The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Köszi. ezek szerint talán nem teljesen tök feleslegesen szenvedem fel. na közben felrakta magát. megyek lecsekkolom. 😄

na ja, jó lenne 😄 megírhatom, csak valakinek fel kéne tenni valahova 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

*bugokat

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de mintha egy icikepicikeindurkapindurkát gyorsabb lenne a tûzpárbajok közben a gém :/. Grafikai bugogak most is látok bõven <#idiota>

Magiszter
Ez mondjuk igaz. Erre lenne jó a FAQ. 1x leírnánk minden hülye kérdésre a választ és utána már talán nem nyaggatnának annyira az ilyen lusta népek.

Magiszter
A pecsrõl jut eszembe: Ez tényleg javít is valamit vagy msot csak úgy pojénból rakom fel már egy fél órája?

srácok ne legyetek már ennyire lusták... pont annyi idõ nekünk megtalálni, mint nektek... csak egy kis türelem kell hozzá...

Magiszter
Magiszter
a link meg: #1326
Itt ajánlom a 2. szervert. az gyorsabb

Magiszter
PL: #1253 -as hozzászólás

matyi08
adj már egy linket please. videókat talál csak

hova? melyik hozászólás?

már leírták

segítsetek eladtam a vonatos résznél amikor beölököm a ügynököt utána ottvagyok a vonatnál , és valamit lekell álitnia de akármit álitok le meg ál a vont és utána eldiul!

feltettem, megy.

matyi08
azt a patchet honnan lehet letölteni?

Magiszter
Nah. Úgy látom mindenki jáccik. akkor majd késõbb visszanézek 😄

Magiszter
Azért mondtam a PoP-ot mert a kinézetéhez képest alacson volt a gépigénye. Na enné ez pont fordítva van. De majd meglátom mit szól másfél giga ramhoz 😄

Na ha egy PoP motor lenne akor a világ legkajakabb játéka lenne ez a game de sajna nem az elszarták ezt is<#shakehead>
Magiszter
Cupán annyi kellett volna a játékhoz, hogy valamelyik nagy gyártótól kikönyörgik a a HL2, vagy a PoP motorját és arra épitkeznek. De neeeem õk inkább önfejûen a "régi jól bevált" ETM motort gyúrták át. csak azt nem vették figyelembe hogy: "A EGY RAKÁS SZAR VOLT MÁR AKKOR IS ÉS MOST MÉG SZARABB LETT." Amúgy a játék ezeket az "apróságokat" jeszámítva szerintem nyon ott van a spiccen.

Magiszter
ÉN is erre céloztam 😄DD

Vagy egy új game-t😄
na? Valaki? Valami ötlet? Mit ronthattam el?
bocs a hüle mondatér csak nagyon sietek mer má a smith-eket akarom csapkodni a csõvel😄
Magiszter
Amúgy szerintem kiadhatnának egy 3800Mb-os pecst azzal a címmel hogy: The Matrix - Path of Neo (Good Graphic, and Realistic System Requirements version)<#idiota>

Magiszter
Dejó mos tvárhatok fél órát hogy lejõjjön a pecs.

Magiszter
El kell zárni az ajtót a swat-osok elõl és azt a darufélét mozgatni 😄

Elzárod az ajtót (ledöntöd a felette lévõ dobozokat. Utána kinyírsz mindenkit aki még lõdöz, a darut elõszõr a talajszintre viszed (felszál rá ROLAND) utána meg oldarra viszed hogy leszállhasson róla. ennyi ja és utána meg szétszedsz mindenkit aki jön 😄

Amikor elkell tárni az ajtót a swatosoknál és valami darufélét mozgatok ott mit kelcsinálni?
segítsetek! tegnap sikeresen tudtam játszani a gémmel! Közben szedtem lefele a the movies címû gémet, amit természetesen ki is próbáltam. Ma újra bemountoltam a matrix(mondom játszok vele egy kicsit) és elindítottam azt az sr7 nevezetû progit(csakúgy mint tegnap). Ezt a hibaüzenetet kapom: Original disc could not be found or authenticated. Mit tegyek?
Én nem teszem fel addig amíg valaki nem erõsíti meg hogy elindul utána a game!!!!
én most teszem fel, szerintem menni fog, mert gyakorlatilag nem kellett belenyúlni a játék kódjába, ergo...

Valaki felrakta már a patch-et? Észlelt valami változást? Egyáltalán indul a gém a patch felrakása után?😊
Mit kell csinálni akkor ha tömöritem ki és azt irja ki hogy "Nem találtam archívumokat a megadott fájlok és mapppák között"??
Köszi, basszus, a hüle fejem, megint, én persze az mdf-t mountoltam be.<#falbav><#nevetes1><#eljen><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

az mds-t mountold be a daemonba és menni fog.
Istencsászár
mutass képet arról a 10 mps szép gémrõl😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mi van akkor ha Daemonnal megnyitom, fel is telepítettem, majd SR7stoppal hide-olom, de mégis azt írja ki, hogy az eredet CD nem elérhetõ? Akkor kell még valami patch?<#nemtudom>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

csak az a baj h ez xbox ^^

fitutufi
már megvan

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ilyen Grafja az enyémnek is csak az a baj hogy kb 10 mp-ig max az egy gyenge pixelhiba pár bugparádé és elis felejtem azt a 10 mp-s csodát.
felrakjam a patchet vagy sem félek hogy baszni fog elindulni a game?
találtam egy két képet ahol nézve a GRAF kurva jo 😄 hát ez biztos a kamu része volt pl.:ittgamershell
Mennyit foglal a game?
fitutufi
amikor a kapitánynak segítek, amikor egy ilyen mozdítható tömeggel kell elzárni a kommandósok bejáratát, ott felmegyek abba az irányítóba , de 3 gomb van és ha csak enternet nyomok valamelyikük közül akkor elviszi oda és vissza is megy, hogy kell lerakatni vele ?? vagy egyáltalán mit kell csinálni ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nektek megy az 1.1 es patch után? mert nekem nem :|

Istencsászár
itten
ez talán gyorsabb itt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
link?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
na most leszedem azt megnézem a 2005-ös e3-as pcs! videót.. mer nemhagy nyugodni ez a ps2es filmecske

Kandurex
Hmm... some, some, some, azaz semmin nem változtattak!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯