3510
  • moralosan
    gamehunter.hu :)
  • moralosan
    omg még nincs fent se' quark, se word, no mind1, még délután megírom.
  • Magiszter
    akkor én sűrgősen leszedem. ártan inem árthat (habár.... vot már olyan :D)
  • Magiszter
    illetve, olaszul: Májfolt :P
  • MagyaR
    Nvidia. De én is csak most láttam, hogy van már újabb driver.
  • Magiszter
    Milyen nyelven? mert németúl az a NEU asszem. bár én angolos vagyok.
  • Magiszter
    81.85? Akkor én nagyon le vagyok maradva... ez most ATI, vagy NVIDIA?
  • loserman
    neo = új
  • MagyaR
    Szntetek az segíteni fog azon a problémán, hogy amikor rányomok a startra akkor csak egy fekete képernyő+hang (csak hang van), hogyha letöltöm ezt a legújabb 81.85ös drivert?

Vagy inkább régebbi lenne jó?
  • Kandurex
    Hmm, nemsoká megnézem a Matrix 2 -őt :) Megint :)
  • Magiszter
    Nem is rossz 5let. valakik elkezdték már magyarítani? Küldök nekik egy mail-t az 5leteimmel :D
  • Bandy11
    "Tényleg majd a magyarosításba pusztítsd el kovács ügynököt és találd meg a kiutat":D
  • Magiszter
    Smith=Kovács
    Csak egy kis magyarosítás :D
  • Bandy11
    kovács:D ez tetszik:D
  • Magiszter
    2. próbálkozásra sikerűlt nekem. (vagy 3.-ra) egyszerű: Bunyózól Kovács ügynökkel és mikor jön a duma hogy "vonat érkezik a 7.es vágányra" akkor kiugrasz onnan. és elcsapja Kováncs ügynököt
  • Crazy Mate
    Van olyan aki már végigvitte azt a pályát amikor smith-t kell belökni a vonat alá?Ha igen akkor légyszi küldje el a mentését emailbe vagy msn-en(email: [email protected] msn: [email protected])
  • Magiszter
    Elég csak a szöveg. aztán HTML-ben átnyomom web-kűlsejüre
  • moralosan
    oké, akkor megírom gyorsba, hát esztétikailag tényleg nem lesz etalon, de mindegy az
  • Magiszter
    Csinálhatok egy oldalt ahová felraknám. nem lenne fullos, meg flsh minden de egy FAQ-nak nem is kell ez. írd meg és szólj ha kész vagy (PM-en). Mennyi idő? MErt én most megyek jáccani.
  • Bandy11
    Én nem tom leszedni az a rohadt patchet én egyátalán nem tudok tölteni a FileFront-ról mééééé?
  • Magiszter
    Köszi. ezek szerint talán nem teljesen tök feleslegesen szenvedem fel. na közben felrakta magát. megyek lecsekkolom. :D
  • moralosan
    na ja, jó lenne :D megírhatom, csak valakinek fel kéne tenni valahova :)
  • moralosan
    *bugokat
  • moralosan
    lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de mintha egy icikepicikeindurkapindurkát gyorsabb lenne a tűzpárbajok közben a gém :/. Grafikai bugogak most is látok bőven
  • Magiszter
    Ez mondjuk igaz. Erre lenne jó a FAQ. 1x leírnánk minden hülye kérdésre a választ és utána már talán nem nyaggatnának annyira az ilyen lusta népek.
  • Magiszter
    A pecsről jut eszembe: Ez tényleg javít is valamit vagy msot csak úgy pojénból rakom fel már egy fél órája?
  • moralosan
    srácok ne legyetek már ennyire lusták... pont annyi idő nekünk megtalálni, mint nektek... csak egy kis türelem kell hozzá...
  • Magiszter
    A PECS LINKJE
  • Magiszter
    a link meg: #1326
    Itt ajánlom a 2. szervert. az gyorsabb
  • Magiszter
    PL: #1253 -as hozzászólás
  • matyi08
    adj már egy linket please. videókat talál csak
  • MrMafioso
    hova? melyik hozászólás?
  • moralosan
    már leírták
  • moralosan
    http://google.co.hu
  • MrMafioso
    segítsetek eladtam a vonatos résznél amikor beölököm a ügynököt utána ottvagyok a vonatnál , és valamit lekell álitnia de akármit álitok le meg ál a vont és utána eldiul!
  • moralosan
    feltettem, megy.
  • matyi08
    azt a patchet honnan lehet letölteni?
  • Magiszter
    Nah. Úgy látom mindenki jáccik. akkor majd később visszanézek :D
  • Magiszter
    Azért mondtam a PoP-ot mert a kinézetéhez képest alacson volt a gépigénye. Na enné ez pont fordítva van. De majd meglátom mit szól másfél giga ramhoz :D
  • Bandy11
    Na ha egy PoP motor lenne akor a világ legkajakabb játéka lenne ez a game de sajna nem az elszarták ezt is