3510
  • Goliath
    Srácok!

Kijött a 4.0H Daemon Tools simán emulálással műkszik nekem a game.
    Semmi antiblaxx meg hide..
  • CSOCSO
    meg mikor a falepcsos torony legtetejere kergetem az officert ahol aharangok vannak.. nah ott van az a resz mikor le akarja loni az officert.. es megy az atvezeto film..csak az a baj hogy en meghaltam elotte.. de az etvezeto megis ment.. es ami a leglolabb hogy a nagy uresseget mutattak.. mutattak a fagerendat ahol nekem kene allni:D LOL. es egyebb nyalanksagok..
  • CSOCSO
    az tuti hogy ekkora bugos szart reg nem lattam:( megint kifagyott... mindegy vegulis eddig meg csak 3 szor fagyott ki de akkor is lol... neha nem lo.. pedig van tolteny...meg utalom ha nalam van a fegyver es nemtok verekedni rendesen mert lovoldozik 10 centirol...
  • CSOCSO
    en is szoptam az emulalassal.. sehogy nem akart elindulni..azaz se blaxx al vagy mivel..sem sr7 stoppal. de utanna ujra probalkoztam sr7 el es mukodott. nem allitottam semmifele 2000 es kompatibilitast meg semmi.. siman elindult..
    mikor a teton voltam az ugynokkel azt hittem letorlom a picsaba a jatekot. masfel oran at szenvedtem mert non stop ledobott az a kocsog...:(
    most meg mr. smith el nyomom a metroaluljaroban:D
  • alberto 15
    megjelenet? lehet ma letöltöm
  • mila69en
    jah jut eszembe ha biztos hogy amcsi verzió akkor ez miért van benn a manualba mappába?
    PON_MANUAL_ENU.pdf
  • Koksz
    Sziasztok! Az miért van, hogy feltelepítem a játékot, beindítom az sr7.stop-ot és kiírja, hogy wrong disc inserted? Segítségeteket előre is köszönöm
  • mila69en
    jah plussz egy daemon tools 347
  • mila69en
    hmm... ilyet én is tudok csinálni :D ennek a tartalma nem más mint az 1.1 patch az sr7.stop meg a peccselés előtti kimentett Matrix3W32S.bin fájl :DDDDD
  • joe69
    van trainer
    TESSEK
  • BladE666
    The_Matrix_Path_of_Neo_patch_v1.1_and_crack-workaround.3409265.TPB.torrent

ez a neve a torrentnek
  • BladE666
    Akkor megsugom mindenkinek h mükszik a patch (csak kell hozzá egy minimage, crack[ami nem arra szolgál h ne kérjen eredeti cd-t],sr7.stop ja és persze maga a patch) ez biztos amcsi verzio mert ha nézed mikor felrakja a patch-t akkor rengetek nyelvi fájlt frissit egyépként torretröl szedtem le a patch-t innen keresétek meg
  • mila69en
    hát nem rossz de ez tenyleg csak béta verzió:DDD pl: ha sr7.stop-ot használsz akkor nem kell win2000-re állítani a kompatibilitást az csak a virtual cd-hidde-nél kell vagy az, hogy van peccs az nem oké mert csak az északamerikai verzsönhöz van és sztem aki elolvassa a faq-t tuti hogy az eu-s verzióval rendelkezik nem hiszem, hogy az amcsi verzióba lenne nyelv választási lehetőség vagyis általában nem szokott lenni, meg sztem nem kéne bele rakni ilyen dumát, hogy "aki nem tud angolul az így járt" ez egy kicsit túl gúgyos nem? esetleg lehetett vona valami olyasmi, hogy neharagúdjatok gyerekek de nincs kedvem lefórdítani nektek
  • Magiszter
    asszem mára ennyi elég is. Majd a PM-ek alapján javítom (ha lesznek)
  • Magiszter
    Nekem bejön elsőre. Én FireFox-ot használok. De folyamatosan még most is javítgatom. próbáld meg most.
  • LegoTGR
    ez not working
  • Magiszter
    [b]Elkészűlt a FAQ.[b] Egyenlőre még csak béta verzió. akinek van még ötlete kűldjön PM-et.

F.A.Q linkje
  • Magiszter
    Rengetegszer kell bele menni. Addig csináld míg ne mtörténi kvalami változás. szóval türelem pályavéget terem.
  • Magiszter
    Jóvanna.
  • zegner
    hali az uccsó pályán vok amikor egy power rangers-es robot smith-ekből meg autókból rámront na ott hányszor kell belemenni mert én már belementem egy csomószor és mindig meghalok? Van aki már megcsinálta?
  • Dimitri
    Sztem leszálhatsz rólam nem kell egy tapló parasztnak lenned...
    Amúgy meg ne mutogass mert rászoksz a lopásra...
  • Magiszter
    Vicces volt, jót röhögtem

• Dimitri
    Nincs crack és előreláthatólag sztem nem is lesz.
    amúgy nem sokkalbonyolultabb sőt lehet hogy egyszerűbb a telepítése.
    1. felrakod
    2. a SR7.Stop_1.0 nevű progival Hide-olsz
    3. és már fut is
    ez ennyire bonyolult ?
  • djolika
    ?
  • djolika
    hali van már hozáá crack
  • Dimitri
    Sorry viccnek szántam de ezek szerint nem vicces...
    és mondtam töröljétek a hozzászólásom h ne "csúfítsa" a fórumot.
    Amúgy az a 20-szor leírtuk már az 2 szám szerint keressetek rá ti is szóval nem érzem hogy én teljesen hülyét kérdeztem mert én általában vissza szoktam olvasni egy két oldalt és csak akkor kérdezek ha a közelmultban nem esett szó a kérdésem tárgyáról...
  • Magiszter
    Jahhh aki még nem járta ki az általános 1-2-t attól msot bocsánatot kérek. nekik még nem kötelező olvasni (de akkor mit keresnek itt? Vagy én mit keresek itt???)
    De aki már ismeri a betüket és el is tudja olvasni őket az vegye azt a minimális fáradságot hogy visszaolvas vagy legalább használja a kersőt. Tudjátok a számítógép egy csodálatos találmány (na jó ezt még én sem hiszem el) és tud keresni (nem kp-t). Szóval eme csodálatos szerkezet eme csodálatos funkcióját próbáljátok kihasználni.

Ps.: Be kellene írni ezt is FAQ-ba: A kereső használata

Erről esik agyamba: FAQ-ot kellene csinálni. Szerintem én msot el is kezdem. leírok mindent ami eszembe jut felrakom netre és belinkelem. aztán a nagytudású felhasználók tábora írhatja a kiegészítéseket, észrevétleket.
  • Dimitri
    De az olyan nehéz :)
    olvasni kell hozzá :D
    ezer bocs töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
  • Magiszter
    Azért annyiszor még nem
    De 20x már biztosan.

Tudjátok van egy csúszka ott jobb oldalt ------------------------------------------>
    Na azt tessék lefele huzogatni és olvasni a hsz-eket az alsóbb régiókban is. Vagy a billentyűzeten lenyomjátok a CTRL+F billentyűket és beírjátok a keresendő kifejezést pl.:"vonat, vészfék, sgítség" :D és rávágtok egy hatalmasat az ENTER gombra. Na azért ne akkorát. Vagy a már említett csúszka segítségével ereszkedjetek le a lap legaljára és ott van egy vékony fehér sáv. Ha oda beírjátok a keresendő kifejezést akkor, az is emgtalálja. ha nem akkor lehet feltenn ia kérdést. Mindhárom módszer kipróbálása ajánlot!
  • MikroID
    Nem akarlak elkeseríteni, de a readme-ben fx5200 a minimum, ami azt jelenti, hogy dx9-es kártya kell neki!
  • moralosan
    már leírták kb bszottsokszor :>
  • gericooper
    Csá Kikoki!!!
    msn-en adok képet. add meg a mail címedet
  • Kikoki
    Képeket a játékból valaki!!
  • Dimitri
    csá!
    Beszáltam egy vonatba és alindult majd egy vagonnál tartok ahol elvieg a vészféket kéne meghúzni amikor azt a vasutas mondja de bámikor húzom meg akkor se tud Neo kiszállni ezt hogy lehet megoldani?
  • gericooper
    Hy!!!!! mikorrra várható a crack-os változat????
  • Timbo
    Én is vmi ilyenre gondoltam de próbáltam a grafikát 1 esen is 800*600 ban és ott se jó. Lehet hogy a gef4200 ti vel van baja
  • MikroID
    Ilyen hiba akkor lép fel, amikor a kártyád pl nem rendelkezik 3.0-ás shader támogatással, te viszont 10-re állítottad a grafikai részletességet! Ebben az esetben vedd vissza a grafikát 8-ra. De ez már a menüben is látszik, ilyen esetben eltér a normálistól a szine, vagy textúra hibákat gyárt.
  • ICP
    Szintén ilyen hiba jön elő nálam is.
  • Timbo
    hi! vki volt olyan hogy a játék simán elindul (daemon>virtualcdhide>kompatibilitás) csak a menüben amikor rá megy hogy new game csak nagy feketeség van de a háttérben a zene meg a hangok hallaccanak
    tudtok segíteni?
  • maka2
    Bocs Patch-ről