The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
ezt nekem írtad?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Addig visszajönnek az ügynökök mig van kibe beleszálni 😊

scorpeeon
csinálom én, de sose hal meg, ha lelököm, mindig visszajön

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

matyi08
állandóan kombózz, az idõlassítás közben, meg használd az lshift+lctrl-t elõre hátra, meg ilyenek

scorpeeon
van 1 hely ahol elõször kell harcolni ügynökkel és könnyen le lehet esni, aztán eltünik a lépcsõ és a többiek kirobbantanak vmit, ha az ügynök leesik, egybõl visszajön, és mindig meghalok pár percen belül, mit kéne itt csinálni??

de a 2.dik része oyan nehéz amikor fektefehér a kép, nem tudom õket sehogysem kiynirni valaki küldene msntést? [email protected]

matyi08
egy 6600-as 256MB-os geforce-on 1-esen akad! 2600-as sempron proci 512 ram

Istencsászár
mivel a játék és a történet rész igen..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
egy kis bugparádé:

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a traninget muszály megcsinálni?

átugrani nem lehet, de a level selectben újra lehet játszani mindent (igaz, utólag már nincs sok értelme <#idiota>)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Már felvettelek de nem engedélyezed.
Msn inkább!!!!
Bandy11 elküldöd a mentésed?Email címem:[email protected]

Egyébként siralmas a game csak azért nyomom mert matrix Fos graf és mégis akad azon a gépemen amin a call of duty2 a FEAR a QAKE 4 nem(nevetséges)vagy kidobnak egy komoly patch-et (bár ehhez legalább akkor kéne mint maga a game)vagy nem tom mi lesz.Nem megy a mátrix game készítése ezeknek.De sajnálom ezt a játékot vártam már mi óta és kész nevetséges.Nah látjátok sok dolog között erre jó a warez mert ha ezt tom egy forintot nem adtam volna érte akik meg oda dobták a 10.000ft megszívták😊
kill3r22

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Szerezd meg az SR7 stop_1.0-át(nekérdezd hol) indítsd el aztán katt a hide-ra majd play ezt minden játékindítás elõtt majd meg kell tenned nem akar valaki faq-t csinálni?
Srácok amikor fent vagyok a tetõn és Morpheust kinozzák mit kell csinálni mert má 200000 katonát kinyírtam 10000 lerugtam a tetõröl a Jonst de még mindíg nincs helkiopterem Morpheus meg döglõdik.
Solid Snake
Nincs.
Senki sincs itt?

Akkor mit kell csinálni amikor egy csaj ül egy félkör alakú íróasztalnál?Engem ott kapnak el.

Atkamon
Mit kell akkor csinálni ha indítás elõtt ezt irja ki:Emulator Detected! Please deactivate virtual drive and emulation sotware?

El tudja valaki küldeni email be vagy msn-en a mentését a menekülõs pálya után amikor az irodába vagyok és az ügynökök el akarnak kapni,sehogy sem tudom végigvinni...Email: [email protected] msn: [email protected]

Törölt felhasználó
Úgy próbáltam!Semmi!
Másnak is elõjött az a probléma hogy Neo egy fekete paca vagy csak nekem tehát ez egy bug?
megvan valakinek a martix path of neo játék dvd borítója??
akinek megvna linkelje be pls
thx
Magiszter
Ja és Omegadriver legújabbja van fent.

Magiszter
Inno3D GF6600 GT. És ezzel elég szépen megy. De hogy õszinte legyek azzal 1-es graf beállítással jáccom, mert nekem úgy jobban tetszik a játék látványvilága.

mármint virtual hide ikonra😛
Miután virtual hide-al kilötted a v.meghajtokat jobbklikk ikonra és exit utána menni fog
nemtzdja vki a Wanadoo Email cimét kellne nekem
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Sok játékot indítottam el a virtual hide módszerrel,de ez nem megy.
Igy csináltam:
-Daemon tools 3.47-el telepítés.
-Egy újrainditás
-Aztán virtual hide progiban kilöve a virtuális meghajtó
-Exe átállítva win 2000 kompatibilisre

És kapom a hibaüzenetet:
-A required security can not be activated.This program can not be executed.

Ugyanezt csinálja a sr.stop progival is.
És hiába kattintok a hibaüzeneten az okére,visszajön pár másodperc múlva.

Mit csinálok rosszul?
Anti blaxx-szal ha próbálkozok milyen védelmet kell beállítani?
Magiszter
Egyet értek. Meg onnantól lesz izgi miután már te vagy a CSÚZÖNVÁN. Darálod az ügynököket, megállítoda golyókat. Az ám a f*sza. Ezt egyik másik játék sem tudja utánozni. ENNEK MÁTRIX HANGULATA VAN.
Na megyek is jáccani 😄

M@TriX
meg akart kímélni saját magától 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ezeknek ellenére, hogy bugos , csúnya nincs jol optimizálva tegnap alig bírtam abbahagyni. Pénzt nem ér meg de 1 matrix fan-nak szerintem élvezetes gamma
CSOCSO
BAZZ.. KILEPETT MAGATOL AJATEK😞
WiZZaRD
Kicsit furcsa dolog ez a jatek. Most nem a Matrix vilagrol beszelek, csupan, hogy egy botranyosan rossz (es eleddig egyetlen) Matrix jatek keszitoje ugye a Shiny volt. Akiknek azert volt igen komoly, mitobb forradalmi jateka, a Messiah vagy a Sacrifice nev gondolom mindenkiben kellemes emlekeket ebreszt...Ezt az uj adaptaciot is a Shiny kovette el - igaz mindent a penz mozgat - de ketszer nem teszi tuzbe az ember a kezet, nem? En nagyon vartam, ambator a film is hagy maga utan kivanni valot (sajat velemeny), de az otlet kivalo. Egyszeruen nem ertem, hogy ez miert igy sikerult. Senki nem surgette oket (mint az elozo jateknal), reg lejart a Matrix dolog, lefutott, kiegett...Szoval csak nehezen megy a fejembe, hogy a Shiny-nak ez hogy jott ossze...😞
Sokkal jobb is lehetett volna. A kepek, amik ide be lettek linkelve, valoban eleg gyatran neznek ki pc-s szemmel, konzolos valtozaton ez nem latszik ennyire😞. En nagyon sajnalom, hogy ez sem sikerult...illetve magat a csapatot sajnalo, ez valoszinuleg visszasullyeszti oket a kozepszerusegbe, pedig a Matrix elott annyira innovativ fejlesztogarda volt😞...de igy most ki fog veluk jatekot iratni? vagy sajat otletekhez kiadot talalni? Igy marad a mar bejaratott, nepszeru filmek/regenyek/sorozatok/stb szamitogepes megvalositasa (lasd meg Pitbull Sindycate, s sok mas anno volt kreativ csapat neve alatt).

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

scorpeeon
én kikapcsoltam a hide-t és azzal is megoldódott. a kérdésem az lenne, hogy a játék nekem is olyan furcsán csillogó mint az az #1110 hsz-ben látható... ez az ATI kártyáknál van csak?

Kandurex
Egy gyors válasz a required security module cannot be activated problémával küzdõknek.

Nos, ez a srom7 védelem sajátossága, valszeg a regisztrációs adatbázisban olvasás tagadásra van bírálat, ami a S4 védelmek kikerülésénél jól jött, de itt viszont nem alkalmazható! Tehát ha régebben piszkáltad a (regedit) beállításokat, azokat állítsd vissza, aztán SR7 vagy CDH és play the game.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

az ám a gáz, hogy a készítõk tisztában voltak azzal, hogy a név eladja a játékot.
õket maga a játék nem érdekelte...

Csuhai G
Valaki segítsen Plíz! #1112

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Azé vicces, hogy F.E.A.R. maxon megse röccent ezzel meg közepesen is akad és hát grafjuk nem 1 kategoria
persze
Atkamon
Kicsomagoltam a letöltött 75 fájlt! Bemuntoltam Daemon Toolsba, de most már így nincs elég helyem a vinyón! Törölhetem mostmár a csomágolt fájlokat?

Tomsteel
Értem, köszi

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ha benne lenne objectivesbe nem kérdezném bah....csak 10perce ölöm az ellent és gondoltam valamit nem vettem észre
Istencsászár
Tök mind1 milyen vgad van ronda. Nézd meg #1110 ati x800al ilyen

Tomsteel
Sziasztok !
Amint azt a képemen is látjátok ATI kártyám van.
Az lenne a kérdésem, hogy számíthatok-e elfogadható grafikára, vagy felejtsem el? (elolvastam miket írtatok, de azért hátha vki tud segíteni)
Elõre is köszi !.... Tomsteel <#wilting>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Istencsászár
hát gépemen nemszar semmi ( értek már hozzá annyira profi módon.. ) , mer minden megy egyszerûen ez a játék szar kb olyan driver 3 feeling azse jobb ennél...

Istencsászár
bocsi milyen vgad van?😄