The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az a problémám, hogy amikor new gamere nyomok, bejön a videó, illetve neonak, meg morpheusnak csak feje van, néha egyáltalán nincs videó, és a kapszulaválasztásnál full sötét a kép. HELP PLS!!

rájöttem, de nekem most kellene!

Magiszter
Kódot egyenlrõ csak akkor tudsz használni ha már végigvitted a játékot (EXTRÁK menü->Cheats (itt vannak a cheat-ek))

nekem nem rak be semmi képernyõt!!
de kod van hozzá?

Hunter of Deer
és akkor még te lámázol!!!!
mind1 amúgy az enter the matrixba is shift volt és az elelyén pedig elmondja hogy melyik cuccot milyen billel tudod megcsinálni!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

na jo mafioso, nem vitatkozom tovább, egyszerûben hülyeségeket írsz...

lényeg a lényeg (és még te lámázol) : a falonfutást a shifttel, a fel mellet haladva tudod használni... szívesen.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

igen igy születtem, de van hozzá kod vagy sem? mert egy helyen enm tudok tovább menni!!!! már 2 órája csinálpm azt a részt!!!!

Igazad van Hunter of Deer!!!!!!!!

Hunter of Deer
Lámázást nyugodtan abba lehet hagyni ha tudsz neki segíteni akkor írj ha nem akkor tök fölösleges a hszod!!
Gondolom te mindíg is iyen nagy pro voltál így születtél!!<#mf1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

nicncs leirva benne, akkor meg mit izélsz hogy nem indul mi?

1: azon a pályán kiírja egy ablakban a program.

2: el tudtam elsõre indítani, nyugodt lehetsz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

miértne lámázzak? nem udod elidnitani nekem elsõre elindult!!!!!
Amugy meg hol is van leirva hogyan kell falon futni hmm:

Vki segítsen pls!!! Nekem az a bajom még mindig h a videók, logók, intro meg ilyenek nagyon szaggatnak. A game megy normálisan, de ezek nagon durvák... kb 5 másodpercenként van képfrissítés a videókban...

Nekem már megy,de nem az nfo miatt,hanem valaki segített és magyarul modta hogy kell elindítani.......

te aztán ne lámázz, ha nem tudod, hogy kell falon futni (ugyanis leírják).

Atkamon
Nem! 29 olyan fájl van a 75 között, aminek raros ikonja van! De az elõbb elindítottam a kitömörítést asszem a legutolsú fájlal, aztán kérte, hogy folytassam az 58-cassal! Megtaláltam az 58-cast elindítottam és akkor ez jött ki hogy a file sérült, meg az, hogy a 7-es file nem teljes!

amugy lámák iylenkeket mienk töltötök le, várjatok a crackos verziora,!!!!

hogyan lehet a falon futni???????

IMYke2.0.0.0
Mondom MÉG EGYSZER:
Mivel te 29 fájlról írtál korábban az nem jelent mást, mint hogy neked NINCS MEG A TELJES anyag! A Játék 75 darab 50 MB-os WinRAR fájlból áll.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FRe4k
Üdv!
Mi van akkor ha sr7-stoppal sem megy??? Már mindent megpóbáltam,daemon,alcohol,registry!!!!
PLS HELP!!!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Atkamon
Csak azzal próbáltam!

Magiszter
Winrar-al próbáltad? Mert ha azt írja ki hogy "adathiba crc" akkor nincs mit tenni újra le kell szedned a sérûlt fájlokat (mármint a sérûlt fájlok helyett a jókat 😄). Aztán tömörítsd ki

Atkamon
Valaki esetleg priviben segítene?

Atkamon
De én most elkezdtem egy fájlt kibontani, el is indult és akkor egyszercsak kiirta, hogy a file sérült!<#rinya><#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
Crazy Mate és mindenki aki bénázik: Az NFO fájl elolvasása luxus?!

The. Matrix: Path Of Neo (c) Atari *CLONEDVD:

<#banplz><#banplz><#wilting><#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

virtual cd hide helyett sr7_stop.
Így próbáld meg.
Segítsetek!,mit tegyek?

A required security module can not be activated. This program can not be executed.Ezt írja ki ha elindítom az exe-t,de elõtte: be mountolom daemon toolssal majd átírom win 2000 kompatibilitásra,hideolom a virtual cd hide-dal és ha rákattintok az exe-re akkor feljön egy ablak és ezt írja ki....

IMYke2.0.0.0
Úristen...
Töltsd le az összes fájlt, és tömörítsd ki a Játékot!
A The. Matrix: Path Of Neo (c) Atari *CLONEDVD* mérete: 75 darab 50MB-os fájl!!!

atkamon ne a bénázásaiddal legyen már tele a topic :/

Atkamon
Vagyishát ugye az elsõ 29 fájl rar nem?

Atkamon
A rart akartam!

scorpeeon
a rar-t kell

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Atkamon
Amikor ki akarom tömöríteni a letöltött fájlokat azt irja ki, hogy nincs mit ki, hogy nincs mit kibontani, meg, hogy az elõzõ kötettel kezdjem, mikor nincs elõzõ! Micsináljak?

IMYke2.0.0.0
Mondtam én...
AMD FX 57 + 4096 MB RAM + 15000 RPM-s SCSI + 2 db ATI Radeon X1800 XT 512MB Crossfire Edition kell hozzá... <#wow3><#wilting><#taps><#banplz> s akkor szép is lesz, meg gyors is... jobb nem.

Hogy kell átmenni az elsõ pályán???
Elõször jelzi hogy hova kell menni de utána nem!!!!
Magiszter
Ha végig vitted az extráknál lesznek alap csalások (végtelen lõszer, halhatatlanság... stb)

Magiszter
Keres rá a gógli-ban 😄 (Google)

Magiszter
Nekem jó az irányítás. Nem tudom nálad mi lehet a baj. talán a drájverek összeakadnak

Atkamon
Honnan tudom letölteni a 3.41-es winrart?

Wááááá megõrülök nem megy ez a kib-.........-tt irányítás
omg...

falonfutás esetleg <#idiota>.

bigapó
az érzés ismerõs<#vigyor5>

The Matrix has you...

no játszottam már vele még tegnap; nekem tetszik 😄.

igaz, egy patch mindenképpen ráférne, de én teljesen el vagyok vele 😄

nem csak nem tudok továbjutni azaz nem tudom mit kellene csinálni, azon a helyen, amikor feketefehér a kép és valami szellem van, midnig emghalok ha átmegyek a zöld csikon!

grebber
Nemsokára jön patch az tuti bár én még nem tolom mert nincs helyem kicsomagolni 😄

Next PC upgrade: 2022

Nincs megoldás arra a rohadt irányításra?
Atkamon
És azt hol találom?

Lacc
Lol, nekem játszahtatlan az egész annyira tele van grafikai buggal.
IMYke2.0.0.0
Használd a stabil, ANGOL 3.41-es WinRAR-t!!!