The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
a gyakorlást át lehet ugrani amúgy (esetleg késõbb visszatérni rá)? mert ahogy elnéztem, baromi sok gyakorlás van, és a rendes játékból meg még alig volt valami

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

srácok ne legyetek ennyire amatõrök...

1: ott van menüben az objectives

2: ha nem megy, max ölöd és vársz amíg nem történik vmi.

én már végigvittem az elsõ rész storyját, most a második rész alküldetéseit csinálom.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

pfuhhuhhúúú ONI, beh szerettem én azt 😊

na az a game A game volt 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Amikor jobbrol balról jönnek a metrok és sok katona van meg agent smith ott mit kõõ csinálni?
Nekem is ugyanez a bajom szal a játék hibája
Magiszter
Korrigálás: "...neked nem megy megfelelõen, nem a játék hibája"

Magiszter
Nálad van a gond. Nálam fullon valamivel szebb. Az irányítás jó, és a mozgások simák (motion capture gyanus). És nem tapasztaltam csak 1 féle textúrahibát eddig.
Amúgy ha az elsõ páján nem jutottál tovább akkor a harcrendszerrõl nem sokat mondhatsz, mert ami az elején van bunyó az teljesen más. Fõleg hogy ot csak nyomogatod a gombokat és ütsz vágsz. Ez olyan játék amit folyamatában kell átélni. Az hogy szar a gépeden valami és neked nem megy megfelelõen nem a játék hibája.

correct: képernyõ

Én amikor a menübe rányomok, hogy start kijelenik ugyebár az a matrixos kép, (ami a töltést jelenti), azt meg sötét képernyõ. Hangok mennek 😄, de sötét a képernyá teljesen. Miért van ez??

Köszönet a hasznos infóért!! 😊))
Gond nélkül elidult a game.

Csak halkan, mert ez illegális...

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rage
Legújabb, 3.47-es Daemon kell
Az van fent?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Atkamon
Valaki aki most online, és wandooról letöltöte úgy hogy megy, az vegyen fel msn-re lácci! A címem: [email protected]

Istencsászár
ajánlom az ONI nevû "régi" játékot ha akarsz látni szép verekedést abba tényleg azvolt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

na végre el sikerült indítanom .. véleményem,ha a harc az eddigi legélvezetesebb amit játékba tapasztaltam .. kurvajó mozdulatok vmi eszméletlen .. de ennyi grafikai hibát amit ez produkál szinte játszhatatlanná téve magát utoljáta a tr: angel of darknessben tapasztaltam .. szomorú...de azért sztem biztos végignyomom mert a harcok vmi hihetetlenek sztem,de lehet megunom majd azt is..
Csuhai G
Valaki küldene nekem egy mentést ?? Tök mind1, hogy hol jár csak legyen kész a második pálya! (az irodaházban bújkálós) ! Légyszíves privit írjatok! Elõre is köszönöm!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Egyetértek...
Istencsászár
videóknál kifagy ok lehet nálam a gond....
nemvolt hang jóvan megoldottam....
max grafon tiszta bugos pl: embernek nincs teste csak feje megoldva levettem 8asra...
max 30 fps oké ezvan de az hogy elején már a teremben 9 fps ha bejön 2 db 10 poliginos valami ember formájú karakter elég kiábrándító
tiszta homályos elmosott, fakó, recés, pixeles, gyér, ronda
hagok ocsmányak zene még elmegy de az effektek egyszerûen szarok...
karakteranimáció ( neoé ) darabos, összevissza ugrál, ráncigálja magát, nincs kidolgozva rossz az egész harcrendszer, poénképpen az iodában még amikor átakartam menni egyik asztalról a másikhoz elkezdett ugrálni a kamera oda vissza és behülyült és game over GG...
Két elrettentõ kép:

2005ös év Citromdíjasa megszületett számomra...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szevasztok! Srácok sokkal jobb lenne a crackos változat nem ? mert ez az CLONEDVD-ez nagyon szar, valakinek elindul , valakinek nem, valakinekmg hibát ír ki. Én megvárom a crackos változatát, szerintem pár nap alatt fenn lessz a neten, csak idegeskedünk az egészen.<#falbav>
Sracok, mit szoltok ehhez a grafikahoz ?
Valami iszonyat ronda.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

nem akarok janiskodni de nekem az elsõre sikerült 😄

elõször én is ezt hittem 😊.

azok tulajdonképpen nem tutorialok, hanem egyszerû képességek amit késõbb tudsz "megvásárolni".

scorpeeon
nah, mostmár jó... huhh

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
köszi, így már megy! csak most meg a hangja szállt el a játéknak full 😞

Hát scorpeeon lépj ki exittel a cd hidebol.

Nem tudom,próbálgasd...

scorpeeon
a f*sz van ki!!! megcsináltam a nyamvadt 1.pályát erre amikor már a vége következett volna, kidobott egy iszonyatos hibával a játékból, így el elölrõl kezdhetem a pályát de ez még csak egy kisebb hiba! amióta ez történt, valahányszor el akarom indítani, mindig ezt írja ki: A required security module cannot be activated blablabla 😞( mit lehet tenni ilyenkor?

Én alcoholt használok...

Nekem a cd forgása után indul.

daemontools
Mivel mountolsz?

de az is idegesít hogy ez a buzi cd itt forog !!!
jaja
Átírtad windows 2000 kompatibilitásba?

igen
A wanadoo-rol van?

CratyMate! azt csináltam de azt irja ki amit irtam <#nemtudom><#rinya><#falbav>
Exit-el ki kell lépni a hideolás után a Virtual Cd Hide-ból...

Hello CrazyMate! a virtual Cd Hide-al avval sem megy mert azt irja ki hog (Original disc could not be found or authenticated.) <#falbav>
Itt a Virtual Cd Hide,ezzel biztos megy...

Próbáld Virtual Cd Hide-al.

matyi08
azoknál a tutorialoknál ahol ilyen karikák vannak, abban jelek, azt mindd meg kell csinálni, hogy továbbengedjen?

Mert akkor már le van tiltva.Basszameg mindenkinek jó a game csak nekem nem a rohadt életbe nem jó a camera beállítás készenvagyok úgyszenvedem végig a pályákat
Szevasztok! valaki segitsen már nekem mert már kikészülök teljesen hogy nem tudom nyomni a Matrixot. Felraktam a SR7,stop-ot és akkor sem mûködik ésa proigi ezt irja ki (NOTHING TO HIDE !) és ha meg a gamet pedig ezt irja ki (Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.)

Létszives valaki segítsen, mert már nem bírom idegileg. Elõre is köszönöm...Cooper<#vigyor2><#vigyor2>
bazza
fúúbazd most nagyon idegesítõ résznél vok. A tetõn kell harcolni katonák, meg egy vissza-visszatérõ ügynök ellen. Már 600y lezuhantam... lassan elegem lesz 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

sak azt nyomo folymatosan
össze gombot nyomom már, de mégis valami miatt kiynirnak, nem lhetne a traninget tulépni, egyáltalán köteleztõ azt megcsinálni?

Nem kaptam privit..asszem
etienne: privi ment.
amikor sr7stopot akarom alkalmazni akkor is azt nyomja h nothing to hide...mi a pöcsömért? így az életbe nemtom elindítani
mafioso ezek alap kérdések, ha komolyan nem jössz rá menj pacmanazni, vagy talán nézd meg a controlst

de nekem mikor segitetek?