3510
  • Goliath
    Ez igeen!

Megpróbálok segíteni, erre még én vagyok a segfej.

Hmm..
  • Rusy
    köszi mindenkinek megy...
  • Magiszter
    Javítás: A 2. mondat nem érvényes. tekintsd semmisnek
  • Magiszter
    Ha nem gond akkor csinálnék egy bannert a FAQ-hoz. ÉS azt rakd be. Sokkal szembetűnőbb lenne mint ez az aprócska felirat :D
  • Magiszter
    Rendben ezt is berakom. Kiegészítést mellélkelem, hogy az elindítás a fent említet módon.
  • Kandurex
    Barakni berakom a (http://cochrane.atw.hu/) banner alá, de még egészítsd ki a következővel:

Egy gyors válasz a required security module cannot be activated problémával küzdőknek.

Nos, ez a securom7 védelem sajátossága, valszeg a regisztrációs adatbázisban olvasás tagadásra van bírálat, ami a S4 védelmek kikerülésénél jól jött, de itt viszont nem alkalmazható! Tehát ha régebben piszkáltad a (regedit) beállításokat, azokat állítsd vissza, aztán SR7 vagy CDH és play the game.
  • zsotesz
    Nekem is ez volt a gondom, aztán visszaolvasgattam, és kiderült annyi az egész, ha mondjuk Virtual Cd hide-ot használsz, hogy miután elrejtetted a virtuális meghajtókat zárd be a programot. Nekem ez után ment. De a regeditben is buheráltam a leírtak szerint.
  • asfa
    olvasd az asfa féle megoldást a faq-ban :DDDD
  • Rusy
    Hi bocs ha már volt ha ez a hibaüzenet a requied security module cannot be activated, thisp program... akkor mit nem csináltam jól...
  • Magiszter
    Lassan eléri végleges formáját a F.A.Q.. Most már szerintem belehetne rakni a banner alá a címet. Illetékeseket szeretném megkérni hogytegyék meg, a nép nevében
  • asfa
    ok megnézem kösz azért
  • Magiszter
    Azt még nem csináltál? Akkor lehet az a gond.
  • asfa
    de a haver kártyája 9250 és nem akad rajta lehet kéne egy driver frissités?
  • Magiszter
    Az enm az a pálya amikor egy felborult autó mögűl lődöznek? Mert ott átugrasz az autó fölött és kinyirsz mindenkit. mármint ha már kinyirtál mindenkit Trinity-ék oldalán is. Utána elméletileg átvonszolják magukat más fedezék mögé
  • Magiszter
    Orvosságot? Peeeerszeeeee.... Vegyél egy GeForce VGA-t
    Ez ezért van mert ahogy a F.A.Q.-ban is le van írva. Nem szereti a játék az ATI kártyákat, meg a gyenge kártyákat (az ő szemszögéből gyenge kártyákat). És az ATI 9550 az mind a két kategoriát eléri a szemében: Gyenge is, ATI is. Szóval sajna nem hiszem hogy erre lenne orvosság. De aki tud az írja meg és beteszem a F.A.Q.-ba.

u.i: Egy kis reklám nem árthat :D
  • matyi08
    azon a pályán, ahol morpheust meg trinity-t kell kisegíteni, és ki akarnak menni az utcára, de ott egy rács. hogy vigyem tovább?
  • asfa
    valaki??????
  • zsotesz
    Végre sikerült elindítani, szerintem jó a játék, bár a grafika elég gyengus. A harcok nagyon jók.
  • djolika
    Na hy Geforce4 Ti 4200 with Agp8x videokártyám és nincs képe a játéknak csak hangja van
    . valaki segitsen. elöre is kosz
  • Oszi
    Ezt hogy oldottad meg mert nekem is kéri?
  • Oszi
    Hiszitek ha nem nekem egyikkel sem indul el!
  • Timbo
    sziasztok! Vkinek elindult gef4 ti 4200 vel? :P
  • asfa
    asszem a 2-est kell legalábbis nekem azzal megy asszem azt a neo mini nevűt
  • Oszi
    Mindegy hogy melyiket töltöm le?Az 1-est vagy a 2-est?
  • asfa
    egyébkén tnekem radeon 9550 gamer edition video kártyám van.és akad rajta a nagyobb helyszineken meg szite végig alap grafkon tud valaki erre orvosságot?
  • asfa
    na örülök hogy megy nincs mit
  • Oszi
    köszi!
  • Koksz
    Hogy lássák nem csak fasz emberek vannak: Gamescopyworldről töltsed le a fixed image-t töltsed be daemon toolsal és úgy indítsad el hogy ne legyenek bekapcsolva az emulátorok(Piros)legyen az ikonja. És már megy is
  • Koksz
    Nah elindult köszi.
  • Oszi
    Nekem se megy az új daemon toolsszal mit csináljak hogy menjen?
  • Koksz
    Na, most már látszik, hogy el akarja indítani, de most meg kéri az eredeti cd-t. Most hogyan tovább? Egyébként kösz a segítséget
  • Shotogan
    milyen videokártyád van?
  • asfa
    nekem is ez volt a probléma és a gamecopyworld-ről leszedtem egy fixed image-t és azzal mountltam és jo lett
  • Koksz
    SZia, abban, hogy feltelepítem a játékot és elindítom sr7.stopot-hideolok beállítom a kompatibilitást 2000-re és mégis azt írja a játék hogy wrong disc inserted. Valaki azt írta hogy daemon4 megoldja, de nekem nem oldotta meg és állandóan szivatnak hogy ilyen meg olyan hülye vagyok és már elegem van hogy a segítség helyett ezt a szart irogatják
  • asfa
    akkor azt kell hogy van olyan amikor ha kimész és visszajössz asszem rendesen áll majd a kocsi vagy a jobb oldala a bal oldalon lesz.és amikor a vezető bemondja az állomás nevét meg kell nyomni a kapcsolot és meg áll aztán kiszállhatsz
  • neonlaci
    tudna vaéaki segíteni? hogy miután a metrónál elgépeltünk smithst utána felszákllunk arra a szerelvényre ott minden a feje tetején áll. azt kéne h. megállítani a vonatot. ill metrót, de azt hogy? gondolom abban a forgó kocsiban kell de ott mikor? 2 helyzetbe fejjel lefele és valamelyik oldalon meg tom állítani de fal van nem száll ki. 2 helyzetbe meg vagy nem érem el a kapcsolot, vagy ott a földön az ajtó elött és az ajtón megy be. pls valaki help!
  • matkovec
    nagyon koszike maris nezem
  • asfa
    amugy tényleg nagyon jo lett a faq
  • asfa
    oks ha van valami szolok
  • Magiszter
    Köszi.[worship]