The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah végre müxik! De egyébként komolyan gondolták, hogy ilyen hányás grafival, így szaggat?

Honnan szedted le a játéko!?
Ha nem túl indiszkrét...😊
mondjuk az érdekelne,h ha a virtual cd hidenál rámeek,h hidden all virtual drivers mérnem csinál semmit..
antiblaxx,antiblah,virtual cd hide,sr7 stop,registry turkálás-->egyikkel se tom elindítani ..
Sracok ezt a "homályositást" valahogy nem lehet kikapcsolni?
Mert nem sok mindent lehet benne állitani, de nemkem valahogy ez nem jön be!
Nézegettem szkrínshotokat a hivatalos weboldalon de ennek ahoz közenincs(ott szép tiszta)
Vagy ps2 verzió?

Röviden: a Virtual CD hide-ot be kell zárni a game indítása elõtt.

Dynamic
Én Virtual Cd Hide-dal indítottam(röviden:VCDH)
1.Felteszed a VCDH-ot és elindított.
2.A tálcán megjelenõ VCDH ikonra jobb klikk és unmount all drives
4.Ismét jobb klikk->exit
3.A játék ikonjára jobb klikk->tulajdonságok->kompatibilitás->állítsd win2000 kompatibilisre
5.Indítsd a játékot az ikonjával.
És merre találom ezt a SR7 Stop_1.0-t?

SR7 Stop_1.0 ezzel mûkszik
Sziasztok.

Feltettem a játékot fent van az anti blax és az antiblah is de mikor inditom a játékot a köv. hibaüzenetet kapom :

A required security module can not be activated.This program can not executed.

Valaki tud valami megoldást?

Hoyg álitsam be az invertet mert ha x axis akkor jobara balra megy ha y axis fel le ha mindkettõ remeg a camera ha egyik se neo a földet lesi és ez boszantó
Bocs,de már a t.köm ki van ezekkel a cd variálásokkal..má 1 napja kisérletezek vele de még mindig nem jött össze,hidd el h ki vagyok<#falbav><#mf3>
Kandurex
Otthon is így beszélsz? Ezzel a stílussal soha nem kapsz választ.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bocs
na muszály megcsinálni ezeket traning pályálkat?

xe ezek traning pályák, nem lehetne ezeken vhogy továbblépni vagy muszály ezeket a szarokat megcsinininu8bgnhzn f ghf nse bxd dafb cegcddr x

nem modnomd hogy nyomogassam, de igesgesit hogy ez a szar csakeygszer elseik!

Addig amíg annyira bugos nem lesz, hogy már elfogynak a textúrák és a mátrixnak annyi. 😄D
Amúgy addig 3. részig megy, de elméletileg más lesz a befejezése.
ahogy az a kepen is latszik a controlt kell nyomogatni ilyenkor

meddig megy ennek a jateknak a sztorija, a 3 vegeig?

Gyerekek segítsen valaki most má odáig eljutotttam hogy az egér nem megy magátol de neo csak lefele néz ezt segítsen valaki mer így má egész teszik agame
nem tudok itt tovább jutni amxon van vmikor az erõm, és csak elszédül, és kiis nyrnak egy rugástol de ha én megszurom pket vagy 10 szer hason persze talponvannak!

A video beállításnél a render valamit vedd lejjebb és úgy próbáldd meg! TEhát ne legyen 10-es!
Nekem is ez a problémám... Dolgozhatnánk együtt! 😄

Mr_no_NaMe
Mikor elindítom neonak csak a feje látszik!
Ilyenmor mivan,mit kell ellene tenni?

(kötekedõk kíméljenek,faq nincs és pár kérdésre nemis válaszoltak lejebb)
Azt a render valamit 4-re állítottam, de még így is beszaggat néha, ez felháborít és nem hinném, hogy lesz olyan patch, ami ezen javít. Ugyanis biznisz nekik hogy gyengébb gépeken szaggasson.
e azt mért csinálja hogy szédeleg
?

szori,lehet láma kérdés de akkor most mit tegyek?? Eddig amihez antiblaxx kellett minden elindult..
Atkamon
Valaki #1035?

newfronter milyen beállításokon játszol? Mert nekem vmiért néha irreálisan szaggat... a grafika annyira nem érdekel, csak szeretnék normálisan játszani...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

És akkor megmondanád, hogy Õ hogy oldotta meg a problémát? Mert én nem találom...

IMYke2.0.0.0
Ha lejjebb olvastál volna, akkor tudnád, hogy a válasz: de igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor megkérdem még1cer: Senkinek nem volt olyan baja, hogy a videóban csak az ember feje láccik, aztán meg semmi?

IMYke2.0.0.0
Ideális esetben a géped így néz ki:
- IDE 1: winchesterek
- IDE 2: lemezes meghajtók

A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en! Ez vonatkozik a StarForce-ra és a Secure-ra is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hogy kell beindítani a gémet?? Én megnéztem az nfot,meg itt is körülnéztem,szal nem a tipikus elõször kérdezek n00b módon jövök ide.
Felraktam antiblaxxal megcsináltam a szokásosat,akkor win 2000kompatibilitás,registrybe túrkálás,securom stop is bevan üzemelve és mégse megy.
Vmi tipp?
ati2002
És az elején mi van, ha a kék tablettát veszem be ? (én csak a pirosat kaptam be)<#finom>

És az irodából való menekülés közben ha elkap az ügynök, akkor mi történik? (accept capture)?

(több kérdésem nincs😄)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Arra nem emlékszem, mert gyorsan kicsináltam. Lehet hogy azt a combo-t kell megcsinálnod, amit leírt az elején.
ati2002
Nem, ott nincs Trinity. Ez az az aréna szerü "Last man standing" training. A sok kung fust levertem, de az öreggel nem bírok. Igaz, csak 2x próbáltam, lehet 3x-orra sikerülne, de most csak írogatni tudok, játszani csak este. Csak hátha van valami trükkje.

Néhol egész elviselhetõ a cucc...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Atkamon
Ha van itt valaki, aki wanadooról töltötte, azt megkérném, hogy vegyen fel engem msn-re! A címem: [email protected] Elõre is nagyon köszönöm! Mostmár tudom mit hogyan kell! Más kérdésem lenne!

Jaja csináld azt!
Azt gyorsan megvertem, azthiszem az a rész, amelyiknél Trinity is veled van. Párszor respawnol utána konyec.

Ott akadtam el, ahol az elsõ ügynökkel verekszek. Ahol a bombát kell letenni egy oszlop mellé. Jópárszor leverem az ügynököt (de mindig visszajön), aztán leesik valami szikla, kiabálnak hogy meneküljek, de nem tudok hova, mert se lépcsõ, se semmi, ha meg felrobbantom a bombát, akkor meghalok. Az ügynök közbe meg nem enged körülnézni. 😊)
A grafika nem 2005-ös szintû....

matyi08
annál a kapcsolónál nyomjam a tab-ot, vagy a csavó mögött és õ majd levisz?

ati2002
A kung-fu-s tréningen az öreg mestert ki lehet csinálni? Én már lenyomtam jópárszor, de mindig respawn-ol, és megver.<#boxer>

Amúgy ez a game annyira rossz, hogy már jó! (el lehet vele játszogatni). De a grafikát nem értem, úgy tudom, a 10-9-es render tartalmaz sm3.0-át, hát én nem sok ilyen effektet láttam benne. Egyébként megy akadás nélkül - szép is lenne, ha nem így lenne (menne).

TAB
matyi08
lehet hogy lámának néztek, de azért megkérdezem: a második pályán mikor menekülnji kell az õrök elõl van egy rész, amikor leszakad alattam a fa léc, utánna lelökök egy õrt, felmegyek a létrán és ott van a sarkon kinnt egy másik õr, az megijed és leesik. utánna egy munkás feljön azzal a vmivel, amin van az a zöld gomb, amit elvileg meg kell nyomni, de nem tudom és a munkást meglöködni sem tudom. itt mit kell csinálni?

quack
na hát ez a játék szar. próbáltam optimistán hozzáállni, de egyszerûen nem ér meg 6gb helyet a vinyómon, fõleg h ebbõl kb. 5és fél gb hang meg videó...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

de engemet az idegesit amikor ott vgayok a fekefehéres résznél harcolok kint a hoban, és egyszercsak elgenygül és szédeleg ok nékül, olyankor miért csinálja ezt!_?