The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Nem azt mondom, hogy mindennek legalább HL2, D3 vagy FEAR gyilkosnak kell lennie, de könyörgöm tartsanak már egy szintet, fõleg ha a Shinyról meg Mátrixról van szó.Ott az a "vacak" 2 éves Max Payne2(csak, hogy stílusközelit mondjak). Jelenleg is nagyságrendekkel szebben néz ki mint ez az okádék.
Dynamic
Ilyen vérlázítóan szar grafikát!Olyan mintha végig egy rossz minõségû videót néznék egy játékról.A kép homályos és kidolgozatlan még nagy felbontásban is.Az akció meg elég közepes.1-2 jó mozdulat, de semmi extra.Még csak a szamurájos tréning pályán vagyok, de eddig nagyon gyenge.A Shiny régebben ez egyik kedvenc cégem volt, de ezzel(is) leszerepelt.
Shep
Fú de gáz ez a grafika, de ha a játékmenet van legalább az enter the matrix szintjén akkor egyszer azért végigtolom, bár az se volt valami nagy szám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na...elsõ cég,akinek a játéka azért nem megy a GF4Ti4400-emen,mert direkt úgy írták meg.😊)...logo és menü után lõn vala sötétség,némi életcsík-kijelzõvel😊
gyanítok még kodekhiányt..de sokat nem fogok ezért tojózni,ennyire ps2-n is "szép" a képe..játszom azon,ha muszáj😊)
balee4
Maga a játékmenet egyébként milyen?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jah, filmadaptáció, de akkor, ahogy te is említetted, inkább a Riddick... Sõt A Riddick. Õszintén... Az a játék, engine még most is odaver akármilyen Doomnak, meg csili - vili exhorror F.E.A.R. - nek. Nah, bocs, vége az OFF - nak.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Istencsászár
nekeverjük a dolgokat Starhip Troopers is filmadaptáció a szar kategóriábol azis ronda ugy mint ez...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A gépigény nem nagy... A képeken látszik, hány FPS - el megy. 30 - nál többet nem lehet kipréselni belõle. Valószínûleg ez az engine felsõ határa. Nekem soha nem ment 29 alá.

Ha már a grafikánál tartunk, kicsit OFFolok.... Most nem azért, de szerintem a Quake, a Doom és a F.E.A.R. is egy nagy halál. Sötétség mindenhol. Én nem tudom, hogy ezt akarják új trendnek beállítani a fejlesztõk, de ha így van, akkor lemondok a PC -s játékról. Egyébként ha már grafika, akkor meg lehet nézni a Half Life 2 Lost Coast - ját.
Egyetértek, ez a játék gáz PC - n, nem 2005 végére való, de annyira nem rossz, hogy ne lehetne játszani vele, csak mert nem csillog minden. Ha meg mégis, akkor tudom ajánlani a Starhip Troopers - t. Ott mindenhol shader van, szaggat, mint a bûn és új játék. Bár nekem ez a csillogás nem jön be. Azért az durva, mikor a szikla is olyan, mintha 10 cm jég lenne rajt... Ez lenne a jövõ??!!

balee4
Ennek nagy a gépigénye? Hát ez egy okádék... Mindjárt be se fejezem a letöltést... LOL!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A gépigénye meg ahogy hallom elképesztõ! Hát ez már csúcs!<#gonosz2>

Magiszter
a 65-ös résznél tartok. lassan lejön<#vigyor>
Remélem mennifog normálisan. Ha nem akkor káromkodok egy nagyot

R0sc0
lehet, de azért nem "rongálom a szemem" ilyennel még akkor se ha jó a játékmenet. Képtelen vagyok felfogni hogy egyetlen igazi vérbeli mátrix game nem készult miota kijöttek a filmek.
Pedig lenne rá kereslet, de ilyen "probálkozásokka" eljátszottak a vásárlok kedvét minden matrix féle játékkal.

Maxtreme
1xüen csodálatos. Nem találok szavakat. A Prince of persia 3D sokkal szebb volt anno..

Nem olvastam vissza, így már lehet hogy kérdezték. A vonatos jelenetnél, mikor le kell állítani a vonatot. Na azt hogy kell megcsinálni?
bazza
grafika? ITT kit érdekel? egy jó verekedõs gamma, nekem bejön!<#crazya><#duhos2><#vigyor2><#eplus2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Na meg még ez is:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Istencsászár
és? 1 szó : The Chronicles Of Riddick
szar trágya átirat ez az egész, ps2õn lehet hogy elélveznek a graftól de pcn ez édeskevés 2005öben. Mondják páran nem a grafot kell nézni akkor mitnézzek ha egyszerûen ocsmány és hozzá még nem is megy ahogy kéne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Néhány kép:

Maxtreme
A marketing miatt :-D
Hogy Pistike vetessen magának új vga-t azért.

Istencsászár
gyönyörû és ehhez mér kell dx9 es kari ?😄😄😄😄😄:😄😄

kill3r22
de a hl2-öt 6évig csinálták.....a doom-t profik csinálták.....ezt a matrix gamét nem ojan nagy nevü emberkék csinálták....a qvék tényleg odabasz....de a doomal vitatkoznék....leköt a doom meg fasza grafika meg minden de csak 1X...pl qvéket harmadjára tolom és még mindig élvezem....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

scorpeeon
a HL2 pl grafikában jó, játékmenetben jó, történetben is jó, és több mint 1 éves. a Doom 3 R.o.E. és Quake 4 meg szerintem mind grafikailag mind történetileg mind játékmenetileg odabasz

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kill3r22
az a helyzet hogy én itt csak pofázok.....😄 de a game nincs meg.....sajna majd holnapra jön le havernál.....de a sok fikázo elvette a kedvem sajna....de nembaj a cimben van valami.......the "MATRIX"...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
példának okáért....jáccottam egy DBZ-s játékkal....ujságban alig kapott 40%-ot....bazz de engem orákra lekötött akármijen gagyi is volt....azért mert fan vagyok.....ha lennne egy uj qvék rész hl 1 enginevel...tuti hogy a qvék fanok nyomnák mint állat....a story miatt....

Seth
na egy geforce-os 😄 nálad jól megy???

PSN ID.: Beegabor

scorpeeon
Havok motorja van? ez is 1 pozitívum, azzal legalább nincs gond 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kill3r22
gyerekek akinek nem tetszik a game menjen qvékezni meg firezni....szar a graf...ki nem szarja le....a játék története még lehet odabasz....mátrix fanoknak jo gama.....mindenki azzal jáccik ami tetszik...
ha valaki grafikára vágyik.....jáccon fear-t 2048.-as felbontiba 16AA val....
vagy Doom3mazzon.....atom grafika jó tõrténet de xar játékmenet....mindenbe nem lehet jó egy gém....

scorpeeon
nemis 😄 küldtem már párszor sms-t a wandoora de csak 1 játékért ami ráadásul nem egy egetrengetõ játék nem fogok smst küldeni 😄

Nos 2 és fél óra tömény matrix után rájöttem hogy ez a játék ronda minnt a bûn de legalább játszató. Igaz hogy érdekesen játszható és kicsit zavaróan megy a dolog de mégis valahogy leköt. Talán mert matrix fan vagyok 😄 Na mind1. De talán az ETM egy kicsivel jobb volt a karakterek jobban néztek ki. Viszont tetszik hogy van Havoc de az is érdekesen mükszik a játékban 😄

PS4 ID: Vordengo

Seth
ingyenélõ ....😄

PSN ID.: Beegabor

wander01
valaki dobjon egy mds fájlt légyszi a [email protected]

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

scorpeeon
na, már nem kell wandoo kód, mert vki befejezte a töltést ezért mostmár énis töltöm 😄 thx aki befejezte 😄

R0sc0
õcsém.. ezt nem hiszem el.. Nemigazán vártam a játékot de kiváncsi voltam rá, mert nem tün oylan rossznak. De hát ez.. KÉREM SZÉPEN másfél hónap és 2006!!!
A Far Cry majd másfél éve jelent meg és mekkora grafja volt már? Ennek meg mekkora szar? Nevetséges amit az Atari müvel manapség a játékaival. Közel 2,5 perc játék után búcsút mondtam neki.

CalebJoe
Kipróbáltam 1 óra játék idõután csalódás, én többet vártam amilyen nagy volt a hírverés olyan fos lett a game.
Pedig szeretem az ilyen third-person akciókat de ez meg sem üti a Max Payne vagy a Bloodrayne 2 szintjét, ahogy Seth is írta japánoknak kellet volna megcsinálni az egészet jobb lett volna.
scorpeeon
<#szomoru1>olyan rohadt ideges vagyok hogy nem megy az a rohadt wandoo 2 perc lelépés miatt az izovical >😮 <#zavart2> 😞( reggelre meglett volna így meg nem lesz meg 1 hétig, amíg fel nem kerül pl a gamezwebre... ha valaha felkerül... ÁÁÁ nincs vkinek egy rohadt wanddo regje?? 😞(((( ... ...

Maxtreme
Jah a game elején bevillant volna az ATARI logo helyett 1 CENSORED felirat 😄 😄

GeneralsHungary
Nagyon durva játék. Nem értem miért kell fikázni ide oda. A grafika a legkevesebb. Az tény hogy elég gáz így, ETM idején csak elment. Nade, úgyis kizoomolok görgõvel. Meg a harcrendszer az nagyon üt. Nekem tetszik, jó game.

Amúgy nem értem miért féltek 5 fps meg hasonlók, fut rendesen ATi 8500-on is.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Hát ilyen gagyi játékkal már régen találkoztam.Én az Atari helyében kivettem volna az Atari Logot a készítõk listájából"többet tudna ennél",a többirõl meg lerí😊)
Atkamon
A topic az elsõ helyen!

Maxtreme
1ébként az NV logo nem jelent ám semmit.
Remek példa erre a Stolen. Gef6-okon ment kb 2fps-el, pedig ott virít az NV logo a game lején. 😊

Na én is kipróbáltam. A grafikáról nem mondok semmit, mert az le van írva hogy milyen. A játékélmény viszont kezd fokozódni, ugyanis egyre több combo-t tudok és egyre jobb a játék. 😊
Hasomlít a game a Fahrenheitre? vagy csak a irodás kép miatt hasonlítgatom?
Maxtreme
Nemhinném. Most értekeztem haverral MSN-en, nála 6600GT-n olyan 19-20 körül mozog.
1ébként nem érdekel ha nálam van a gáz, nem buherálok 1 ilyen szar miatt bele a stabil rendszerembe 😊

Maxtreme : 12 - 16 FPS??!! A leírásban szereplõ géppel? <#wow2> 😊 Már bocs, de akkor valami baj van nálad. Szerintem olyan gyorsan megy, mint amilyen ronda. 😊 Nálam semmi gond... Ráadásul nVIDIA párti a játék. Az egyik általad benyomott képen ott az nVIDIA reklám. 😉

wander01
akinek van .mds fájl-ja a játékhoz kérem küldje el nekem mail-ben a [email protected]. elõre is köszönöm.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Maxtreme
Aham. Meg mellé a 12-16 fps...

max graf?:S pfff <#wow1>

Smuge
Kipróbáltam..hát ez elég elszomorito, egy szó jutott eszembe amikor megláttam elöször az ingame motort: hányinger ( mintha a psp képét kitettem volna gépre) 😞 ritkán látok igy dolgokat de erre azt kell mondjam , irányítás pocsék ha egyáltalán irányitásnak mondhato , hangok semmik, egyszóval ez egy nagy 0 😞 Sajnálom sokkal többet ki lehetett volna ebböl hozni, ennél még az etm is 100x jobb volt 😞

Csuhai G
Ez valami undorító! A legtöbb játéknál én sem a grafikával foglalkozom, de ez...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mi az az RMPS?