The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valakinek mds e?

Császtok!!! Segitsetek plz! nem indul a game!! ezt sináltam:
- Daemon Toolsba benyomtam a gamet
- Utána Virtual Cd Hide vel kilöttem és kinyomtam a hideot
- ezután kompatibilissé tettem a gamet
és a végén ezt irja😮riginal disc could not be found or authenticated.

légyszi segitsetek!! hogy inditsam el vagy mi a baj??? plz!!!!
IMYke2.0.0.0
A "b+" -jeidet tartsd meg magadnak: <#lama><#bdead><#kocsog><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JohnnySmith
jaj de tele a tököm... nemtom valaki már megcsinálta azt amikor egy éjjeli õrt kell megvédeni egy harangtorony tetején? iszonyat idegesítõ kissé... most már 3xra

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

anti blaxx al elvileg akkor lenne indítható ha lenne mds -ünk , de nincs :/

Sziasztok! Óriási problémám van... Plz help:
Nem müxik játék közben az egér... Jobbra és Ballra tudom mozgatni, de fel és le NEM! Plz help, mert így célozni sem lehet
Törölt felhasználó
<#help>
mi a szar ez valami vonatot kell megállítani de nem tom mikor
azért mert nekem sehogy nem megy azé b+

ne legyünk ennyire gta-sok... 😊

az Mega City, csak mindig mást ébresztünk fel a mátrixból 😊)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csuhai G
Valaki tud küldeni egy mentést? Ha igen akkor légyszíves privibe írjatok! Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Magiszter
Na most megyek és megmentem morfeuszt (asszem az a missön van még hátra a 2. városból)

Jó game.

Magiszter
Amúgy ennél a játéknál nem lehet SPOILER-t írni mert a fílmen alapszik, és szerintem mindenki látta mind a 3 részt. Aki meg nem az így járt 😄

Magiszter
Akkor mond meg mi az a cheat a végtelen FOCUS -re és én elmondom mit csinálj 😄

Amúgy meg annál a résznél: Morfi ágaskodik fel a székbõl, és közben te szétlövöd az ügynököket. alatta 1 emelettel és felette is (asszem) jönnek a katonák, azokat is szétlövöd. aztán neo mondja hogy "állj fel morfeusz állj fel!" Feláll és elkezd a gép felé rohanni, ekkor (asszem) csak akkor tud átugrani ha addigra mindenki szét van lõve. Bár nekem elsõre sikerûlt szal nem tudom pontosan. de nekem miután felállt jöt még egy ügynök akit szétlõttem. mikor morfi elérte az ablakot jött a bejáccás.

IMYke2.0.0.0
Minek az? <#confused><#banplz><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

crack mikor lesz?

nincs kanál<#vigyor5>
Magiszter morpheust hogy lehet elkapni mer nekem mindíg leesik a szerencsétlen.Ja és a végtelen focus-ra biztos van cheat
Magiszter
És különben is: "szabadítsd fel a tudatod"

Akkor nem tommer nekem úgy tökéletesen probléma nélkül ment
Magiszter
A nagy kocka alakú vonatohoz menjél és ott lesz egy hely ahol fel tudsz majd rá ugrani (eléggé egyértelmû lesz)

az volt az elsõ...

Akkor dobd el a game-t próbáltad az SR7 Stop_1.0-val?
fitutufi
metroba mit kell csinálni amikor fent áll a lépcsõn az argent és jönnek a katonák és valami utat kell keresni "find a way" 2 oldalt mennek a vonatok

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

a 3 lehetõségbõl mind3 at megcsináltam de semmi

A helikopteres pályán morphi barátom mindíg leesik mit kell csinálni?
Srácok valaki vágja faq-ba hogy az SR7 Stop_1.0-val lehet elindítani a game-t mert ma már 1234332263426353871433784r2843 kérdezték meg és picit idegesítõ.
nem fogsz mert intró jön ugorj csak
olvass már vissza

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

végül is nem volt egyértelmû, csak a szemed szúrta ki az a baszott nagy kiírás, amin le volt írva teljesen érthetõen... végül is...

scorpeeon
nah, végre megcsináltam de nem volt ez olyan 1értelmû.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
de õk rohadt messze vannak tõlem, és jóval magasabban is, ha elugrok feléjük, tutira megdöglök

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Magiszter
Amúgy valamelyik nagy hekker csávó nem tudna olyat csinálni hogy valamit átír és nem fogy a FOCUS? Elvagyok így is de úgy sokkal pojénosabb lenne az egész<#gun><#finom><#idiota>

Original disc could not be found or authenticated. most meg ezt írja ki... b+ :@

Magiszter
Olvass vissza. leírtam: UGOR FEL TRINITY-ÉKHEZ!!!

scorpeeon
hova? <#idiota>

duplaugrással ugorj fel oda..

<#banplz><#falbav><#idiota><#vigyor>

scorpeeon
ütöm-verem és semmi... a robbantásnak mi szerepe volt?

scorpeeon
vki help mááá soha nem fogok rájönni h mire gondolnak itt, és már nagyon elegem van belõle...

Valaki írjon le plz egy olyan leírást amivel el is indul a game... köszi

Magiszter
Nincs kód még a pc-shez. Az van hogy erre még váni kell. Amúgy meg csak akkor lesznek kódok ha végogtotltad (ha minden nehézségi szinten akkor lesz csak meg az összes kód)

scorpeeon
na léhyszi írd be, mert nálam semmilyen tipprõl szó nem volt, már 10szer +próbáltam 😞

Magiszter
Egyszerû. ahl a skacok kirobbantották a falat ugorj fel (focus használata közelezõ)

lõdd meg párszor az ügynököt és várj, majd még ütögesd szépen a focusszal

omg még mindig nem jöttél rá <#idiota>

sztetek minek vannak felugró ablakok, tippek a játékban?!

scorpeeon
sztem a végtelenségig jönnek

de nekem azt csinálja hogy elszédül magátol százszázalék életerõmnél, adjatok már kdokt vagy mentést a traninghoz!

scorpeeon
valaki segítsen már! itt vagyok a semmi közepén a megölhetetlen ügynök folyton szívat és egy dobással lehajít, akkor meg kezdhetem jóval elõrébbrõl 😞( már nagyon kivagyok tõle!!