3510
-
maka2 #1749 Tényleg mi a vélemény a path ről ??
Érdemes felrakni?? -
maka2 #1748 Hy!!!
köszi , akkor asszem még párszor kiviszem -
#1747 Amúgy hova vitted ki? Az erkélyre? -
#1746 Ez nem úgy megy. Az extrákat aktatáskák formályában tudod megszerezni játék közben (én 4-et találtam). A cheat-eket akkor ha minden szinten végigviszed (mármint ha minden cheat-et akarsz használni. atöbbit szerintem hasonló képen -
maka2 #1745 HY!!
Kivittem a gamet , és nagyon tetszett!!!(bár a végét sztem hamar befejezték , alig volt a 3. részből jelenet:( )
Csak az a problémám hogy nincs meg minden extra tudna valaki adni egy 100% os mentést?? -
GiGa master #1744 Mé kéne bezárni a daemont?? -
#1743 Miről zagyválsz itt?
-
GiGa master #1742 figy próbáltad már újratenni?
-
#1741 akkor vajon mit csináljak?oo baszki -
GiGa master #1740 az igen probléma lehet nekem nem mozgott
-
#1739 Előbb be kell zárni a Daemon Toolst! -
GiGa master #1738 pontosan hol vagy??mert így nem tom elképzelni csinálj képet ha tudsz
-
#1737 a trainingben direkt mozog a kamera vagy probléma van vele?? -
#1736 #1732 erre válaszoljatok már pls -
#1735 nah sikerült thx a segítséget mindenkinek -
sagjoz #1734 az miért van hogy a hibát észlel az xp????
matrixb32.bin fájl hibát okozott....és kilép a gameból:-( -
#1733 áhh.nem lehet az a baj h más verzio van meg nekem esetleg szar?vagy csak nem megy.pedig mindent ugy csinálok és azt irja h wrong disc inserted. -
#1732 annál a pályánál, mikor megcsináltam a szellemvonatosat és jön smith meg egy csomó katona. ölöm a katonákat, lelököm smith-t, de újraéled egy katonában. hogy győzzem le őket? -
#1731 bocsánat -
#1730 ok kösz -
#1729 DVD Clone: DVD-k másolásához... [minő meglepi ]
UltraISO: DVD/CD isok kezeléséhez.
Azért írtam le a nevüket, hogy látható legyen, hogy milyen környezetben indítom a Játékot. Semmi Alcohol CD/DVD-író progi. Csak egy Nero, meg a két fenti progi + a Deamon Tools. Mindenre elég.
-
moralosan #1728 no látod ez is egy teljesen felesleges kérdés volt -
#1727 dvd clone,meg az ultra iso minek kell?amugy kösz -
#1726 Még jó párszor be lehet szúrni:
-
#1725 ok kösz a segítséget -
moralosan #1724 hát akkor neked ez nem fog elindulni, menj és cod2zz!
Csövi -
#1723 nekem meg megjavult vagy nemtom, eddig szaggatott mint állat, most meg nem. egyébként nektek is van olyan, hogy elmegy a hang, és ezért nem tudja a játék a pályán belül adni a köv. feladatot? erre van gyógyír? -
#1722 nemtom crack gondolom nincs hozzá azzal az sr7stoppal csinálom azt amit kell és kiirja hogy wrong disc inserted please insert the path of neo dvd -
#1721 már megcsináltam ugy hogy nem kell lebaszni dehát kiir most azt hogy wrong disc inserted -
GiGa master #1720 nah nekem lenne 1 kérdésem atw nál én régeben tudtam olyat hogy www.users.atw.hu/az oldalnév/ a files... de most nekem nem jóh HELP:D -
GiGa master #1719 SEC7STOP akinek kéne!!de monynuk lehetne 1 norm oldalt csinálni!!------FIREFOX:D:P
csinálok 1 ATW tárhelyet! -
GiGa master #1718 Nah hy figy all elég sok emberke fordult felém hogy hogy kell elindítani a gammát sok emernek elmaygaráztam,de felteszem ide is sry ha valakit zavar kis kép d enincs kedvem linkelni
én ezt MÚÚÚTOLOM le nekem így meg én se értem nagyon hozzáde ki stratégiáztam:D a virtual cd hide az kaki!!!!sztem nekem se a BF2 se a MAtrixot nem indítota el!csak enniy!!!a savet meg csak firefoxal tod letölteni nem tom miért megpróbálom minyá megcsinálni IE vel monnyuk nem tom mi baja van:D:P -
#1717 már megy a patchel a játék? bocs, hogy megkérdezem, de nem nagyon van kedvem olvasgatni -
moralosan #1716 sztem aki mégegyszer megkérdezi ezt, arra ne is reagáljunk... -
R3GiDON #1715 Hát megoldodott!
Ez egy nagyon nagy Bug volt!
Kb 5 percig ugribugriztam az ajto elött utánna valahogy beragadtam és beestem az ajton :D gúd gém -
R3GiDON #1714 Srácok kéne egy kis segitség!
Egy konyhában vagyok Ballardal és ki kéne menni szerintem, megöltem mindenkit látom is a Bár ajtaját de nem tok bemenni , mint ha valami fal lenne ott!
Nem, tudom hogy ez BUG vagy csak én rontottam el valamit!
Ha valaki tud erröl valamit, segithetne thx -
sagjoz #1713 nem tom az odlalon írták amit belinkeltem! -
sagjoz #1712 Rájöttem én is de akár hol nézed ugyan oda lyukadsz ki:-) Bocsi! -
sagjoz #1711 A required security module can be activated. This program can not be executed.
Ezt miért írja ki? -
#1710 Ha nekem a Dél-Amerikai van mek akkor buktam?