3510
-
#1709 Wz kurvára nem magyar link - a 3DGamers oldalára dob a letöltés... -
sagjoz #1708 Nah és azt honnan tod megállapítani hogy amerikai verzió van fent vagy nem az??? -
sagjoz #1707 FIGYELEM! A patch csak az Észak-amerikai verzióval működik, akinek nem az van meg, ne töltse le! -
sagjoz #1706 Patch magyar link:-) -
Dracad #1705 Egy kis help kene nekem, sikerult osszeszendvedni hogy elinduljon a jatek, de tok suket az egesz, 0 hang van, es amikor elinditom a new game-t a bevezeto video kb 70%-a sotet kep. please help. hasznaltam mar a keresot es nem talaltam olyat hogy valakinek nincs hangja, illetve egyet igen de o nem irta le hogy hogy csinalta meg. koszi elore is -
#1704 #1684!
Megj.: Nem értem, hogy amikor fennáll egy probléma, akkor miért nem lehet 3, azaz három percet arra szánni, hogy a lenti keresőbe beírod a mondatot, vagy annak csak egy részét, hátha már valaki megkérdezte!
Ha már visszaolvasni végképp lusta vagy! -
#1703 hali all.nekem ezt irja van vmi teendő??
-
#1702 Nem hiszem, hogy ez a patchen múlna... -
#1701 Szerintetek ha felteszem a patchet akkor elindul majd a játék GeForce 4 MX 440-en is? -
Spaceghost #1700 Végigvittem én is. Igaz a végén már nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. Igazából amennyire rossz volt a játék eleje annyira jó lett a vége. Nem gondoltam hogy ilyen lesz. Már nem azért de a repülős részek nagyon ott voltak soha nem volt még ilyen egy játékban sem és nekem nagyon bejött. Big Smith azért röhejes volt. És a végén a Zioni archivumokban is a nyuszi meg a töklámpás emberke.... no comment. Alapjába véve király játék volt de többet nem fogok vele játszani. -
#1699 Nah! Két nap alatt végig is vittem! De ügyi vagyon!:D -
#1698 Nálam igen. Feltettem a hangkártya drivert és elkezdett szagatni mint atom. leszedtem és megy simán -
fadi #1697 Aszondod némán jobban megy a game? -
#1696 nem
De olvass vissza vagy 2-3 oldalt és megtalálod -
#1695 eltudnád a linkjét küldeni?
-
#1694 elméletileg a pecs javít rajta valamicskét (jobban megy a tűzharcoknál), bár nemtom. nálam így némán tök jól fut maxon. :D -
#1693 nem tudtok vmi javítást amivel gyengébb gépeken is futna? -
fadi #1692 Nekem az a problémám adódott, hogy a limit nem 30fps-en van hanem 15-ön :( help -
Rasti #1691 de jó neked!
én már probálktam minden progival de folyamatosan hibát ir inditásnál.
se a virtual cd hide,se az anti blaxx -al nem indul -
Oszi #1690 elindul egy fekete ablak azt kész mit csináljak vele? -
Oszi #1689 nem megy valami hibát észlel -
#1688 mennyien leragadnak az inditással...miért?
sr7 stop...azt kész...eddig az összes clonedvds játékkal sikerült jáccanom....ennek a progina a segitségéval... -
Oszi #1687 mert 1 php3-as fájl -
Oszi #1686 és mivel nyissam meg a fájlt? -
Oszi #1685 köszi! -
#1684 Szóval én ilyen jóindulatú fórumosnak látszom? :DDD
Egyefene, de csak mert szépen kérted
SR7.Stop_1.0 -
Vlala #1683 Mindig ott van a kiindulópont közelében a "helyes" ajtó, végig kell próbálgatni. -
Oszi #1682 fellinkeled?
-
#1681 Korrigálás: SR7.Stop, Démontúlsz -
Oszi #1680 köszi megadnád az sr.stopot? -
#1679 Démontúszba bemóntolod, az összes emulátort bekapcsolod, megszerzed valamelyik jóindulatú forumostól az SR.Stop-ot lehájdolod vele a virtuális meghajtót, a parancsikonon beállítod a kompatibilitást win2000-re és elindítod. -
#1678 Hát haljátok. Elkeztem a The One fokozaton. az hadjám hogy mindenki mesterlövész de fekete öves karatés is. E mellett jobban sebeznek te pedig kevesebbet. Szóval az idegeidnek tényleg The One -nak kell lennie hogy kibírd ép ésszel. Jó lenne hozzá valami kód -
Oszi #1677 Aki játszik vele az elmondaná hogy hogy kell elindítani? -
#1676 Esteleg bövebben! -
#1675 hi all !
Hát sajnos nekem sem indul pedig a King Kong szaggatás nélkül fut na mind1 ez van -
Bandy11 #1674 Az a legszarabb pálya ott szenvedni fogsz egy napig:d az első a rácsos ajtó meletti folyosón van (baloldali folyosó)a többire nem emlékszem -
#1673 javitást valaki feltete? -
#1672 Help! A franciánál vok,amikor "összekeveri"a szobákat,ajtót kell keresnem de merre induljak? -
#1671 thx! -
Vlala #1670 kiegészítés: addig menj ki-gyere vissza a vészfékes kocsiba, amíg a talpán nem lesz. Minden kimenés-bejövés után fordul 90 fokot. Ha normálisan áll, akkor hallgasd a baktert.