3510
-
#1558 olvasd ez a gamespoton a cikket és ne várd a jobb verziot!
Grafika 5-öt kapott a 10-ből! Megnéztem a képeket és bizony mintha nálam készültek volna! ez tényleg ennyire igénytelen szar!
Amugy a feeling nagyon el lenne találva! Durva miket tud kombozni a srác! -
#1557 mise:D -
#1556 aham, és akik hivatalosan tesztelték és értékelték, nekik is biztos tört verzó van, azért emlegetik ugyanezeket a hibákat...menj má.. -
gericooper #1555 srácok ez egy tört verzió fogjátok már fel!!! keressetek rá a neten nézzetek képeket!! ott van.. meg a vidók is.. csak ki kell várni a jobb verziót.. mert ez a cloneDVD-s egy kalap szar. -
KNORBI #1554 ja, de nem hogy patch-el, de még annélkül sem indul el nekem. -
kaboom #1553 nagyon kár mert rohadtul vártam a játékot.. de azt még mindig nem értem hogy az e3as videóba miért olyan gyönyörü a grafika??? -
kaboom #1552 szerintem az enter the matrix jobb mert ott nem darabos a karatker animáció, itt a path of neoban nagyon jok a verekedések meg a combok de a darabos karatkeranimáció miatt élvezhetetlen plusz ez az undorító grafika :'(
nem is tudom hogy adhattak ki egy ilyet? -
#1551 Hahó! Valaki nem segítene??? -
#1550 Füledbe jutott, hogy nem müxik peccsel ? :) -
KNORBI #1549 már nem kell -
KNORBI #1548 azt a petch-et elküldené valaki? nagyon megkösznönném -
#1547 nah eljutoot a game hozzám is...a grafika tényleg ocsmány...ez van...viszont a game 10perc jatek után teccik....joooo -
#1546 Valaki #1518? -
BladE666 #1545 vki nemtud egy olyan progit mint az ANT MOVIE CATALOG csak nem filmekhez hanem GAMÉKHOZ ha igen akkor irja már meg a nevét -
BladE666 #1544 Borító (Front) -
^
Bocs ezekért tényleg. csak kellenek smájlinak msn-be. tényleg bocs -
#1542 -
Alien1024 #1541 de az elös hejen meg találom utána meg nem
-
DioSr50 #1540 tudna valaki a játék-hoz borítót linkelni??
fontos lenne!!
elore is köszönöm -
DioSr50 #1539 tudna valaki a játék-hoz borítót linkelni??
fontos lenne!!
elore is köszönöm -
#1538 az ajtó minig ott van ahol lerakott téged. mindig a közelben, nem kell messzire menni. 6 ajtót kell megtalálni, valami eldugott kis helyen körülötted -
Alien1024 #1537 hello hogy lehet tovább jutni ahol neo franciának a házánál az 1 ik szobában szétvan esve az egész szoba és 1 ajtot kell keresni.
-
#1536 Lehet ezért megy nekem ennyire szarul? -
#1535 loool és tényleg -
#1534 ez a lemeztöredezetségmenetítő elemzése. kicsit töredezett a kötet :D -
#1533 ezt látom
ezmiez?? -
#1532 Utoljára: ITT A KÉP! AZ ATW meg elmehet a búsba -
#1531 hát bazz
akkor az ATW is bekaphatja -
#1530 na még 1x -
#1529 nem jön be a kép -
#1528 fehér= fehér csík -
#1527 lehet nálam van a gond? -
#1526 jah anti alising-ről jut eszembe neketek működik a játékba mert hiaba kapcsolom be a simításokat meg a szűrést nem történik semmi vagyis annyi hogy játék közben a kép tetején fut egy fehér.... -
#1525 Na jóóó én most teszem le ezt a játékot
Már rohadtul a végénél járok, de nem érdekel nem viszem tovább
Annyira elkezdett akadni hogy a supermenes képregények hozzá képest mozgófilm. Szóval amíg ki nem adnak egy legalább 1Gb-os pecst, ami átírja az egész játék gépigényét addig asszem itt fog porosodni. Szóval az ATARI most már elmehet a sunyiba és bekaphatja torkosan!!! -
#1524 hát ezaz és nem beszélve arról ha felmész egy felhőkarcoló tetejére... na ott kezdődik a grafika -
#1523 nekem is tetszik mert játszok vele csak hát ez szégyen.... az atari-nak -
#1522 Egészen véletlenül találtam egy sa képet a gépemen:D minden max anit alising stb stb..
-
Elmör #1521 Inkább az a durva, hogy 2 ekkora puska 1-1 kézre, áááá, de nekem azért tetszik, mégha vannak is hibák! -
#1520 ez beteg :ÐÐ te láttad már a sa-t maxon, aaval?
és ezt maxon?
+télleg a gtaba 50x akkora területet jelenít meg eccerre -
#1519 Aki tuudna nekem egy mentést küldeni bárhol is jár az legyen szíves írjon egy privit! Előre is köszi!