3510
  • kaboom
    meg mindig nem fogtam fel hogy volt kepest az enter the matrix utan az atari egy ilyen SZART piacra dobni
  • MrMafioso
    eldüldenétek pliz?
  • joe69
    ok, akkor valaki mas plz
    [email protected]
    msn-en vagy emailben is johet
  • Csuhai G
    Legyen szíves privit írni az aki elküldené a mentéseit! Köszi!
  • moralosan
    amúgy most jövök rá, hogy ez még egy korábbi mentésem, de a lényeg, hogy valszeg túl vagyok a teljesítetlen pályán
  • moralosan
    Akinek már elküldtem a mentést, plz küldjétek tovább azoknak akiknek kell, mert elmegyek itthonról
  • MrMafioso
    [email protected] msn en küld!!!!
  • moralosan
    joe elküldeném, de tényleg megyek el, kérj meg vkit, hogy küldje el

nem 100-as, mégegyszer mondom
  • moralosan
    srácok én kérek bocsánatot... tényleg bunkó voltam, egyáltalán nem ilyen vagyok, csak nagyon bepörögtem mert haverokkal megyek el aztán hülyülünk, csavargunk ...

• GiGa master
    THX!MORALOSAN:Dha te küldted
  • joe69
    nekem is el tudnad kuldeni a 100%-osat?
    [email protected]
    koszike!
  • GiGa master
    az enm baj mert csak azt a genny szmcsis csókát a moziba nem tom megalázni:D
  • Lazlo
    moral thx :) nem vagy te olyan rossz gyerek mint amilyennek adod magad :)))
  • GiGa master
    annyira mint 1 gamma:D
  • moralosan
    hahó! Még nem 100-as, 2-3 pálya van még hátra!
  • GiGa master
    [email protected] küld el plz!!!!fontos
  • moralosan
    tudnád hányszor tettem jót másnak...

csak hát azt nem egy játék elmentésével értem el (nem úgy...).

tudod mit? elküldtem a mélt!

MrMrafioso
    Életkor: 14 alatt
    Foglalkozás, hobby: csajozás

wehehhhehehe

na jó, mafioso, adj címet, elküldöm, de többet aztán ne kérj
  • GiGa master
    KIVITTED??:DKüld el plz 100% osan de vegyél is fel!!! msn: [email protected]
  • Lazlo
    de,de... de azt tudom benne úgy csinálni hogy select chapter vagy ami ott van kiválaztom a pályát ahol tartottam és onnétol mehetek tovább és ha befejeztem továb megy a másik pályára és szével stb? mert ha igen akkór megköszönném ha elküldenéd :)
  • moralosan
    figy 2 pályám van még hátra... nem egyszerűbb ha elküldöm 100asan?
  • Lazlo
    "nem csitelek bazme" meg hogy csak akkor küldöd ha kivégezted.....na itt láltszik a szint... 3percedbe telne ha nem kevesebbe... de ne tudod mit ne küld el :) nem akarom hogy kárt tegyél magadban hogy jot teszel valami vagy valaki érdekében.... de azért valaki küldhetne savegémet nem akarom elörről kezdeni :( kivétel moral mert még megsérül a nagy jotevésben... :))) na bye azért thx neked is morlan az erőfeszítésedért :)
  • moralosan
    majd ha kiakasztom elküldhetem, addig nem fogom >:]
  • moralosan
    mit küldjek omg?!

nem csitelek bazme
  • Lazlo
    olyan nagy kérés hogy valaki külgye el a szévelését mailban? remek :( biztos sok időbe telne :(
  • MrMafioso
    igen mert olyan helyen vagyok ahol egyszerre 12 piros polos emebr meg 3 ügynök van, és egyedül vagyok!
  • Lazlo
    basszus nem baj csak ne keljen elöről kezdenem szoal pls küld el thx :)
  • GiGa master
    bazz az tök egyzserű én elküldeném d emár vagy 7-8 esetleg 10 küldetéssel is túl vaok
  • GiGa master
    nekem kéne plz küldj!
  • Lazlo
    valaki külgye márel please a savegamejété :( akarom már osztani az ügynököket :D
  • moralosan
    nah most tartok a Franciánál, nagyon kafa :D.

MrMafioso neked még mindig csit kell?
  • Lazlo
    Szijasztok.

én rámentettem a savegamemere és kezdhetném elörről a cuccot de nem akarom:( valaki olyan külgy el mailban a save gémjét aki túlvan már azon a részen ahol a morpehust kell emgmenteni helikopterrel kell osztani az épületet :) nya aki azon túl van az külgye el előre is thx [email protected]
  • GiGa master
    ha valaki átvitte azt a küld #1563 akkor vegyen fel msnbe és legyen oly szíves küldje át!!!: [email protected]
  • joe69
    uristen
  • nyx
    naugye hogy fos a graf...
  • kaboom
    szerintem ez egy ócska playstation2 átirat, mert amikor verekszem kiirja hogy mit nyomjak stbstb es az átiratoknak vannak ilyen hibái meg ilyen szar grafikája
  • GiGa master
    hy amikor a moziba verekdek azzala a csávesszal sztem az orákulum előtt amikor 1x abba a kajáldába utánna átverema plafonon ott iylen rudakon kell csapkodnom őt utánna emg a moziba a fimrendező előtt aki onnan továbbjutott küldje el a SAve-jét mér 2 napja ezzel szopok!HELP PLZ
  • MrMafioso
    kód vagy trainer van e már?
  • Gunner
    Picit már pipa, hogy mindenki szétszedi őt a neoval :D
  • quack
    vagy pedig szmiz ütynök belenyúlt a gémbe h szar legyen és senki se vigye végig, me a játék végén van vmi szupertitkos infó :OOO
  • quack
    te tudod mit jelent az hogy "clone" ? azt hogy nekik megvolt eredetiben, és alcohollal megcsinálták imagebe tehát teljesen ugyanaz