3510
  • maka2
    Tényleg mi a vélemény a path ről ??

Érdemes felrakni??
  • maka2
    Hy!!!

köszi , akkor asszem még párszor kiviszem
  • Magiszter
    Amúgy hova vitted ki? Az erkélyre?
  • Magiszter
    Ez nem úgy megy. Az extrákat aktatáskák formályában tudod megszerezni játék közben (én 4-et találtam). A cheat-eket akkor ha minden szinten végigviszed (mármint ha minden cheat-et akarsz használni. atöbbit szerintem hasonló képen
  • maka2
    HY!!

Kivittem a gamet , és nagyon tetszett!!!(bár a végét sztem hamar befejezték , alig volt a 3. részből jelenet:( )
    Csak az a problémám hogy nincs meg minden extra tudna valaki adni egy 100% os mentést??
  • GiGa master
    Mé kéne bezárni a daemont??
  • IMYke2.0.0.0
    Miről zagyválsz itt?

• GiGa master
    figy próbáltad már újratenni?
  • asfa
    akkor vajon mit csináljak?oo baszki
  • GiGa master
    az igen probléma lehet nekem nem mozgott
  • Atkamon
    Előbb be kell zárni a Daemon Toolst!
  • GiGa master
    pontosan hol vagy??mert így nem tom elképzelni csinálj képet ha tudsz
  • asfa
    a trainingben direkt mozog a kamera vagy probléma van vele??
  • matyi08
    #1732 erre válaszoljatok már pls
  • asfa
    nah sikerült thx a segítséget mindenkinek
  • sagjoz
    az miért van hogy a hibát észlel az xp????
    matrixb32.bin fájl hibát okozott....és kilép a gameból:-(
  • asfa
    áhh.nem lehet az a baj h más verzio van meg nekem esetleg szar?vagy csak nem megy.pedig mindent ugy csinálok és azt irja h wrong disc inserted.
  • matyi08
    annál a pályánál, mikor megcsináltam a szellemvonatosat és jön smith meg egy csomó katona. ölöm a katonákat, lelököm smith-t, de újraéled egy katonában. hogy győzzem le őket?
  • asfa
    bocsánat
  • asfa
    ok kösz
  • IMYke2.0.0.0
    DVD Clone: DVD-k másolásához... [minő meglepi ]
    UltraISO: DVD/CD isok kezeléséhez.

Azért írtam le a nevüket, hogy látható legyen, hogy milyen környezetben indítom a Játékot. Semmi Alcohol CD/DVD-író progi. Csak egy Nero, meg a két fenti progi + a Deamon Tools. Mindenre elég.

• moralosan
    no látod ez is egy teljesen felesleges kérdés volt
  • asfa
    dvd clone,meg az ultra iso minek kell?amugy kösz
  • IMYke2.0.0.0
    Még jó párszor be lehet szúrni:

• asfa
    ok kösz a segítséget
  • moralosan
    hát akkor neked ez nem fog elindulni, menj és cod2zz!

Csövi
  • matyi08
    nekem meg megjavult vagy nemtom, eddig szaggatott mint állat, most meg nem. egyébként nektek is van olyan, hogy elmegy a hang, és ezért nem tudja a játék a pályán belül adni a köv. feladatot? erre van gyógyír?
  • asfa
    nemtom crack gondolom nincs hozzá azzal az sr7stoppal csinálom azt amit kell és kiirja hogy wrong disc inserted please insert the path of neo dvd
  • asfa
    már megcsináltam ugy hogy nem kell lebaszni dehát kiir most azt hogy wrong disc inserted
  • GiGa master
    nah nekem lenne 1 kérdésem atw nál én régeben tudtam olyat hogy www.users.atw.hu/az oldalnév/ a files... de most nekem nem jóh HELP:D
  • GiGa master
    SEC7STOP akinek kéne!!de monynuk lehetne 1 norm oldalt csinálni!!------FIREFOX:D:P
    csinálok 1 ATW tárhelyet!
  • GiGa master
    Nah hy figy all elég sok emberke fordult felém hogy hogy kell elindítani a gammát sok emernek elmaygaráztam,de felteszem ide is sry ha valakit zavar kis kép d enincs kedvem linkelni
    én ezt MÚÚÚTOLOM le nekem így meg én se értem nagyon hozzáde ki stratégiáztam:D a virtual cd hide az kaki!!!!sztem nekem se a BF2 se a MAtrixot nem indítota el!csak enniy!!!a savet meg csak firefoxal tod letölteni nem tom miért megpróbálom minyá megcsinálni IE vel monnyuk nem tom mi baja van:D:P
  • matyi08
    már megy a patchel a játék? bocs, hogy megkérdezem, de nem nagyon van kedvem olvasgatni
  • moralosan
    sztem aki mégegyszer megkérdezi ezt, arra ne is reagáljunk...
  • R3GiDON
    Hát megoldodott!
    Ez egy nagyon nagy Bug volt!
    Kb 5 percig ugribugriztam az ajto elött utánna valahogy beragadtam és beestem az ajton :D gúd gém
  • R3GiDON
    Srácok kéne egy kis segitség!
    Egy konyhában vagyok Ballardal és ki kéne menni szerintem, megöltem mindenkit látom is a Bár ajtaját de nem tok bemenni , mint ha valami fal lenne ott!
    Nem, tudom hogy ez BUG vagy csak én rontottam el valamit!
    Ha valaki tud erröl valamit, segithetne thx
  • sagjoz
    nem tom az odlalon írták amit belinkeltem!
  • sagjoz
    Rájöttem én is de akár hol nézed ugyan oda lyukadsz ki:-) Bocsi!
  • sagjoz
    A required security module can be activated. This program can not be executed.
    Ezt miért írja ki?
  • Magiszter
    Ha nekem a Dél-Amerikai van mek akkor buktam?