej miért nem lehet a videókat a dvdrõl futattni?...
Atari elásta magát már a Driver 3al de nagyon mélyre, csõdbemehetne már igazán csak szenny cuccokat tud kiadni...

scorpeeon
wandoot plz

Magiszter
"Nem adom fel!" Akkor is letöltöm és végigjáccom!<#falbav>

Shodan
Az a 3 nem elég alul, még sok is szerintem.<#idiota>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Na jó nekem már elment a kedvem az egésztõl, nem fogok itt szenvedni megint.<#szomoru1>Szar ez az egész....

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

mindenki aztmondja hogy szar?😞 tegyetekbe sok kepet...

Maxtreme
ezzel 1etértek. Ritka az a játék amit 3x végigviszek, de a Riddick ezek közé tartozik..

1ébként az ATARI is igazán lehúzhatná már a rolót.... <#levele> Nem siratnám meg õket.
Az utóbbi idõben amit mûvelnek, az már több mint szánalmas...
Egyáltalán hogy van pofájuk 1 iylen félkész ócska szemetet kiadni?
..és ezért még fizessen is valaki 10 ezreket?
Én nem azt mondom hogy minden úgy nézzen ki mint a Farcry vagy a Hl2 (bár ez 2005 végén alap lenne) de akkor legalább a grafhoz képest
lõjjék be a vasigényt. Nehogy már 1 ilyen szarnak x800 meg 6800 kelljen. Nevetséges..
Ennek a játéknak (ahoz képest ahogy kinéz) egy P3 500-on, és egy Gef3 Ti200-on maxon kéne menni...

Istencsászár
ja igen elég jóvolt azis

A required security module can not be activated.
Win2000 kompatibilisse tedd at...

scorpeeon
hééé vki ellopta a wandoo felhasználónevemet <#boxer><#mf3>
2 percre lelépek és már nem bírok ugyanazzal csatlakozni amirõl eddig töltöttem, eleve 4 giga a játék és csomó idõ alatt lett volna csak meg de így meg még több idõ lesz, sokkal több 😞 szóval ha van vkinek felesleges wandoo regje az írja meg priviben plz
köszke

Magiszter
Azért csak próbálkozzanak. (amúgy a Spider-man the movie is jó volt szerintem)

Istencsászár
ha van mit miért ne😄 egyetlen film adaptáció ütött meg egy mércét amire azt mondtam igen ez egy isten gém lett minden szempontból azpedig a : The Chronicles Of Riddick, többi ilyen filmes próbálkozás egy kalap szar.

wander01
a restore-nál hogyan veszed ki mindkét pöttyöt? nekem nem engedi, vagy egyik vagy másik

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Magiszter
És amúgy mester, meg érti a dolgát. Szóval...

Magiszter
Nem fogják fel. Csak kritizálni tudnak.

Atkamon
És amúgy kínai!

Atkamon
De ha egyszer egy kung fu mester figyelte akkor úgy készítették el, hogy igazi kung fu legyen a játékban!