3510
  • Atkamon
    Hogyan kell megcsinálni azt a részt, amikor a merovingi kastélyában bemegyek az elsü ajón? Olyen furcsa világ lesz, de nem értem, hogy mit kell ott csinálni!
  • mila69en
    "a gta-t senki sem a graf miatt szereti"

ember kapjál már a fejedhez ne hasonlítsunk egy olyan játékot a gta-hoz ahol látsz a képernyőn max 5 embert meg egy folyosot egyszerre míg a gta-ba egy fél város van a képenyőn

ez igen így kell kinéznie egy fény efektnek puff
  • zegner
    a gta-t senki sem a graf miatt szereti hanem a feeling miatt és sztem ennek a gémnek is van olyan feelingje mint a san andreasnak gta-s mert azt pl meguntam a 3. városrész után.
  • mila69en
    puff ezt hogy érted, hogy rondább mint a gta san csak nem azt akarod mondani, hogy gta san ronda? nem is értem hogy lehet ezt a játékot a sanhoz hasonlítani
  • Kandurex
    Patch -hez tud valaki magyar linket?
  • Istencsászár
    magátol eldöntte nálam gém mivel 1esen bűnronda, 5ösön akadott mint az atom ( 5-9 fps ) 8ason kicsit volt csak:D bugos, 9-10 emberkenek csak a fej látszott és kifagyott a gém :D:D:D:D:D::D:D
  • Knox
    Hibátlan kis game!
  • Kandurex
    Mondjuk én már leszedtem, de visszagondolva, emlékszem, hogy nem tudtam eldönteni melyik grafikai részleteséggel szebb, az 1-el, vagy a 10-el
  • Istencsászár
    1-esen is ugyan ugy elmosott palcsni:D mint 10-esen
  • Magiszter
    1-esen hagyva jobb a játék mint fullon, áadásul ugyanúgy szaggat.
  • Magiszter
    én 10 re nyomtam fel, de a motion blur-tól nem látok mikor meg akarok fordulni, szal nem tudom mit gondoltak.
  • Knox
    azért tényleg szégyen ilyet kiadni! Bennem is felmerül a kérdés: mi a szart gondoltak amikor kiadták? Nem csoda hogy az emberben felmerül, hogy jön majd egy "igazi" verzió!
    (8ason van a részletesség és eszméletlen ronda)
  • Magiszter
    :D nekem ilyen nem volt :D
  • Knox
    Nálam iszonyat homályos!
    Feeling zsír, de a graf! hubazze!
    Más: a játék elején vagyok és még irogatja, hogy mit mikor nyomjak! azt irja, hogy nyomjam a kockát és az L1-et (mit a ps2ön)! Érdekes!
  • Magiszter
    nekem csak a motion blur nem tetszik. meg az hogy easy-n nyomom (asszem) és néha olyan k*rva nehéz feladatok vannak hogy a f*szom kettéál. Most is. Már fél órája püfölök egy olyan csajt aki ha nem ütöm rögtön gyógyul, ha a közelébe megyek lekábít és szétveri a fejem. és minden fegyvert széttör. Komolyan 2 pálya múlva meg már olyanok lesznek hogy a szemével öl? Kiváncsi vagyok hogy a készítők vajon jáccotak-e vele vagy csak megcsinálták hogy "nesztek, mátrix".
  • zegner
    nem azt mondtam hogy a világ legjobb grafikája csak vki belinkelt vmi xbox-os gamershelles képeket hogy ott hú de kir, de sztem itt is olyan (lenne, ha max-ra tudnám tenni). meg nem birom az olyan hsz-okat amikben olyanakat irnak hogy azért szar a grafika mert tört verzió meg ilyenek (ez még viccnek is rossz nem gondoljátok)?
  • nyx
    én is felraktam, bár ne tettem volna, én tényleg kamázom a mátrixot(filmet), megvan extrákkal meg minden, de ennél a játéknál még a régi mátrix játék is jobb volt, nem tudom mi volt a címe de annak idején az sem volt egy nagy durranás, ez viszont egy SZAR , rondább mint a GTA S.A. annak legalább volt egy kicsi feelingje, de ez, nehezen irányítható, és sírok hogy ki lehe adni 2005-ben egy olyan játékot ahol az ember keze 5 poligon, hát ez sux úgyhogy ment a levesbe, megyek vissza tolom a beton soldiert inkább..
  • Kandurex
    ez ám a grafika :D
  • zegner
    sry na még1x a képek.
    az alap

nem alap

• matyi08
    feltettem a patchet, és nekem sem indul
  • zegner
    Nem tudom egyeseknek mi baja a graffal: itt van pár kép:
    ez az alapbeállítás a renderelés 2-es

itt 8-as

radeon 9600 asom van ezért már 9esnél semmit sem lehet látni.
  • matyi08
    figy nekem olyant csinál, hogy a tetőn vagyok, elmozgok az ügynök golyói elől, kiabálom trinitynek, hogy segítsen, le is lövi. de utánna ugyanaz a felirat ottmarad mint az ügynök előtt, nem tűnik el, ezért nem jön a helikopter. pedig nincs ott senki. erre van javítás?
  • gamehunter12
    Verzió:The.Matrix.Path.Of.Neo.[Game.Pc].[WwW.LiMiTeDiVx.CoM]
  • gamehunter12
    Volt vkinek olyan problema hogy a kitömöritésnél azt irja ki hogy Nem találtam archívumokat a fajlok és mappák között
  • Magiszter
    az a ATARI nem ismer lehetetlent :DDDD
  • gericooper
    De még egy normális gépen se kellen ilyen szar grafikával futnia képtelenség
  • gericooper
    hát nem tudom majd meglátjuk!!!
  • Magiszter
    de álltalában mint mondtam, egy csúcsgépen jáccanak vele. NEKEM NINCS ILYEN ÉS ITT MÉG SOKAN ELMONDHATJÁK EZT!
  • gericooper
    Ird be a google.co.hu-ba hogy the matrix path of neo gameplay
  • gericooper
    DE full grafon van és nem szaggat akkor ez miért van?
  • BladE666
    és honan szedted le a videokat??
  • Magiszter
    persze mert egy atomerőművön fut. de hacsak nem vagy milliomos nem lesz ilyen géped
    Nem átlag felhsználóknak tervezték
  • gericooper
    cloneDVD az alapból már szar, meg láttam róla videókat amikor nyomják a gamet pc-n és iszonyat grafja van
  • Magiszter
    Igen azt én is szeretném tudni. Mert ha ez igaz akkor csak várni kell valami normális verzióra. Bár kétlem hogy így lenne
  • BladE666
    ja akkir neked nagyon jo a szemed :D
  • gericooper
    Mert látszik rajta
  • BladE666
    ezt honan veszed h azért xar mert tört???
  • gericooper
    Szevasztok!!! Nah csak azt szeretném mondani, hogy azért ilyen ócska a grafikája mert ez 1 tört verziója a jétáknak, különben meg iszonyat grafiklya van. Szerintem majd felrakják a normális változatát is. De addigis jó gamezést
  • moralosan
    jaj ok érvénytelen a válaszom
  • moralosan
    már mondtam korábban, nekem megy.

(keresés)