3510
  • asfa
    töltsd le a gamcopy world-ről az beválik hidd el.faq asfa ajánlás
  • djolika
    Szoval akkor nem birok sehogy vele játszani a videokártyám miadt?
    nincs erre senni megoldás?

• zajcev22
    Naszóval, tudom, hogy FAQ téma, de azért annyira nem vagyok süti, hogy ne legyen bemountolva.
    Be van mountolva, 3.47-be, a 4.00-t nem raktam fel. Anti-Blaxx beállítása stimmel.
  • szotyimutyi
    Off: azért ide írom, mert én is a játékot próbálom elindítani.
    Szóval, a Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.olyan sikeresen lefedte a meghajtót, hogy tényleg nem látja a gép, de nem tudom visszaállítani(ám a játék mégsem indul).
    Tud valaki segíteni?

• Magiszter
    Egy hülye kérdés: Bevan mount-olva daemon tools 3.47-be? Mert ha a 4-be van akkor hiába kaparászol SR7.Stop-al....
  • zajcev22
    Tudom, hogy elhangott már hozzászólásban, de nekem se megy az SR7Stop, nothing to hide, nothing to restore. Megőrülök, letöltöm ezt a gamet, erre meg szar. :(
  • Magiszter
    egyszerűen csak próbáld meg, vagy az 1iket vagy a másikat.
    Antibaxx: Beállítod olyanra mint a képen és az antibaxx-al indítod el
    SR7.Stop: Lehájdolod a megjatót és a játék ikonjával indítasz
    VCDH: az itt nem működik felesleges próbálkoznod vele.
  • zajcev22
    ezzel sem megy.
    Elmondom, mit csinálok.
    Daemonba bemountolom, (nem 4.00), aztán Anti-Blaxx-ban setupbeállítások a F.A.Q. szerint, majd virtual cd hide-al eltüntetem a meghajtókat, valamint a kompatibilitás is át van állítva.
    Hibaüzenet: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Mi az isten lehet a probléma?
  • asfa
    ismerős
  • rage
    125 kb...
    Valami nem tökéletes nálad
  • zajcev22
    Thx, de ezt sem tudom letölteni :D
    Elkezdi tölteni, majd megáll, és aztán a C meghajtómról elkezdi eltüntetni a szabad helyet. :D
    De azért kösz
  • rage
    tessék
  • zajcev22
    Skacok!

Nem tudjátok véletlenül berakni ide a mini image-t? Mert a GameCopyWorld-n lévő image-k nekem nem jönnek le, az utolsó 10%-nál mindig megáll, akármelyik mirrorról tölteném le.

Nagyon megköszönném.

Köszi
  • Magiszter
    Bocsi. elnéztem.
  • rage
    Na pont ezért kérdeztem, mert a patch kicsit jó védelemmel rendelkezik
  • rage
    Ne nekem írd, nekem nincs gondom a játékkal :)
  • asfa
    mondtam ugy csináld nekem is igy ment
  • Magiszter
    Már van 4-es verzió? kihitte volna?!

Akkor a régi jó 3.47es-t teleptsd fel. És tényleg. Pecs fent van? mert ha igen akkor az is gond. OLVASD EL a FAQot. bár asszem korrigálok 1-2 dolgot (démontúlsz verziószámot irok)
  • GeneralsHungary
    Nem ment, feltettem. Patchelés után se ment.
  • rage
    Nem tetted fel a Path of Neo patchet azóta?
  • rage
    A Football Manager 2006-nál a WIN2000 mód nem jó, csak az NT
    :-) Győzze már megjegyezni ezeket az ember...
  • GeneralsHungary
    Kompatibilitáson van. Régen ment Új Daemonnal nem megy. Ki kellene deríteni miért?
  • rage
    Amit írsz az igaz, kivéve, ha a 4-es Daemon van fent, mert az elevel elrejti magát, így nincs szükség semmilyen software-re, hogy elrejtse :)
    (Pl SR7.Stop nem is talál semmit. Nálam fent van az Alcohol is, most már csak ezt látja)
  • Magiszter
    az a FEAR-nél még működött de ennél már nem. Amúgy meg win2000
  • rage
    Kompatibilitás-mód sem segít már?
    WIn2000 vagy WinNT?
  • Magiszter
    őőőőő. Hát...

Próbáld meg:

SR7.Stop-nál kattints arra hogy RESTORE, ha ekkor is értetlenkedik "nothing to restore" akkor nyomj rá a HIDE-ra. Ekkor azt kell kiírnia hogy: "Hidden:d347prt; Generic DVD-ROM 1.0" Ha nem akkor próbáld meg újra berakni a démon-ba vagy újrarakni a démont. A démonnak én a 3.47-es verzsönjét használom. (asszem nincs is újjabb)
  • asfa
    nekemis ezt csinálta én visszaraktam a régit (daemont) és csak ugy ment legalábbis nekem
  • GeneralsHungary
    "Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
    in another drive F:."

Feltettem az új Daemon Toolst ez lett az eredmény.
    Ezt a szép üzenetet írja ki. Az F: és a G: a 2 dvd a gépbe. Természetesen a SR7 progi se működik, nem talál semmit. Sztetek mit tegyek? Daemonba minden be van pipálva.
  • Magiszter
    Amúgy nem látom a bannert. Nálam van a gond?
  • asfa
    ja ez igaz szerintem is
  • Magiszter
    Bocsánat!

F.A.Q = frequently Asked Questions

Magyar megfelelő:

GY.I.K = Gyakran Ismételt Kétrdések

Én így tudom. És szerintem a netezők 85-90%, korrigálok a játékosok 85-90% tudja mi az a F.A.Q. aki meg nem tudja az úgyis előbb-utóbb megtudja. szóval a F.A.Q. helytálló és sokat mondó. Szerintem :)
  • rage
    Daemon 4.00
  • asfa
    amugy jo lett
  • MrMafioso
    a deamon tools 4.00 honan lehet leszedni?
  • moralosan
    Én arra jöttem rá, hogy a lelkes hozzá nem értők, esetleg a számítástechnikában járatlanok () nem tudják alapból, mit jelent a "F.A.Q.", ezért ha mondjuk "Ha valami nem megy, katt ide!" vagy "Ha segítség kell, erre klikkelj!" címszavakkal lenne hírdetve a gyakran feltett kérdések és az azokra adott válaszok, egy adott internetes honlapra való gyűjtése, valószínűleg még jobban kiszűrhetőek lennének az afféle kezdő, úgymond "l-á-m-a" kérdések.

Most ilyen diplomatikus kedvemben voltam .
  • Magiszter
    mert az NVIDIA Kártya és azt szereti a játék (már amennyire)
  • Koksz
    Nem fog rendesen menni Ti4200-el, mert a read me-jébe is szerepel a nem támogatott videókártyák listájában. Egyébként nem tudom, hogy miért nagy a gépigénye, nekem nincs valami nagyon izom gépem(2.6xp,768ram,6600gt)és mégis 10-en megy
  • Magiszter
    Itt van vékonyabban:

És az illetékesek eldönthetik melyik legyen. (vagy egyikse? )
  • Magiszter
    de még alakíthatok rajta
    mondjuk vékonyabra rakhatom, vagy ilyesmi. Nos?
  • Magiszter
    Csináltam a Faq-nak egy gif-et. csak hogy a nép jobban lássa (remélem sikerűl berakni ide. na nem akkor majd 2x-ra: