3510
-
#1438 de a peccset felraktad????? és úgy játszol vele??? -
Elmör #1437 Anti-Blaxx nekem is ezt csinálta, SR7STOP jó lett hozzá. -
Elmör #1436 A dobozon ez van: NX 6600 series 3DMARK2003-mal 4800 pont, ez meg a Commanderrel (állítólag) 5400 pont, General 5300, Colonel 5300, Captain 5200, Sergeant 5100, Private 5000. -
#1435 Én meg most megyek a falnak
Miután felraktam a pecst kiírta azt a szekuritis nyavaját.
mondom:" OK. megcsinálom megint azt amit pecs nélkűl is."
Erre
antlibalxx: "egy nagy frászt msot jól kifagyok hahahahah"
Mondom: "jó restart, aztán "try again" "
restart után
SR.7 Stop: "Az antiblaxx a példaképem. Én is jól kifagyok hahahaha "
Mondom: "anyád!"
Elkezdek gondolkodni mi a rák van.
mondom: "Biztos megjavult az antiblaxx, próbáljuk meg"
Antiblaxx: "Sztrájk, sztrájk, sztrájk..."
mondom: "a jó büdös... [CENZÚRÁZVA]"
Kifogytam az 5letekből. Megpróbálom még variálni a dolgokat. addig aki felrakta a pecst és most vígan jáccik leírhatná hogy ő tapasztalt-e ilyet vagy mit csinált ennél. THX -
Bandy11 #1434 nincs 3d mark-om -
#1433 valaki kabáljon má 1-et hogy megy neki a gém a patch felrakása után!!! -
#1432 régen... -
Elmör #1431 Ja, meg haverom frissítette a drivert is, valami jobbra. -
Elmör #1430 Azt ahova feltetted mindenképpen. Mikor volt utoljára? -
Elmör #1429 Mert amit nekem a dobozra írtak, az közel sem annyi, hát ezzel tököltem fél délutánt, de mindenesetre eddig bevált. -
#1428 mindegyik meghajtót töredezésmentesítsem, vagy csak azt, ahova feltettem? -
Elmör #1427 3DMarkkal nézted már, hogy mit tud? -
Elmör #1426 Radeonok sokszor olcsóbbak, de nekem annyira nem jön be, főleg ha van a játék elején, hogy benyomják az Nvidia logóját, akkor már mindig örül a fejem, hogy nem ATI-s vagyok. -
Bandy11 #1425 én meg az én kis kacat radeon 9600xt 256-os szarommal nyomom -
#1424 512 -
Elmör #1423 RAM-od? -
Elmör #1422 Mondom ennyire sajna nem értek hozzá, de az biztos, hogy számít az alaplap is, meg a hz-ek összehangolása! A töredezettségmentesítést hülyeségnek gondoltam először, de aztán a San Andreas először akadozott, utána meg szépen ment. -
MagyaR #1421 itt a következő. -
#1420 nekem egy 6600-as van, nem GT 256MB-os, és azzal 1-es beállításon 1024-ben akad -
Elmör #1419 TE, fogalmam sincs!
Haveromtól rendeltem, mondtam neki, hogy olyan legyen ami megéri az árát és már akkor a Most Wanted-ra készültem, tehát kb olyan lehet, mint a 6600GT, csak 256-os. Nem tom. Eddig egy MSI FX 5200 volt, ahhoz képest 3-szor jobb. UG2 is ment maxon és durva jól. -
Elmör #1418 Nem látom. -
MagyaR #1417 Én még ilyet egy jatekba sem komáltam :D. -
#1416 MSI NX 6600 VTD 256 <--ez mit takar, egy geforce 6600 256MB-al, és még mit tud? -
Elmör #1415 Érdekes, hogy amikor a FEAR betette, az átala mért szintet, akkor azzal szaggatott. De aztán sikerült megtalálni a megfelelő beállítást. -
Elmör #1413 Még nem próbáltam. -
Elmör #1412 Nem erőmű, de nagyon jó. AMD-s alaplap és a mhz-ek is össze vannak álíltva. -
Bandy11 #1411 neked működött a patch? -
Elmör #1410 Ja és jó tanács, töredezettségmentesítés!!!!!! -
Bandy11 #1409 valami erőmű lehet ha nem szaggat -
Elmör #1408 AMD 2700+ Athlon (ami asszem 2,2-t megy) 512 RAM és MSI NX 6600 VTD 256, na ez odateszi magát! -
MagyaR #1407 Nah felraktam a 81.85-öt de ugyanaz a problem.
Mintha nem tudná beolvasni a jatek textúra fájlait meg se a videókat meg semmit, csak a hangot. -
Elmör #1406 Valaki tett be jó linekt, talán az első emberke. Én is vártam sokat, de a 3 USA Mirrorból csak az első kettőnél, a 3-diknál már egyből nyomta le! -
#1405 és neked milyen géped van? -
Elmör #1404 Nagyon lényegtelen és hülye kérdés: amikor legelején indul a játék és lemérik a szintemet, akkor az easy és normal felett van még valami? Sikerült kinyírni az első 2 őrt, aztán a következő csapatot is meg azutánit is, amikor már AK47-el vagy mivel nyírnak, de a rohamosok, akik maguk előtt tartják a védőlemezt vagy mit, azokból csak 2-t tudok kinyírni, így azt írja, hogy Master, azaz normal szinten vagyok. Ennél feljebbi nincs is?
Nekem nagyon szép a játék, jó az irányítás is, bár a lassító gombot tartani kell, ez nem tetszik, viszont olyanokat pörgök, mint állat, felfutottam a falra aztán hátas, meg csihi-puhi mint állat, tetszik, de a video beállításnál a részletességet azért 10-re nem teszem, az már kicsit belassul. -
#1403 :D oylan nincs. én is vártam. türelem-türelem.
Ja és msot az antiblaxx szivat. el akarom indítani a gémet és kijön az hogy run-time error (7)out of memory.
Még variálok egy kicsit. amúgy a pecs az hozányul ahhoz a MATRIX3W32S.bin file-hoz ami szivatja a népet a hülye üzeneteivel. -
#1402 olyan link nincs a patchhez, aminél nem kell fél órát várni? mert én vártam 32 percet erre kiírja, hogy még 28 maradt -
Bandy11 #1401 Ójaj bajba vagyok Seraf lerugdal állandóan a botokról francba -
#1400 jaj-jaj. Most hogy felraktam a pecst megint nem akar indulni.
EZ MÁSNÁL IS ELŐFORDULHAT. PECS FELRAKÁSA CSA SAJÁT FELEŐSSÉGRE!!! -
#1399 aztán kűld el mail-ban. majd még ma este megcsinálom, vagy lehet hamarabb (attól függ hogy abba tudom-e hagyni a játékot :D) -
#1398 írd meg notepad-ban és kész. nekem elég csak egy nyers szöveg