3510
-
moralosan #1397 gamehunter.hu :) -
moralosan #1396 omg még nincs fent se' quark, se word, no mind1, még délután megírom.
-
akkor én sűrgősen leszedem. ártan inem árthat (habár.... vot már olyan :D) -
illetve, olaszul: Májfolt :P -
MagyaR #1393 Nvidia. De én is csak most láttam, hogy van már újabb driver. -
Milyen nyelven? mert németúl az a NEU asszem. bár én angolos vagyok. -
81.85? Akkor én nagyon le vagyok maradva... ez most ATI, vagy NVIDIA? -
loserman #1390 neo = új 

-
MagyaR #1389 Szntetek az segíteni fog azon a problémán, hogy amikor rányomok a startra akkor csak egy fekete képernyő+hang (csak hang van), hogyha letöltöm ezt a legújabb 81.85ös drivert?
Vagy inkább régebbi lenne jó? -
Hmm, nemsoká megnézem a Matrix 2 -őt :) Megint :) -
Nem is rossz 5let. valakik elkezdték már magyarítani? Küldök nekik egy mail-t az 5leteimmel :D -
Bandy11 #1386 "Tényleg majd a magyarosításba pusztítsd el kovács ügynököt és találd meg a kiutat":D -
Smith=Kovács
Csak egy kis magyarosítás :D -
Bandy11 #1384 kovács:D ez tetszik:D -
2. próbálkozásra sikerűlt nekem. (vagy 3.-ra) egyszerű: Bunyózól Kovács ügynökkel és mikor jön a duma hogy "vonat érkezik a 7.es vágányra" akkor kiugrasz onnan. és elcsapja Kováncs ügynököt -
Crazy Mate #1382 Van olyan aki már végigvitte azt a pályát amikor smith-t kell belökni a vonat alá?Ha igen akkor légyszi küldje el a mentését emailbe vagy msn-en(email: [email protected] msn: [email protected]) -
Elég csak a szöveg. aztán HTML-ben átnyomom web-kűlsejüre -
moralosan #1380 oké, akkor megírom gyorsba, hát esztétikailag tényleg nem lesz etalon, de mindegy az
-
Csinálhatok egy oldalt ahová felraknám. nem lenne fullos, meg flsh minden de egy FAQ-nak nem is kell ez. írd meg és szólj ha kész vagy (PM-en). Mennyi idő? MErt én most megyek jáccani. -
Bandy11 #1378 Én nem tom leszedni az a rohadt patchet én egyátalán nem tudok tölteni a FileFront-ról mééééé? -
Köszi. ezek szerint talán nem teljesen tök feleslegesen szenvedem fel. na közben felrakta magát. megyek lecsekkolom. :D -
moralosan #1376 na ja, jó lenne :D megírhatom, csak valakinek fel kéne tenni valahova :) -
moralosan #1375 *bugokat -
moralosan #1374 lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de mintha egy icikepicikeindurkapindurkát gyorsabb lenne a tűzpárbajok közben a gém :/. Grafikai bugogak most is látok bőven
-
Ez mondjuk igaz. Erre lenne jó a FAQ. 1x leírnánk minden hülye kérdésre a választ és utána már talán nem nyaggatnának annyira az ilyen lusta népek. -
A pecsről jut eszembe: Ez tényleg javít is valamit vagy msot csak úgy pojénból rakom fel már egy fél órája? -
moralosan #1371 srácok ne legyetek már ennyire lusták... pont annyi idő nekünk megtalálni, mint nektek... csak egy kis türelem kell hozzá... -
A PECS LINKJE -
a link meg: #1326
Itt ajánlom a 2. szervert. az gyorsabb -
PL: #1253 -as hozzászólás -
adj már egy linket please. videókat talál csak -
MrMafioso #1366 hova? melyik hozászólás? -
moralosan #1365 már leírták -
moralosan #1364 http://google.co.hu
-
MrMafioso #1363 segítsetek eladtam a vonatos résznél amikor beölököm a ügynököt utána ottvagyok a vonatnál , és valamit lekell álitnia de akármit álitok le meg ál a vont és utána eldiul! -
moralosan #1362 feltettem, megy. -
azt a patchet honnan lehet letölteni?
-
Nah. Úgy látom mindenki jáccik. akkor majd később visszanézek :D -
Azért mondtam a PoP-ot mert a kinézetéhez képest alacson volt a gépigénye. Na enné ez pont fordítva van. De majd meglátom mit szól másfél giga ramhoz :D -
Bandy11 #1358 Na ha egy PoP motor lenne akor a világ legkajakabb játéka lenne ez a game de sajna nem az elszarták ezt is