3510
  • quack
    nanee ez komoly??!!
    (elfut maxon nekem, de egy ilyen bűnronda játékhoz így mernek optimizálni?
    Recommended System Requirements
    -------------------------------

Operating System: Windows 2000 / XP
    Processor: Pentium 4 2.8 GHz or AMD Athlon 2.8 GHz or higher
    Memory: 1 GB RAM
    Hard Disk: Space 6 GB free
    DVD-ROM Drive 6X speed or faster
    Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X800 or greater*
    Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card
    DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher
  • Magiszter
    Erre is betehetek 1-2 javaslatot a F.A.Q.-ba. ÖTLETEKET VÁROK MÉG MI KEÜLJÖN BELE!!!
  • matyi08
    tök jó sztem ez a faq. most komolyan. sztem is etehetnék a banner alá
  • asfa
    esetleg videokátya driver frissités!
  • Magiszter
    Én készítetem egy F.A.Q-ot amit ITT találsz. Remélem tud segíteni. ha nem találod amit keresel akkor írd ide (az oldal fejlesztése miatt)
  • djolika
    Na hy mindent megptobáltam már és még nem tudok vele játszani mert csak hang van és kép nincs.Valaki segitene?
  • asfa
  • matkovec
    sziasztok valahogy nemtalalom a matrix oldal FAQ reszet :-{ nemtudtok segiteni?
  • Magiszter
    Miben kellene segíteni?
  • Koksz
    Na mondd meg nekem gyerek, hoigy mi van akkor ha 12-t szóltam hozzá? Talán ez jelenti az ember inteligenciaszintjét?! Tököm kivan hogy ha valaki a fél életét azzal tölti, hogy ide irogat az feljogosítja arra, hogy istennek érezze magát és mindenkinek beszóljon. Én segítséget akartam kérni erre valami barom üzenget nekem mindenféle szarságot. Ha úgy érzed hogy nem akarsz segíteni valamilyen okból akkor lépj tovább
  • Magiszter
    Nah találtam egy mátrix-os hátteret ami szerintem jó lesz. El lehet tőle olvasni a szöveget. bár lehet ezt a F.A.Q-ot oldalakra fogom bontni. bár mint mondtam véleményeket várok!!! IDde is meg PM-be is. Tetszés szerint
  • Magiszter
    Rendben. akkor itt egy másik
  • mila69en
    az elöb még nem is eza háttér volt sztem így nagyon rossz alig lehet elolvasni
  • Magiszter
    Thx. De még mindig fejlesztgetem. Amugy a háttér jó? Vagy keressek mást?
  • mila69en
    nájszos grat
  • Goliath
    Köszi hogy okosnak tartassz Én is annak tartom magamat :-)))

Mint alant leírtam a daemon 4 megfelelő felrakása után nincs szükséged semmilyen programra mert bemountolod és persze bekapcsolsz minden emulációt és megy gond nélkül.Természetesen ez feltételezi hogy más egyéb emuláló program nincs fenn

Kapischi?

ja és légyszíves ne flegmázzál nekem 12 hozzászólással a hátad mögött. köszi.
  • Magiszter
    Kicsit javítottam a FAQ-on

Szerintem mostmár megárett arra hogy a banenr alá be legyen szúrva. De erről persze nem én döntök

FAQ
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek, akinek nem működik a Játék.
    Arra senki sem gondol(t), hogy ahány ember, annyi gép konfig és rendszer környezet?

A lentebb már - újfent - beszúrt üzenetem (1726-os hsz) alapján:
    - a gépem konfigja már tiszta, azt azonban sneki sem tudja, hogy az IDE-kiosztásom így néz ki [ami erősen meghatározhatja a CD/DVD-meghajtók és virtuális meghajtók viszonyát is, még pedig pozitív irányban]:
    - IDE 1 -es csatorna - Master: Maxtor 20 GB
    - IDE 1 -es csatorna - Slave: Seagate 80 GB
    - IDE 2 -es csatorna - Master: Pioneer 107D 8x DVD-RW
    - IDE 2 -es csatorna - Slave: LG 52x CD-RW

A StarForce és Securom védelmek "lelkiéletéhez" nem értek, de annyit tapasztaltam már, hogy a fenti hardware-elosztás TÖKÉLETES az ő szempontjukból, ugyanis, így könnyedén letílthatók a CD/DVD-lemezes meghajtók a StarForce Nightmare, SR Stop és Anti-Blaxx programokkal.

Tessék hát alaposan megfontolni, hogy kinek és miért ugortok, mielőtt gondolkodnátok.
    Azoknak, akiknek működik nem ártana közölni, hogy milyen a rendszerük felépítése [lásd, mint fent], hogy megkönnyítsük azoknak a dolgát, akik bénák / sikertelenek / figyelmetlenek / nem olvasnak / nem értenek a hardware-khez stb. (megfelelő rész aláhúzandó)...!!!

• rage at work
    Szerintem, nézd meg, van-e egyéb emulációs software a gépeden. Alcohol, CloneCD, stb, mivel ezekbe beleköt a SecuROM 7.
    Ebben az esetben ugyanúgy kelleni fog Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.

De ez nem a Daemon Tools hibája...
  • Koksz
    igazán okosgyerek? Nekem megvan a daemon4 és ugyanolyan szar, sr7 stop hide-ol beállítom a kompatibilitást és szar úgyhogy ne flegmázz itt nekem
  • Goliath
    Komolyan nem értem, egy húsz év múlva majd a fiataloknak a barátnőt is linkelni kell. Mi lessz a fiatalsággal ha felborul a mai nyugodt világrend?
  • Goliath
    Ha daemon tools 4-et használsz nem kell semmilyen sr7stop miért nem érted meg.
  • moralosan

nagyon makacs a géped, adj neki csokit.

(win2000 kompatibilitás talán)
  • Koksz
    már tátgytalan! Inkább abban segítenél, hogy miért írja ki hogy wrong disc ha használom az sr7stop-ot???
  • moralosan
    Van egy ilyen kevésbé ismert keresőoldal... Te is tudnád használni... Nem bonyolult
  • Koksz
    Be tudnátok linkelni, hogy honnan tudom letölteni a daemon tools 4-et? Ja, és segítsetek, hogy miért írja ki hogy wrong disc ha használim az sr7.stop-ot
  • mila69en
    mivan rosszúl ébrettél talán aludjál még egy keveset bmeg
  • moralosan
    nem, nem az, az egy dán gyurmafilm torrentje bmeg.
  • moralosan
    Srácok, amit GiGaMaster kiakasztott mentést 100-ra, az az én 96osom volt, csak befejezte... Gondoltam leírom, ha már mindenki azt töltötte le abban a tudatban, hogy az GiGáé :/

GiGa legalább ne priviben mondanád ezt...
  • mila69en
    nekem se megy vele és még a sr7.stop se működik nem tudja elrejteni a új daemont:(((
  • mila69en
    daemon400.exe ezaz???
  • Kandurex
    Talán írd be a lenti keresőbe, van rá megoldás!
  • fadi
    Én még nem restartoltam, de nem fontos, mert tudnék jáccani, de most most wanted powa van
  • EmThor
    emulálási módok bekapcsolva? hátha..
  • zsotesz
    Nekem sem indul, állandóan ezt a hibaüzenetet adja: A required security module can not be activated. This program can not be executed. Próbáltam sr7.stop-pal, virtual cd hide-dal, anti blaxx-al, de mindig ezt írja ki. Az előbb restartoltam is.
  • EmThor
    restart megvolt?
  • fadi
    De nekem ezzel nem megy a game :( Akkor marad az SR7.Stop
  • EmThor
    gugli->daemon tools
  • fadi
    Már megvan :)
  • fadi
    És honnan szedted le?