The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellene egy kis help...
Lehet h vmi driver hiba, de nem tudom miért csinálja azt a game (a BF1942-nél is ez van) h pl a Warner logo meg az intro nagyon szaggat.... ilyen 1-2 FPS.
Utána a game megy rendesen, de 5 perc mire beszaggatok a menübe 😄
Légyszi segítsen vki

Sly06
azon vagyok de 1enlõre nem találok..

Írd le, hogy pontosan hogy csinálod
SR7 stoppert letöltötted ?
Magiszter
Hi. tegnap egyszercsak beidult nekem. gõzöm sincs miért. nekem teccik a játék. 1 kérdésem volna. nem lehet valahol találni valami részletesebb grafikai beállításokat? mert kivenném a tükrözõdéseket. Teljesen feleslegesek.

Sly06
Na ugy látom rajtam csak egy F.A.Q segitene ami nincs.
😞

Sly06
thx de a #766 a F.E.A.R-t írja az elindul nekem is de ugyan ezen az elven a matrix nem ..

Igen
balee4
A securom stopper tulajdonképpen az Sr7 stop?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sly06
anti blaxxot használok.hogyan tom elrejteni az emut? és hol kapcsolom be a secrum stoppert? Lehet hogy most hülyeséget kérdeztem akkor sry..

Istencsászár
The Matrix: Neo bukása 😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rossz hallgatni a véleményeket, de hát ezek a tények. 😞
Mivel securom7-es, mountolod , az exe-t átállítod win2000 módra,
elindítod a securom-stoppert, hide-dal elrejted a virtuális meghajtót,
és elvileg mennie kell

Ha így sem megy, akkor van a gépeden olyan program (clonecd, vagy dvd régiókód feltörõ, stb) ami rajta van a securom7-es feketelistáján.
Sly06
hát ugy tünik én el sem fogom tudni inditani,mert nem találok használható infót.Pedig akármilyen szahara azért megnézném ha valaki segit..

Kandurex
Kipróbálva, szörnyülködve, uninstall, mentem GUNolni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shiny ? Pedig régen milyen jó játékokat csináltak
MDK pl. Az a maga idejében jó game volt

Meg mintha a Giants-et is õk csinálták volna.
Istencsászár
most ugy elgondolkozok hogy az a pár ember akik itt tegnap istenitették a gémet amikor még le sem jött nekik holvannak?😄 miért nem zengenek róla ódákat 😊))

Utóbbi idõben a másolásvédelemre több idõt és nagyobb munkát áldoznak, mint magára a játékra ... Egymás után jönnek ki az összecsapott, csalódást okozó programok.

Viszont a másolásvédelem, na az igen
Az mûködik
(kivéve, annál, akinek eredetiben van meg a játék, s mégsem akar miatta elindulni.....)
hát azt hittem hogy vlami kodek baja van. kezdõdik azzal, h nem teszi full screen er, a bal oldalon meg fent villog egy fehér csík = ergo: "ablakban" tolja. na mondom, biztos azért, mert olyan ûbergraf van h nem bírja a gainward 6600gt.^^ ;]]].. HÁT MIEZ?? EZ EGY HÁNYÁS😄 rendering detail-t feltettem 10 re. de bazzeg ennek 30 se lenne elég ahhoz, h ugy nézzen ki mint anno a hl1 vagy BÁRMI. skacok. pénzt ne adjatok érte........hihetetlen csúnya a modellek mint ha kockafalvából jönnének: gyakorlatilag minden pixeles. elolvastama read-me-t (amit általában senki sem olvas el) hát gyerekeim: idézzek?😄 ahhoz h elérd a legjobb minõséget: upgrade ur video card| upgrade ur cpu | add more ram..de mihez képest?😊 bazmeg, nasa gépre tették fel azt abból szedtek video-t? nha, engem ne b@sszon át senki.UNINSTALL. imádom a matrix ot. de ez nem méltó arra h toljam. majd megkérjük az activision-t vagy a sierra-t h fejlesszenek egyet. komolyan eszek egy kis füvet, meg lenyelek M16 okat meg tükröket, néhány pixelkocka, kihányom azt kész a gém.<#duhos2><#mf3><#mf3>
Sly06
ja most meg emu detected. please deactivate virtual drive and emu 😞
Valaki tud valami okosat? lehet hogy írtátok de nem találtam sry..

Sly06
én még ott tartok hogy 1enlõre el sem tudom inditani!
A required security module can not be activated. bala bla

kill3r22
az a probléma hogy csili vili.....minden...itt meg panaszkodnak hogy semmi dx9es cuccli shader meg ijesmi....akkor hol a hiba?a Mátrixban?😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

M@TriX
320x200-ba ezek a képek is szépek, meg gondolom olyan helyrõl vették fel azokat ahol éppen szépa kidolgozás meg oylan szögbõl, gondolom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kill3r22
Gyerekek nekem nincs meg még....de most néztam Gameshell-es videot....csili vili....most akkor mivan......ide a forumba benyomott képek messze nem ojanok mint ebbe a videoba.....nem értemm másolásvédelem???😄😄😄
hogy a faszba hogy nekik szép a grafikája

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Hmuda
Az irányítás az katasztrófa. Ennél még talán a EtM is jobb volt (vagy inkább kevésbé rossz). Senkinek nem ajánlom. Katasztrófa...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kb olyan 1999-es szinten van.
Annyira rossz? Írjál még légyszi róla mert nem szedem le akkor.

Hmuda
Kipróbáltam, bár ne tettem volna. A grafikát még lenyelném, de az egész játékmenet egy vicc.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Picit konzolosra sikerült?

M@TriX
én is, de azt hittem tanultak az EtM-bõl, de úgy tûnik nem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez igaz, de én már annak is örülök hogy van mátrixos játék. Akkor bevált a féleltem, amikor megláttam az elsõ videót annakidején és a végén a Shiny felíratot, mindannyian egy "jaaaaj"-t mondtunk. 😞
M@TriX
jaj, anyám, olyan mint egy HL1 mod, mérnem tudtak egy kcisit emészthetõbb graffot összehozni vazz, menjenek a francba, pedig mekkora gémet lehetne ebbõl csinálni, mondjuk ha a Remedi (Max Payne, Alan Wake) vette volna kezei közé...

aki imádja a Mátrixot annak jó játék lesz , a szemlélõdõknek sztem csak átlagos

Szerintem a feelingje megvan, igaz vannak benne bugok, de nem vészesek. Ja és rengeteg combo elsajátítható... a fegyverkezelés nem a legjobb igaz.
Hmm ez lehangoló hozzászólás volt...Tényleg ennyire rossz? Nincs meg a feelingje?

VRSDM
engem nem izgat a grafikai egy játéknál, van ojan game ahol anélkül szart se ér, de itt sztem ez átvészelhetõ, 1 dolgot viszont még akkorsem értek, az elõzetes képeken akkor miért viriott ojan szép graffal, mert hogy ott sokkalte szebb volt az 100, na az ijen render dolgokat már nem szeretem... ): persze a gáma attol még nem vesztett a szembemben az értékébõl, mer hogy imádom ezt a világot az 100, és tudok is rola sokat 😄

u dont have to listen anybody else but me

Kiróbáltam a játékot , de mindek... mosott a kép...az irányítás nehéz , szinte fegyverrel nem is lehet pontosan lõni , a grafika sötét és mosott , ráadásul NEO abban a hosszú fekete ruhájában ugy néz ki mint egy buzi ( sry a mátrix fanoktól ) nekem ez a game nem jött be... sõt... uninstall ( több mint 5 gigát vesz fel a game )...

Pár kép a hitetlenkedõknek:

Dynamic
Próbáld meg Virtual cd hide-dal letiltani, majd exittel lépj ki a vch-ból.Ez utóbbi fontos, nekem is csak akkor volt hajlandó elindulni, a sima letiltás nem segített.
gamecopyworld-on rákereshetsz, de a gugli is segít
leslieboy
Nekem is ez volt elõször,aztán a rendering levelt a grafikai opciónál levettem 6osra,és minden jó lett!!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Atkamon
Honnan tudnám letölteni ezt a SR7.Stop_1.0-át?

Maxtreme
Recordable Media Physical Signature

Mi az az RMPS?

az életnek van érzéke az iróniához😊..nekem csak a kártyámért intett be,hogy kispajtás,nem mutatok semmit,csak menüt és logókat😊)..inkább el se indult volna nekem se😊)
wander01
ne aggodjatok skacok énn is kiprobáltam annyi variáciot hogy már a lotto ötösre is esélyes lennék talán de az istenért nem sikerül elinditani. Tényleg, a mostantól megjelenõ játékokhoz már nem is lesznek crack-ek vagy mi? 😞

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

mer erõszakos😊)..próbáld úgy..de lehet csak véletlen,hogy ez a regedites megoldás + az sr7
Magiszter
Azt is kipróbáltam de nem mûködött. de kipróbálom még 1x. Amúgy meg miért köpte ki folyton azta buzi ablakot ha egyszer leokéztam?

valamelyik jóember berakott egy kis regedit-es segítséget...az beválik
Magiszter
ja és a kompatibilitást is beállítottam

Magiszter
Nah lentvan, fentvan. De msot én szorulok némi segítségre.
Nem tudom elindítani mert a szokásos "requred security..." szöveget írja ki folyamatosan. Megpróbáltam az anti blaxxal, az sr7 stopal, a regisztrációs baromsággal de egyikkel sem mûködött. SEGÍTSÉG!!!! PLZ