3510
-
kaboom #1669 en lehet enter the matrix ba kicserelem ghostot neora es inkabb azzal fogok jaccani =8> -
#1668 Vidd végig vagy szerezz 100%-os mentést és csak utána! -
#1667 akkor húzom meg meg is áll és csak fal van ott és megy tovább!
Ja és a grafikaállításnál a 10es lenne a legjobb???
Mert ha én feltolom 10 re nincs semmi a képernyőn csak villodzó vonalak meg feketeség alapból nekem 2-en van! -
GYILOKOLI #1666 Sziasztok. Hogy lehet csalálst beírni?Illetve használni?
-
kaboom #1665 hunter amikor a csavo bemondja h a balboa station jon akkor huzod meg a kart! -
#1664 erre a kérdésemre nem tudja senki a választ??
Amúgy nekem is megy rendesen 1024-be -
GiGa master #1663 jah medium -
GiGa master #1662 aszem medium
-
#1661 Milyen fokozaton toltad? Csak mert szerintem a legtöbben EASY-ben nyomatták -
GiGa master #1660 nekem firefoxal lejött:D IE val nem próbáltam:D
-
#1659 Lehetett volna mondjuk egy HL2 motor átalakítva. akkor legalább menne mindenkinek. Kinek high graf-al, kinek low-al, de menne. -
kaboom #1658 na én is letudtam tölteni a mentést mozilla firefoxal! -
#1657 A konfigom: 3,2Ghz intel P4, Inno3D GF6600Gt 128MB, 768/266MB DDR, Integrált Realtek AC'97 hangkártya (ha felteszem a driver-jét akad a játék mint atom. amúgy meg fullon néha enyhén beszaggat, de jól megy)
Kép -
GiGa master #1656 Itt 1 másik nekem mind a 2 jó! -
GiGa master #1655 nekem is jóh
-
GazVezir #1654 És milyen konfigod van, ha megkérdezhetem?
Egyébként egyetlen idegesítő tényező számomra, hogy a gépigény az hatalmas lett a grafikai megjelenítés ellenére, amit nagyon sajnálok. -
joe69 #1653 belokhetnetek a linket -
MrMafioso #1652 érdekes nekem jó
-
#1651 Nekem sem megy! :(( -
#1650 nekem müxik viszont én magam szeretném végigvinni! -
kaboom #1649 giga master nemjo a link amit adtál!! :( -
#1648 Valaki megtudná mondani hogy azt a részt hogy lehet meghcsinálni amikor a metróval kell menni és akkor kell megállítani amikor a balboa station jön nekem nem sikerül!
PLS help me! -
GiGa master #1647 TEsó neked mi bajod van Én is megmondom kaki 1 gamma de azért végig toltam:D:P -
djolika #1646 Na hali most meg azt irja ki hogy :Conflict with Disc emulator software detected. tudja valaki hogy ez mit jelent?
-
GiGa master #1645 Hy all VÉGIGTOLTAM A MATRIX PATH of NEO-t ha kell valakinek nem 100%os SAve de összes mapp + 2db cheat!SAVE!-Nevezzétek majd át -
#1644 Nekem megvan a szaggatás oka!!!!!
Ma újraraktam az egész op-rendszert és úgy döntöttem hogy frissen elkezdek jáccani (csak a VGA driver van fent meg ami az indításhoz kell) és csodák csodájára csak nagyon minimálisan szaggatott. Úgy döntöttem felteszem a hangkártya driver-ét, és onnantól kezdve elkezdett nagyon szaggatni a gém. (alaplapi hangkártyám van).
Szóval ez a gondja nálam. -
#1643 'nem, a tied is biztos vírusos, mert ez egy összeesküvés meg izé szal kapjátok be majd 31-én meglátjuk hogy kinek van igaza hahaha hülye köcsögök" oO
-
ordel17 #1642 Na én is megnézem eme remeket!
A minősége, nos még nevetségesnek sem nevezhető!
Látom valakik már gyártják az elméleteket, hogy vajon mitől lehet valami ennyire gáz!
Ki kell ábrándítsalak, ez a rendes bolti verzió, sajnos ez van, a Shiny képest volt egy ilyen undormányt kiadni a kezei közül. Ha még így sem hiszed el, akkor nézd meg a Gamespot 6.8-as értékelését és a mellékelt képeket, ismerősek lesznek! -
GiGa master #1641 [b]HA VALAKINEK KELL 99%-os SavE akkor írjon:Da nagybotot kell a végén már csak kinyírni cheatok még nem mennek!!!! -
#1640 Szerinted még decemberben itt fogja rontani a levegőt, ez a kedves arc? De az tutti hogy otthon a gépnél jól kicsapja hogy milyen királyúl megaszontam ezeknek....és büszke is magára. gericooper te szánalmasan hülye vagy... de jól elszórakoztatsz -
joe69 #1639 tovabbra is varom a savegame-t -
#1637 Hali nem tudja valaki hogy az egersebesseget jatekban le lehet e venni 5 alá mert nekem nem sikerült! és még 5-ön is túl gyors az én hiperszuper egeremmel :D!(cs-be 2.5-ös szenzi :D) És a lövöldözős résznél nagyon rossz így menni! -
#1625 egyébként mérjó ez hogy mekkapja vki a 100as mentést? van vmi extra vagy csak azér hogy tuggyon villogni az 5.es oszttársai előtt? -
MrMafioso #1624 eldküldeni nekem valaki a emntést?
[email protected] -
#1623 Nézd meg, milyen felbontáson indul a játék, s azt is, hogy neked ehhez milyen képfrissítés van hozzárendelve. -
djolika #1622 Hali. nekem egy olyan problémám volna hogy elindul a játék mennek a kisvideók meg minden.de amikor rá megyek a start ra akkor elindul a játék csak kép nincsen de hang az van.tudna valaki segiten .elöre is köszönöm.
-
Bandy11 #1606 Végig toltam:D -
#1601 Én is rohatt nagy mátriy fan vagyok, de nekem iszonyatosan teccik a gém! Kit érdekel a grafika, sőt, szerintem nem is annyira szar! Nekem nagyon teccik! -
kaboom #1600 na akkor most elmondanám hogy én nagy matrix fan vagyok de ez a játék akkoris fos:
grafika undorito.. olyan mintha valami béta játékkal játszanék 2001ben kb..
iranyitas szar es a harcrendszer is darabos pedig a kombók nagyon jók
hangok: elmegy
és a menekülős utcai jelenetek is elég hányingerkeltően néznek ki.
az utca annyibol áll hogy van két doboz meg pár nagy betontömb ötszáz ugyanolyan ablakkal utána bementem egy lakásba és egy ocsmány tvböl meg két fotelböl állt az egész.
nekem az Enter The Matrix sokkal jobban tetszett igaz abba nem volt ennyi kombó de legalább nem volt darabos a harcrendszer és még a régi 700mhz-s gépemen is viszonylag jól elfutott! ott a menekulos utca jeleneteknél csak szép kidolgozott utcákat láttam nem ilyen sivár szarokat!
minden összevéve dolgozhattak volna még a játékkal a fejlesztők mivel senki nem sürgette őket.. -
MrMafioso #1599 leszarom mint gondolsz, csak küdljétek már a save game-t!