3510
  • Magiszter
    Cupán annyi kellett volna a játékhoz, hogy valamelyik nagy gyártótól kikönyörgik a a HL2, vagy a PoP motorját és arra épitkeznek. De neeeem ők inkább önfejűen a "régi jól bevált" ETM motort gyúrták át. csak azt nem vették figyelembe hogy: "A EGY RAKÁS SZAR VOLT MÁR AKKOR IS ÉS MOST MÉG SZARABB LETT." Amúgy a játék ezeket az "apróságokat" jeszámítva szerintem nyon ott van a spiccen.
  • Magiszter
    ÉN is erre céloztam :DDD
  • Bandy11
    Vagy egy új game-t:D
  • kovilac
    na? Valaki? Valami ötlet? Mit ronthattam el?
  • Bandy11
    bocs a hüle mondatér csak nagyon sietek mer má a smith-eket akarom csapkodni a csővel:D
  • Magiszter
    Amúgy szerintem kiadhatnának egy 3800Mb-os pecst azzal a címmel hogy: The Matrix - Path of Neo (Good Graphic, and Realistic System Requirements version)
  • Magiszter
    Dejó mos tvárhatok fél órát hogy lejőjjön a pecs.
  • Magiszter
    El kell zárni az ajtót a swat-osok elől és azt a darufélét mozgatni :D

Elzárod az ajtót (ledöntöd a felette lévő dobozokat. Utána kinyírsz mindenkit aki még lődöz, a darut előszőr a talajszintre viszed (felszál rá ROLAND) utána meg oldarra viszed hogy leszállhasson róla. ennyi ja és utána meg szétszedsz mindenkit aki jön :D
  • Bandy11
    Amikor elkell tárni az ajtót a swatosoknál és valami darufélét mozgatok ott mit kelcsinálni?
  • kovilac
    segítsetek! tegnap sikeresen tudtam játszani a gémmel! Közben szedtem lefele a the movies című gémet, amit természetesen ki is próbáltam. Ma újra bemountoltam a matrix(mondom játszok vele egy kicsit) és elindítottam azt az sr7 nevezetű progit(csakúgy mint tegnap). Ezt a hibaüzenetet kapom: Original disc could not be found or authenticated. Mit tegyek?
  • kisstsabi
    Én nem teszem fel addig amíg valaki nem erősíti meg hogy elindul utána a game!!!!
  • moralosan
    én most teszem fel, szerintem menni fog, mert gyakorlatilag nem kellett belenyúlni a játék kódjába, ergo...
  • kovilac
    Valaki felrakta már a patch-et? Észlelt valami változást? Egyáltalán indul a gém a patch felrakása után?:)
  • gamehunter12
    Mit kell csinálni akkor ha tömöritem ki és azt irja ki hogy "Nem találtam archívumokat a megadott fájlok és mapppák között"??
  • Elmör
    Köszi, basszus, a hüle fejem, megint, én persze az mdf-t mountoltam be.
  • zegner
    az mds-t mountold be a daemonba és menni fog.
  • Istencsászár
    mutass képet arról a 10 mps szép gémről:D
  • Elmör
    Mi van akkor ha Daemonnal megnyitom, fel is telepítettem, majd SR7stoppal hide-olom, de mégis azt írja ki, hogy az eredet CD nem elérhető? Akkor kell még valami patch?
  • shiftáj
    csak az a baj h ez xbox ^^
  • fitutufi
    már megvan
  • Bandy11
    Ilyen Grafja az enyémnek is csak az a baj hogy kb 10 mp-ig max az egy gyenge pixelhiba pár bugparádé és elis felejtem azt a 10 mp-s csodát.
  • Bandy11
    felrakjam a patchet vagy sem félek hogy baszni fog elindulni a game?
  • BladE666
    találtam egy két képet ahol nézve a GRAF kurva jo :D hát ez biztos a kamu része volt pl.:ittgamershell
  • draakuli
    Mennyit foglal a game?
  • fitutufi
    amikor a kapitánynak segítek, amikor egy ilyen mozdítható tömeggel kell elzárni a kommandósok bejáratát, ott felmegyek abba az irányítóba , de 3 gomb van és ha csak enternet nyomok valamelyikük közül akkor elviszi oda és vissza is megy, hogy kell lerakatni vele ?? vagy egyáltalán mit kell csinálni ?
  • shiftáj
    nektek megy az 1.1 es patch után? mert nekem nem :|
  • Istencsászár
    itten
    ez talán gyorsabb itt
  • Kandurex
    link?
  • Istencsászár
    na most leszedem azt megnézem a 2005-ös e3-as pcs! videót.. mer nemhagy nyugodni ez a ps2es filmecske
  • Kandurex
    Hmm... some, some, some, azaz semmin nem változtattak!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 55 MB-os...
  • Istencsászár
    [URL=http://worthplaying.com/article.php?sid=29816&mode=thread&order=0]The Matrix: Path of Neo' - North American Update Patch #1 Available NOW[/URL]
    Fixes in this patch.
    Fixes various translation issues for non-English versions.
    Fixes various rendering/lighting issues appearing on some video cards.
    Fixes various interface and icon issues on interface and menu screens.
    Fixes various framerate issues appearing on some video cards.
    Fixes various texture issues appearing on some video cards
    Fixes various character model issues appearing on some video cards.
    Fixes various particle / effects display appearing on some video cards.
    Addressess various issues with some PC peripherals.

• quack
    :DDD "ez jó"
  • Elmör
    Az akkor volt, amikor az NFSU2-t meghozta haverom, este 10-től reggel 6-ig, utána pisálás 6 percig, aztán szunya délig és aznap nem mentem suliba, de a játékal sem végeztem.
  • moralosan
    8 óra omg :D
  • Istencsászár
    ez mind igaz és szép, de ott van az a szerencsétlen videó amibe a játék KRISTÁLY TISZTA, gyönyörű semmi homályos szürke elmosott placsni ami ebbe a ugymond pcs verzióban van...
  • Elmör
    Bár igaz, hogy sokkal többet is tudom nézni. Sima monitorral 3 óra volt a max, míg a TFT-vel meg 8 óra egyhuzamban!
  • Elmör
    TFT monitorral mi a helyzet? Azt hallottam, hogy annál meg azért szaggathat, mert a válaszodő sok.
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem! A PS2-es játékokat MINDIG egy TV-n nézik a teszterek / játékosok.
    Akármilyen csili-vili TV-ről is legyen szó, az közel sem olyan jó - értsd: nem olyan kontrasztos, és nem CÉLHARDVER - , mint egy CRT/LCD-monitor.
    Persze, most majd jönnek az okoskák, az LCD / Plazma / HDTV-ékkel... Tessék már a fejhez kapni: hétköznapi felhasználó nem tud és nem akar egy 400.000 Ft-os tévét venni a konzoljához... Tehát, marad a nappaliban álló - jó esetben - 72 cm-es Panasonic [ide tessék helyettesíteni mindenkinek a saját márkáját!], ami jótékonyan elrejti a Játékok pixelességét / csúfságát...
    Ez egy LCD-monitornál már nem működik...

• Elmör
    Sajna nem.