The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék mûködik, megy, elsõre, ezen a gépen és rendszeren:
AMD 1700+ / 512 DDR (266 MHz) / R9500 Pro 128 MB
Windows XP SP2 / DirectX 9.0c augusztus / Catalyst 5.8
A gépen nincs Alcohol CD-író progi telepítve
Fenn van: DVD Clone 3.4, Deamon Tools 3.47, UltraISO 7.5
1. A Matrix: Path of Neo CloneDVD bemountolva a Deamon Tools 3.47 egyetlen(!) virtuális meghajtójába.
2. A telepítés után sem veszem (unmount) ki az image-t.
3. Elindítom
4. Rákattintok a Hide gombra, kiírja, hogy milyen virtuális meghajtót "tûntet el".
5. Bezárom az SR7.Stop 1.0-t.
6. Elindítom a Matrix: Path of Neo-t és játszom.
7. Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vírusos ezért nem lehet elindítani!
Ha elindítod akkor azért nem megy mert a vírustól akar megóvni a géped!
Sztem haggyad majd ha kijön egy másik verzió akkor azt próbáld meg elindítani,mert ezt NEM LEHET SEMMIVEL SEM (higgy nekem a géped okosabb)😄
Hát nemtudom mivan ha pár napon belül kijön egy verzsön ami viszonylag jó,akkor ez lehet hogy vmi vírusos cucc!
No mind1 jó game azt kész😊
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy nagyon remélem hogy igazad van és ez tényleg csak vmi béta!
Mer amúgy nem rossz,de ha ez béta akkor a full az valami istenkirály lenne!
Na majd meglátjuk holnap vagy holnap után!
nod32 csak szar exe-ket nézi át azér nem jelezte neked
Ha az nem jelez akkor KÉPTELENSÉG hogy vírusos legyen,az mindenért jelez!!
Sztem csak vmi olyan file van ami nemteccik a te vírusírtódnak!
A játék holnap jelenik meg ez a verzió ami kijött valami elbaszott tesztverzió nem a full gém + virusos... pár napon belül jön a jó deviancés vagy akármi..
Csak az a fura hogy már próbáltam úgy is:S
Bár lehet hogy a station elõtt húztam na mind1!
A játék király,igaz van benne "pár" bug,amúgy a bunyó olyannyira király hogy elfeledteti a zösses hibát!
Mikor elindítottam énis aszontam:"Hát ez nem lesz hosszú életû a gépemen..."
Aztán már 6 óra óta ezzel nyomulok:o)
Most ott tartok hogy a templomban kell valamit csinálni az officerrel csak az a rohatt agent folyton keresztbe tesz...
Most kicsit pihi mermár csak matrix kódokat látok mindenütt,de fél óra és lerendezem az agent arcát😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem 1és ugyanaz a játék szvsz a pcs az valami béta szar lehet mer ps2es tûéles és "gyönyörû" akkor a pcsnek mégszebbnek kéne lennie ami nemugyvan..
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Addig mész ki-be míg normálisan a talpain nem áll minden. odamész a karhoz és mikor a mikrofonba dumál a csávó (valami állomás következik) akkor meghúzod a kart
Már 1 órája ott szarakodom és faszomér sem akar kimenni,mikor meghúzom a kart...megvárja míg becsukódik az ajtó...
Mikor kell kinyitni?Már szinte mindenhogy próbáltam de asszem csak akkor lehet a kart meghúzni ha fejjel lefelé van a vonat vagy normálisan van.
Vki help!
Amúgy meg most egy tök idegesítõ résznél tartok. Az a franciáúl ugató ipse a 2. részbõl bebörtönzött valami álomvilágba. 3 ajtón kell bemenni sorba és minig valami tök idegesítõ feladatok kapunk. az elsõnél vagy egy órát röpdöstem mire megtaláltam a kiutat 😄 No de nem akarok lelõni semmit. Csak azt a barmot aki azt a pályát kitalálta. Na megyek. megnézem mi van a 2. ajtó mögött 😄
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!