3510
  • IMYke2.0.0.0
    Wz kurvára nem magyar link - a 3DGamers oldalára dob a letöltés...
  • sagjoz
    Nah és azt honnan tod megállapítani hogy amerikai verzió van fent vagy nem az???
  • sagjoz
    FIGYELEM! A patch csak az Észak-amerikai verzióval működik, akinek nem az van meg, ne töltse le!
  • sagjoz
    Patch magyar link:-)
  • Dracad
    Egy kis help kene nekem, sikerult osszeszendvedni hogy elinduljon a jatek, de tok suket az egesz, 0 hang van, es amikor elinditom a new game-t a bevezeto video kb 70%-a sotet kep. please help. hasznaltam mar a keresot es nem talaltam olyat hogy valakinek nincs hangja, illetve egyet igen de o nem irta le hogy hogy csinalta meg. koszi elore is
  • Knox
    #1684!

Megj.: Nem értem, hogy amikor fennáll egy probléma, akkor miért nem lehet 3, azaz három percet arra szánni, hogy a lenti keresőbe beírod a mondatot, vagy annak csak egy részét, hátha már valaki megkérdezte!
    Ha már visszaolvasni végképp lusta vagy!
  • asfa
    hali all.nekem ezt irja van vmi teendő??
  • rage
    Nem hiszem, hogy ez a patchen múlna...
  • Shotogan
    Szerintetek ha felteszem a patchet akkor elindul majd a játék GeForce 4 MX 440-en is?
  • Spaceghost
    Végigvittem én is. Igaz a végén már nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. Igazából amennyire rossz volt a játék eleje annyira jó lett a vége. Nem gondoltam hogy ilyen lesz. Már nem azért de a repülős részek nagyon ott voltak soha nem volt még ilyen egy játékban sem és nekem nagyon bejött. Big Smith azért röhejes volt. És a végén a Zioni archivumokban is a nyuszi meg a töklámpás emberke.... no comment. Alapjába véve király játék volt de többet nem fogok vele játszani.
  • Atkamon
    Nah! Két nap alatt végig is vittem! De ügyi vagyon!:D
  • Magiszter
    Nálam igen. Feltettem a hangkártya drivert és elkezdett szagatni mint atom. leszedtem és megy simán
  • fadi
    Aszondod némán jobban megy a game?
  • Magiszter
    nem
    De olvass vissza vagy 2-3 oldalt és megtalálod
  • eprex
    eltudnád a linkjét küldeni?
  • Magiszter
    elméletileg a pecs javít rajta valamicskét (jobban megy a tűzharcoknál), bár nemtom. nálam így némán tök jól fut maxon. :D
  • eprex
    nem tudtok vmi javítást amivel gyengébb gépeken is futna?
  • fadi
    Nekem az a problémám adódott, hogy a limit nem 30fps-en van hanem 15-ön :( help
  • Rasti
    de jó neked!
    én már probálktam minden progival de folyamatosan hibát ir inditásnál.
    se a virtual cd hide,se az anti blaxx -al nem indul
  • Oszi
    elindul egy fekete ablak azt kész mit csináljak vele?
  • Oszi
    nem megy valami hibát észlel
  • kill3r22
    mennyien leragadnak az inditással...miért?
    sr7 stop...azt kész...eddig az összes clonedvds játékkal sikerült jáccanom....ennek a progina a segitségéval...
  • Oszi
    mert 1 php3-as fájl
  • Oszi
    és mivel nyissam meg a fájlt?
  • Oszi
    köszi!
  • Magiszter
    Szóval én ilyen jóindulatú fórumosnak látszom? :DDD

Egyefene, de csak mert szépen kérted

SR7.Stop_1.0
  • Vlala #1683
    Mindig ott van a kiindulópont közelében a "helyes" ajtó, végig kell próbálgatni.
  • Oszi
    fellinkeled?
  • Magiszter
    Korrigálás: SR7.Stop, Démontúlsz
  • Oszi
    köszi megadnád az sr.stopot?
  • Magiszter
    Démontúszba bemóntolod, az összes emulátort bekapcsolod, megszerzed valamelyik jóindulatú forumostól az SR.Stop-ot lehájdolod vele a virtuális meghajtót, a parancsikonon beállítod a kompatibilitást win2000-re és elindítod.
  • Magiszter
    Hát haljátok. Elkeztem a The One fokozaton. az hadjám hogy mindenki mesterlövész de fekete öves karatés is. E mellett jobban sebeznek te pedig kevesebbet. Szóval az idegeidnek tényleg The One -nak kell lennie hogy kibírd ép ésszel. Jó lenne hozzá valami kód
  • Oszi
    Aki játszik vele az elmondaná hogy hogy kell elindítani?
  • Sgtfathi
    Esteleg bövebben!
  • eprex
    hi all !
    Hát sajnos nekem sem indul pedig a King Kong szaggatás nélkül fut na mind1 ez van
  • Bandy11
    Az a legszarabb pálya ott szenvedni fogsz egy napig:d az első a rácsos ajtó meletti folyosón van (baloldali folyosó)a többire nem emlékszem
  • drop
    javitást valaki feltete?
  • Sgtfathi
    Help! A franciánál vok,amikor "összekeveri"a szobákat,ajtót kell keresnem de merre induljak?
  • Hunter of Deer
    thx!
  • Vlala #1670
    kiegészítés: addig menj ki-gyere vissza a vészfékes kocsiba, amíg a talpán nem lesz. Minden kimenés-bejövés után fordul 90 fokot. Ha normálisan áll, akkor hallgasd a baktert.