3510
-
#1909 töltsd le a gamcopy world-ről az beválik hidd el.faq asfa ajánlás -
djolika #1908 Szoval akkor nem birok sehogy vele játszani a videokártyám miadt?
nincs erre senni megoldás?
-
zajcev22 #1907 Naszóval, tudom, hogy FAQ téma, de azért annyira nem vagyok süti, hogy ne legyen bemountolva.
Be van mountolva, 3.47-be, a 4.00-t nem raktam fel. Anti-Blaxx beállítása stimmel. -
#1906 Off: azért ide írom, mert én is a játékot próbálom elindítani.
Szóval, a Virtual CD Hide, vagy SR7_Stop.olyan sikeresen lefedte a meghajtót, hogy tényleg nem látja a gép, de nem tudom visszaállítani(ám a játék mégsem indul).
Tud valaki segíteni?
-
#1905 Egy hülye kérdés: Bevan mount-olva daemon tools 3.47-be? Mert ha a 4-be van akkor hiába kaparászol SR7.Stop-al.... -
zajcev22 #1904 Tudom, hogy elhangott már hozzászólásban, de nekem se megy az SR7Stop, nothing to hide, nothing to restore. Megőrülök, letöltöm ezt a gamet, erre meg szar. :( -
#1903 egyszerűen csak próbáld meg, vagy az 1iket vagy a másikat.
Antibaxx: Beállítod olyanra mint a képen és az antibaxx-al indítod el
SR7.Stop: Lehájdolod a megjatót és a játék ikonjával indítasz
VCDH: az itt nem működik felesleges próbálkoznod vele. -
zajcev22 #1902 ezzel sem megy.
Elmondom, mit csinálok.
Daemonba bemountolom, (nem 4.00), aztán Anti-Blaxx-ban setupbeállítások a F.A.Q. szerint, majd virtual cd hide-al eltüntetem a meghajtókat, valamint a kompatibilitás is át van állítva.
Hibaüzenet: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Mi az isten lehet a probléma? -
#1901 ismerős -
#1900 125 kb...
Valami nem tökéletes nálad -
zajcev22 #1899 Thx, de ezt sem tudom letölteni :D
Elkezdi tölteni, majd megáll, és aztán a C meghajtómról elkezdi eltüntetni a szabad helyet. :D
De azért kösz -
#1898 tessék -
zajcev22 #1897 Skacok!
Nem tudjátok véletlenül berakni ide a mini image-t? Mert a GameCopyWorld-n lévő image-k nekem nem jönnek le, az utolsó 10%-nál mindig megáll, akármelyik mirrorról tölteném le.
Nagyon megköszönném.
Köszi -
#1896 Bocsi. elnéztem. -
#1895 Na pont ezért kérdeztem, mert a patch kicsit jó védelemmel rendelkezik -
#1894 Ne nekem írd, nekem nincs gondom a játékkal :) -
#1893 mondtam ugy csináld nekem is igy ment
#1883 -
#1892 Már van 4-es verzió? kihitte volna?!
Akkor a régi jó 3.47es-t teleptsd fel. És tényleg. Pecs fent van? mert ha igen akkor az is gond. OLVASD EL a FAQot. bár asszem korrigálok 1-2 dolgot (démontúlsz verziószámot irok) -
#1891 Nem ment, feltettem. Patchelés után se ment. -
#1890 Nem tetted fel a Path of Neo patchet azóta? -
#1889 A Football Manager 2006-nál a WIN2000 mód nem jó, csak az NT
:-) Győzze már megjegyezni ezeket az ember... -
#1888 Kompatibilitáson van. Régen ment Új Daemonnal nem megy. Ki kellene deríteni miért? -
#1887 Amit írsz az igaz, kivéve, ha a 4-es Daemon van fent, mert az elevel elrejti magát, így nincs szükség semmilyen software-re, hogy elrejtse :)
(Pl SR7.Stop nem is talál semmit. Nálam fent van az Alcohol is, most már csak ezt látja) -
#1886 az a FEAR-nél még működött de ennél már nem. Amúgy meg win2000 -
#1885 Kompatibilitás-mód sem segít már?
WIn2000 vagy WinNT? -
#1884 őőőőő. Hát...
Próbáld meg:
SR7.Stop-nál kattints arra hogy RESTORE, ha ekkor is értetlenkedik "nothing to restore" akkor nyomj rá a HIDE-ra. Ekkor azt kell kiírnia hogy: "Hidden:d347prt; Generic DVD-ROM 1.0" Ha nem akkor próbáld meg újra berakni a démon-ba vagy újrarakni a démont. A démonnak én a 3.47-es verzsönjét használom. (asszem nincs is újjabb) -
#1883 nekemis ezt csinálta én visszaraktam a régit (daemont) és csak ugy ment legalábbis nekem -
#1882 "Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc
in another drive F:."
Feltettem az új Daemon Toolst ez lett az eredmény.
Ezt a szép üzenetet írja ki. Az F: és a G: a 2 dvd a gépbe. Természetesen a SR7 progi se működik, nem talál semmit. Sztetek mit tegyek? Daemonba minden be van pipálva.
-
#1881 Amúgy nem látom a bannert. Nálam van a gond? -
#1880 ja ez igaz szerintem is -
#1879 Bocsánat!
F.A.Q = frequently Asked Questions
Magyar megfelelő:
GY.I.K = Gyakran Ismételt Kétrdések
Én így tudom. És szerintem a netezők 85-90%, korrigálok a játékosok 85-90% tudja mi az a F.A.Q. aki meg nem tudja az úgyis előbb-utóbb megtudja. szóval a F.A.Q. helytálló és sokat mondó. Szerintem :) -
#1878 Daemon 4.00 -
#1877 amugy jo lett -
MrMafioso #1876 a deamon tools 4.00 honan lehet leszedni? -
moralosan #1875 Én arra jöttem rá, hogy a lelkes hozzá nem értők, esetleg a számítástechnikában járatlanok () nem tudják alapból, mit jelent a "F.A.Q.", ezért ha mondjuk "Ha valami nem megy, katt ide!" vagy "Ha segítség kell, erre klikkelj!" címszavakkal lenne hírdetve a gyakran feltett kérdések és az azokra adott válaszok, egy adott internetes honlapra való gyűjtése, valószínűleg még jobban kiszűrhetőek lennének az afféle kezdő, úgymond "l-á-m-a" kérdések.
Most ilyen diplomatikus kedvemben voltam . -
#1874 mert az NVIDIA Kártya és azt szereti a játék (már amennyire) -
Koksz #1873 Nem fog rendesen menni Ti4200-el, mert a read me-jébe is szerepel a nem támogatott videókártyák listájában. Egyébként nem tudom, hogy miért nagy a gépigénye, nekem nincs valami nagyon izom gépem(2.6xp,768ram,6600gt)és mégis 10-en megy -
#1872 Itt van vékonyabban:
És az illetékesek eldönthetik melyik legyen. (vagy egyikse? ) -
#1871 de még alakíthatok rajta
mondjuk vékonyabra rakhatom, vagy ilyesmi. Nos? -
#1870 Csináltam a Faq-nak egy gif-et. csak hogy a nép jobban lássa (remélem sikerűl berakni ide. na nem akkor majd 2x-ra: