The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
1: ott van menüben az objectives
2: ha nem megy, max ölöd és vársz amíg nem történik vmi.
én már végigvittem az elsõ rész storyját, most a második rész alküldetéseit csinálom.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
na az a game A game volt 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amúgy ha az elsõ páján nem jutottál tovább akkor a harcrendszerrõl nem sokat mondhatsz, mert ami az elején van bunyó az teljesen más. Fõleg hogy ot csak nyomogatod a gombokat és ütsz vágsz. Ez olyan játék amit folyamatában kell átélni. Az hogy szar a gépeden valami és neked nem megy megfelelõen nem a játék hibája.
Gond nélkül elidult a game.
Csak halkan, mert ez illegális...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az van fent?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nemvolt hang jóvan megoldottam....
max grafon tiszta bugos pl: embernek nincs teste csak feje megoldva levettem 8asra...
max 30 fps oké ezvan de az hogy elején már a teremben 9 fps ha bejön 2 db 10 poliginos valami ember formájú karakter elég kiábrándító
tiszta homályos elmosott, fakó, recés, pixeles, gyér, ronda
hagok ocsmányak zene még elmegy de az effektek egyszerûen szarok...
karakteranimáció ( neoé ) darabos, összevissza ugrál, ráncigálja magát, nincs kidolgozva rossz az egész harcrendszer, poénképpen az iodában még amikor átakartam menni egyik asztalról a másikhoz elkezdett ugrálni a kamera oda vissza és behülyült és game over GG...
Két elrettentõ kép:
2005ös év Citromdíjasa megszületett számomra...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valami iszonyat ronda.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
azok tulajdonképpen nem tutorialok, hanem egyszerû képességek amit késõbb tudsz "megvásárolni".
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Please deactivate virtual drive and emulation software.)
Létszives valaki segítsen, mert már nem bírom idegileg. Elõre is köszönöm...Cooper<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
össze gombot nyomom már, de mégis valami miatt kiynirnak, nem lhetne a traninget tulépni, egyáltalán köteleztõ azt megcsinálni?
amikor sr7stopot akarom alkalmazni akkor is azt nyomja h nothing to hide...mi a pöcsömért? így az életbe nemtom elindítani