3510
-
kaboom #1598 meg mindig nem fogtam fel hogy volt kepest az enter the matrix utan az atari egy ilyen SZART piacra dobni -
MrMafioso #1597 eldüldenétek pliz? -
joe69 #1596 ok, akkor valaki mas plz
[email protected]
msn-en vagy emailben is johet -
#1595 Legyen szíves privit írni az aki elküldené a mentéseit! Köszi! -
moralosan #1594 amúgy most jövök rá, hogy ez még egy korábbi mentésem, de a lényeg, hogy valszeg túl vagyok a teljesítetlen pályán -
moralosan #1593 Akinek már elküldtem a mentést, plz küldjétek tovább azoknak akiknek kell, mert elmegyek itthonról -
MrMafioso #1592 [email protected] msn en küld!!!! -
moralosan #1591 joe elküldeném, de tényleg megyek el, kérj meg vkit, hogy küldje el
nem 100-as, mégegyszer mondom -
moralosan #1590 srácok én kérek bocsánatot... tényleg bunkó voltam, egyáltalán nem ilyen vagyok, csak nagyon bepörögtem mert haverokkal megyek el aztán hülyülünk, csavargunk ...
-
GiGa master #1589 THX!MORALOSAN:Dha te küldted
-
joe69 #1588 nekem is el tudnad kuldeni a 100%-osat?
[email protected]
koszike! -
GiGa master #1587 az enm baj mert csak azt a genny szmcsis csókát a moziba nem tom megalázni:D -
Lazlo #1586 moral thx :) nem vagy te olyan rossz gyerek mint amilyennek adod magad :))) -
GiGa master #1585 annyira mint 1 gamma:D
-
moralosan #1584 hahó! Még nem 100-as, 2-3 pálya van még hátra! -
GiGa master #1583 [email protected] küld el plz!!!!fontos -
moralosan #1582 tudnád hányszor tettem jót másnak...
csak hát azt nem egy játék elmentésével értem el (nem úgy...).
tudod mit? elküldtem a mélt!
MrMrafioso
Életkor: 14 alatt
Foglalkozás, hobby: csajozás
wehehhhehehe
na jó, mafioso, adj címet, elküldöm, de többet aztán ne kérj -
GiGa master #1581 KIVITTED??:DKüld el plz 100% osan de vegyél is fel!!! msn: [email protected] -
Lazlo #1580 de,de... de azt tudom benne úgy csinálni hogy select chapter vagy ami ott van kiválaztom a pályát ahol tartottam és onnétol mehetek tovább és ha befejeztem továb megy a másik pályára és szével stb? mert ha igen akkór megköszönném ha elküldenéd :) -
moralosan #1579 figy 2 pályám van még hátra... nem egyszerűbb ha elküldöm 100asan? -
Lazlo #1578 "nem csitelek bazme" meg hogy csak akkor küldöd ha kivégezted.....na itt láltszik a szint... 3percedbe telne ha nem kevesebbe... de ne tudod mit ne küld el :) nem akarom hogy kárt tegyél magadban hogy jot teszel valami vagy valaki érdekében.... de azért valaki küldhetne savegémet nem akarom elörről kezdeni :( kivétel moral mert még megsérül a nagy jotevésben... :))) na bye azért thx neked is morlan az erőfeszítésedért :) -
moralosan #1577 majd ha kiakasztom elküldhetem, addig nem fogom >:] -
moralosan #1576 mit küldjek omg?!
nem csitelek bazme -
Lazlo #1575 olyan nagy kérés hogy valaki külgye el a szévelését mailban? remek :( biztos sok időbe telne :( -
MrMafioso #1574 igen mert olyan helyen vagyok ahol egyszerre 12 piros polos emebr meg 3 ügynök van, és egyedül vagyok! -
Lazlo #1573 basszus nem baj csak ne keljen elöről kezdenem szoal pls küld el thx :) -
GiGa master #1572 bazz az tök egyzserű én elküldeném d emár vagy 7-8 esetleg 10 küldetéssel is túl vaok -
GiGa master #1571 nekem kéne plz küldj! -
Lazlo #1570 valaki külgye márel please a savegamejété :( akarom már osztani az ügynököket :D -
moralosan #1569 nah most tartok a Franciánál, nagyon kafa :D.
MrMafioso neked még mindig csit kell? -
Lazlo #1568 Szijasztok.
én rámentettem a savegamemere és kezdhetném elörről a cuccot de nem akarom:( valaki olyan külgy el mailban a save gémjét aki túlvan már azon a részen ahol a morpehust kell emgmenteni helikopterrel kell osztani az épületet :) nya aki azon túl van az külgye el előre is thx [email protected] -
GiGa master #1567 ha valaki átvitte azt a küld #1563 akkor vegyen fel msnbe és legyen oly szíves küldje át!!!: [email protected] -
joe69 #1566 uristen -
nyx #1565 naugye hogy fos a graf... -
kaboom #1564 szerintem ez egy ócska playstation2 átirat, mert amikor verekszem kiirja hogy mit nyomjak stbstb es az átiratoknak vannak ilyen hibái meg ilyen szar grafikája -
GiGa master #1563 hy amikor a moziba verekdek azzala a csávesszal sztem az orákulum előtt amikor 1x abba a kajáldába utánna átverema plafonon ott iylen rudakon kell csapkodnom őt utánna emg a moziba a fimrendező előtt aki onnan továbbjutott küldje el a SAve-jét mér 2 napja ezzel szopok!HELP PLZ -
MrMafioso #1562 kód vagy trainer van e már? -
#1561 Picit már pipa, hogy mindenki szétszedi őt a neoval :D -
#1560 vagy pedig szmiz ütynök belenyúlt a gémbe h szar legyen és senki se vigye végig, me a játék végén van vmi szupertitkos infó :OOO -
#1559 te tudod mit jelent az hogy "clone" ? azt hogy nekik megvolt eredetiben, és alcohollal megcsinálták imagebe tehát teljesen ugyanaz